#mco photos & videos

Loading...
just now

Selamat hari raya aidilfitri dari kami team BrotherHood... . #mco #quarantine #rayatetapraya #raya2020 #teambujang

00
3 minutes ago

🎉Ensiklopedia Juz Amma🎉 ✅ 180 muka Surat warna warni ✅ PERCUMA CD INTERAKTIF ✅ Doa harian ✅ Panduan solat ✅ Panduan menghafal Al-Quran & Banyak lagiiii ilmu 😘 Dapatkan skrg dgn Harga Rm 39.90 sahaja 🌹 Pm for more discount eh sempenaaa bulan syawal 💝 ❣️Postage seluruh Malaysia www.wasap.my/60176443049/juzammasyawaldisc #bukukanakkanak #mco #kanakkanak

00
5 minutes ago

. #mco day 70 #aidilfitri day 3

10
7 minutes ago

Today Riverside TV will premier the documentary, “A Good Life” featuring Arthur L. Littleworth at 7 pm!! This year he marks his 70th at Best & Krieger LLP in Riverside where he is known as a preeminent water law attorney and mentor. He was also board president of RUSD from 1962-1972, one of my supportive sponsors and home district. And was the first president of the Mission in Foundation in 1976 who helped save Mission Inn, the largest Mission Revival Style building in the United States. Make sure to tune in to learn about one of Riverside’s great leader! #riverside #mao #mco #missrivcityot #servantleadership #riversideimpacter

20
7 minutes ago

JOIN THE HYPE! Sape lagi kat luar sana yg ada initiative untuk bantu awak hntuk konsistenkan amalan di bulan ramadhan sepanjang syawal? . Bahkan kami bercadang untuk kita konsisten bersama sepanjang tahun!!! . Are you up for the challenge? Reply “YES” kalau ada berani🤩 . Jom bersama kami @zeenlens di Instagram, untuk sama-sama kita konsistenkan amalan rutin semasa Ramadan di bulan Syawal kalini tanpa mengabaikan sedikit pun kerja kita yg lain 🤩🥳 . Terdapat beberapa aktiviti menarik sepanjang kita bersama nanti l📺📸 🔰 Consistency Challenge 🔰 HEARTS : Online Sharing Series 🔰 Positive Protonness 🔰 Video Making Contest 🔰 Best Members Awards Berminat, Jom bersama kami ! Click Link dibio 👉 @zeenlens . Viral: @kembarahatiofficial @hijrahfreak @ijtihadul .hijrah @tipzstudio @fetihyouthofficial @kmlyouthleader @leds .studio @mujahadahstreet @4wan .official @hijrahsoul @radiodakwah_ @terusssquad @egyptmalaya .ig @doktorumat @nisaa_fadhilatun . #zeenlenscommunity #ramadan2020 #raya2020 #consistency #pkp #mco #blackpink #army #sayang #ayah #pkpb #muslim #lawakhambar #lgbt #zeenlens #zeenlenstudio #best #motivation #iglelakivsperempuan #brocuba #malaysia #motifviral #syok #motivationalquotes #lawak #dakwah #viralvideo

00
10 minutes ago

Ramadhan kalini kita terasa dekat sangat dgn Al-Quran dan amalan-amalan sunat, betul? 🥰 Tapi apakah perancangan kita untuk bulan-bulan seterusnya? Adakah kita mampu melihat hubungan yg kita usahakan dgn Al-Quran tersia-siakan begitu saja? . Jom bersama kami @zeenlens di Instagram, untuk sama-sama kita konsistenkan amalan rutin semasa Ramadan di bulan Syawal kalini tanpa mengabaikan sedikit pun kerja kita yg lain 🤩🥳 . Terdapat beberapa aktiviti menarik sepanjang kita bersama nanti l📺📸 🔰 Consistency Challenge 🔰 HEARTS : Online Sharing Series 🔰 Positive Protonness 🔰 Video Making Contest 🔰 Best Members Awards Berminat, Jom bersama kami ! Click Link dibio 👉 @zeenlens . Viral: @kembarahatiofficial @hijrahfreak @ijtihadul .hijrah @tipzstudio @fetihyouthofficial @kmlyouthleader @leds .studio @mujahadahstreet @4wan .official @hijrahsoul @radiodakwah_ @terusssquad @egyptmalaya .ig @doktorumat @nisaa_fadhilatun . #zeenlenscommunity #ramadan2020 #raya2020 #consistency #pkp #mco #blackpink #army #sayang #ayah #pkpb #muslim #lawakhambar #lgbt #zeenlens #zeenlenstudio #best #motivation #iglelakivsperempuan #brocuba #malaysia #motifviral #syok #motivationalquotes #lawak #dakwah #viralvideo

