#sephiacover photos & videos

Loading...
6 hours ago

💝LOYALTY CARD💝 BELI‼️KUMPUL‼️MENANG‼️ . Coustmer layak mendapat Loyalty Card dengan syarat membuat pembelian WHITEFLUFFY melalui Agent/Dropsip #TeamJerung Sahaja🦈... Sekiranya telah Mencapai pembelian Sebanyak 10 unit,Dan Courstmer boleh "REEDEM FREE MYSTERY GIFT"🎁🎁 . . Wassup/Call:~0133307564 @sephiakl_emma . . #Freegiftsephiawhitefluffy #hadiahmistry #Sephimy #Whitefluffymy #whitefluffysephia #whitefluffykl #whitefluffyampang #Offerwhitefluffy #whitefluffyoffer #offersephia #panicsale #sephiabyjannanick #sephiareview #whitefluffybyjannanick #whitefluffy2in1facialcleanser #sephiashampoo #sephiaarganoil #sephiasabun #sephiacover

00
Yesterday

🎧headphone recommended, Hye, hujan ni. Jom dengar cover baru. #music #coversong #malaysiancoversong #malaysiancover #indogrammusic #sephiacover

1390
3 days ago

Gdnight 😴 #sephiacover #sheilaon7 #story #storywhatsapp #gdnight 😴

120
3 days ago

“Selamat tidur kekasih gelapku,semoga cepat kau lupakan aku,kekasih sejatimu takkan pernah sanggup melupakanmu” @sheilaon7official • • • #malaysiancover #indomusicgram #musikcover #sephia #sephiacover #sheilaon7

1618
4 days ago

Ini dia gel mandian yg wajib mesti ada dalam bilik mandi anda. Tiada kandungan kimia yg tinggi, bau wangi, melembutkan kulit dan yg paling penting menyeimbangkan kandungan pH bermakna ia juga melindungi kulit anda. Sesuai sgt untuk mereka yg berkulit sensitive. Harga mampu milik utk mereka yg mahukan medicated body wash berkualiti tapi dgn harga berpatutan. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephia #sephiabyjannanick #sephiamy #sephialove #sephiareview #sephiacover #sephiaproduk #produksephia #BazarPakNil #jannanick #produkjannanick #sabunargan #jannanickproduk #sabunbadanjannanick #sisjual #bisnesonline #pelembutbadan #pelembuttangan #sabunwangi #arganbodyshampoo #sabunmandi #Offersephia #sephiaoffer #malaysiaproduk #halal

10
4 days ago

Ini dia shampoo terbaik untuk membantu merawat rambut kering, gugur, kulit kepala sensitif, berbau, kelemumur dan pelbagai lagi masalah. Ianya dipanggil Treatment Shampoo sebab ianya bukan shampoo biasa. Terdapat kandungan natural Argan Oil di dalamnya merupakan perawat dan sekaligus mencantikkan rambut anda. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephiabyjannanick #sephia #sephiamy #sephiacover #sephiareview #sephiashampoo #Shampoosephia #shampoojannanick #jannanickshampoo #treatmentarganshampoo #jannanickproduk #produkjannanick #shampoowangi #shampooandconditioner #shampoomurah #shampooterbaik #shampoohalal #shampoorambut #shampoosmoothing #shampoonatural #pelembutrambut #rambutwangi #gugur #BazarPakNil #sisjual #onlinebisnes

20
4 days ago

Haii semua.. Sis tengah packing ni.. Ada sesiapa nak join POSTAGE RM5? Jom whatsapp sis 😉😉 rugi taw siapa yang tak mencuba dan membeli #Sephia #whitefluffy .. Jom2 whatsapp sis cepat. . Jom whatsapp dan order segera!!! . Whatsaap "SEPHIA" ke 0133307564 Whatsaap "SEPHIA" ke 0133307564 Whatsaap "SEPHIA" ke 0133307564 . #sephiabyjannanick #sephiareview #sephiaarganoil #sephiashampoo #sephiabodyshampoo #sephiacover #sephialove #sephiamy #sephiaoffer #sephiapromosi #sephiaofficial #postagemurah #murah #murahmurah #produkmurah #sisjual #bazarpaknill #teamjerung #bisnesonline #bisnesmalaysia #produkkecantikan #produkviral #produkwangianmurah #produkhalal

