#visituzbekistanmagazine photos & videos

Loading...
3 weeks ago

Here’s something that perfectly captures the essence of #culturalimmersion . And what we’ve been doing and wish to do through them : ) . @small .world started this lovely #initiative back in Apr, 2019. Initiative of hosting Cultural Immersions and bringing the world closer, one #immersion at a time. @artimately joined as a Co-host in Dec, 2019 with #japanese Cultural Immersion. It has been a amazing journey since then. 🌻 Since the inception we've conducted 20+ Immersions. ✨ Hosted by: @small .world | @airbnbbangalore Co-hosted by: @artimately and @freebirds .co. Post production by: @euphoria .films ❤️ . I want to use this opportunity to thank our beautiful hosts and guests. Thank you for being a part of the Immersions and showering your love. 🌻 Cheers!

336
May 2020

✅ Asab va energiya uchun ✅ Mivolis B vitamin kompleksi 8 hil B vitaminlarini o'z ichiga oladi ✅B1, B2, B6, B12, niatsin va biotin vitaminlari energiya almashinuvini qo'llab-quvvatlaydi va asab tizimining normal ishlashiga yordam beradi. ✅. Folik kislota qonning normal shakllanishiga yordam beradi. ✅B2, B6, B12, niatsin, foliy kislotasi va pantotenik kislota vitaminlari charchoq va charchoqni yengishga yordam beradi. ✅Vitamin B6 va B12 vitamini qizil qon hujayralarini ishlab chiqarishda ishtirok etadi ✅60 kapsula ✅Kuniga 1 dona ichiladi #vitamin #visituzbekistanmagazine #vitaminshoppe #vitaminbolajonlaruchun #vitaminc #vitaminkompleks # витаминлар #витаминб #ташкент #узбекистан #Buxoro #Samarqand #Navoiy #Xorazm #Jizzax #Andijon #Namangan #Farg 'ona #Qo 'qon #

100
Apr 2020

𝑳𝒐𝒗𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒊𝒔 𝒐𝒏𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒂𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒔 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒆𝒏𝒕𝒊𝒓𝒆 𝒍𝒊𝒇𝒆. 𝒀𝒐𝒖 𝒇𝒊𝒍𝒍 𝒎𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒑𝒐𝒔𝒊𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒚 𝒂𝒏𝒅 𝒋𝒐𝒚💓 #pinksky #loveisintheair . . . . . . . . . . . . . #photooftheday #photography #photographer #photographerslife #instasky #skyporn #sky #tashkent #instatashkent #uzb #visituzbekistanmagazine #stayingathome #vahimasizkarantin #dunya #natgeotravel #natgeouzbekistan #natgeoyourshot #l4l #f4f #followme #likeforfollow #instadaily #inshot #pinkmoon

202
Feb 2020

Khiva is nothing short of a magical tale- the magic of turquoise domes and towering minarets and blue majolica tiles - that transports you back by a thousand years. . . Beautiful Minars of Uzbekistan - 2 . . Location 📍 Islam Khodja complex, Ichan Kala, Khiva. . . #uzbekistan #welcometouzbekistan #visituzbekistan #discoveruzbekistan #feeluzbekistan #uzbekistaninsider #welcometouz #visituzbekistan_official #visituzbekistanmagazine #discoveruzbekistan_en #myuzbekistan #uzbekistantravel #traveluzbekistan #uzbekistantourism #triptouzbekistan #uzbekroamers #silkroute #khiva #centralasia #travelling #indiantraveller #travelphotography #travel #diytravel

892
Feb 2020

Из моего интервью с художником Акмалем Нуром, председателем академии художеств Узбекистана для Visit Uzbekistan @visit_uzbekistan_ ⠀ - Как рождаются образы ваших картин? Сначала замысел, потом исполнение. Или же, наоборот? 👨🏼‍🎨 ⠀ Акмаль Нур: Иногда идея может появиться внезапно: увидел я кого то или что то красивое и начинаю фиксировать этот образ, с чем то связывая его. Буду рисовать эскизы, откладывать их, пересматривать и заново рисовать. Во мне уже этот образ будет жить. В каждую свою работу я стараюсь, как фундамент, заложить идею, смысл. А исполнение - это мастерство, которому нас научили. Исполнять гораздо легче чем переосмысливать увиденное, услышанное или прочитанное, пропустив это через призму своей души. А уже вторая задача - это перенесение замысла на холст и техническое исполнение. Много времени уходит на техническую подготовку холста. А пишу я легко. ⠀ #акмальнур #akmalnur #uzbekistan #uzbekart #uzbekpaintings #oilpaintings #artuz #art #artlove #inlovewithart #узбекскаяшколаживописи #картины #живопись #живописьуз #узекскиехудожники #художникиузбекистана #картинымаслом #visituzbekistan #visituzbekistanmagazine

