#sembangstudent photos & videos

Loading...
12 minutes ago

R E N U N G A N Allah memanjangkan umur kita dengan cara ini:- Umur kita terlalu singkat... hingga ALLAH kurniakan Lailatul Qadar untuk menambah umur amal. Umur kita terlalu singkat... ALLAH pinta bersilaturrahim untuk memanjangkannya. Umur kita terlalu singkat... ALLAH kurniakan Puasa Enam hari di bulan Syawal seperti berpuasa setahun. Umur kita terlalu singkat... ALLAH kurniakan baca Surah Al-Ikhlas seperti membaca sepertiga Al-Quran. Umur kita terlalu singkat... ALLAH kurniakan Solat di Masjidil Haram seperti solat 100 ribu lebih di masjid lain. Umur kita terlalu singkat... ALLAH kurniakan Solat berjemaah nilainya 27x lebih daripada solat sendirian. Hidup ini terlalu singkat... ALLAH kurniakan satu huruf bacaan Al-Quran dengan 10 pahala/kebaikan. Hidup ini terlalu singkat... ALLAH kurniakan siapa yg beramal jariyah, share ilmu yang bermanafaat, dan mengusahakankan anak2nya jadi anak yg soleh, pahalanya akan terus mengalir ke alam kuburnya. Hidup ini terlalu singkat... Bersedekah, berakhlak baik, memaafkan serta cari jalan keredhaan ALLAH. Wahai diri...usia umat Nabi Muhammad SAW rata2 hanya 63 - 65 tahun. Kalau saat ini usia kita Sudah 45 tahun, paling lama 20 tahun lagi Malaikat Al Maut akan menjemput kita. _HIDUP INI TERLALU SINGKAT. JANGANLAH DI SIA-SIAKAN KESEMPATAN YANG DIBERIKAN ALLAH SWT. Sabda Nabi s.a.w , "Paling dekat hamba dengan Tuhannya adalah ketika sujud, maka banyakkan doa ketika sujud." ~(Riwayat Muslim ). _Orang yang sering berdoa menjadi #BUKTI yang kuat bahawa dia hamba yang dekat dengan Allah kerana #KUATPERGANTUNGANNYA kepada Allah. #Repost #ustazabdulsomad #ustazazharidrus #ustazwadiannuar #jentikhati #dakwahsentap #dakwahislam #kajianislam #ustazwadianuar #ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazabdullahkhairi #ustazdon #abbasyislamicdesign #lawakhambar #sembangstudent #tiktok #notanimotivasi #notanidakwah .... Yang mati tidak akan kembali kedunianya, hanya doa dapat kembali kepadanya.💀

30
56 minutes ago

Jom subscribe 📽️📸 YouTube: afiqart #afiqart #subscribe #sembangstudent #komedi #penmerahdotcom #share #studentlife

133
1 hour ago

Peluang kedua❤ req by @dadimrdhia #staysafe #stayhome #sembangvoice #sembangstudent

175
1 hour ago

Mungkin “aku bukan untukmu” tetapi kamu untuknya💔☺️’. . Goodnight kekasih 😔’. . #malaysian #malaysiancover #indonesia #indomusikgram #rossa #akubukanuntukmu #viralvideos #coversong #sembangstudent

31426
1 hour ago

Dah selawat hari ini? Jom sama-sama kita selawat ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad S.A.W. . Mohon tag sahabat, semoga kamu memperoleh Pahala Jariah di dunia dan mendapatkan balasan di akhirat..Insyaallah 😊 . Share @dakwah_huffaz @dakwah_huffaztv#ustazabdulsomad #ustazazharidrus #ustazwadiannuar #jentikhati #dakwahsentap #dakwahislam #kajianislam #ustazwadianuar #ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazabdullahkhairi #ustazdon #abbasyislamicdesign #lawakhambar #sembangstudent #tiktok #notanimotivasi #notanidakwah

