#nakcantik photos & videos

Loading...
just now

LOTION PUTIH YG WAJIB DIPAKAI SETIAP HARI Dah jadi rutin harian Mimi lepas mandi atau sblm keluar rumah WAJIB apply #DemicaWhiteningLotion . Best sgt SEBAB . ✅TIDAK MELEKIT ✅MUDAH NAK PAKAI ✅BAU SANGAT WANGI ✅ADA SPF50 Sape nak kulit putih dgn Demica Lotion ? #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
just now

KULIT PUTIH TANPA KESAN MELEKIT Nampak kan tangan Mimi sebelah pakai #DemicaWhiteningLotion sebelah tak pakai. Paling best lotion ni tak melekit langsung. Terus meresap ke dlm kulit & nampak mcm warna kulit asal kita. Bau pun wangiiii ❤️ . Korang mesti nak kulit putih kan? Dah ada duit raya tu boleh la dapatkan #DemicaWhiteningLotion 😉 . #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
just now

IDAMAN SEMUA KULIT MACAM NI, BETUL KAN . Tak boleh nak simpan sensorang dah,, inilah rahsia kulit makin cerah berseri . Sendiri rasa,, korang boleh nampak beza tu nanti❤️,,nanti akak share mcm mana kulit akak sekarang bila selalu minum maaez ni . Whatsapp 01121615920 . #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

00
just now

Nak cerita pengalaman sendiri guna magicilips.. Dulu bibir sangat kering sebab suka pakai lipmate.. Macam-macam cuba petua orang untuk elak bibir kering.. Tapi masih kering dan glupas.. Sampai ada yang tegur bibir berdarah.. Duk main-main ig ternampak la post magicilips.. Cuba la beli satu.. Beberapa hari cuba Alhamdulillah nampak kesan.. Dan sekarang tak risau nak pakai lipmate sebab sebelum pakai lipmate.. Sihah apply dlu magicilips #magicilipsbyanissafaizul #afbeautyofficial #nakcantik #nakrawatbibirgelap #nakrawatbibirkering #magicilipspahang #magicilipskotabharu

00
just now

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION . 📌Melembapkan kulit . 📌Melembutkan kulit . 📌Mencerahkan kulit . SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai dijadikan sunblock 🧴 . Cepat komen “NAK” utk cantik dgn Demica lotion. #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 minute ago

LOTION PUTIH YG WAJIB DIPAKAI SETIAP HARI Dah jadi rutin harian Mimi lepas mandi atau sblm keluar rumah WAJIB apply #DemicaWhiteningLotion . Best sgt SEBAB . ✅TIDAK MELEKIT ✅MUDAH NAK PAKAI ✅BAU SANGAT WANGI ✅ADA SPF50 Sape nak kulit putih dgn Demica Lotion ? #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 minute ago

Liang pori korang tersebut ke ? OMG ! Kebanyakkan kulit yg berminyak selalu liang pori dia tersumbat sampai menyebabkan Miss J timbul 😱 Mesti ade yg ckp kulit iols minyak nampak berkilau gituw tapi uols lupa yg ia hanya kelihatan berkilat dan berminyak je. 😎 So uols kene seimbangkan tahap pH kukit uols sekarang supaya tk terlampau berminyak. Dengan Diamond Glow biarkan ia nampak warna merah jambu semula jadi dekat pipi uols baru la cahaya lagi menawan !😍😍 🥰 ready to order? Click link wassap now to purchase! www.wasap.my/+0601169600912/NakDiamondGlow www.wasap.my/+0601169600912/NakDiamondGlow www.wasap.my/+0601169600912/NakDiamondGlow #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen #stayathome #kitajagakita #kilaempire #officialpechekl #staysafe #codcherasklsungaibesi #agentkl #agentkualalumpur #agentcheras #nakcantik #naksihat #bendaviral #peche #diamondglow