1214
Feb 2020

The magetic crown of Minâra-i Kalân or popularly known as Kalon Minaret. It is almost a millennium old historical structure, recognised by UNESCO as a World Heritage Site. . . Beautiful Minars of Uzbekistan - 1 . . Location 📍 Po-i-Kalan, Bukhara . . . Impressed by its beauty, even the mighty Genghis Khan spared it from destruction during his seige on Bukhara (according to the locals ) . . . #uzbekistan #welcometouzbekistan #visituzbekistan #discoveruzbekistan #feeluzbekistan #uzbekistaninsider #welcometouz #visituzbekistan_official #visituzbekistanmagazine #discoveruzbekistan_en # #myuzbekistan #uzbekistantravel #traveluzbekistan #uzbekistantourism #triptouzbekistan #bukhara #silkroute #samarkand #khiva #tashkent #centralasia #travelling #indiantraveller #travelphotography #travel #diytravel

780
Feb 2020

PARVARDA 😋😋😋 Which is a trype of dessert. This is national sweet of Uzbek families and always is presented to traditional holidays. In Uzbekistan Parvarda is the most favorite dessert of peaple and kids especially. Sometimes, it is decoreted in different colors like yellow, green or mixed but actually white is its color. #uzbeksweets #doca_tours #visituzbekistanmagazine #sweet #tripadvisorexperiences #responsibletraveller #indyguide #travel #tours #travelexperts #uzbekistantours

332
Jan 2020

@bunker .namangan 🔥 📝𝗙𝗶𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴𝗶𝘇𝗻𝗶 𝗶𝘇𝗼𝗵𝗱𝗮 𝗾𝗼𝗹𝗱𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 📎𝗕𝗶𝘇𝗴𝗮 𝗼𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗯𝗼'𝗹𝗶𝗻𝗴 ❤️𝗟𝗮𝘆𝗸 𝗕𝗼𝘀𝗶𝗻𝗴 #mercedesg63 #mercedesbenz #mercedesamg #mercedes #mercedesbenzclub #affalterbach #mercedesbenzamg #mbenzgram #benzmafia #g63 #amg63 #4matic #carstyle #carshow #amgclub #amglife #amglove #benzlife #instacar #instacars #узбекистан 🇺🇿 #узбекистон #узбек #ташкент #тошкент #наманган #namanganliklar #namanganclub #uzbvideo #visituzbekistanmagazine

1751
Jan 2020

Have you ever wanted to meet a local family when traveling to another country? Are you intimidated by language barriers perhaps? Wondering how to choose the right local experience for you? If you are, I’m here to tell you it’s really not as daunting as it may seem! For example, in this video, I’m in Uzbekistan with @acanelaexpeditions and its founder @kytrisha participating in a cooking workshop in a home in Bukhara. Mukaram and her family are graciously hosting us, teaching us how to make local Uzbek delicacies and have invited us into their home for a glimpse of local life. So how DID we communicate!?? Through laughter and hand gestures ; ) We overcame language barriers through food. It was that simple. My enthusiasm for that meal was a direct reflection of the hospitality of Mukaram and her family. Sharing food with a local family is not just about simply tasting the food, it’s also about connecting and building a relationship. Next time you’re in another country try and look for ways to interact with local people over a meal...it just may give you a more unique insight into local traditions and the culture. . 𝙏𝙄𝙋: 𝙈𝙮 𝙗𝙡𝙤𝙜 𝙤𝙣 𝙐𝙯𝙗𝙚𝙠𝙞𝙨𝙩𝙖𝙣 𝙝𝙖𝙨 𝙢𝙤𝙧𝙚 𝙙𝙚𝙩𝙖𝙞𝙡𝙨 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙫𝙖𝙧𝙞𝙤𝙪𝙨 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙨𝙝𝙤𝙥𝙨 𝙄 𝙩𝙤𝙤𝙠 𝙥𝙖𝙧𝙩 𝙞𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝙝𝙤𝙬 𝙞𝙩 𝙖𝙡𝙡𝙤𝙬𝙚𝙙 𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙙𝙚𝙚𝙥𝙚𝙧 𝙘𝙤𝙣𝙣𝙚𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨 𝙩𝙤 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙨 𝙖 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩. 𝙇𝙞𝙣𝙠 𝙞𝙣 𝙗𝙞𝙤. @𝙖𝙞𝙧𝙗𝙣𝙗𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙞𝙚𝙣𝙘𝙚𝙨 𝙞𝙨 𝙖𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙩𝙚𝙧𝙧𝙞𝙛𝙞𝙘 𝙬𝙖𝙮 𝙩𝙤 𝙢𝙚𝙚𝙩 𝙡𝙤𝙘𝙖𝙡𝙨 𝙤𝙣 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙩𝙧𝙞𝙥𝙨. . What’s been a unique local experience you’ve had on your trips?? . #uzbekistan #uzbekistan 🇺🇿 #uzbekistantravel #uzbekistan_inst #uzbekistan_uzb #uzbekistantourism #worldinfluencerscongress #visituzbekistan #visituzbekistanmagazine #uzbekfood #borntotravel #travelandleisure #afarmedia #uniqueexperinces #cookingclasses #unforgettablemoments #experientialtravel #immersivetravel #travelguru #vlogs #travelvideos #cookingworkshops #uzbeklife #iloveuzbekistan #bukhara #uzbekistanblog #natgeocreative #natgeotraveller #telltnlindia