40
1 hour ago

Ten Ten 😂 yang penting, confident tu tinggi ㅤ ㅤ P/S : tag member korang 😝 ㅤ 🎥 @malayfunny . . Busy dengan kerja atau sekolah ? Penat solo rank ? Asyik kalah memanjang? Team selalu bacot ? Kami ada open Mobile Legends Boost Service 🔥Harga berpatutan service mmg boek dan yang paling penting Trusted 💯💯 Follow @jokibywatt sekarang! . @jokibywatt @jokibywatt @jokibywatt . #sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #kiniviral #era #sembangstudent #eraje #lawaksavage #lawakboring #lawakbahak #malayantiger #lawakmalaysia #funnycontent #lawakjintoncit #syoktube #hiburan

280
2 hours ago

Siapa suruh bincang soalan lepas exam kan dah terciduk . Follow IG SEMBANG @sembang .motor @sembang .voice @sembang .gaming @sembang .santuy . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawakstudent

7.6k51
2 hours ago

weyyy srs ni kelakar hahaha sumpah aku terhibur😂siapa yg bosan boleh layan vd ni😂 • • • • • *follow🙏like❤️comment 👀tag📚&share📣 . . #covi ̇d19 #quarantine #lawakterkini #lawakteroks #bahanlawak #himpunanbahanlawak #lawakhangit #videolawak #paidreviewmalaysia #kiniviral #sembangstudent #lawakboring #lawakbodoh #lawakmalaysia #hiburan #lawak #lawakjintoncit #lawakkerder #viralvideos #viralindonesia

633
2 hours ago

Okay guys malam ni kita ada topik so kupas la sehabis baik ye hehe ye admin tau ikut islam mmg 4 perlu just for fun ye ni hehe tag member and share kay . . . . . #ayattwitter #ayattweet #lawak #corona #covıd19 #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #stayhome #corona

4.7k90
2 hours ago

Jangan stress sangat masa PKP ni😂, jangan nak renung sangat perut tu ye✌️✌️... Voice: @brandon_ddon Credit to : Empunya komik2 sabahan😎 . . #jomblo #videoviral #sembangstudent #pkp #stayathome #sabah #sabahan #tuaran #up #cinta

11123
2 hours ago

Ten Ten 😂 yang penting, confident tu tinggi ㅤ ㅤ P/S : tag member korang 😝 ㅤ 🎥 @malayfunny . . Busy dengan kerja atau sekolah ? Penat solo rank ? Asyik kalah memanjang? Team selalu bacot ? Kami ada open Mobile Legends Boost Service 🔥Harga berpatutan service mmg boek dan yang paling penting Trusted 💯💯 Follow @jokibywatt sekarang! . @jokibywatt @jokibywatt @jokibywatt . #sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #kiniviral #era #sembangstudent #eraje #lawaksavage #lawakboring #lawakbahak #malayantiger #lawakmalaysia #funnycontent #lawakjintoncit #syoktube #hiburan

3475
3 hours ago

gunakan lah waktu belajar dengan sebaik2 nya kerana pepatah arab telah berkata "فرصة ذهبية لا تعود مرة ثانية" yang bermaksod peluang keemasan tak kan datang kali kedua..dan hargailah kawan yang mengambil berat tentang waktu study korang jangan la kau layan macam sampah😉..lakonan by @azraei_yusri99 @syedisyrafzzz @saiful_azhar98 #rekaansemata #sembangstudent

4517
3 hours ago

Katanya hobi kami Mahal 👍 . Follow IG SEMBANG @sembang .motor @sembang .voice @sembang .gaming @sembang .santuy . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawakstudent

14.3k242
3 hours ago

Pakai recoder je geng suara boleh jadi sedap 😍 . Korang ada bakat dalam nyanyian? Sampai bila nak simpan video korang tu ? Boleh share dekat DM . Mari kita viral kan sama². Hehe . #sembangvoice #malaysiancover #icsyv #lagujiwang #lagumalaysia #sembangstudent #indomusikgram #jiwang #lirikkipidap #suarasumbang