30
4 days ago

Selamat Pagi #sephialove #Whitefluffylove produk lady bos @jannanick kita All Ready Gais.. . . Disebabkan PKP kami tidak membuat sebarang COD...Hanya POSTAGE Sahaja‼️‼️ . POSTAGE Hanya RM5 Setiap penghantaran ke seluruh malaysia💞💞Nak Ke Nak?? . . Boleh Tekan Link Bio @ Wasup.... . . wasup ke 0133307564 wasup ke 0133307564 wasup ke 0133307564 . . #Sephiabyjannanick #sephiareview #sephialove #sephiacover #sephiapostage #sephiaoffer #sephiamy #sephiaarganoil #sephiashampoo #sephiabodyshampoo #sephiawhitefluffy #whitefluffybyjannanick #jannanickproduk #produkhalal #halal #bazarpaknill #teamjerung #sisjual #murah #offerproduk #Malaysiaproduk #malaysia #

40
6 days ago

Untuk dapatkan kesan perubahan kulit agar sentiasa nampak cerah, gebu dan segar macam @jannanick , korang kena gunakan @whitefluffy .my secara konsisten tau 😘 Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

590
6 days ago

Amboi, lebarnya senyuman dia pagi pagi ni. Sudah wish ‘Good Morning’ kat orang tersayang belum tu? 🙈♥️ . Jangan lupa untuk dapatkan White Fluffy! Ingat! Kena konsisten! Baru kulit cantik, putih, gebu dan segar! . Stay Fresh, Stay Healthy! and Stay at Home! Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick . #whitefluffy #malaysia #beauty #kitajagakita #stayfreshstayhealthy

610
6 days ago

Coustmer layak mendapat Loyalty Card dengan syarat membuat pembelian sephia melalui Agent/Dropsip Team Jerung Sahaja🦈🦈🦈🦈🦈🦈... Sekiranya telah Mencapai pembelian Sebanyak 10 unit,Dan Courstmer boleh "REEDEM FREE MYSTERY GIFT"🎁🎁 . . . 💝POSTAGE RM5💝 💝LOYALTY CARD💝 💝FREE GIFT💝 . . Wassup/Call:~0133307564 @sephiakl_emma . . #Freegiftsephiawhitefluffy #hadiahmistry #Sephimy #Whitefluffymy #whitefluffysephia #whitefluffykl #whitefluffyampang #sephiabyjannanick #sephiareview #whitefluffybyjannanick #whitefluffy2in1facialcleanser #sephiashampoo #sephiaarganoil #sephiasabun #sephiacover #Teamjerung #Sephiapickupkl #sisjual #bazarpaknill #sephiapickupcheras #sephiaoffer #sephiapromosi #whitefluffypromosi #sephiaampang #selfpickupsephia #sephiapangsapuriatmkl

70
6 days ago

SEPHIA BY JANNA NICK....😱😱😱Postage Rm5 Available Untill 14/4/2020 Nak Ke Tak Nakk‼️‼️‼️ . . • Argan Body Shampoo (Gosok2 badan sampai wangi tapi menten kulit soft naa ) • Treatment Argan Shampoo (Shampoo viral sungguh asbab bnyk proven feedback rambut kurang gugur dan takde kelemumur ) . . Pm/Dm:-0133307564 @sephiakl_emma @sephia .essential @sephia .my . . #Sephiabyjannanick #Sephiamy #sephiareview #sephiacover #sephialove #sephiacheras #sephiaampang #sephiawangsamaju #sephiapangsapuriatm #sephiapickup #sephiapickupkl #sephiashampoo #sephiabodyshampoo #jannanick #produkjanna #jannanickproduk #offerpostage #sisjual #bazarpaknill #teamjerung #teamjannanick #jannanicker

371
40
2 weeks ago

So hari ni aku dah takdak apa nak buat. Disebabkan kepisyangan yang melampau, aku terinstall ability bermain piano dalam otak. Tiba2 siap satu cover lagu. Terima lah, Sephia cover by Nopal & @named .maffuz . 🤣🤣🤣

492
2 weeks ago

Sephia / aliefnasrul ft haziqrafizul #sephiacover #sheilaon7 #covermalaysia #viralcover

11512
2 weeks ago

Pos rm5.00 shj Argan oil (ao ) rm39.90 Body shampoo (abs ) rm29.90 Shampoo (tas ) rm29.90 White fluffy (wf ) rm35.00 Combo SALE Ao+abs rm68.00 Ao+tas rm68.00 Tas+abs rm58.00 Ao+wf rm74.00 Tas+wf rm64.00 Abs+wf rm64.00 1set rm132.00 Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

