#sungaipetani photos & videos

Loading...
3 minutes ago

RISAU GEMUK BILA DEKAT RUMAH??? Jangan risau! Amalkan bengkung strap or mana-mana produk Sexy Curve so korang boleh maintain kurus and sexy. Click link di bio untuk order sekarang 🥰 #sexycurve #agentsahsexycurve #sexycurveteamnysa #fitness #kurus #beranang #semenyih #sungaipetani #kedah

10
6 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
7 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
8 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
9 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
9 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
10 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
11 minutes ago

💕Hantaran brownies Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #browniessungaipetani #sungaipetanibrownies #hantaransungaipetani #browniestunangsungaipetani #brownieshantaransungaipetani #kedahbrownies #brownieskawen #sungaipetani #kedah

00
12 minutes ago

Hai assalamualaikum, musim kuarantin kan. Hampa bole ootd dekat rumah jugak dengan pijama comei comei ni. So cepat la grab saiz dh xbanyak . ✌️🐻 Bole payment deposit dulu. Time cod hampa bayaq selebihnya. Clse order khamis ya. Yang nak bole cepat dm kami 💞😊 #bajuviral #bajutidurmurah #sungaipetani #tiktokmalaysia #stayathome

10
14 minutes ago

Ok hai hampa . Izyan ada open order untuk pijama cute ni. Ada saiz ya smpai 2 xl . So yang mana nak bole dm izyan tau . Close order khamis 💞🐻 harga bole dm. Cpt tau saiz dh xbanyak tggal 😭. ✨ #bajutidurmurah #bajucomel #viral #sungaipetani

10
15 minutes ago

Iphone 7 harga rm650 sampai lagi 15unit. Yang mana x dapat hari tu boleh mai cop lekaih. Buat payment terus. booking pakai mulut saja x lepaih. ⁣ ⁣ Boleh follow ig ni @raishapromobilefix ⁣ SUPER BEST HARGA‼️⁣ ⁣ NAK harga OFFER nih? Screenshots dan wasap okey no di bio atas. Senang 💋⁣ Nak Tahu Harga Ikut Bajet? Boleh jer wasap. Saya akan layan okey! ⁣ ⁣ Ampa ROSAK PHONE? KEDAI TUTUP PUN KAMI BOLEH REPAIR BOSSKUUUUR.Kita deal saja di mana2. Wassap min teruih senang.⁣ .⁣ .⁣ #iphonebestbest #phonebajet #stayathome ⁣ .⁣ .⁣ NAK ORDER? CLICK NO PHONE DI BIO ATAS 👆⁣ (Fast Respond )⁣ .⁣ .⁣ .⁣ 🛍TQSM FOR SHOPPING .⁣ .⁣ .⁣ WE REPAIR IPHONE, ANDROID & LAPTOP!"⁣ .⁣ .⁣ #raishapromobilefix #jubahmurah #sungaipetani #kitabaikramaisayang #phoneservice #codsampaidepanrumah #malaysia #dudukdirumah #kotabharu #phonemurah #repairlaptop #naktarikpelanggan #trustedseller #repairphone #susuc2joy #0199630568 #raisha #rm10sahaja #terlajaklaris #viralvideos #whj24434 #babyctdk #uitmkedah #resepimemikatisteri #meleTOP #rozitachewan #usahawanPROMOBILEFIX

00
15 minutes ago

💕Superhero themes birthday cupcake Thank u sis order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #sungaipetanicupcake #cupcakesungaipetani #kekcawansungaipetani #kedahcupcake #cupcakesuperhero #birthdaycupcakesungaipetani #sungaipetani #kedah

00
16 minutes ago

💕Superhero themes birthday cupcake Thank u sis order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #sungaipetanicupcake #cupcakesungaipetani #kekcawansungaipetani #kedahcupcake #cupcakesuperhero #birthdaycupcakesungaipetani #sungaipetani #kedah

00
22 minutes ago

💕Flower birthday cake Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

00
23 minutes ago

💕Flower birthday cake Thank u order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

00
42 minutes ago

🔰 GOLDEN777 CLUB🔰 🎯 Server☞ 918KISS🔥 🎰 Tips Games☞ FairyGarden✨ ✨ In MYR☞RM 140 ✨ Bet.RM2.50 BIGWIN RM1250 ✨ CUCI MYR☞RM 1300🎁 🎉 HARI NI ONG!ONG!ONG!🎉 Tahniah Customer Dapat 【ONG !!!】🎉🎉 Contact Kami Sekarang😘24Hours Online👍 Whatsapp : +6014-365 0145 Wechat : golden_cs11 TELEGRAM : +6014-365 0145 ﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉ #langkawi #perlis #jitra #kedah #sungaipetani #bukitmertajam #penang #taiping #kualakangsar #perakende #kampar #NegeriSembilan #Melaka #malacca #muar #batupahat #kluang #skudai #Johor #johor #johorbahru #pasirgudang #mersing #endau #kualarompin #pekan #kuantan #Pahang #pahang #chukai

