#polaroidcamera photos & videos

Loading...
50 minutes ago

Washi tape & polaroid heart ♥️ Pinterest made me do it. . . . . . . #polaroid #polaroidcamera #memories #diy #diyprojects #homedecor #wallart #pinterest #washitapeart

00
51 minutes ago

Buona Festa della Repubblica 🇮🇹! Oggi vi presentiamo una nuova e fresca rubrica settimanale, #InstaCult , che vi accompagnerà nei prossimi mesi, i più caldi dell'anno! 🏝 Lasciatevi trasportare dalla curiosità e venite a seguirci anche su Fb, alla graduale scoperta dell'antropologia culturale! ✨ ⠀ #instagrammer #antropología #antropologia #antropologiacultural #artofinstagram #instagram_kids #carinstagram #curiositas #followersinstagram #polaroids #artoninstagram #culturapopular #curiosità #instagramer #instagram #prilaga #instagrammers #polaroidcamera #cultura #curiositá #curiosita #instagramers #polaroid #cultural #conoscenza #autoconoscenza #etnologia #etnología #conoscenzainfinita

20
2 hours ago

Mr Land and researchers examined more than 300,000 test prints for the SX-70 launch!

161
2 hours ago

Cetak polaroid di @itsme_advertising yuk kak. Paket cetak polaroid - 10rb get 9Pcs (Size 10x15cm ) - 10rb get 11Pcs (Size 9x13cm ) - 10rb get 16Pcs (Size 7x11Cm ) - 10rb get 25Pcs (Size 6x9Cm ) waaaaah murah ya... Minimal order 1paket aja lho girls, bisa juga fotonya digabung sama punya temennya. Untuk kwalitas gambar yang didapat tentunya dengan warna yang cukup pekat😍 Info pemesanan please bisa langsung kontak kami di Whatsapp ya kak PER PAKET HARGA CUMA 10.000 AJAAAA!!!! #polaroidmurah #polaroidframe #polaroid #polaroids #polaroidfilm #polaroidphoto #polaroide #polaroidoriginals #polaroidsby #polaroidpicture #polaroidcamera #polaroidkpop #polaroid600 #polaroidsx70 #polaroidjogja #polaroidjogjamurah #cetakpolaroidjogja #jogjapolaroid #polaroidjogjamurahbanget #polaroidjogjakarta #fotopolaroidjogja #polaroidmurahjogja #galerypolaroidjogja #cetakfotopolaroidjogja #polaroidjakarta #polaroidsolo #polaroidkulonprogo #polaroidsemarang #polaroidbandung #polaroidsurabaya

40
3 hours ago

Cetak polaroid di @itsme_advertising yuk kak. Paket cetak polaroid - 10rb get 9Pcs (Size 10x15cm ) - 10rb get 11Pcs (Size 9x13cm ) - 10rb get 16Pcs (Size 7x11Cm ) - 10rb get 25Pcs (Size 6x9Cm ) waaaaah murah ya... Minimal order 1paket aja lho girls, bisa juga fotonya digabung sama punya temennya. Untuk kwalitas gambar yang didapat tentunya dengan warna yang cukup pekat😍 Info pemesanan please bisa langsung kontak kami di Whatsapp ya kak PER PAKET HARGA CUMA 10.000 AJAAAA!!!! #polaroidmurah #polaroidframe #polaroid #polaroids #polaroidfilm #polaroidphoto #polaroide #polaroidoriginals #polaroidsby #polaroidpicture #polaroidcamera #polaroidkpop #polaroid600 #polaroidsx70 #polaroidjogja #polaroidjogjamurah #cetakpolaroidjogja #jogjapolaroid #polaroidjogjamurahbanget #polaroidjogjakarta #fotopolaroidjogja #polaroidmurahjogja #galerypolaroidjogja #cetakfotopolaroidjogja #polaroidjakarta #polaroidsolo #polaroidkulonprogo #polaroidsemarang #polaroidbandung #polaroidsurabaya

