#sephiamy photos & videos

Loading...
3 hours ago

Senarai harga utk produk Sephia. . Postage setiap Isnin - Jumaat. . Anddd postage hanyalah RM5 sahaja. . Apa tunggu lagi gaiss, grab produk Sephia sekarang. . WhatsApp je Jas 0139189184 or klik jer link di bio IG Jas. 😊 . #sephiasarawak #sephiakuching #sephiakotasamarahan #sephiamy #sephiabyjannanick #sephiatestimoni #sephiareview #sephiafeedback #staysafe #sephiamiri #sephiabintulu #sephiaserian #sephiadalat #sephiabalingian #sephialimbang #sephiapakan #sephiajulau #sephiakanowit #sephiaspaoh #kitajagakita #kitamestimenang #hapuscovid19 #sephiasaratok #sephiasabah #sephiadebak

20
3 hours ago

Takyah losyen dah☑️ Jimat☑️ Sephia All-in-one Argan Oil♥️ . BUY NOW TO ENJOY DISCOUNTED POSTAGE AND THE CHANCE TO JOIN OUR LUCKY DRAW😉 Place your order by today 😄 Whatsapp 📲 018.362.4392 Whatsapp 📲 018.362.4392 Whatsapp 📲 018.362.4392 Click je link dekat bio tu untuk direct whatsapp okay😉 #sephiamy #SephiabyJannaNick #teamsephiamy #teamjerung #SephiaReview #arganoilmalaysia #ArganShampoo #shampooterbaik #jannanickers #jannanick #sayangketatsendatpadat #premiumbodyshampoo #wecarewelove #sephiaPERLIS #STAYATHOME #KitaJagaKita #feedbackAOsephia

10
3 hours ago

Bahan-bahan utama di dalam Whitefluffy dan kelebihannya. 💙 Vitamin A - Bertindak sebagai anti-oxidant & anti-penuaan Beeswax - Membantu mengekalkan tekstur kulit dan mengurangkan inflamasi. Provitamin B5 - Membantu menghidrat kulit & memperbaiki luka epidermis kulit. Anda boleh order White Fluffy melalui whatsapp kami. Boleh terus klik link di bio tu ye😘 BUY NOW TO ENJOY DISCOUNTED POSTAGE AND THE CHANCE TO WIN OUR LUCKY DRAW🌹 Whatsapp 📲 018 - 362 4392 Whatsapp 📲 018 - 362 4392 Whatsapp 📲 018 - 362 4392 KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPONSE - #LuckyDraw #PanicSale #Amazing #TeamJerung #Sephia #WhiteFluffy #2in1facialcleanser #StaySafe #Covid19 #sephiamy #SephiabyJannaNick #teamsephiamy #SephiaReview #arganoilmalaysia #ArganShampoo #shampooterbaik #jannanickers #jannanick #sayangketatsendatpadat #premiumbodyshampoo #wecarewelove #sephiaPERLIS #STAYATHOME #KitaJagaKita #makeupbase #DUDUKRUMAH #promopkp

10
3 hours ago

Have you met our best selling All in One Argan Oil? . Kalau belum mmg anda sangat rugi kerana Argan Oil ini mempunyai bermacam macam benefit, untuk dari hujung rambut hingga hujung kaki. Ianya sesuai di gunakan utk seisi keluarga daripada rambut, hingga kuku, bibir dan kulit. Argan Oil ini juga telah diiktiraf selamat oleh KKM dan HALAL oleh JAKIM. . Nak Ke Nak???🥰🥰 . #sephiabyjannanick #sephiamy #sephialove #sephiareview #sephiamalaysia #sephiamelaka #arganoilterbaik #allinone #arganoil #sephiautem #treatmentshampoo #arganbodyshampoo #argancreamplus #allinonearganoil