00
2 minutes ago

Bukan wajah dua beranak yer . . ORANG YANG SAMA! 😱😍 . . Apa yang paling membahagiakan dapat skin kembali muda texture kulit lembut halus dan anjal! . . Tak de steriod ye kajian R&D bertahun tahun. Bukan setahun dua. 9-10 tahun. Haaaa lama kann. Dah tentu tentunya penepati piawaian. Top 5 skincare global Mary Kay memang jaga nama dan KUALITI produk . . Kak izan sendiri pun ada pakai. Sangat bantu dalam masalah skin barrier yang lemah dalam masa 14 hari . . Syiokkkk wehh haruman TANPA fragrance added . . #Covid19 #marykayselangor #frontliners #marykayshahalam #StayAtHome #dtck #marykaysubang #nakcantik #TipsCantik #marykayskincare #PKP #marykaymakeup #likeforlikes #mirafilzah #kampungpeople #bukangadisbiasa #marykaysubangjaya #nakcantik #tipscantik #awetmuda #rayapkp #wdec

00
2 minutes ago

BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH? Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih! Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan? Klik link pada bio IG utk order lotion putih viral harini! #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
3 minutes ago

BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH?😱😍 Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih! Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan? Save no ni than korang pm terus😜 📲📲0137354175 📲📲0137354175 📲📲0137354175 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #demica .izzati #teamizzati #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
3 minutes ago

Cepat dapatkan Wawa milk skin😚 . Boleh digunakan pada muka dan badan. Harga mampu milik!! Area kuantan boleh Cod🚗 . Mengandungi 👉🏻uv protection(spf 15 ) 👉🏻brightening 👉🏻moisturizing 👉🏻whitening . #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticshq #wawacosmetics #nakcantik #areakuantan

00
4 minutes ago

Apa yang buat maaez white coffee ni special sangat sampai consume 5 sachet dah cerah?? 🤔🤔🤔 . Maaez white coffee ada bnyk bahan yg boleh cerahkan kulit tau, bukan sekadar ada biji kopi. Ada sarang burung walet, vitamin c dan ekstrak betik 😍😍😍 . Nak tahu apa lagi bahan yg ada dlm maaez white coffee boleh tekan link di bio atau pm agent di bawah 😘😘😘 . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #codkuantan #maaezkuantan

00
4 minutes ago

Feedback terbaik dari customer yang amalkan MCP nie 😆 . Fokus on MCP + SKINCARE yang kita amalkan CONFIRM akan dapat result yang kita inginkan tapi kena laa bersabar 🙈 . Masih merisik? Boleh je ws kita direct risik herga atau kebaikan MCP nie ☺️ mehh cepat selagi stock berterusan tak putus-putus lagi 🥰 . 📲 016 230 6638 . . #magicalcpure #teamvirosevengers #magicalcpureklang #magicalcpurehq #magicalcpurepulauindah #magicalcpuremurah #magicalcpurevitac #vitcmurah #putihgebu #magicalcpurecantik #nakcantik #nakputih #perempuancantik #mcp #magicalcpureklang #mcpklang #mcppulauindah

10
5 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU? . . #DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu. . Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai. . ♥️Niacinamide ♥️Olive oil ♥️Pro vitamin B3 ♥️Pearl Extract ♥️Milk Extract ♥️Caesalpinia Spinosa Gum . Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K ) . Jomm dapatkan harini. Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️ . Berminat Boleh Tekan Link 👇 http://www.wasap.my/601114999267/NakDMCWL #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #TeamNurul #NSMALegacy #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
5 minutes ago

My new favorite 😍. Susu maaez kurma dan pisang minum asing2 pon sedap, bancuh sekali lagilah sedap 😘 . Minum susu maaez untuk rawat kulit. Nak tahu lebih lanjut boleh klik link di bio okayy 😘😘 . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantikp

20
5 minutes ago

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION ✨Sekali sapu terus nampak putih ✨Lindungi kulit dr sunburn ✨Melembapkan kulit ✨Boleh dijadikan primer sblm make up ✨Selamat, Halal & dijamin berkesan Sape nak kulit seputih gadis Korea? Komen “NAK” utk Mal contact korang sekarang jgk! . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapasirmas #demicakelantan #teamanis #teamcitah

00
6 minutes ago

❌Katakan TIDAK pada JERAWAT❌ . . MASALAH JERAWAT BERTEPEK - TEPEK KAT MUKA HILANG DENGAN CEPAT DAN BERKESAN . . JANGAN TRY UNTUK MINUM SUSU MAAEZ KALAU TAKUT MUKA LICIN !! Sape nak kyra bantu atasi mslh kulit anda? Nak putih? Nak kulit cantik? 🙋 . . Bole wassap kyra sekarang yer. Klik je link kat bawah 😘 http://www.wasap.my/+60197098472/Nakcantikdenganmaaez . . . Siap dpt ni👇 💝FREE Maaez Shaker #susumaaezselangor #susumaaezserikembangan #maaezserikembangan #susumaaezselangor #maaezwarriors #teammaaez #susumaaez #maaezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitkering #malaysia #college #kolej #ipta

00
6 minutes ago

Ni adalah set YOUTH, antara yang hot la orang katakan. . Nak buat macamana, semua orang nak cantik, nak muka bersih, nak kekal muda☺ . Untuk set Youth shaklee ni, dia ada 5 yang basic iaitu 🌿 oil cleanser 🌿 toner 🌿serum 🌿radince C+E 🌿moisturizer + night cream Berminat nak cuba, boleh ws suzy😊 Trusted shaklee Distributor http://www.wasap.my/0189051841/shakleeyouth #nakcantik #shaklee #scincareproduct #shaklee_produk #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleepahang #shakleepekan #shakleeump #shakleeofficialagent #shakleedistributor

00
6 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU? . . #DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu. . Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai. . ♥️Niacinamide ♥️Olive oil ♥️Pro vitamin B3 ♥️Pearl Extract ♥️Milk Extract ♥️Caesalpinia Spinosa Gum . Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K ) . Jomm dapatkan harini. Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️ . Berminat Boleh Tekan Link 👇 http://www.wasap.my/601114999267/NakDMCWL #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #TeamNurul #NSMALegacy #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
8 minutes ago

Nak tahu rahsia utk dapat kulit gebu gebas? Of cozz sapu #DemicaWhiteningLotion ! Terus nampak tona sekata & glowing mcm gadis Korea. #DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan 👉🏻susu 👉🏻serbuk mutiara 👉🏻minyak zaitun 👉🏻pro vitamin B3 utk lembutkan kulit dan utk kulit putih Ada ke yg tak sabar nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ? 🙋🏻‍♀️ . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

50
8 minutes ago

Minum susu pon boleh cantik sekarang tapi mesti lah ada syaratnya. Syarat dia kenalah minum susu maaez tau 😆😆😆 . Campuran susu kambing bersama sarang burung walet dan bahan2 sunnah seperti buah zaitun, kurma sangat2 membantu untuk cantikkan dan cerahkan kulit 😍😍😍 . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezkuantan #susumaaezkuantan