50
3 hours ago

☕Hi I hope you are having a nice day So sis nak cerita sikit je untuk Package 1 ni. Maybe some of you are getting confused on what series that your should purchase right 👍👍So here is the best choice PACKAGE 1 semua ada okeh dari Plain hingga ke pastel and also design series 😝And guess what harga dia RM 40 ja weh dapat 60 keping Polaroid Eh tak cukup lagi tu, Sis kasi free postage lagi So bolehlah scroll gallery dulu nanti boleh join next postage #polaroidmurah #polaroidcantik #polaroidkalisair #polaroidcamera #polaroidmurah #polarrfilter

20
3 hours ago

🍩🍩Untuk package 2 ni korang akan dapat 20 keping pastel and 20 keping lomocard. Tak tahu lomocard tu yang mana eh? Meh whatsapp sis, nanti I akan explain the details Ha lepastu kan kalau korang beli package ni korang akan dapat 20 Plain Polaroid FOR FREE yes free. 🔥🔥Ada lagi benda free, duit postage takyah bayar dah. Best kan #polaroidmurah #polaroidcantik #polaroidkalisair #polaroidcamera #polaroidmurah #polarrfilter #polaroidkelantan #polaroidterengganu #polaroidkedah #polaroidjohor #wipechallengemalaysia

00
3 hours ago

❤️And the last package ni untuk korang yang nakk sangattt beli Polaroid tapi bajet still terkawal kan. It is okayy I understand dengan current situation ni kan 💜💜So I provide tu you 20 Plain and 20 Pastel with only RM 25 include postage lagi tau P/s : kalau tak minta pastel boleh tukar ambik design series tapi tambah RM 3 sahaja. 🎁Murah kan berbaloi kan #polaroidmurah #polaroidcantik #polaroidkalisair #polaroidcamera #polaroidmurah #polarrfilter #polaroidkelantan #polaroidterengganu #polaroidkedah #polaroidjohor

00
3 hours ago

[2014] #instax210 The world is going mad now and I can’t wait it to be calm down again:(

162
3 hours ago

nah kali ini ada frozen food dari @mr .mangkok_ cocok banget buat yang males masak nih, tinggal buka kemasannya langsung panasin deh sebelum di sajiin, rasanya gimana ? kalo boleh di bilang sih rasanya itu emm maknyooos... nah bagi kalian yang punya olshop yang baru merintis atau yg mau nambah photoproduct selama bbulan juni ini kita masih free dalam rangka ngebantu kalian di tengah pandemik covid-19 ini, indah bukan kalo kita saling membantu 😊collabs with @heysuhe_ @hesuhe_ #canon #nikon #sony #leica #photographer #photosession #modeling #fashion #dago #bandung #mojangbandung #sunset #adobelightroomcc #indographiest #beauty #bandungnexttopmodel #photography #bandunghits #portraitmood #potraitphotography #coffee #morning #polaroidcamera #lightroom_tone #photographerindonesia #lightroom_tone #a7ii #campaign #photoproducts

190
4 hours ago

📍cetak foto polaroid📍 KERTAS POLAROID ASLI yang mau kertas nya custom bisa request ya di DM 🤩 cuman PO selama 2 hari 😬 • • 1 foto 12k 10 foto 110k 10 foto frame motif 120k • for order DM ✨ BCA 💰 #polaroidoriginals #polaroidphoto #cetakfotopolaroid #fujifilm #instax #printphotos #polaroidcamera #cetakfotomurah #cetakfotokeluarga #cetakfotoonline #cikarang #instaxprint #instaxminiliplay #cetakfoto #kadounik #kadoultah #memories #kadoultah #kadounik #kadoulangtahun

100
4 hours ago

Los Angeles, 2020

312
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

40
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

30
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

40
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

10
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

30
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

20
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

10
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

10
5 hours ago

📷 ❤️ I Have Two Titles Mom And 🎞️Photographer And I Rock Them Both find them on t-shirt, mug, pin, sticker, pillow, soft phone and case. @bettylopdesigner Redbubble store: The link is in the Bio!👉👉👉 Bettylop.redbubble.com @redbubble #bettylopdesigner , #redbubble , #fathersdaygifts #mom , #momphotographer , #momphotography , #lovemom , #daddio , #dad , #daddy , #photography , #photographer , #gift , #polaroidcamera , #objectively , #photoshooting , #slrcamera , #selfie , #camera , #snapshot , #lens , #paparazzi , #videomaker , #shooting , #fimmaker , #funnyphotos , #art , #holiday , #mom , #masks .