20
3 hours ago

Kelebihan ALL IN ONE ARGAN OIL!!! . . Berminat? Boleh DM or Whatsapp for order 😍 . . 01126738819 @ klik link di bio 😊 . . #arganoilallinone #sephiaMY #sephiabyjannanick #jannanick #jerantut #StayAtHome #kitajagakita

00
17 hours ago

Combo Treatment utk Rambut‼️ . . Postage setiap Isnin-Jumaat. POSTAGE CUMA RM5 SAHAJA.😍😍 . Jom korang order sekarang.😊 . Boleh dapat LOYALTY CARD and korang berpeluang join LUCKY DRAW.😍 . WhatsApp Jas sekarang 0139189184 or korang klik je link dibio. . . #sephiasarawak #sephiakuching #sephiakotasamarahan #sephiaarganoil #sephiatreatmentarganshampoo #sephiakanowit #sephiaspaoh #kitajagakita #staysafe #stayathome #sephiamiri #sephiamy #sephiatestimoni #sephiareview #sephiafeedback #sephiajulau #sephialimbang #sephiasimunjan #sephiasarikei #sephiasebuyau #sephiaserian #sephiadalat #sephiamukah #sephiasriaman

30
17 hours ago

All-In-One Argan Oil : . - Pelembab untuk kulit kering - Bantu memulihkan tona warna kulit - Mencantik dan menegangkan kulit - Menguatkan rambut dari akar ke hujung - Membantu melebatkan rambut - Rambut mudah diurus dan disikat - Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku - Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah - Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover" - Mengurangkan strech mark dan parut halus - Berfungsi sebagai minyak urut . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

101
20 hours ago

Alhamdulillah, lepas guna Shampoo Jannanick rambut pun dah kurang gugur, rambut wangi dan terletak lurus je, happy betul dapat feedback macam ni😍 . Korang pun kena cuba tau shampoo ni, jangan lupa juga argan oil boleh sapu ke rambut lepas rambut dah kering✨ . Haaa korang yang nak dapat cepat2 place order sebab stok memang laju sakan sekarang👍🏻 Whatsapp 01125813364 atau klik je link di bio ig👌🏻 . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

70
20 hours ago

All-In-One Argan Oil : . - Pelembab untuk kulit kering - Bantu memulihkan tona warna kulit - Mencantik dan menegangkan kulit - Menguatkan rambut dari akar ke hujung - Membantu melebatkan rambut - Rambut mudah diurus dan disikat - Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku - Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah - Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover" - Mengurangkan strech mark dan parut halus - Berfungsi sebagai minyak urut . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

50
23 hours ago

DAPATKAN SEPHIA & WHITEFLUFFY DARI SIS SEKARANG 😘 cod #melaka & postage everyday✔ free gift ✔ fast respond ✔ Cepat cepat wasap 0126449652 @ click link di bio sekarang! 😍 . #kulitflawless #kulitsihat #kulitcantik #kulitgebu #jeragat #jerawatbadan #jerawat #seluruhmelaka #sephia #sephiamy #sephiabyjannanick #halal #putih #flawless #gebu #cantiksebelumraya #cantik #sephiamelaka #jerawatbadan #arganoilmelaka #jerawat #surnburn #neelofa #jannanick #cod #melaka #codmelaka #seluruhmelaka #postage #everyday #available #jomcantik

50
10
10
Yesterday

All-In-One Argan Oil : . - Pelembab untuk kulit kering - Bantu memulihkan tona warna kulit - Mencantik dan menegangkan kulit - Menguatkan rambut dari akar ke hujung - Membantu melebatkan rambut - Rambut mudah diurus dan disikat - Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku - Bantu masalah cuticles kering dan tumit merekah - Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan makeup remover - Mengurangkan strech mark dan parut halus - Berfungsi sebagai minyak urut . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia #sephiamelaka #sephiautem #codmelaka #melaka