00
10 minutes ago

Kami distributor resmi kota JAKARTA SELATAN (DKI JAKARTA ) ka. Jl Kampung Melayu kecil 1, rt/rw 11/10 no.44 poncol, kelurahan bukit duri kec.tebet jakarta selatan 12840. Tenang ka untuk teknis pengiriman Produk bisa kami kirim lewat expedisi JNE /J&T atau POS indonesia ka. tenang paket pasti sampai ka. Jaminan garansi 100% uang kembali bila paket tidak sampai. kami sering kirim ke luar jawa dan luar negri ka. kami olshop resmi dan trusted. Jangan TAKUT KURUS!!! pakai PENGGEMUK takut ketergantungan? Enggak dong Makannya cobain produk dari : @msherbal_penggemuk Di @msherbal_penggemuk punya beberapa kelebihan. 1. Hasilnya cepat 2. Bahannya alami 3. Tidak ketergantungan 4. Aman 5. Sehat . Jangan takut untuk mencoba di @msherbal_penggemuk karena kalau tidak mencoba tidak akan pernah ada hasil . Tapi gimana kalo ga ada hasil, yang penting pemakaian rutin dan ada kemauan pasti akan berhasil . Kak aku pengen NAIK 20kg lebih bisa ga ya? Bisa!!! NUTRIFAST SOLUSINYA KELEBIHAN PRODUK NUTRIFAST ❌ BUKAN OBAT TAPI SUPLEMEN ⚠️ TANPA EFEK SAMPING. 🍃 100HERBAL ALAMI . 🔥MENGGEMUKAN badan tanpa deg-degan . 👶🏻 Promil? Busui? Anak-anak? Orang tua? AMAN! ✅ Sudah diakui BPOM, Depkes dan MUI. Ayo buruan cobain!! Pesan langsung di : IG : @msherbal_penggemuk IG : @msherbal_penggemuk IG : @msherbal_penggemuk Whatsapp📲 083109429494 ------------------------------------- #nakcantik #alhamdulillah #kurusmakannasi #makanak3 #breastfeedingmommy #onlinecoach #azamtahunbaru #kurusselepasbersalin #azamkurus #malaysia #singapore #brunei #australia #selangor #kualalumpur #ipoh #johor #makansedap #makanenak

00
11 minutes ago

1 BOTOL DEMICA LOTION TAHAN BERAPA LAMA? 1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan 1-2 bulan bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung atas penggunaan korang. Kalau yg biasa pakai 1 botol share dgn family silap² tak sampai sebulan dah habis. Tapi, cukup ke 1 botol #DemicaWhiteningLotion je utk 1 rumah?🤔 . Jika berminat boleh dm or tekan bio oky🤗 Semoga murahi rezeki ❗ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea 🔥

00
11 minutes ago

Dah kurus, mesti nk kulit cantik, bersih, lembut kan??? Sayang2 yang beli #KuwussFit 🍏 dengan sis, bulan ni sis akan belanja sabun susu beras collagen. . Sabun ni dapat cerah kan kulit, atau bahagian celah2 yg kehitaman. Kalau pakai dekat muka, jerawat pun kecut 😱😱 . Keluar bilik air, wangi dia semerbak yerrrr!!! #kuwussfit #agentkuwussfitrawang #kuwussfitrawang #cod #aeonrawang #bandartasikputeri # #kundang #kuang #sungaibuloh #nakkurus #nakcantik #freegift #postage #freepostage #jomkurus2020 #visitmyig

00
13 minutes ago

Facial Foam 50ml tahan 3bulan KELEBIHAN 🌹Membersihkan kulit wajah tanpa merosakkan PH kulit 🌹Mengecilkan liang pori muka 🌹melembutkan kulit wajah 🌹mengawal pengeluaran minyak dikulit wajah yg menyebabkan jerawat Selepas pakai, skin rasa lembut & lembab je😘 . . #uforalipmatte #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #jerawathilang #bedakmakeover #jerawatbatu #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #sideincome #sideincomemalaysia #jerawat #jeragat #nakcantik #mukalicin #cantik #lawa #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawathilang #bintikhitam #wajahkusam #mukakusam

00
13 minutes ago

APA SPECIAL MINYAK ZAITUN DLM DEMICA LOTION? Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi. Penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit & merawat penyakit alahan kulit seperti eczema. Sape yg ada masalah kulit sensitif takde masalah utk pakai #DemicaWhiteningLotion . Masih tercari-cari lotion putih yg sesuai utk kulit sensitif? Jom dapatkan Demica Lotion now! #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
13 minutes ago

