#lawakkerder photos & videos

Loading...
1 minute ago

Earphone New 4D Bass Double Speaker 3.5MM Headphone Dual Drive Stereo Earphone Bass with Mic and Wire Control Wired Earphones RM59 ✅ Add RM10 postage Specifications : Microfone - Yes Weight - 12g Cable length - 1.2 m Wire material - Crystal wire Ready Stock 💯 • • Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Atau click link pada bio 💋 💋 💋 Haa jangan lupa tag kawan2/bf/gf korg tau😘 • Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial untuk video dan gambar yg menghiburkan 🙌🏻😘 • • #blogger #jangankecam #gemokisawesome #naksentap #himpunanlawakmalays #malaysiaku #igshopmalaysia #rotikaya #siscuba #brocuba #videogempak #viral2020 #videolawak #lawakhangit #lawarhambar #lawakkerder #viral #motifviral #igshopmalaysia #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #astrogempak #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawak4x4 #malaysiaku

00
3 minutes ago

Allah SWT berfirman: قَدْ اَفْلَحَ الْمُؤْمِنُوْنَ ۙ  qod aflahal-mu`minuun "Sesungguhnya berjayalah orang-orang yang beriman," (QS. Al-Mu'minun 23: Ayat 1 ) . . . . . . . . . . . #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia #paidreview

00
5 minutes ago

Trade secrets in Nigeria are not governed by codified statutes but are governed by basic legal principles of contract and tort and equity, unlike other intellectual property rights which are statutorily provided for. The implication of this is that trade secrets are not by themselves protected by law, the breach of trust/contract are what will be enforceable. For example, a perpetual injunction may be issued to discontinue further disclosure of the trade secret. The owner of the trade secret may also apply to recover damages for the loss incurred. #lawakkerder #transformationtuesday #tuesdaytip #traditionaltattoo #travelblogger #travelgram #trap #traveler #travelblog #travelholic #training

00
5 minutes ago

Magnetic Cable usb For iPhone 2020 NEW Charging Wire 360º+180º Rotation RM29 ✅ Add RM10 postage Ready Stock 💯 • • Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Atau click link pada bio 💋 💋 💋 Haa jangan lupa tag kawan2/bf/gf korg tau😘 • Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial untuk video dan gambar yg menghiburkan 🙌🏻😘 • • #blogger #jangankecam #gemokisawesome #naksentap #himpunanlawakmalays #malaysiaku #igshopmalaysia #rotikaya #siscuba #brocuba #videogempak #viral2020 #videolawak #lawakhangit #lawarhambar #lawakkerder #viral #motifviral #igshopmalaysia #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #astrogempak #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawak4x4 #malaysiaku

00
13 minutes ago

(Tag Sesiapa Korang Nak😂😜 ) ❤ ❤ Sesiapa Pernah Pranks Mak Dia🤔🤗 ❤ ❤ 🔼Follow My Personal Acc @irfqn ._ 🔼 🔽Follow Video Creator @irfanonly ._ 🔽 ❤️ ❤️ 🔼Korang Share, Like Dan Commet❤🔼 🔴____🔸Share Story And Tag🔸_____🔴 🔽____🔸Nanti Admin Repost🔸_____ 🔽 ❤️ ❤️ TAGS #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia #instagram #instagood #instatiktok #instafashion #followme #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakan #followforfollowback #likeforfollow #instalike #tiktokvideo #trending #trendingmalaysia #explore ❤️ ❤️ Mention @himpunanbahanlawak @tiktok_ ._malaysia @kini .viral.my @asal .viral @syoktube @tiktok .instafamousx @tiktok__malaysia @thebestiktok @zharifnazmi @zonviral @imr4nzainal_ @muzikgeligeli @msvid_ @bahan .viral @newkao_ @poopcorn .army @tangkapmuat @sepeksssssssss ._ @shauqi .zamri @rotikayo @sembang .santuy @frankhelmi @