40
Yesterday

"So alhamdulilah...🤩 3 hari dh kn akk beli dgn awk..hari ni kulit dia moist je..x kering dh" . Alhamdulillah another feedback from our customer, tak sia sia cuba Whitefluffy😍 ternyata kulit yang kering pun sesuai sangat untuk cuba produk ni, yang belum dapatkan cepat order sekarang💕 . Cepat whatsapp 017-9021554 untuk order atau klik sahaja link di bio ig kami😍 . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

10
Yesterday

Testimoni Treatment Argan Shampoo🤗💕 . Cepat ii ws saya sekarang untk dapatkan #treatmentarganshampoobyjannanick . . Berminat pm📲💕 012-2845124 012-2845124 Atau tekan dilink bio📲 . #teamjerung #treatmentarganshampoobyjannanick #sephiasepang #sephiareview #sephiareview #sephiamy #sephiabyjannanick #sephiabatupahat #arganbodyshampoo #arganoilshampoo #arganoilmalaysia

610
Yesterday

[ KERJA GILA! ] . 📢📢 Geng Team Jerung buat gila lagi!! . Tak habis Special Loyalty Card, lepas tu buat Promo Postage RM5, laa ni nak buat LUCKY DRAW pulakkkk . Setiap pembelian bermula 1 April - 15 Mei anda berpeluang untuk join LUCKY DRAW DARIPADA TEAM JERUNG SEPHIA . Gaiss! Seriously kali ni tak boleh skip terus post ni. Korang kena klik terus link kt atas skrg! . . # #sephiawhitefluffy #teamjannanick #teamjerung #sephiajohor #sephiajb #sephiapasirgudang #sephiamasai #sayajualsephia #sephiamy #sephiaofficial #sephiabyjannanick #arganoil #argancreamplus #arganbodyshampoo #treatmentshampoo #sayangketatsendatpadat #produkjannanick #jannanick #jannanickjual #kolejkomuniti #viral #9gag #instafamousmalaysia #meletop #sayajual #bazaarpaknil #kitajagakita #stopcovid19 #stayathome

630
Yesterday

"So alhamdulilah...🤩 3 hari dh kn akk beli dgn awk..hari ni kulit dia moist je..x kering dh" . Alhamdulillah another feedback from our customer, tak sia sia cuba Whitefluffy😍 ternyata kulit yang kering pun sesuai sangat untuk cuba produk ni, yang belum dapatkan cepat order sekarang💕 . Cepat whatsapp 013-3574002 untuk order atau klik sahaja link di bio ig kami😍 . #whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

50
Yesterday

Kelebihan Treatment Argan Shampo🤗💕 . Berminat pm📲💜 012-2845124 012-2845124 Atau tekan dilink bio📲 . #sephiasepang #sephiareview #sephiamy #sephiamy #sephiabyjannanick #sephiabatupahat #teamjerung #treatmentarganshampoobyjannanick #arganbodyshampoo #arganoilmalaysia

630
Yesterday

Say no more jerawat kat badan with our Argan Body Shampoo. 100% recommended ye😍 Beli 1 set dengan treatment shampoo untuk jiimat🙆🏻‍♀️ BUY NOW TO ENJOY DISCOUNTED POSTAGE AND THE CHANCE TO JOIN OUR LUCKY DRAW😉 Place your order by today 😄 Whatsapp 📲 018.362.4392 Whatsapp 📲 018.362.4392 Whatsapp 📲 018.362.4392 Click je link dekat bio tu untuk direct whatsapp okay😉 #sephiamy #SephiabyJannaNick #teamsephiamy #teamjerung #SephiaReview #arganoilmalaysia #ArganShampoo #shampooterbaik #jannanickers #jannanick #sayangketatsendatpadat #premiumbodyshampoo #wecarewelove #sephiaPERLIS #STAYATHOME #KitaJagaKita #feedbackABSsephia #feedbackTASsephia

