#lawakmalaysia photos & videos

Loading...
51 minutes ago

ha jap @nigga_keranda sampai🤣 (share story nanty nanaa repost )😂 . . . #lawak #lawakhambar #himpunanlawakmalays #videoviral #lawakmalaysia #videoedits

360
1 hour ago

Halamak, gemuk pun awesome apa. 🙈 Tapi kalw korang rasa gemuk tu xawesome, meh la kurus berjemaah 💃 . . #kurusberjemaah

11
4217
1 hour ago

Pu Azman ajar bab perkahwinan f5 tadi then dia selit sikit pesanan pasal sifat sebenar "hati" 📹: puazmanofficial . . meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais . . . . . . . . . . . #lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

1320
1 hour ago

Subhanallah 💙 @nita_ammar . .

2411
1 hour ago

Subhanallah 💙 @nita_ammar . . .

2511
1 hour ago

Fingo blm launching sudah sebesar ini👆 Kita yg fokus di Fingo dari skrg, tahun dpn siap2 jadi milyader, sudah sy hitung 👍 Fingo dengan modal RM199 sudah menjadi OWNER di FINGO menghasilkan income 3jt - 5jt setiap hari , ayo gabung bersama kami , klik 👇👇 Www.Fingo-management.com/Anam https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=WUKSBA&lang=en bisnis #tokoretail #bisnisonline #pengusaha #konvensional #murah #tokoonlinemalaysia #malaysia #belanjaonline #malaysia #fingo #fingomalaysia #fingoindonesia #iburumahtangga #emakemak #lawakstudent #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkerder #kasiviral #bazaarpaknil #lawakhangit #kasutmurahmalaysiaonline #sentap #jiwangofficial #mstaronline

00
2 hours ago

[ Dick-face Naim ni ] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Follow @minyaklintah .hq kalau nak rawat 😄 . @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq . . Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat! . . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

1715
2 hours ago

Jgn tiru aksi ni dirumah! karang tk pasal2 kene baling periuk japgi 🤣🤣🤣 @30SECVIDEOS https://twitter.com/30SECVlDEOS/status/1247626329144655874?s=19 #LuculDok #AiskrimPotong " #Lawaking #LawakTerkini #LawakHambar #ZonLawak #LawakBodoh #Lawakkeder #Lawaklucu #LawakMalaysia #LawakGram #LawakTahapDewa

320
2 hours ago

Repost Credit: @aimansalim_ Bila kau dah tengok wayang kdrama banyak kali be like: #random #post #lawak #lawakkeder #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #lawakmalaysia #malaysia #malaysian

10
2 hours ago

Ini dia perempuan tu sekarang aka rai~ hahahah Dulu sy suruh korang pilih adik mana satu korang pilih Felix so Korang x tahu siapa dia ni😂 nama dia raiya ex17 dan adik kandung n ipar Franklin n alika 😂 dan dia TAK MATI MCM HARA😂 sekian~ (Korang pasti boleh tahu kenapa dia x mati kan? ) . . . . . . #firsan17 #firsan17lukis #komikmalaysia #gengkomik #lawakmalaysia #viral #komik #komiklawak #malaysia #viralmalaysia #lawak #raiya #franklin #alika #amaya #richsiblings #spiritxundead #adikjahatabangkejam

1718
2 hours ago

Haaa Abang Ohh Yeahhh dengan Norreen sudah terjebak dengan Kesana Kesini remix!! Sekali dengan @datodrnorainiahmad pun join sekali guys. So sape nk hadiah menarik daripada YB @datodrnorainiahmad Ni korang kena join TikTok Contest ni. Tag je kawan2 korang untuk join Contest ni Mantul Pak Abu Naya Pak Karim 🌹 . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #staysafe #kitamestimenang #kesanakesini #tiktokdances

3.7k18
2 hours ago

Sape suruh rakam😅 . . LIKE || COMMENT || SHARE Follow ▶️ @lawak .sikit_ ◀️ . Ada video menarik untuk dikongsikan? Boleh dm admin👌🏻 . . #lawak #lawakhambar #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakmalaysia #lawaklucu #lawakkeder #lawaking #lawakke #lawakbatak #lawakterkini #motifviralmalaysia #motifviral #penghibur #penghiburbawahan #kelakar

130
2 hours ago

Ten Ten 😂 yang penting, confident tu tinggi ㅤ ㅤ P/S : tag member korang 😝 ㅤ 🎥 @malayfunny . . Busy dengan kerja atau sekolah ? Penat solo rank ? Asyik kalah memanjang? Team selalu bacot ? Kami ada open Mobile Legends Boost Service 🔥Harga berpatutan service mmg boek dan yang paling penting Trusted 💯💯 Follow @jokibywatt sekarang! . @jokibywatt @jokibywatt @jokibywatt . #sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #kiniviral #era #sembangstudent #eraje #lawaksavage #lawakboring #lawakbahak #malayantiger #lawakmalaysia #funnycontent #lawakjintoncit #syoktube #hiburan

400

Top photos & videos on #lawakmalaysia

2 hours ago

Haaa Abang Ohh Yeahhh dengan Norreen sudah terjebak dengan Kesana Kesini remix!! Sekali dengan @datodrnorainiahmad pun join sekali guys. So sape nk hadiah menarik daripada YB @datodrnorainiahmad Ni korang kena join TikTok Contest ni. Tag je kawan2 korang untuk join Contest ni Mantul Pak Abu Naya Pak Karim 🌹 . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #staysafe #kitamestimenang #kesanakesini #tiktokdances

3.7k18
2 days ago

Itaewon Class best weii !! Btw ni pantun menarik untuk digunakan pada Org yg korang sayang !! Hahaha Ohh yeahhh Mantul Pak Abu Maya Pak Karim !!! Tag sesiapa sahaja yg mudah terhibur tu hahahaha 🌹 . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #pantunsahabat #itaewonclass #itaewon #itaewonost

19.1k148
4 hours ago

#paidreview #paidreviewmalaysia [ Baru like post yepun 😂 Tag aqil ] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Follow @minyaklintah .hq kalau nak rawat 😄 . @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq . . Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat! . . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

1.6k92
4.7k28
3.3k177
1.9k24