1.1k94
Oct 2019

Haa nampak tak seketul rumah di tengah2 yang dikelilingi bukit menghijau tu....Tu lah rumah host aku yg aku tinggal dengan mereka. Yang konon nya nak ziarah 2,3 jam terlajak jadi sampai 4 hari tu...Dapat bayangkan tak mcm mana keadaan dia sampai aku nak lajak jadi 4 hari. Dah la kat kg ni tiada internet, tiada proper toilet, hmm nak cerita pasal toilet takut hampa muntah pula satgi hahaha, bygkan laaa toilet yg tiada sistem kumbahan dan saluran air??? Maunyaa berbukit ketulan emas kat bawah tu.... haha. tiada public transport, kalau yg ada kereta tu beberapa sahaja tu pun depa buat kereta sapu untuk org kg yg nak pi Pekan. Pekan paling dekat pun jarak 30km dari sink. So depa ni makan hanya hasil dari tanaman tepi rumah je seperti kentang, ubi, sayuran, anggur, cendawan. Nasi seminggu sekali je kot makan most of the time makan roti , ni adalah menu wajib . Sebab roti pun depa buat sendiri ja, sempat la aku merasa uli buat roti... Aku pun tak tau kenapa boleb lajak tinggal sini, pdahal hari2 aku buat perah susu lembu, mengembala kambing, jalan2 ziarah kg, lepak dengan org kg, tolong meniaga kat kedai runcit host aku, pstu mengajar english sikit walaupun english aku berterabur. Dah la communication barier tu sangat lah teruk, rasa nya sorang je kot dalam kg ni blh cakap bi, yg lain aku guna handsign je. Oh part paling best aku dapat jemputan pergi majlis kawin org tempatan , perghh aku pula yg bagaikan raja sbb layannan dia yg superb. Hahaha. Siap kena panggil buat ucapan khas kat atas stage tau!!! Hahaha. Lagi pun depa kata aku pelancong pertama yg masuk kg tu. Hahaha.sebab tu aku bagaikan selebriti kat sini, ada je nak ajak pergi rumah depa, siap ajak tido lagi. Hmmm rindu nya kat depaa... #mobilgraphymy #instafollowers #tourguide #ancientbuilding #samarkand #uzbekistan #silkroad #lr #igers #instaphoto #travelphotography #travelingram #privateguide #centralasia #backpackers #backpackerstrip #transiberia #roadtrip #trainjourney #travelphotography #nature #naturelover #jalanjalanmurah #ootd #airasia #visituzbekistan #uzbekistantravel #visituzbekistanmagazine #amirarsadtravelstory

8815
Oct 2019

New 22nd issue of Visit Uzbekistan magazine out now! 🎉 Our cover hero this time @nigora_a 🌟 by @mukhiddinalee 📸 #visituzbekistanmagazine #newissue #uzbekistan #welcometouzbekistan #togetherwemakehistory #Tashkent

662
Oct 2019

Kalau Petang2 camni i akan pi menega sayoq kat tepi jalan dengan host... memang laku keras la masa i menega tu sebab i ada adalah pelaris perniagaan depa masa tu. Kadang orang brenti bukan sebab nak beli sebab nak bergambaq dengan i je!!! Hmmmm #mobilgraphymy #instafollowers #tourguide #ancientbuilding #samarkand #uzbekistan #silkroad #lr #igers #instaphoto #travelphotography #travelingram #privateguide #centralasia #backpackers #backpackerstrip #transiberia #roadtrip #trainjourney #travelphotography #nature #naturelover #jalanjalanmurah #ootd #airasia #visituzbekistan #uzbekistantravel #visituzbekistanmagazine