590
Yesterday

"Nak putih berseri dengan harga bajet? Hanya RM35 SAHAJA uolls boleh cantik persis Janna Nick!" Pencuci muka dan mask dalam 1 tiub, mudah dan jimat. Kulit putih, cerah & gebu dengan khasiat susu kambing, aloevera dan beeswax. RM35 SAHAJA (tidak termasuk pos ). Produk untuk lelaki dan wanita bermula 14 tahun dan ke atas. Lulus KKM. Klik pada bio untuk pembelian.. Dapatkan sekarang!!! #syukurselalu #whitefluffy #teamjannanick #teamjerung #teamsephiamy #pkp #stayathome #dudukrumah #jannanick #susukambing #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilserum #arganeveryday #minyakwangi #serumglowing #serum #sephia #sephiamy #sephialovers #whitefluffykedah

10
Yesterday

‼️BREAKING NEWS 😱😱😱‼️ - TAK PERNAH LAGI SEPANJANG HAYAT KAMI BUAT LUCKY DRAW + PANIC SALES SEKALIGUS‼️‼️ 😱😱😱 - But NOW korang dah boleh dapatkan SEPHIA & WHITE FLUFFY dengan penjimatan kos postage dan lagi berbaloi-baloi sebab berpeluang join cabutan bertuah dengan hadiah lumayan yang bakal anda menangi 💃💃💃 - Nak lagi BEST? 😱😱 - Ha korang juga akan dapat FREE LOYALTY CARD + FREE EXTRA EXTRA GIFT dari #teamjerung tauu 😎 - So, jom ler cepat-cepat buat stok borong banyak-banyak atau nak kongsi dengan family dan kawan-kawan pun boleh 🤗 - 1 APRIL - 15 MEI 2020 je tempoh contest dan sale ni berlangsung. So, siapa nak? Cepat grab dengan #teamjerung okay! 😘 - Whatsapp 📲 018 - 362 4392 Whatsapp 📲 018 - 362 4392 Whatsapp 📲 018 - 362 4392 KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPONSE - #LuckyDraw #PanicSale #Amazing #TeamJerung #Sephia #WhiteFluffy #2in1facialcleanser #StaySafe #Covid19 #sephiamy #SephiabyJannaNick #teamsephiamy #SephiaReview #arganoilmalaysia #ArganShampoo #shampooterbaik #jannanickers #jannanick #sayangketatsendatpadat #premiumbodyshampoo #wecarewelove #sephiaPERLIS #STAYATHOME #KitaJagaKita #makeupbase #DUDUKRUMAH #promopkp

610
Yesterday

@sephia .jb.whitefluffy salah seorang agent #teamjerung yg rajin ngedit video ni (i je malas 🤣 ) . PROMO POSTAGE RM5 masih onz ye❗️Semua product Sephia diperbuat menggunakan Argan Oil dan bahan yg terbaik untuk kesihatan kulit anda. Ketiga product kami ini memberikan effect terbaik dan dinasihatkan dipakai bersama untuk result yg lebih effective. Sesiapa yg pakai Sephia pasti tau betapa berkesan product ini, siapa yg belum cuba cepat klik link WhatsApp di bio anis utk response pantas. #sephiamy #sephiabyjannanick #sephiaarganoil #sephiacombo #sephiacreamplus #sephiabodyshampoo #shampotreatmentargansephia #arganbodyshampoo #sephiamelaka #sephiautem

10

Top photos & videos on #sephiamy

Dec 2019

Siapa ada masalah rambut kelemumur? Rambut kepam & keras? Rambut banyak gugur? . "Penat ah asyik kutip rambut je kt lantai ni" - Intan "Asal masuk bilik air, rambut awakkkk je" - Suami "Ish, sana sini rambut, asal sapu je rambut yg byk" - Nurul Wanita dan keguguran rambut bukanlah suatu yg ganjil, malah dianggap normal. Betul bukan? 😥 . Tapi yg pasti kita boleh merawat dengan menggunakan all in one argan oil & treatment argan shampoo. Cubalah! . #sephiakongsitips #sephiareview #sephiaofficial #sephiatips #sephiamy #sephiamelaka #arganoil #allinonearganoil #treatmentarganshampoo #arganbodyshampoo #argancreamplus #sephiabyjannanick #jannanick #sephiaarganoil #sephiamy #arganoil #arganoilallinone #jannanick #freeshipping #freegift #loyaltycard #melaka #sephiamelaka #sephiautem #treatmentarganshampoo #arganbodyshampoo #argancreamplusbyjannanick #argancreamplus #codmelaka #salammaulidurrasul #toyotaracing #jannanickers #dinijanna #sitidialamfantasi #cemburuseorangperempuan