600
2 weeks ago

💝LOYALTY CARD💝 BELI‼️KUMPUL‼️MENANG‼️ . Coustmer layak mendapat Loyalty Card dengan syarat membuat pembelian WHITEFLUFFY melalui Agent/Dropsip #TeamJerung Sahaja🦈... Sekiranya telah Mencapai pembelian Sebanyak 10 unit,Dan Courstmer boleh "REEDEM FREE MYSTERY GIFT"🎁🎁 . . Wassup/Call:~0133307564 @sephiakl_emma . . #Freegiftsephiawhitefluffy #hadiahmistry #Sephimy #Whitefluffymy #whitefluffysephia #whitefluffykl #whitefluffyampang #Offerwhitefluffy #whitefluffyoffer #offersephia #panicsale #sephiabyjannanick #sephiareview #whitefluffybyjannanick #whitefluffy2in1facialcleanser #sephiashampoo #sephiaarganoil #sephiasabun #sephiacover

10
2 weeks ago

Piling good 👇 Nickname:❀ᶠᵘᶜᵏYAHMATi ID:352836446 ...................................... Open PP-DM aja ya song:- ...................................... Jangan lupa follow👇 @ff .blqi ...................................... Record🎥aplikasi bawaan hp ...................................... Apk editor-kinemaster 🔔(Bantu 1k followers ) @freefirebgid @ff_ayman1 @ff .icall @ff .kuzo @ff_fdw @ff .imzzy @ffrahmad @quotes .remaja.kekinian @freefire .funny @freefire .ngakak_id @freefireindonesia_id @freefirefun @freefire .parody @freefirereupload @freefirememe @freefire .gokil @evosesports @aura_ical @rendyrangers @budisembrenget @frontalgamingch @quoteser_id037 @lucu .lun @videostory_wa @storymood_ @storywatsappku @network_009 @story .wasapp #sephiacover #shelaon7 #sheilaon7day #coverlagu #lagugalau #lagubaper #laguhits #lagu #masaremaja #remajahitsmasakini #tempatmasaremaja #viralindonesia #viral #viralvideos #cinematickereta #cinematicvideo #keretaapi #keretaapiindonesia #kereta #keretaapikita #kai #dagelan #railfansindonesia @edityvidgram .id #duniabercakap @duniabercakap

112
2 weeks ago

selamat malam, selamat beristirahat para sephia - sephia yang ada di luar sana🙂 “kekasih sejatimu takkan pernah sanggup untuk melupakanmu” #coverbydhila #sheilaon7cover #sephiacover #sheilaon7sephia #sheilaon7 #sephia #indomusikgram #vokalplus #coversaik #indocover

1637
2 weeks ago

Ini dia gel mandian yg wajib mesti ada dalam bilik mandi anda. Tiada kandungan kimia yg tinggi, bau wangi, melembutkan kulit dan yg paling penting menyeimbangkan kandungan pH bermakna ia juga melindungi kulit anda. Sesuai sgt untuk mereka yg berkulit sensitive. Harga mampu milik utk mereka yg mahukan medicated body wash berkualiti tapi dgn harga berpatutan. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephia #sephiabyjannanick #sephiamy #sephialove #sephiareview #sephiacover #sephiaproduk #produksephia #BazarPakNil #jannanick #produkjannanick #sabunargan #jannanickproduk #sabunbadanjannanick #sisjual #bisnesonline #pelembutbadan #pelembuttangan #sabunwangi #arganbodyshampoo #sabunmandi #Offersephia #sephiaoffer #malaysiaproduk #halal

30
2 weeks ago

Ini dia gel mandian yg wajib mesti ada dalam bilik mandi anda. Tiada kandungan kimia yg tinggi, bau wangi, melembutkan kulit dan yg paling penting menyeimbangkan kandungan pH bermakna ia juga melindungi kulit anda. Sesuai sgt untuk mereka yg berkulit sensitive. Harga mampu milik utk mereka yg mahukan medicated body wash berkualiti tapi dgn harga berpatutan. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephia #sephiabyjannanick #sephiamy #sephialove #sephiareview #sephiacover #sephiaproduk #produksephia #BazarPakNil #jannanick #produkjannanick #sabunargan #jannanickproduk #sabunbadanjannanick #sisjual #bisnesonline #pelembutbadan #pelembuttangan #sabunwangi #arganbodyshampoo #sabunmandi #Offersephia #sephiaoffer #malaysiaproduk #halal

