#lawaksavage photos & videos

Loading...
30 minutes ago

Tag budak tiktok 😅😂 . @sembang .student @sembang .voice @sembang .santuy @sembang .motor @sembang .gaming . #lawak #lawaksavage #lawakhambar #lawakhangit #lawakstudent #sembangstudent #sembang #sembangvoice

1182
42 minutes ago

Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . FOLLOW  @budak .videosx untuk dapatkan video yang menarik😍 . Halalkan admin amik post korang 🙏 . Credits to owner ❤️ . ‪ #lawak   #lawaktahapdewa   #lawakkerder   #lawakkampus   #lawakbatak   #lawakhambar   #lawakterkini #himpunanbahanlawak   #explore   #nakbebel   #stayhome   #staysafe #corona   #lawaksavage   #tiktokindonesia   #tiktokmalaysia   #tiktokxmalaysia   #musicallymalaysia

6012
43 minutes ago

Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . FOLLOW  @budak .videosx untuk dapatkan video yang menarik😍 . Halalkan admin amik post korang 🙏 . Credits to owner ❤️ . ‪ #lawak   #lawaktahapdewa   #lawakkerder   #lawakkampus   #lawakbatak   #lawakhambar   #lawakterkini   #budakcover   #himpunanbahanlawak   #explore   #nakbebel   #stayhome   #staysafe #corona   #lawaksavage   #tiktokindonesia   #tiktokmalaysia   #tiktokxmalaysia   #musicallymalaysia

4052
56 minutes ago

Tag crush korang♥️ . . FOLLOW  @budak .videosx untuk dapatkan video yang menarik😍 . Halalkan admin amik post korang 🙏 . Credits to owner ❤️ . ‪ #lawak   #lawaktahapdewa   #lawakkerder   #lawakkampus   #lawakbatak   #lawakhambar   #lawakterkini   #ayat_twiterrr   #himpunanbahanlawak   #explore   #nakbebel   #stayhome   #staysafe #corona   #lawaksavage   #tiktokindonesia   #tiktokmalaysia   #tiktokxmalaysia   #musicallymalaysia

260
1 hour ago

OMG BANYAKNYA IKAN 😱😱😱😱 Tapi mcm xlalu jee sbb ikannya kat jamban🤣🤣 . . 📌TAG KAWAN KORANG SKLI . . Credits: To the respective owner 🌹 (Kindly dm us for credits ) . . Disclaimer: All the right and video content is owned by the respective owner. Do DM us for video removal 🌹 ) _____________________________________________________________ 🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱 • • #trending #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #kakishare #kakiviralmedia #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp

1043
1 hour ago

Formula membawa musibah🤯 • • Tag kawan korang yang suka kartun ni😉Kalau korang pon suka kartun ni jangan lupa LIKE❤️ COMMENT💬🗯️ and SHARE🕊️ di story korang ye😄 • • Tunggu and follow video yang akan datang! • Nak tengok kartun best? Follow 📲 @mykartunn @mykartunn @mykartunn #lawaktahapdewa #lawakzon #lawakking #lawakkacak #lawakjintoncit #lawakpanda #lawakgegar #lawaksiyot #lawakgusi #lawakkerder #lawakamerica #lawaksavage #lawakjubake #lawakkpoyo #lawakkehambar #lawakkawkaw #lawak4x4 #lawakstudent #faktamarvel #faktadccomics #faktakomik #faktaunik #faktazone #wowfakta #faktamenarik #lawakhangit #lawakhambar #lawakboring #lawaksteady #lawakinstakini

310
1 hour ago

#Repost @lawaketu • • • • • • Siapa macam nih, 🤣(tag kawan korang ) 🌹 Credit by @farizjefri . . . FOLLOW: @faktasains ➖➖➖➖ [ @lawaketu ] ➖➖➖➖ [ @lawaketu ][ @lawaketu ] ➖➖➖➖ [ @lawaketu ][ @lawaketu ][ @lawaketu ] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LIKE❤ FOLLOW☝🏻 COMMENT💬 SHARE↗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾 #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #tiktokmemes #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakking #lawaksavage #lawaksangat #himpunanlawakmalays #viralmalaysia #lawakantarabangsa #lawaklasangat #lawakhaktuihhh