00
1 hour ago

Pin pin Pon pon 🛵🛵🛵 @90sstreetcafe dah bermula hari ini untk PENGHANTARA RUMAH KE RUMAH.... . . Kawasan PENGHANTARA di kawasan tersebut . .Telok air tawar .bagan ajam . Kawsan yang tak disenaraikan perlu membeli melebihi rm60 keatas baru ada perhantaran tersebut... . .Tempahan makanan boleh dibuat pada jam 12:00pm - 8:00pm . . Boleh buat tempahan di no tersebuat http://linktr.ee/90sstreetcafe . JOM Bungkus ♥️♥️♥️ 🔥🔥🔥 @90sstreetcafe ( OPEN ) TODAY . Hari ni 90sstreet Cafe buka macam biasa jam 5.00Pm-11.30Pm . . YOU DESERVE THE BEST. . . .017 8137071 012 466 9941 . #foodporn #originalby90streetcafe #90sstreetcafe #butterworth #bukitmertajam #seberangjaya #baganajam #paritbuntar #makanan #sedap #mesticuba #pulaupinang #penang #foodporn #makansedap #jalan2carimakan #food #foodhunting #kedah #sungaipetani #bertam #bukitmertajam #pulaupinang #penangisland #penang #penangfoodie #makan #perda #bandarperda

00
1 hour ago

As requested by our customer. Nak bombolini warna putih, filling creamcheese+cheddar. Kami layan..🥰 Tapi buat masa sekarang kami stop sat nah. Stay safe everyone! Stay at home. . . Bombolini seputeh salju ❄️ . . #staysafe #stayathome #pkp #rmo #pendangfooddelivery #kekpendang #bombolini #bombolinipendang #bombolinisedap #bombolinigebugebas #premiumtaste #antipengawet #aliabakerypastry #pendang #sungaipetani #alorsetar

40
1 hour ago

💕Elsa birthday cake For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

30
1 hour ago

Dua2 baju ni gojez.. Menawan.. Isinya sama.. Kesannya sama.. RINGAN.. MACAM TAK PAKAI APA2.. Flawless mcm kakak Sari Yanti.. . . Ramai kata Kakak Sari Yanti mmg dah cantik.. Tapi kita kena ingat suatu hal.. Tiada apa2 pun di atas dunia ini yg kekal termasuklah kecantikan dan kulit yg anjal.. Semuanya mestilah dgn satu perkara yg dituntut iaitu penjagaan yg ISTIQOMAH..mcm tu juga Kakak Sari Yanti usaha dan ikhtiar utk istiqomah asbab Foundation Charms ini utk kekal gebu dan flawless.. . . . Penuaan tak boleh diundur atau reverse.. Kita hanya boleh membantu melambatkan.. Caranya.. Pastikan Skin Barrier kita terjaga.. Terlindung.. Mesti ada lapisan atas kulit yg lindung drpd pollution, radikal bebas, dan UV rays.. . . Setanding international..paling wow bila ianya diuji pakar kulit Asia Tenggara dgn label DERMATOLOGIST TESTED serta diiktiraf HALAL oleh JAKIM.. . Apa kelebihan Charms Foundation ni👇 ✔️DERMATOLOGIST TESTED ✔️HALAL OLEH JAKIM ✔️Mempunyai VIT E diimport khas drpd SWITZERLAND sapuan gebu siap pudar parut hitam, jeragat.. ✔️Tak perlu berbedak ✔️Mengandungi propolis anti jerawat ✔️Mengandungi minyak kelapa dara kawal minyak, jerawat tak jadi tumbuh ✔️Tak melekit.. Halus mcm baby ✔️Flawless mcm Kakak Sari Yanti ✔️Semi to Full coverage ikut tona warna ✔️Sangat ringan . Ada 4 kod 👇 ❤️White Fairy, ❤️White Dolly, ❤️Royal Edition, ❤️Pinkish Pinkish . Sampai bila nak mekap tebal sampak naik JERAWAT.. parut jerawat dan jeragat pun makin bertambah😭 . . Cepat klik link di bio utk dapat foundation Charms hampa! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmsfoundation #teamcharmsmina #charmssgpetani #charmskedah #codsgpetani #trustedseller #sungaipetani #kedah #penang #brunei #kosmetik #jommengancharms #jompakaicharms #scandanmenang #sariyanti #faceofcharms

10
1 hour ago

Mesti korang nak start untuk diet and exercise sebab nak melaram masa raya nanti tapi kena stay at home. Tak perlu risau or down...Sexy Curve boleh tolong korang slim walau stay dekat rumah 😘 #sexycurve #agentsexycurve #kurus #fitness #bengkung #beranang #semenyih #sungaipetani #kedah #sayajual