20
2 weeks ago

Ini dia gel mandian yg wajib mesti ada dalam bilik mandi anda. Tiada kandungan kimia yg tinggi, bau wangi, melembutkan kulit dan yg paling penting menyeimbangkan kandungan pH bermakna ia juga melindungi kulit anda. Sesuai sgt untuk mereka yg berkulit sensitive. Harga mampu milik utk mereka yg mahukan medicated body wash berkualiti tapi dgn harga berpatutan. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephia #sephiabyjannanick #sephiamy #sephialove #sephiareview #sephiacover #sephiaproduk #produksephia #BazarPakNil #jannanick #produkjannanick #sabunargan #jannanickproduk #sabunbadanjannanick #sisjual #bisnesonline #pelembutbadan #pelembuttangan #sabunwangi #arganbodyshampoo #sabunmandi #Offersephia #sephiaoffer #malaysiaproduk #halal

10
2 weeks ago

Ini dia shampoo terbaik untuk membantu merawat rambut kering, gugur, kulit kepala sensitif, berbau, kelemumur dan pelbagai lagi masalah. Ianya dipanggil Treatment Shampoo sebab ianya bukan shampoo biasa. Terdapat kandungan natural Argan Oil di dalamnya merupakan perawat dan sekaligus mencantikkan rambut anda. . . Pm/Dm:-0133307564 . . #sephiabyjannanick #sephia #sephiamy #sephiacover #sephiareview #sephiashampoo #Shampoosephia #shampoojannanick #jannanickshampoo #treatmentarganshampoo #jannanickproduk #produkjannanick #shampoowangi #shampooandconditioner #shampoomurah #shampooterbaik #shampoohalal #shampoorambut #shampoosmoothing #shampoonatural #pelembutrambut #rambutwangi #gugur #BazarPakNil #sisjual #onlinebisnes

10

Top photos & videos on #sephiacover

Feb 2018

"Selamat tidur kekasih gelapku.. semoga cepat kau lupakan aku.. kekasih sejatimu takkan pernah sanggup untuk melupakanmu" : ) Cover sephia by @nataliezenn24 #sephiacover #sephia #musikcover

64810
Nov 2018

SEPHIA - SHEILA ON 7 ❤💜 * 🎧 recommended* sis cover ni waktu malam gaiss... Haha feeling terokks #Paahsing #indomusikgram #sheilaon7 #malaysiancover #coverlaguindonesia #indonesiancover #lirikkipidap #auracover #vokalplus #indovidgram #sephiacover #coversong #sephia #malaysiacover

1.5k41
2 weeks ago

Sephia/harusnya aku 😞💔"rajin kan share and taq ya" • • • #AmelinBelleStayHomeChallenge #malaycover #malaysiacoversong #sephiacover #indocover #harusnyaaku @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @__ .jojoy_ @amelinbelle

53146
Nov 2018

Sambil korang tengok cover ni...korang jadi backup singer Haikal okay...”Oh Sephia....Sephia” 😉 nak feel lebih pakai earphone volume maximum 100% hahaha 💔 so yeah terima lah cover Sephia dari saya ikhlas buat semua 🙏🏻 #indomusikcover #sephiacover #haikalfaridcover #demamcinta @haikalfaridfc

5.1k159
Sep 2018

🌹// Sheila On 7 - Sephia #shaqielcovers . .TAG LAH MEMBER KALIAN YANG SUKA LAGU NOSTALGIA NI ! 🙌🏾💯 . . #sephia #so7 #dutaso7 #indomusik #indomusikgram #indomusiktv #musik #indo #indomusicgram #sheilaon7 #sheilaon7day #sephiacover #malaysiancover @malaysiancover

4.3k203
Jan 2019

Siapa nih yg udah nonton? New Video Cover on Youtube 🙌 SHEILA ON 7 - SEPHIA Cover ft. @gilangjembell887 & @balapikachu . . Jangan lupa Like, Coment dan Share yaaa 😉 Follow & Subscribe untuk video* selanjutnya ❤️ . . Full video? Klik link di bio Thank You! 😘 . @indomusikgram @indovidgram #coversong #coversaik #sephiacover #sheilaon7 #musikindonesia #indovidgram #indomusikgram #musik #youtubermalang #malang

23.1k243
Nov 2019

selamat tidur kekasih : ) . #sephia #sephiacover @sheilaon7

26913