10
1 hour ago

Assalamualaikum korang semua☺️ Harini min nak keluarkan stok baru iaitu NF9097 yg macho ni😎 . Design yg menampilkan ciri2 luxury dan kemewahan sudah tentu dapat memikat hati kepada sesiapa yg melihatnya🥺 . Jam ni mempunyai dua fungsi iaitu analog dan digital✌️ . Jam kali ini mempunyai 5 pilihan warna iaitu BLACK, BLUE, BROWN, COFFEE dan GOLD. Yang mana satu pilihan korang☺️ Berminat untuk memiliki jam ini dan nak tahu lebih lanjut mengenai specs dan fungsi jam ni, klik link wasap di bio okay😉 #tiktokmalaysia #musically #lawakkeder #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawaktwitter #lawaksavage #viral #viralmalaysia #lawakking #lawakketu #comel #babycomel #naviforceoriginal #naviforcemalaysia #jamtanganlelaki #jamtanganmalaysia #jamtanganoriginal #jamtangan #viral #hantarantunang #hadiahlelaki #hantarannikah #hadiah #jamtanganperempuan #jamtanganmurah #hadiahibu #birthday #hadiahbirthday

00
1 hour ago

Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . FOLLOW  @budak .videosx untuk dapatkan video yang menarik😍 . Halalkan admin amik post korang 🙏 . Credits @syaifulamriyzzz . ‪ #lawak   #lawaktahapdewa   #lawakkerder   #lawakkampus   #lawakbatak   #lawakhambar   #lawakterkini   #ayat_twiterrr   #himpunanbahanlawak   #explore   #nakbebel   #stayhome   #staysafe #corona   #lawaksavage   #tiktokindonesia   #tiktokmalaysia   #tiktokxmalaysia   #musicallymalaysia

47314
1 hour ago

Atok dan Upin Ipin & The Geng pun teringin nak try Tiktok juga. Bagilah can... Hensem Atok.🌹❤💯 . Kredit : 📹meiditoo . . FOLLOW @kakiviralmedia . LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . #trending #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #kakishare #kakiviralmedia #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp

2.3k12
1 hour ago

Sebab2 kenapa perempuan hidup lama berbanding lelaki #lawakbodoh #lawak #lawakterkini #lawaksavage #lawakhambar

23

Top photos & videos on #lawaksavage

2 days ago

Nantikan besok part 2 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ʟɪᴋᴇ❤ | ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ⤵ | sнᴀʀᴇ📲 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Keep support : @nz ._23 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawak #slowmo #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakan #lawakterkini #lawakminang #lawaklucu #lawaking #lawakbatak #lawakmalaysia #lawakgram #lawakkampus #lawakboring #lawakking #lawaksavage #nz236

1.7k30
5 days ago

Itulah Nabi kita 🌷🌷 . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . ➡️Korang ada masalah kebotakan?👨‍🦲Atau teringin nak ada jambang,misai mcm zul ariffin & aeril zafrel 🧔🏻. Jangan risau, bukan dari Keturunan berjambang pun boleh tumbuh dan kesan perubahan seawal 3 minggu. Follow 👉 @jambang_malaya @jambang_malaya . . #lawakbosku #igersmalaya #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #twitterviral #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10 "

34.3k84
5 days ago

Sedih sangat tu . Kongsikan video ini kepada rakan² atau keluarga anda supaya dorang terhibur sekali 🤣 . Follow juga backup ig kami supaya tak ketinggalan video terbaru @penghiburbawahan .tv . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #penghiburbawahan #lawakkampus #motifviral #uitm #smk #viralvideos #malaysia #viralmalaysia #lawaktahapdewa #muserzone #paidreview #musicallymalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia

22.6k399
3 days ago

Siapa tahu cara nak buat benda nih😍(tag kawan korang ) 🌹 . . . FOLLOW: @faktasains ➖➖➖➖ [ @lawaketu ] ➖➖➖➖ [ @lawaketu ][ @lawaketu ] ➖➖➖➖ [ @lawaketu ][ @lawaketu ][ @lawaketu ] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LIKE❤ FOLLOW☝🏻 COMMENT💬 SHARE↗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾 #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #tiktokmemes #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakking #lawaksavage #lawaksangat #himpunanlawakmalays #viralmalaysia #lawakantarabangsa #lawaklasangat #lawakhaktuihhh #ketawajahat

18.8k182