Facial Foam 50ml tahan 3bulan KELEBIHAN 🌹Membersihkan kulit wajah tanpa merosakkan PH kulit 🌹Mengecilkan liang pori muka 🌹melembutkan kulit wajah 🌹mengawal pengeluaran minyak dikulit wajah yg menyebabkan jerawat Selepas pakai, skin rasa lembut & lembab je😘 . . #uforalipmatte #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #jerawathilang #bedakmakeover #jerawatbatu #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #sideincome #sideincomemalaysia #jerawat #jeragat #nakcantik #mukalicin #cantik #lawa #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawathilang #bintikhitam #wajahkusam #mukakusam

00
14 minutes ago

Facial Foam 50ml tahan 3bulan KELEBIHAN 🌹Membersihkan kulit wajah tanpa merosakkan PH kulit 🌹Mengecilkan liang pori muka 🌹melembutkan kulit wajah 🌹mengawal pengeluaran minyak dikulit wajah yg menyebabkan jerawat Selepas pakai, skin rasa lembut & lembab je😘 . . #uforalipmatte #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #jerawathilang #bedakmakeover #jerawatbatu #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #sideincome #sideincomemalaysia #jerawat #jeragat #nakcantik #mukalicin #cantik #lawa #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawathilang #bintikhitam #wajahkusam #mukakusam

00
14 minutes ago

Facial Foam 50ml tahan 3bulan KELEBIHAN 🌹Membersihkan kulit wajah tanpa merosakkan PH kulit 🌹Mengecilkan liang pori muka 🌹melembutkan kulit wajah 🌹mengawal pengeluaran minyak dikulit wajah yg menyebabkan jerawat Selepas pakai, skin rasa lembut & lembab je😘 . . #uforalipmatte #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #jerawathilang #bedakmakeover #jerawatbatu #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #sideincome #sideincomemalaysia #jerawat #jeragat #nakcantik #mukalicin #cantik #lawa #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawathilang #bintikhitam #wajahkusam #mukakusam

00
14 minutes ago

Combo feveret peminat maaez dari dulu lagi ni klau korang nak tahu. Hehe. Kalau yg beli maaez white coffee, mesti combo susu coklat skali kan?? Rasanya mcm mocha gitu 😍😍😍 . Korang boleh dapatkan stok direct hq atau pm agent kat bawah tau selagi stok masih ada 😘😘😘 . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezkuantan

00
14 minutes ago

Anda Nak Buat Comeback😏😏😏 Anda nak ex anda dtg kembali😍 Anda nak Ex anda terkejut dengan perubah anda 🤩🤩🤩. Jom buat income bermodalkan Rm20 sahaja😱 Mungkin dengan Rm20 anda boleh tukarkannya menjadi 200k atau 2M atau 20M 🤯🤯🤯 Jom buat Comback dgn Lockdown, kami akan guide anda dr A - Z 💥 #aslockdown20 #berjayasama -sama #lockdown2020 #lockdown #lockdownlife #lockdownmalaysia #lockdownvibes #berjaya #usahawanberjaya #kayadanberjaya #surirumahberjaya #nakkurus #nakcantik #naksihat #nakkahwin #nakluahsikit #buatduit #jutawan #jutawanmuda #jutawansukses #jutawanonline #bisnisjutawan #kaya #kahwin #kurussihat #kuruscantik #jelita #kayaraya *any questions or want to join jclick link on bio!!!😘

00

Top photos & videos on #nakcantik

2 weeks ago

Selamat Hari Raya Aidilfitri .. Maaf Zahir & Batin dari saya & suami ❤️ @shah_ynwa . . . . #jodohtiktok #kesayanganshah #shazie #teamkajang #teamshahalam #tiktok #malaypretty #nakcantik #malaysiatrending #motifviral #meletop #salamaidilfitri

52314
2 weeks ago

Ada ni ha tengah tumbuk bawang .. tetamu nak datangkan 😊😊 . . . #malaypretty #princess #nakcantik #malaysiatrending #makcikbawang #motifviral #atukpesan #instaseleb #selamathariraya

