#mandalaglow photos & videos

Loading...
Yesterday

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

50
Yesterday

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

00
Yesterday

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

980
3 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
3 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

41
3 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1090
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

170
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

70
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

30
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

70
3 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1250
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1010
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

20
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1250
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

30
4 days ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
2 weeks ago

Tonight's works in progress... UV reactive paint on vinyl records #upcycleartist #upcycle #blacklight #glowart #mandalaartist #mandala #mandalaglow #bumblys

41
3 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

20
3 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
3 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1380

Top photos & videos on #mandalaglow

last month

Art-n-glow paint for the makeover. It should glow a bit at night maybe. #glowup #glowinthedark #glowing #artnglow #rock #paintingoftheday #acrylicpaintingartist #mandalaglow

1021
Jul 2020

⬅️swipe to see the English version! 🌟☀️🌟 Day 68 - Divine #100daysofsketching . . . . I don't have any thoughts on divinity!But,I just thought of this Tamil saying/words "Anbe Sivam"(meaning "Love is god" ) Don't you think,it is true!?Have you felt it !? Common!you don't need to have love life to feel it!You can feel it from anyone around you!Think of your mom! Isn't her love towards you is "Divine"!? Just some random thoughts!🙃 Tell me about your thoughts on god ,love & divinity! #100dayswithxppen #100days2020 #100daysofsketchingofficial #100daysofsketching2020 #digitalart #digitalillustration #digitalsketch #mandala #digitalmandala #mandalaart #mandalalove #mandalaglow #mandala_sharing #glowingmandalas #mandalaslovers #mandalasofinstagram #anbesivam #loveisgod #divine #tamil #tamillove #godislove #indianartshares #dailyillustration #keshrt #womenofillustration #ladieswhodesign #dailysketch #sound_doodles

395
3 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1090