00
6 hours ago

Hai guys... Memori hp penuh gara gara kebanyakam foto tapi mau di hapus sayang.... Cetak aja foto itu jadi polaroid Di @niasa .poaroidsolo Cuma 15k dapet 25 foto.... Buruan order keburu kehabisan Tanya tanya bisa di DM Happy Shoppinh 😍 #polaroid #murah #polaroidindonesia #jualpolaroid #polaroidphoto #polaroidsolo #polaroidcamera #jualpolaroidmurah #polaroidindo #fotopolaroid #polaroidframe #polaroidphoto #happyshopping #solo #fastrespininbox

20
6 hours ago

BLACK FRAME IS BACK!! POLAROID MURAH HARGA RENDAH KUALITI DIJAMIN This package include 36 PCS Black frame RM 25 Free pos Seluruh malaysia PM now #blackandwhite #polaroid #print #polaroidcamera #polaroidphoto #polaroids #selfie #seventeen #exo #blackpink #bigbang #giftideas #gift #malaysia #lawakhambar #naksentap #likeforlikes

50
6 hours ago

MEMORY ALBUM INCLUDE MEMORY ALBUM (Fit 120 pcs ) 120 pcs white frame RM 60 Free pos Seluruh malaysia PM now #blackandwhite #polaroid #print #polaroidcamera #polaroidphoto #polaroids #selfie #seventeen #exo #blackpink #bigbang #giftideas #gift #malaysia #beautiful #lawakhambar #naksentap #stayhome #liker #staypositive

40
6 hours ago

Salam Aidilfitri! Bnyk gambar raya ke tu? Jom cuci dengan kami. . . Promo masih valid! cuci gambar S size (60sen sekeping ). Cuci 50pcs + percuma 10pcs. Cuci 100pcs + percuma 24pcs. . RM38 = 60pcs + poslaju. RM68 = 124pcs + poslaju. . Next postage pada 9 Jun (Tuesday ) untuk payment sebelum 05 Jun (Friday ) . Contact 0165589321. Click bio @balayruncit untuk terus whatsapp kami . #polaroid #polaroids #polaroidphoto #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #polaroidcamera #polaroidmalaysia #cucigambar #cucigambarmurah #cucigambarmalaysia #printing #printingmurah #photoprint #birthday #birthdaycake #birthdaygift #hadiah #tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #putih #pemutih #jerawat #kurus #slowmotion #slowmotionmalaysia #viralmalaysia #balayruncit #raya #acousticguitar

70

Top photos & videos on #polaroidcamera

2 weeks ago

Art by @thefive15 🌈💗✨⁠ Things may be crazy and tiresome right now, but remember to be civil to one another. Don't be a dick!⁠ ⁠ Tag #ladieswhodesign for a chance to be featured.⁠ ⁠💌 Join our community: www.ladieswhodesign.com/newsletter (link in bio )⁠