2937
6 days ago

AESYA NIQAB V SHAPE‼️ . HARGA SEHELAI 🌸Aesya Niqab V shape: RM45.00 ❌ PROMO : RM37.00 ✔️ . HARGA BELIAN COMBO (3 HELAI ) 🌸Aesya Niqab V shape (3 helai ) : RM135.00 ❌ PROMO: RM105.00 ✔️ . Material: Premium high quality chiffon Jenis: Niqab 1 layer . 📮Postage add RM8 SM / RM12 SS . Boleh whatsapp 01119993125 atau click link whatsapp di bio 😘 . . . #niqab #niqabyaman #niqabmalaysia #niqabis #niqabelhuda #niqabmurah #niqabselesa #niqab #niqabninja #niqabberkualiti #purdah #purdahhitam #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #nurraysa #niqabindon #indonesia #niqabbrunei #brunei #sabah #sarawak #balqqisstylista #qibtiyyahexclusive

4832
6 days ago

TAK KENAL MAKA TAK CINTA . Geramnyaaa tengok lipmatte #wawaloveedition ni! Dah la warna cun, sweet & nampak fresh je bila apply kat bibir 💃🏻 . Kalau nak keluar, sumbat je lipmatte dlm handbag mmg tak rasa berat pn 👜 . Sape nak grab #wawaloveedition lboleh komen ‘nak’, nanti admin akan dm satu2 . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #FLwarriors #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #nakcantik

2777
2 weeks ago

OMG YES YOU HEARD US ! We will open for pre order soon 😍 best nya !! . WHY KENA GRAB PRE ORDER NI ? KENAPA TAK TUNGGU READY STOCK BARU BELI? Sebab PRE ORDER ni uols dapat HARGA PALING MURAH we pernah bagi tau 😱 bukan tu je dapat pulak free 1 Shaker (for early birds only ) setiap pembelian HB SHOTS ni ! Serious la ? Iyeee, sebab kita tau korang dah lama nantikan HB SHOTS ni , so kita pun rasa nak balas balik kesetiaan korang tu 💖 . How to purchase pre order? 1. Malas nak whatsapp2, tggu kita reply semua, malas nak borak2? Purchase lah di our WEBSITE. Tekan2 dah beli. . 2. Click link at BIO & Purchase with HQ Whatsapp . 3. Malas nak tunggu or postage bila dah ready stock? Or bila ready stock je korang tak sabar nak bukak terus cuba? Purchase or COD with our AUTHORIZED Agents near you ! @lehairbosssquad . Senang je kan ? Okay cant wait for 1st JUNE nanti 💋 . . #LeHairBoss #HBShots #BackToBasics #Shampoo #TonicRambut #RambutGugur #RambutJarang #HairVitamin #HairSupplement #RahsiaRambutLebat #RambutLebat #BeautySupplement #RambutNipis #WhiteningSachet #HairProduct #KulitCantik #ProductViral #BarangBaik #Rambut #BeautyProduct #HealthSupplement #RambutBotak #KukuSihat #KulitKusam #BeautySachet #RambutPutus #KitaJagaKita #NakCantik #JualanMurah

29526
6 days ago

TAK TERINGIN KE NAK CANTIK ❓GLOWING ❓TONA SEKATA ❓ . MAGICAL C PURE nie Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri😍 KANDUNGAN SETIAP SACHET: vit c - 1000mg 💊Standardized extracts, for effectiveness 💊Non-acidic and gentle on the stomach 💊No added preservatives, artificial colors or artificial flavors ✅Lulus KKM ✅100% HALAL 🍓korang nak, boleh dm sis skrg !! Wasap.my/60149909044/sayanakMCP #magicalpure #magicalpurevitaminc #sayamakansayajual #malaypretty #nakcantik #malaysiatrending #makcikbawang #motifviral #instaseleb

1651