20
13 minutes ago

🆔 OC001163 _ Assalammualaikum & morning guyss Salam 3 syawal. . Korang dh try Obsess cosmetic? Yess makcik pasti korang akn nampak cantik dgn Obsess cosmetic, makin2 dihari lebaran yang berbeza dr sebelum ini.. Mesti korang nk makeup & ambik gambar cantik2 kan? So girlss.. Jangan lupa pakai Obsess cosmetic di hari lebaran mu.. ❤️ Yang belum cuba Obsess meh Dm/Whatsapp makcik, klik jer link dbio. . 📱 012 8984909 📱 012 8984909 📱 012 8984909 _ #obsesscosmeticsarawak #obsesscosmeticmalaysia #yanazsquad #teamjerungmira #obsessmakeupparty #muasarawak #makeupartist #obsession #obsesswave #makeupartistsarawak #mua #localproduct #loosepowder #lipmatte #eyescreamstick #browdefiner #treatmentcushionfoundation #creamblush #liptint #mascara #lipmatterayaedition #stayathome #stayhome #untiltomorrow #lipmattebestseller #lookgoodwithobsess #raya #pkp #mco #giftsforher

40
16 minutes ago

When a casual outing for food and groceries becomes a fun trip down the lane, clicking a picture is a must..my make up pouch was missing me I believe~ • • • #indian #indianwomen #indiangirl #mco #lockdown #makeup #groceryshopping

10
22 minutes ago

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN DARI KAMI SEKELUARGA ❤️ #Eid2020 #Covid19 #MCO #PKPB #NewNorma

60
31 minutes ago

When in doubt, bake a banana cake! So easy to do and so forgiving. This one here is made with olive oil and still turned out great!

92
45 minutes ago

SOFEA DRAPE KURUNG 🌸 . PROMO : RM199 😍✅ NP : RM259 . Color : Mint Green / Maroon Size : S M L XL . Whatsapp 0168472595 📞 to purchase 🌸 . #myravallynlebaran2020 #myravallynauthorisedagent #pswaniey #suwwitcosquad #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #bajuraya #bajusanding #lebaran2020 #covid19 #kitajagakita #malaywedding #malayweddingdress #eday #bajunikahmurah #bajupengantin #pkp #pkpb #mco #cmco

00
51 minutes ago

SOFEA DRAPE KURUNG 🌸 . PROMO : RM199 😍✅ NP : RM259 . Color : Yellow Size : S M L XL . Whatsapp 0168472595 📞 to purchase 🌸 . #myravallynlebaran2020 #myravallynauthorisedagent #pswaniey #suwwitcosquad #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #bajuraya #bajusanding #lebaran2020 #covid19 #kitajagakita #malaywedding #malayweddingdress #eday #bajunikahmurah #bajupengantin #pkp #pkpb #mco #cmco

10
56 minutes ago

Nasi Briyani Ayam - a premium to order in mamaks but it is so cheap and easy to do at home! Great to do when you're lazy. 😁 Would highly recommend you to mix your own spices instead of using the supermarket pre mixed ones. 😊

71
58 minutes ago

Myślicie, że powinnam się bać? 🤔 You think I should be afraid?😱 #cat #catsofinstagram #catlife #kot #koty #kotyrządzą #mainecoon #mco #mainecooncat #catnight