751

Top photos & videos on #visituzbekistanmagazine

Oct 2019

Haa nampak tak seketul rumah di tengah2 yang dikelilingi bukit menghijau tu....Tu lah rumah host aku yg aku tinggal dengan mereka. Yang konon nya nak ziarah 2,3 jam terlajak jadi sampai 4 hari tu...Dapat bayangkan tak mcm mana keadaan dia sampai aku nak lajak jadi 4 hari. Dah la kat kg ni tiada internet, tiada proper toilet, hmm nak cerita pasal toilet takut hampa muntah pula satgi hahaha, bygkan laaa toilet yg tiada sistem kumbahan dan saluran air??? Maunyaa berbukit ketulan emas kat bawah tu.... haha. tiada public transport, kalau yg ada kereta tu beberapa sahaja tu pun depa buat kereta sapu untuk org kg yg nak pi Pekan. Pekan paling dekat pun jarak 30km dari sink. So depa ni makan hanya hasil dari tanaman tepi rumah je seperti kentang, ubi, sayuran, anggur, cendawan. Nasi seminggu sekali je kot makan most of the time makan roti , ni adalah menu wajib . Sebab roti pun depa buat sendiri ja, sempat la aku merasa uli buat roti... Aku pun tak tau kenapa boleb lajak tinggal sini, pdahal hari2 aku buat perah susu lembu, mengembala kambing, jalan2 ziarah kg, lepak dengan org kg, tolong meniaga kat kedai runcit host aku, pstu mengajar english sikit walaupun english aku berterabur. Dah la communication barier tu sangat lah teruk, rasa nya sorang je kot dalam kg ni blh cakap bi, yg lain aku guna handsign je. Oh part paling best aku dapat jemputan pergi majlis kawin org tempatan , perghh aku pula yg bagaikan raja sbb layannan dia yg superb. Hahaha. Siap kena panggil buat ucapan khas kat atas stage tau!!! Hahaha. Lagi pun depa kata aku pelancong pertama yg masuk kg tu. Hahaha.sebab tu aku bagaikan selebriti kat sini, ada je nak ajak pergi rumah depa, siap ajak tido lagi. Hmmm rindu nya kat depaa... #mobilgraphymy #instafollowers #tourguide #ancientbuilding #samarkand #uzbekistan #silkroad #lr #igers #instaphoto #travelphotography #travelingram #privateguide #centralasia #backpackers #backpackerstrip #transiberia #roadtrip #trainjourney #travelphotography #nature #naturelover #jalanjalanmurah #ootd #airasia #visituzbekistan #uzbekistantravel #visituzbekistanmagazine #amirarsadtravelstory

8815
Mar 2019

The blessed Bukhara - what the Uzbeks respectfully call this glorious city; is one of the oldest cities of the world. Ancient belief says - upon all Muslim cities the blessed light descends from the heaven and only over Bukhara it rises to the sky! Pictures are of Poi-i-Kalyan complex. Breathtaking is an understatement ! Nothing can nourish the Soul but Light - Rumi 💖💖——————————————————————— #visituzbekistan #uzbekistan #gotouzbekistan #iloveuzbekistan #silkroute #silkroutejourneys #visituzbekistanmagazine #bukhara #bukharamonuments #poikolyan #uzbekistantravel #uzbekistan_inst #uzbekistan 🇺🇿

1105
Jul 2019

Samarkand - Uzbekistan 🇺🇿 . Been a while as it's been a busy few weeks - a lot of travelling around and also been quite ill out here! This place Samarkand I visited was literally like going back 600 years or if you know that assassins creed game - was like that! Never witnessed anything like it. This is Bibi-Khanym Mosque in frame which is the oldest mosque in this area. When the sun was setting thousands of birds fly around, think it's to do with the temperature dropping and insects flying around? Not to sure but if ya know please comment!

14118
Jan 2020

@bunker .namangan 🔥 📝𝗙𝗶𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴𝗶𝘇𝗻𝗶 𝗶𝘇𝗼𝗵𝗱𝗮 𝗾𝗼𝗹𝗱𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 📎𝗕𝗶𝘇𝗴𝗮 𝗼𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗯𝗼'𝗹𝗶𝗻𝗴 ❤️𝗟𝗮𝘆𝗸 𝗕𝗼𝘀𝗶𝗻𝗴 #mercedesg63 #mercedesbenz #mercedesamg #mercedes #mercedesbenzclub #affalterbach #mercedesbenzamg #mbenzgram #benzmafia #g63 #amg63 #4matic #carstyle #carshow #amgclub #amglife #amglove #benzlife #instacar #instacars #узбекистан 🇺🇿 #узбекистон #узбек #ташкент #тошкент #наманган #namanganliklar #namanganclub #uzbvideo #visituzbekistanmagazine

1751