00
1 hour ago

💕Elsa birthday cake For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

10
1 hour ago

Dua2 baju ni gojez.. Menawan.. Isinya sama.. Kesannya sama.. RINGAN.. MACAM TAK PAKAI APA2.. Flawless mcm kakak Sari Yanti.. . . Ramai kata Kakak Sari Yanti mmg dah cantik.. Tapi kita kena ingat suatu hal.. Tiada apa2 pun di atas dunia ini yg kekal termasuklah kecantikan dan kulit yg anjal.. Semuanya mestilah dgn satu perkara yg dituntut iaitu penjagaan yg ISTIQOMAH..mcm tu juga Kakak Sari Yanti usaha dan ikhtiar utk istiqomah asbab Foundation Charms ini utk kekal gebu dan flawless.. . . . Penuaan tak boleh diundur atau reverse.. Kita hanya boleh membantu melambatkan.. Caranya.. Pastikan Skin Barrier kita terjaga.. Terlindung.. Mesti ada lapisan atas kulit yg lindung drpd pollution, radikal bebas, dan UV rays.. . . Setanding international..paling wow bila ianya diuji pakar kulit Asia Tenggara dgn label DERMATOLOGIST TESTED serta diiktiraf HALAL oleh JAKIM.. . Apa kelebihan Charms Foundation ni👇 ✔️DERMATOLOGIST TESTED ✔️HALAL OLEH JAKIM ✔️Mempunyai VIT E diimport khas drpd SWITZERLAND sapuan gebu siap pudar parut hitam, jeragat.. ✔️Tak perlu berbedak ✔️Mengandungi propolis anti jerawat ✔️Mengandungi minyak kelapa dara kawal minyak, jerawat tak jadi tumbuh ✔️Tak melekit.. Halus mcm baby ✔️Flawless mcm Kakak Sari Yanti ✔️Semi to Full coverage ikut tona warna ✔️Sangat ringan . Ada 4 kod 👇 ❤️White Fairy, ❤️White Dolly, ❤️Royal Edition, ❤️Pinkish Pinkish . Sampai bila nak mekap tebal sampak naik JERAWAT.. parut jerawat dan jeragat pun makin bertambah😭 . . Cepat klik link di bio utk dapat foundation Charms hampa! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmsfoundation #teamcharmsmina #charmssgpetani #charmskedah #codsgpetani #trustedseller #sungaipetani #kedah #penang #brunei #kosmetik #jommengancharms #jompakaicharms #scandanmenang #sariyanti #faceofcharms

10
1 hour ago

Dua2 baju ni gojez.. Menawan.. Isinya sama.. Kesannya sama.. RINGAN.. MACAM TAK PAKAI APA2.. Flawless mcm kakak Sari Yanti.. . . Ramai kata Kakak Sari Yanti mmg dah cantik.. Tapi kita kena ingat suatu hal.. Tiada apa2 pun di atas dunia ini yg kekal termasuklah kecantikan dan kulit yg anjal.. Semuanya mestilah dgn satu perkara yg dituntut iaitu penjagaan yg ISTIQOMAH..mcm tu juga Kakak Sari Yanti usaha dan ikhtiar utk istiqomah asbab Foundation Charms ini utk kekal gebu dan flawless.. . . . Penuaan tak boleh diundur atau reverse.. Kita hanya boleh membantu melambatkan.. Caranya.. Pastikan Skin Barrier kita terjaga.. Terlindung.. Mesti ada lapisan atas kulit yg lindung drpd pollution, radikal bebas, dan UV rays.. . . Setanding international..paling wow bila ianya diuji pakar kulit Asia Tenggara dgn label DERMATOLOGIST TESTED serta diiktiraf HALAL oleh JAKIM.. . Apa kelebihan Charms Foundation ni👇 ✔️DERMATOLOGIST TESTED ✔️HALAL OLEH JAKIM ✔️Mempunyai VIT E diimport khas drpd SWITZERLAND sapuan gebu siap pudar parut hitam, jeragat.. ✔️Tak perlu berbedak ✔️Mengandungi propolis anti jerawat ✔️Mengandungi minyak kelapa dara kawal minyak, jerawat tak jadi tumbuh ✔️Tak melekit.. Halus mcm baby ✔️Flawless mcm Kakak Sari Yanti ✔️Semi to Full coverage ikut tona warna ✔️Sangat ringan . Ada 4 kod 👇 ❤️White Fairy, ❤️White Dolly, ❤️Royal Edition, ❤️Pinkish Pinkish . Sampai bila nak mekap tebal sampak naik JERAWAT.. parut jerawat dan jeragat pun makin bertambah😭 . . Cepat klik link di bio utk dapat foundation Charms hampa! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmsfoundation #teamcharmsmina #charmssgpetani #charmskedah #codsgpetani #trustedseller #sungaipetani #kedah #penang #brunei #kosmetik #jommengancharms #jompakaicharms #scandanmenang #sariyanti #faceofcharms