5.1k38
3 weeks ago

💧𝑟𝑎𝑖𝑛𝑑𝑟𝑜𝑝𝑠 𝑘𝑒𝑒𝑝 𝑓𝑎𝑙𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑛 𝑚𝑦 ℎ𝑒𝑎𝑑 💧 ▫️ Bereits heute morgen prasselte der Regen 🌧 ans Fenster. An der Wettersituation ☔️hat sich auch bis zum Abend nichts geändert. Tiefe Wolken ☁️ hängen über dem Wald und lassen diesen fast mystisch erscheinen. Und das beruhigende tropfen des Regens ans Fenster lässt es in der Wohnung besonders gemütlich sein. Das Essen köchelt auf dem Herd und ich lese weiter in meinem Buch 📖 von zwei Radreisenden 🚲 die um die Welt 🗺 fahren. Ich genieße diese letzten Tage, denn ab Freitag heißt es wieder: “Hallo 💁🏼‍♀️ Arbeitswelt!”. ▫️ Für das Foto geht ein ganz großes Dankeschön an meine Nichte 💝 raus, denn sie hat das nötige “Accessoire” 📷 zur Verfügung gestellt. ▫️ ▫️ ▫️ 𝚆𝙴𝚁𝙱𝚄𝙽𝙶, 𝚆𝙴𝙶𝙴𝙽 𝙼𝙰𝚁𝙺𝙴𝙽𝙴𝚁𝙺𝙴𝙽𝙽𝚄𝙽𝙶. #instaxmini #instax #rapsfeld #rapsfeldshooting #polaroidphoto #fotoinspiration #fotoinspo #polaroidcamera #picsart #picsartphoto #carmushka #anajohnson #germanbloggerinspo #prettylittleinspo #inspojunkie #bloggervibes #summervibes #lackofcolor #rapeseedfield #fotodestages #inspirationoftheday #fernweh #deutschlandliebe #typischdeutschland #colourfulllife #condenasttraveler #exploregermany #awesome_earthpix

38837
last month

You can rise up from anything. You can completely recreate yourself. Nothing is permanent. You’re not stuck. You have choices. You can think new thoughts. You can learn something new. You can create new habits. All that matters is that you decide today and never look back. ✨ Werbung | Anzeige Ich hoffe ihr hattet einen produktiven & erfolgreichen Wochenstart und konntet die letzten Sonnenstrahlen noch etwas genießen 🥰 _____________________________________________________ Inspo: @margusha____ #prettylittleiiinspo #mondaymotivation #americanstyle #carmushka #franziskaelea #raps #instax #springtime #polaroidcamera #inspirations #shotoniphone11

5.7k147
2 weeks ago

I’ve been photographing so often lately that I start to enjoy it!! This is a picture I’ve taken for @lorenaeni one morning

1189
3 weeks ago

🌷 𝕊𝕦𝕟𝕕𝕒𝕪 🌷 ______________ La domenica per me è quel giorno in cui si pianificano tante cose, ma alla fine non si fa nulla 💫 ______________ Mi sveglio alla mattina piena di idee, di voglia di fare..Oggi vado là, pulisco qua, preparo questo, faccio quello..e alla fine? Passo la giornata stesa sul divano a guardare film e mangiare 😂 ______________ Succede anche a voi? Secondo me è colpa del divano che ha il potere di trattenerti e farti passare tutta la voglia di fare qualcosa 🤔😂 • • • #sundayrelax #sundayvibe #sundaymood ☀️ #sundaymornings #domenicadirelax #domenicamattina #colpadeldivano #lifestylephoto #lifestyleblogger_it #lifestyleguide #lifestile #hearthair #daisyflower #pinkpinkpink #instaxmini #instaxmini9 #pinkinstax #polaroidphoto #polaroidcamera #instabloggers #inspodreamers #inspobeauty #hairinstagram #hairstyleoftheday #quarantinelife #prettypastels #prettylittleiiinspo #bloggerslifestyle

655152
3 weeks ago

(Be sure to enjoy this post with sound on )⁠⠀ ⁠⠀ The sibilant whisper of an SX-70 Land Camera hides the fact that in those precious few seconds after exposure millions of chemical reactions are taking place to create what was once considered miraculous. The whirring of gears as the film is ejected through rollers to start the process that will have you shaking your freshly exposed frame for several minutes belies the camera's genius and ingenuity. Though it does its best to remind us every time we line up and press that red shutter button.⁠⠀ ⁠⠀ We have a nicely refurbished Land Camera Model 2 at the moment if you would like to hear the subtle susurrations of SX-70 in your ear. We'll link it in our bio.

1.3k28
1 weeks ago

Blowball in my hand No wish coming to my mind My face turning blue

21113