20
1 hour ago

Hello raya.. This raya 2020 is so special.Simple raya with family at home nothing more. Just 2wks before raya I started baking... The journey with @torabakes . Never thought of it and mmg takde cita2 nak jadi baker or apa saja melibatkan memasak. But, yes..i have so many skills that Allah's gave me that I can use untuk macam2 keadaan dan situasi. Jahit2, lukislukis,crafting buat rumah, ahhaha bertukang... designing painting, teaching, and yes I got another one, the most I hate but end up I do it everyday haiyaaaaa it's cooking and baking.Malas sebenarnya. Sama mcm hari2 kau tak suka pergi skolah... End up akulah cikgu.. Demmmm ahhahahaha nilah org kata jangan benci sangat. Padan muka. Alhamdulillah pastu hari2 aku gi skolah menabur bakti kat anak2 murid national & Internationally. The best feeling ever, and they called me teacher forever! ❤ But that's funny, knowing me who hates school 🙄 I stayed home most of the time during my school time.org sibuk home school skarang. I home school dah lama dulu..but allah bg bright brain to me.Alhamdulillah.This just a starting point maybe.I WFH, the desire of doing things differently. The goal of life change accordingly.I have 5 munchkins to look after, their study etc. Hari2 247 lapar.momny kau acik kantin. So taking care of them such a blessing forget everything world could offer me😊.What else,the list goes on and on.The best is to #WFH . #MCO some more.The ramadan bring us joy. Nothing like before. NO Pasar ramadan I cooked almost everyday.Gila uolss.The new norm.Just a few days kids asking for pizza and kfc and our family treat us on buka puasa. This ramadan is better then my previous years.With so much love❤️ and never expected we feel really close yet so far.Family and friends are great! Happy 360 walaupun teperap! The pandemic era of covid-19 2020,I start @torabakes thank you to family and friend who always with me. You are amazing! Selamat Hari Raya to all #kitajagakita #gangtora #mcoraya #wfhlife

140
1 hour ago

Lagu ni best😆😆😆 mat ri raya semua... #rayatetapceria #raya2020 #rayapkpb #duitraya #mco #Kitajagakita #mamacakelover #mamabaking

10
1 hour ago

@cikda .shabudin, Semoga kita semua dikuatkan, ⠀ disihatkan, diselamatkan, dibahagiakan dan berjaya.⠀ Semoga hari ini Allah swt berkenan mengangkat darjat kita di hadapan sesama.⠀ Semoga Allah swt mengkabulkan doa-doa yang telah kita panjatkan. Ameen Ya Rabbal Alameen⠀ Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀ ONLINE COACHING INTAKE BULAN JUN ⠀ ✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching⠀ ✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari⠀ ✔️ Combo workout step by step dari rumah⠀ ✔️ Groceries checklist⠀ 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA⠀ 🚫 SLOT TERHAD⠀ 📲 Click link Whatsapp di bio @cikda .shabudin ataupun 019 912 5457 In sha allah, kita sama2 sihat & cantik sokmo2 #bawalexclusive #pkp #asgalleriabybawalexclusive #asgaleriabawalexclusive #inspirasijamha #mco #stayathome #raya2020 #malaysia

70
1 hour ago

Hihi picture smlm, lahai gigih cari toys nk letak dekat kek 😂 mato sepet nmpk sipi sipi ja....... Sempat plk tu dating bedua dgn en suami😅😅.skrg klua ala2 dating ghituhhhh. Lega siap kek smlm jugak cust ambik mlm nya. #rayatetapceria #raya2020 #rayapkpb #duitraya #mco #Kitajagakita #mamacakelover #mamabaking

10
1 hour ago

An empty road. #mco #cmco

50
1 hour ago

Br berkesempatan utk duduk bersama d Eidul Fitri hr ke-2 doplohdoploh..🤣 #mco #stayathome #staycalm #papakatzfamili ... 🥰🥰🥰🥰🥰🥰. Taqabbalallahu minna wa minkum...

40
1 hour ago

Quarantine tingz #fuckcovid19 #atl #mco

62
2 hours ago

Rockwood Continuing Massive Clear Out. Up to 70% Off Clearance Items. As the MCO continues into June we have decided to continue with our Clear Out to keep business going. Order online at www.rockwoodfurniture.com.my and we can usually have your order delivered in the Klang Valley within 48hrs. WhatsApp 01123 868789 for more info. Note: prices EXCLUDE shipping and any extra work that may be requested. #clearancesale #mco #cmco