20
1 hour ago

💕Spiderman cake Pic dari customer❤️ Thank u sis order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

10
1 hour ago

💕Spiderman cake Thank u sis order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

10
1 hour ago

💕Spiderman cake Thank u sis order dengan kami😘 For details please kindly contact us👇 http://iluvcupcakes.wasap.my http://iluvcupcakes.wasap.my - [ ] 📲0125571525 #keksungaipetani #sungaipetanibirthdaycake #cakesungaipetani #kekharijadisungapetani #kedahbirthdaycake #sungaipetanibirthdaykek #kekbirthdaysungaipetani #sungaipetani #kedah

00
1 hour ago

Sharing 🥰🚨🚨🚨 Sempena perintah kawalan pergerakan ni, inilah masa yang paling sesuai untuk mengisi masa bersama anak-anak anda. Saya telah siapkan 127 muka surat latihan Pendidikan Islam untuk Prasekolah dan Tahun 1. Juga latihan bacaan + mewarna untuk Bahasa Melayu. Boleh terus muat turun disini >> https://alatdidikpremium.com/bbmpercuma Moga bermanfaat untuk semua. Credit fb Izuddin Istakal #rumahmurah #rumahcantik #kedahdarulaman #sungaipetani #covid19 #2020 #stayathome #staysafe

00
1 hour ago

OPEN ORDER UNTUK HARI - HARI WAKTU COD : 11 PAGI - 7 MALAM 🍔Lapaq burger tapi x boleh keluaq?? 🍔Nak makan burger time lunch hour kepada yang tengah bekerja tu 🍔Nak makan burger petang / malam Assalammualaikum & Salam Sejahtera 🙋🏻‍♂🙋🏻‍♀ Kami ada buat COD BURGER sekitar SUNGAI PETANI bermula hari ni Terus hantaq sampai depan pintu anda INSYALLAH anda akan puas hati dengan rasa burger dan servis kami Jom2 terus whtsapp 1 ) http://www.wasap.my/+60134079535/CODBURGER 🛵💨🍔 2 ) http://www.wasap.my/+60178208243/CODBURGER 🛵💨🍔 🛵💨 last COD : 7 malam # #cod #codsungaipetanikedah #codsungaipetani #codburger #sungaipetani #sungaipetanikedah #lunch #burger #sp #tamanria #tamanriajaya #pkp #kitajagakita #stayhome #stayhealthy

10
2 hours ago

Do your makeup like a PRO with our TRUFFLE DARING MAKEUP KIT 🔥⠀ -⠀ It comes with LIPCREAM, EYESHADOW, BRONZER, HIGHLIGHTER & BLUSHER! COMPLETE with everything you need to create the perfect makeup look ❤⠀ -⠀ Why spend hundreds when you can get this MAKEUP KIT at RM99 ONLY!! Grab yours while stocks lasts! 😘⠀ -⠀ #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome #dudukrumah #elakCOVID19 #kitajagakita #caryacosmaticscare #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmeticssp #caryasungaipetani #carya #flworriors #mariberCarya #agentcaryasungaipetani #makeup #onenesspallet #makeupkit   #makeupkitmurah #makeuptutorial #makeuplover #kakimakeup #sungaipetani #kedah #utara #makeuptutorial #makeuplover #kakimakeup #sungaipetani #kedah #utara

20

Top photos & videos on #sungaipetani

3 weeks ago

Let yr smile change the world but don’t let the world change yr smile 🙂🌎 sec acc @aryssaaddena_ . #sungaipetani #sabah #sabahan #kotakinabalu #kundasang #kedah

7129
last month

thank you yang sponser 💕🥺 cantik2 sangat uollaassssas💋🤩😍💄✍🏻 untuk Avent fashion show di Amanjayamall sungai petani ☺️ mua💋 @ekinbasri_ henna inai✍🏻 @hennabywanna butik🏠 @srianggerik fotographer📸 @cik_omaq #Avent #fashionshow #Amanjayamall #anggerikbutik #sungaipetani #shootbajupengantin

26316
Feb 2020

pizza viral depa kta saja la sis p try sedap ke x.... @uspizzamalaysia sedap jugak dia punya price xmahai sgt ... #sungaipetani #kedah #uspizzamalaysia

2189
5 weeks ago

mai kita tengok kejadian-kejadian aneh semasa bergambar . #jerami #jeramigulung #income #business #sungaipetani #kedah #photoshoot #bestfriends #friendshipgoals #spoilphoto #nicephoto

29320