171
17 minutes ago

Alahai kesian betul dengan maknya😄 Bertuah punya anak ni. . Phone korang yang problem tu dah repair ke belum? 🛠 . ↘️ 🔧🔧 Masalah yang kami repair 🔧🔧 📱Display Blur/Bergegar 📱Touch Screen susah tekan 📱Masalah LCD 🔋Battery cepat habis 📱Screen pecah 📳 Home Button masalah 💫 Button tak respond 💧Water Damaged 🔌 Charging Port problem 🔜🔜 dan lain2/Etc . 📌 Promotion Guys 🎉 . ✔ Kan dah cakap Kami Trusted Technician ☑️ . . 👉 Ifiq Services berdekatan dengan Restoran Ali Nas, Sebaris 7 Eleven & atas Klinik Dr. Muiz Di Saujana Rawang . ✨ IFIQ SERVICES ✨ . . ↘️ Harini buka seperti biasa Uolss 😎 . Nak repair Phone boleh terus walk in tau 😘 . Yang mana tak jumpa location , whatsapp kami ! ✌ . 🌙 Operation Hours 🌙 Isnin - Ahad 11: 00 pagi - 8: 30 malam Rehat : 1:00 - 2:00 pm (JUMAAT OFF ) . . . . -IFIQ Services- . Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor. Facebook : IFIQ Services Instagram : @ifiqservices Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845 Twitter : IFIQ Services Website : www.afzstore.com.my . . . . . #ifiqdrpakariphone #iphoneonly #repairiphonemurah #repairiphone #repairiphonerawang #iphonerepair #repairiphonegombak #tagsforlikes #repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia #igshop #malaysia #rawang #gombak #shahalam #repairiphoneshahalam

60
20 minutes ago

Apasal yang botak pun ikut sekali🤣 - - (TAG MEMBER KORANG🔥 ) - - FOLLOW IG : @dunia .musim.viral - - - - #duniamusimviral #dagelan #lucuabis #padubeb #paidreviewrm10 #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak #apakes

552
25 minutes ago

Haaa ni abang Ohh yeahhh nk share sikit pickupline Mantul Pak Abu yg boleh korang guna untuk memikat hati orang yg tersayang Ohh yeahhh !!! Tag kawan anda yg ada Bf, Gf, Crush, Skandal hahahaha @era .je . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #ohhyeahhh #lawakan #pteramilo #muzikhitterbaik

2.0k21
121
38 minutes ago

Alamak .. korang dengar tak ? Tags kawan korang yang yakin benor nak menyanyi • • • • [ Tags kawan korang dan jangan lupa share sekali dekat story korang ] • • • LIKE❤️COMMENT 📝SHARE📤TAG📌 • • • Follow 👉🏻 @lawak .lahawau Follow 👉🏻 @lawak .lahawau • • • #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakhambar #lawakbodoh #lawaklahawau #lawakhangit #lawakhangit #tiktokviral #motifviral #tiktokmalaysia #senangterhibur #lawakviral #tiktokindo #jangankecam #lawakkampus #funimate #slowmo #lawakmerapu #lawakharok #mirafilzah #instafamous #awekcendol #meletop #icsyv #infoterkini #covid19 #upinipin #videoviral #nabilarazali #yoeparey

316
46 minutes ago

Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . FOLLOW  @budak .sembang untuk dapatkan video yang menarik😍 . Halalkan admin amik post korang 🙏 . Credits to owner ❤️ . ‪ #lawak   #lawaktahapdewa   #lawakkerder   #lawakkampus   #lawakbatak   #lawakhambar   #lawakterkini   # #himpunanbahanlawak   #explore   #nakbebel   #stayhome   #staysafe #corona   #lawaksavage   #tiktokindonesia   #tiktokmalaysia   #tiktokxmalaysia   #musicallymalaysia

230
48 minutes ago

Semua cantek . [ Share & Tag kawan korang 👬] [Jgn lupa Turn On notification 📱] . Follow @bahanviral untuk Video Yg lebih menarik 📍 . #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawaking #lawakhangit #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakan #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakminang #lawakanlucu @himpunanbahanlawak #lawakmedan #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak

40
48 minutes ago

Hah ini makan dia 🤣🤣 . . Haa! korang yang belum follow tu 🤔 . Jom tag member korang 👇🏻 Haa! korang yang belum follow tu 🤔 Jom la follow . . . • • Like ❤ Share📣 Comment💭 support 10k❤ . . . . . #lawakwakturehat #lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 #himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #videokelakar #lawaktahapdewa #lawakxsentap

80
49 minutes ago

Hah ini makan dia 🤣🤣 . . Haa! korang yang belum follow tu 🤔 . Jom tag member korang 👇🏻 Haa! korang yang belum follow tu 🤔 Jom la follow . . . • • Like ❤ Share📣 Comment💭 support 10k❤ . . . . . #lawakwakturehat #lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 #himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #videokelakar #lawaktahapdewa #lawakxsentap

120
49 minutes ago

Korang dah ada semua ke? 😍 . [ Share & Tag kawan korang 👬] [Jgn lupa Turn On notification 📱] . Follow IG ⬇️ @mhddamtaro @bahanviral . 📹 pacarnyashawnmendes . #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawaking #lawakhangit #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakan #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakminang #lawakanlucu @himpunanbahanlawak #lawakmedan #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak

80317
53 minutes ago

MEMO Mobile Phone Radiator Portable Gaming Cooler Phone Handle Mini Controller With Cooling Fan For PUBG Mobile RM69 ✅ Add postage RM10 Specification : Name : Mobile Phone Radiator Input voltage : 5v Input current : 1.5A-2A Speed : 7500 Material : ABS Colour : black Weight : about 135g Packing list : 1x radiator 1x 1.5m micro charging cable Ready Stock 💯 • • Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Whatsapp 0132591300 sekarang‼️ Atau click link pada bio 💋 💋 💋 Haa jangan lupa tag kawan2/bf/gf korg tau😘 • Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial Follow @decrushofficial untuk video dan gambar yg menghiburkan 🙌🏻😘 • • #blogger #jangankecam #gemokisawesome #naksentap #himpunanlawakmalays #malaysiaku #igshopmalaysia #rotikaya #siscuba #brocuba #videogempak #viral2020 #videolawak #lawakhangit #lawarhambar #lawakkerder #viral #motifviral #igshopmalaysia #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #astrogempak #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawak4x4 #malaysiaku

20
59 minutes ago

Abang ni baru nk shooting sekali abg polis datang 😅 baik je polis tu 🎥azwnznl94 . . . 👉Follow IG  @malaysia_onxon 👉Follow IG  @malaysia_onxon 👉Follow IG  @malaysia_onxon untuk tonton lebih banyak video lawak (ShareStoryKorang👨‍👩‍👧‍👦 ) . Like | Share | Comment | Tag . DM admin untuk share video lawak anda . ikuti @malaysia_onxon untuk lebih seronok dan kemas kini . ♥️♥️♥️ #lawaking #malaysia_onxon #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak #brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia .

140
1 hour ago

. . . .

1091

Top photos & videos on #lawakkerder

2 days ago

Nantikan besok part 2 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ʟɪᴋᴇ❤ | ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ⤵ | sнᴀʀᴇ📲 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Keep support : @nz ._23 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawak #slowmo #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakan #lawakterkini #lawakminang #lawaklucu #lawaking #lawakbatak #lawakmalaysia #lawakgram #lawakkampus #lawakboring #lawakking #lawaksavage #nz236

1.8k31
20 hours ago

Kes ragut memang patut pun kena dengan abang polis tu tapi yang abang polis depan tu okay tak hahahaha - Credit Syirraaa 📹halalkan admin (Paid review rm5 je ) .. . . 😃(tag kawan korang dan share sekali dekat story korang )!!!!! . Tengok story admin ade lawak lain maciam😝🙏 . Please follow 🙏🙏 @viral_terkini_lawak insyallah admin akan post pelbagai vid and pic yang best ii . Please🙏🙏🙏jangan unfollow . Jom support second acc admin @cartoon .submalay acc ni admin akan post pelbagai cartoon sub malay Follow @cartoon .submalay . (Paid review rm5 je ) #lawakkerder #lawakterkini #lawaking #kelakar #kelakar_betul #kb #penghiburbawahan #meletop #malaysia #lawakkerder #lawakterkini #shanazahmad . #tiktokxmalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #musicallymalaysia . . #mirafilzah #zizanrazak #jep #keluarga #pubg #funimatechallenge #gamers #pranks #puasa #naruto #tiktokinstafamous #paidreviewrm5sahaja

18.1k826
Yesterday

🤣🤣🤣🤣 📹 @puteraqamarul 📹halalkan admin (Paid review rm5 je ) .. . . 😃(tag kawan korang dan share sekali dekat story korang )!!!!! . Tengok story admin ade lawak lain maciam😝🙏 . Please follow 🙏🙏 @viral_terkini_lawak insyallah admin akan post pelbagai vid and pic yang best ii . Please🙏🙏🙏jangan unfollow . Jom support second acc admin @cartoon .submalay acc ni admin akan post pelbagai cartoon sub malay Follow @cartoon .submalay . (Paid review rm5 je ) #lawakkerder #lawakterkini #lawaking #kelakar #kelakar_betul #kb #penghiburbawahan #meletop #malaysia #lawakkerder #lawakterkini #shanazahmad . #tiktokxmalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #musicallymalaysia . . #mirafilzah #zizanrazak #jep #keluarga #pubg #funimatechallenge #gamers #pranks #puasa #naruto #tiktokinstafamous #paidreviewrm5sahaja

8.6k120
5 days ago

Boleh cuba ni🤤😂 . [ Share & Tag kawan korang 👬] [Jgn lupa Turn On notification 📱] . Follow @bahanviral untuk Video Yg lebih menarik📍 . #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawaking #lawakhangit #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakan #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakminang #lawakanlucu @himpunanbahanlawak #lawakmedan #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak

17.6k305
10.7k20