20
2 hours ago

Aku malas.. Nak ambik tahu siapa yang tak suka aku Aku malas.. Nak kisah pada orang yang benci aku Aku malas.. Nak gaduh pasal, benda remeh-temeh Aku malas.Terlalu malas Terpulang pada mereka yang ingin memusuhi aku.Aku hanya manusia biasa Sebaik mana pun kita, Pasti akan ada yang membenci kita, Sejahat mana pun kita, Pasti ada menyukai kita.. . . . . . #shrafmzdb #shrmzdb #memberjetuhh #bosangilatimepkpnie #rayamacamxrayajee #rayadudukrumahjer #rayasakan #raya2020 #bosanpkpnitaktahunakbuatapa #mco #pkp #rasabosanpastiada #rayasedondon #duitrayasikitjer #padunakmampoii #jbstylebrother #jb

60
2 hours ago

🚀 New Trading Pair Available 🌟 MCO (MCO ) 📊 Coinuma will open trading pair for MCO/BTC and MCO/USDT today. Happy Trading! 😉👉 http://bit.ly/coinuma #Exchange #CryptoTrading #MCO #BTC #cryptocurrency

30
2 hours ago

BEST FEEDBACK lagi dan lagi..mula beli pinggang saiz M.. WOW Hari ke4 dah turun saiz S❤️🥰 pinggang semakin mengecil sampaikan asbenpun terkejut tak percaya badan syantek kerengga persis anak dara walaupun dah beranak 5😍🥰👍 . Sapa yg blom ada set combo ni, rugi gilaa...tak try tak tahu, dah pkai sure jatuh cinta❤️. . Kami POS dan COD, Anda Duduk Rumah. Jangan risau set anda dijamin selamat sampai😍🚀🛵🚘 . Grab sekarang, Whatsapp saya 📲012-7776747 atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original . #letsbengkungmurahbynursajat #bengkungsajatkempisperut #bengkungsupporttulangbelakang #letscantikbynursajat #bengkungbanyak2tetulang #bengkungbanyakcangkukbertingkattingkat #gorgeous #fabulous #bengkungdudukrumah #bengkungharian #bengkungbersalin #bengkungslim #waisttrainer #letsgirdlebynursajatmurah #girdlesenangtoilet #girdleantibakteria #girdleanjalkanpunggung #girdletakberlipatdantakbergulung #letscantikbynursajat #girdledudukrumah #girdleharian #covid19 #mco #stayhome #staysafe #kitajagakita

00
2 hours ago

BEST FEEDBACK lagi dan lagi.. TQ Sis kasi honest & BEST feedback siap share gambar berbengkung & bergirdle yg melekat syantekkk ke badan persis anak dara walaupun dah ada anak 5 uols sampaikan asbenpun terkejut 😍😍👍Trus ramping tersusun lemak ditempat yg sepatutnya❤️❤️❤️ . Sapa yg blom ada set combo ni, rugi gilaa...tak try tak tahu, dah pkai sure jatuh cinta❤️. . Kami POS, Anda Duduk Rumah. Jangan risau Bengkung & Girdle anda dijamin selamat dan express sampai😍✈️ . Musim pkp ni memang sangat recommended bengkung girdle utk kawal nafsu makan... Jadi masalah kegemukan kebuncitan dan banyak penyakit punca makan banyak dapat diatasi...Badanpun langsing ringan aje😍😍💃. Memang berbaloi2 beli set bengkung & girdle sajat ni berkesan dan kualiti antarabangsa💞💞 . Grab sekarang, Whatsapp saya 012-7776747 atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original 📱012-7776747 📱012-7776747 📱012-7776747 . #letsbengkungbynursajat #bengkungsajatkempisperut #bengkungsupporttulangbelakang #letscantikbynursajat #bengkungbanyak2tetulang #bengkungbanyakcangkukbertingkattingkat #gorgeous #fabulous #bengkungdudukrumah #bengkungharian #bengkungbersalin #bengkungslim #waisttrainer #letsgirdletonggek #girdlesenangtoilet #girdleantibakteria #girdleanjalkanpunggung #girdletakberlipatdantakbergulung #letscantikbynursajat #girdledudukrumah #girdleharian #covid19 #mco #stayhome #kitajagakita