10.9k72
4 hours ago

[PUBG Mobile] - Try Main SOLO Bagi Dapat TOP 10 Dalam Random Map •••

627

Top photos & videos on #sembangstudent

Yesterday

Dollar covert to anime 👍 . @sembang .student @sembang .voice @sembang .motor @sembang .gaming . Ada video dan gambar menarik ? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

11.4k196
9 hours ago

Berani dgn Tak je nak main 🤣 . @sembang .student @sembang .voice @sembang .motor @sembang .gaming . Ada video dan gambar menarik ? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

3.0k53
Yesterday

Style brader nyanyi mcam konsert 😆 . Korang ada bakat dalam nyanyian? Sampai bila nak simpan video korang tu ? Boleh share dekat DM . Mari kita viral kan sama². Hehe . #sembangvoice #malaysiancover #icsyv #lagujiwang #lagumalaysia #sembangstudent #indomusikgram #jiwang #lirikkipidap #suarasumbang

20.2k213
6 hours ago

Skill or luck ? 😏 . @sembang .student @sembang .voice @sembang .motor @sembang .gaming . Ada video dan gambar menarik ? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

1.8k29
4 days ago

Aᴍɪɪɴ...ᴘᴜᴀsᴀ ᴘᴜɴ ᴛɪɴɢɢᴀʟ ʙᴇʙᴇʀᴀᴘᴀ ʜᴀʀɪ ᴊᴇ ʟᴀɢɪ . ᴛᴀɢ ᴍᴇᴍʙᴇʀ ɪɪ ᴋᴏʀᴀɴɢ . Kᴏɴɢsɪᴋᴀɴ ᴠɪᴅᴇᴏ ᴀᴛᴀᴜ ɢᴀᴍʙᴀʀ ɪɪ ʏᴀɴɢ ʙᴇʀᴋᴀɪᴛᴀɴ ᴅᴇɴɢᴀɴ sᴛᴜᴅᴇɴᴛ ᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ ᴅɪ ᴅᴍ . ғᴏʟʟᴏᴡ 👉 @lawak .student ᴜɴᴛᴜᴋ ᴍᴇɴɢᴇᴛᴀʜᴜɪ ɪɴғᴏ ɪɪ ᴛᴇʀᴋɪɴɪ (ʀᴏᴀᴅ ᴛᴏ 10ᴋ ) . 🔴DM ғᴏʀ PAID&REVIEW . ================================ . #sembangstudents #sembangbros #sembang #sembangstudent #sembangbelakang #lawakteroks #lawakstudents #lawakterkini #lawaking #lawaktwitterdibawakeinstagram #lawakbodoh #lawakanlucu #lawakhangit #lawakbatak #lawaksunda #lawaktwitters #twitterlawak #ayatdeep #ayatsentap #ayatpadu #ayattwitter #juststayathome #justpray

1.9k8
11 hours ago

Hahahahahah sebijik babe muka dia 🤣 . @sembang .student @sembang .voice @sembang .motor @sembang .gaming . Ada video dan gambar menarik ? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

6.6k46
3 days ago

Siapa jiwa² rock dia layan dngr lagu Ni 🌹🔥 . Korang ada bakat dalam nyanyian? Sampai bila nak simpan video korang tu ? Boleh share dekat DM . Mari kita viral kan sama². Hehe . #sembangvoice #malaysiancover #icsyv #lagujiwang #lagumalaysia #sembangstudent #indomusikgram #jiwang #lirikkipidap #suarasumbang

16.0k98
5 days ago

Repost dulu ii ☺️ Sepi - @ismasanee • ( repost on ur story tq☺️🧡 ) • • #coversong #covermalaysia #covermalaysian #sembangvoice #sembangstudent

2.7k28
4 days ago

Dia punya kekok nak keluar tu smpai keras mcm robot . @sembang .santuy @sembang .santuy @sembang .santuy @sembang .santuy . Ada video dan gambar menarik ? Boleh share dekat DM . Mari Kita viralkn sama2 . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

13.7k61