1773
Nov 2019

pagi pagi kalau shampoo rambut dgn #treatmentarganshampoo & sabun badan dgn #arganbodyshampoo memang umph! jgn kata la betapa segar ringan sehat mnya rambut, badan & kulit kepala korg seharian kat office/ kelas/ atau mana jua korg berada. refreshing sgt bau wangi. pakai tudung pun yakin je. kepam? tiada lagi! jom whatsapp anis, klik je link dibio Cod seluruh melaka & postage available 😍 #shampoo #treatmentshampoo #hair #haircare #wangi #kepam #masalahkulitkepala #masalahkelumumur #masalahgatal2 #masalahrambutbotak #masalahrambutgugur #masalahrambut #argan #sephiamy #agentsephia #sephiamy #lrtkerinchi #lrtbangsar #lrtuniversiti #midvalley #thegardens #jannanick #jannanicker #cod #melaka #sephiamelaka #sephiautem #sitidialamfantasi #dinijanna

1740
Dec 2019

Sephia by Janna Nick . Berduyun-duyun order utk all in one argan oil. All In One Argan Oil ni mudah nk bawa ke mana2 tau. Simpan je dalam handbag. Boleh guna dari rambut sampai kaki! Serious akak taktipu dik.. 😍 . Nak jimat berbaloi & senang? 📲 DM/WHATSAPP segera. klik je link di bio ☝️🏻☝️🏻☝️🏻 . #arganoil #allinonearganoil #rambutlembut #pewangi #moisturizer #minyakurut #kulitsihat #kulitanjal #kulitcantik #teamjerung #sephiaarganoil #sephiamy #arganoil #arganoilallinone #jannanick #freeshipping #freegift #loyaltycard #melaka #sephiamelaka #sephiautem #treatmentarganshampoo #arganbodyshampoo #argancreamplusbyjannanick #argancreamplus #codmelaka #salammaulidurrasul #toyotaracing #jannanickers #dinijanna #sitidialamfantasi

1600
Jul 2019

Koranggg team mana? Kedah ke Perak? . Sisz of kozz KEDAH!! #pulunkedahpulun 😍

2.0k42
Mar 2017

Look around. You will find miracles everywhere. The grass grows beneath your feet. Your heart pumps oxygen to you at every second. The sun rises every morning, greeting us as our journey continues. Everything is a miracle, for without them, life would not be possible. Good morning. 🌞 @jannanick @sephia .my @stokis_sephia 💐 #sephiabyjannanick #sephiamy #jannanick

3943
Dec 2017

Jumpa Janna di Johor 🌸 Sephia Argan Shampoo & Sephia Argan oil JN dah habis, even busy shooting still nak sephia jugak. 💕 Selamat iolls dekat boleh pass. Kalau tak, boleh murung lady boss sephia 😂 Nak beli sephia? Boleh follow ig agen rasmi sephia @sephia .myarganoil_official #jannanick #sephiamy #JNstillCantikTanpaMakeUp

1070
May 2017

Happy birthday ladybos @jannanick semoga sentiasa bahagia dengan pipi pau & jejari nugget tu okay! 😜 sentiasa cantik bersama baby sephia okay! LOVE ❤️️ . . #sayangketatsendatpadat #sephiaallinonearganoil #sephiaMY #sephiabyjn #sephia #jannaturn22 #sephiabyjannanick 💕💕

1395