00
2 hours ago

❤️ SALAM AIDILFITRI & EID MUBARAK ❤️ . Dengan pandemic #covid19 , PKP, PKPB, it was definately a Ramadhan to remember. Tiada solat terawih jemaah di masjid, tiada bazar Ramadan, tiada big family gathering, pergerakan yang sangat terbatas. . However, we should be proud of ourselves for being able to perform Ramadhan in this such tough time. And Syawal celebration is not any easy either. So let us try to enjoy this Aidilfitri in #newnormal ways. Penuh kesederhanaan. . Keep safe everyone. Kami di Fydresses mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua Prince Princess dan semua umat Islam yang menyambut Syawal🌷 . Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin, - Team Fydresses - . #salamaidilfitri #aidilfitri2020 #pandemic #pkpb #mco #lockdown #kitajagakita

10
18 hours ago

cover sax #laguraya #suasanahariraya #mco #covid19

172

Top photos & videos on #mco

15 hours ago

Пообнимались и мчим к новой котомаме🤗 Будь счастлива, моя крошка! 😘😘😘❤️ ⠀ Галчонок будет жить между Краснодаром и Ростовом, в Березанской☺️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Доставка по всему миру! 🌎🌏 По вопросам приобретения котят обращаться в Директ или по тел: +79615155512 Worldwide shipping! 🌍🌏 For purchase of kittens contact Direct or by phone: +79615155512 #мейнкун #insta_maincoon #instacat #питомник #краснодар #питомникмейнкуновкраснодар #mco #большиекошки #хочумейнкуна #mainecoon #mainecoonkitten #saleofkittens #купитьмейнкуна #породистыекошки #котятасдокументами #доставкаповсемумиру #favoritelaurus #породистыекотята #available #worldwidedelivery #mainecoonlovers #mainecoonbaby

27414
Yesterday

Hm bila orang nak datang rumah ni? HAHAHAHAHAH . . . . . . lupa tahun ni tkleh jemput orang datang rumah 😢 #raya2020 #mco #stayhomestaysafe

6.5k96
9 hours ago

Assalamualaikum Aunty Uncle. Nama saya Suraya Amna, anak kedua onde Ana Suhana. Saya lahir 29 Mac lepas pukul 5.58 petang. Minggu kedua PKP. Saya pemalu tak macam abang Syafi saya 😂.Sebab tu hari raya semalam baru saya 'muncul' di alam maya 😁. Dan sebab tu juga ramai kawan-kawan onde saya tanya siapa saya. Hehe. Jadi saya perkenalkan diri saya hari ni. Salam perkenalan dari saya semua😍. . . . . . #anasuhanadotcom #bloggerMY #bloggerkakimakan #malaysianblogger #bloggerMY #lifestyleblogger #aidilfitri #hariraya #kitajagakita #PKP #mco #stayathome #staysafe

11936
19 hours ago

My Queen 💕 #blessed #queen #raya #mco #pkp

1739
Yesterday

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua, saudara mara, sahabat² yang dekat ataupun jauh. Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, Dalam gurau senda sudah tentu ada khilaf dan dosa. . . Nak ambil peluang juga untuk ucap terima kasih kepada Pengurusan UniMAP, MPP, MPKK yang menguruskan kami semasa PKP, ada juga yang stay di sana, sungguh besar pengorbanan kalian. Moga Allah membalas jasa kalian. juga kepada frontliner² yg lain. Selamat Hari Raya semua. Ikhlas daripada saya Mohammad Faizal bin Sahidan. P/s: Muka bulat. #HariRaya #Raya #Aidilfitri #Salamlebaran #mpkkttfRayaOOTD #mco

483122
Yesterday

Salam Aidilfitri 1441H. Ramadan dan Syawal kalini terasa berbeza seperti tahun-tahun sebelum. Meskipun tiada jemaah di masjid, tiada kemeriahan moreh, tiada kesesakan di bazar-bazar, namun Dia kurniakan kita pelbagai nikmat lain. Apa yang lebih penting, syukur selalu ☺️ . Maaf dipinta, salam dihulur 🙌 تقبل اللهً منا ومنكم ✨ Semoga amalan kita semua diterimaNya💞 . Kurung Clara Rizqa by @qamissqa . #stayhome #staysafe #PKPB #MCO

14920
16 hours ago

手机📱! 可以自我检讨一下吗?😡 为什么总是拉着我一起熬夜😕 . . . . #hoodie #room #pink #fringe #penang #malaysia #mco #stayathome #aiportrait #portrait #insta #instagram #instaphoto #dailyphoto #instagood #instamood #instafashion #likeforlike #马来西亚

1783