#lawakhangit photos & videos

Loading...
7 minutes ago

Sapa pernah kena tau la macammana rasa dia 🤪 Tag kawan korang 📲 . . . . #secebiskenangan #fakta #faktalucu #lawak #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #nakpesan #naksentap #viral #pernah #kawan #lawaktahapdewa

20
8 minutes ago

Hadiahhh ape yng pling korg nakk mse birthday korg? Cer komen sikit😆 . Like❤komen📝share💪save📩 . Turn on notifications🔔 . #lawaking #lawakzon #lawakkeder #lawakwhatsaap #lawakhambar #lawakhangit #lawaktwitter #sembangstudent #himpunanbahanmalaysia #himpunanlawakmalaysia

151
13 minutes ago

Fuhhh terus dapat 11pro kot siapa je taknak kan 😱😱 . 𝗝𝗮𝗻𝗴𝗻 𝗹𝘂𝗽𝗮 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 @deep .jiwa #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia #ayattwitter #lawak #lawakhambar #ayatsentap #lawakhangit #tiktokchallenge #giveawayiphone

130
29 minutes ago

Pastikan sumber protein dalam diet harian. Pertama, anda perlu kurangkan pengambilan gula dan karbohidrat yang boleh meningkatkan berat badan anda. Kemudian, ambil sarapan yang kaya protein seperti minum susu segar dan sebiji telur. Semasa lunch pula, makan makanan seperti sup sayur atau ayam bersama nasi separuh dan sebiji epal. Apakah hasilnya? Tubuh akan menyimpan lebih banyak tenaga untuk menjalankan aktiviti sehingga keesokkan hari Hai saya top agent dmagia diet mealz (NO ID: DC01-KLTN01 A001 )🥰 DROPSHIP DMAGIA WANTED!! ‼️TIDAK MEMERLULAN MODAL ‼️Jana income 2k-3k ‼️Produk laku keras so senang jual & promote ‼️Komisyen tinggi ‼️Free marketing ‼️Guide sampai buat sales ‼️Content disediakan YANG NAK ORDER DMAGIADIETMEALZ PON BOLEH 🥰 PM NOW❗️ https://wa.me/60189089312?text=Nak%20order Visit igshop untuk lihat produk https://www.instagram.com/p/CB1ckavBFjj/?igshid=107y4sdj3gcrk COD AND POSTAGE AVAILABLE ✨COD: 🌟KOTA BHARU 🌟CHERANG 🌟CHEMPAKA 🌟PANJI 🌟DEMIT 🌟PENGKALAN CHEPA 🌟PAYA RAMBAI 🤩DAN KAWASAN SEKITARNYA #dmagiadietmealzbyzulinaziz #zulinazizkurus #dietmealz #dietcleanz #kurussihat #detox #produkkuruszulin #zulinazizlovers #zulinaziz2020 #magiadietmealz #businesswoman #anakmelayu #supportsmallbusiness #supportlocalbusiness #nakkurus #viral #produkviral #slimfit #produkdiet #produkkurus #income #dropship #lawakhambar #lawakhangit

20
31 minutes ago

Fikir yang baik-baik, cakap yang baik-baik, buat yang baik-baik, InsyaAllah yang datang pada kita semua yang baik-baik❤️ Assalamualaikum & pageyyyy!🔥 . . Pagi ni jangan lupa consume #letmeC . . #pinkady #pinkladyHQ #pinkladybodyperfection #happycream #fragrancemist #letmeC #fitfactor #teamerfaempire #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral

00
36 minutes ago

♨️ LIMITED STOCK ♨️ NIKE AIRFORCE 1 SHADOW PASTEL SIZE: 36 37 38 39 40 ❌Rm300❌Rm250❌RM 200❌ RM 180 ❌RM 140 malahan bawah lagi (10 orang terawal Akan saya cover postage sebanyak 10 ringgit 🔥🔥 ) #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #videoviral #viralvideo #tiktok #videolawak #tiktokmalaysia #perempuan #lelaki   #tiktokviral #himpunanlawakmalays #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit   #motifviral #lawakviral #viralmalaysia #lawakterkini

10
37 minutes ago

♨️ CUTE TERUKS ♨️ NIKE AIRFORCE 1 SHADOW SPRUCE AURA SIZE: 36 37 38 39 40 ❌Rm300❌Rm250❌RM 200❌ RM 180 ❌RM 140 malahan bawah lagi (10 orang terawal Akan saya cover postage sebanyak 10 ringgit 🔥🔥 ) #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #videoviral #viralvideo #tiktok #videolawak #tiktokmalaysia #perempuan #lelaki   #tiktokviral #himpunanlawakmalays #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit   #motifviral #lawakviral #viralmalaysia #lawakterkini

20
39 minutes ago

♨️ LIMITED STOCK ♨️ NIKE AIRFORCE 1 SHADOW MYSTIC NAVY SIZE: 36 37 38 39 40 ❌Rm300❌Rm250❌RM 200❌ RM 180 ❌RM 140 malahan bawah lagi (10 orang terawal Akan saya cover postage sebanyak 10 ringgit 🔥🔥 ) #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #videoviral #viralvideo #tiktok #videolawak #tiktokmalaysia #perempuan #lelaki   #tiktokviral #himpunanlawakmalays #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit   #motifviral #lawakviral #viralmalaysia #lawakterkini

20
42 minutes ago

♨️ LIMITED STOCK ♨️ NIKE AIRFORCE 1 SHADOW TOTAL ORANGE SIZE: 36 37 38 39 40 ❌Rm300❌Rm250❌RM 200❌ RM 180 ❌RM 140 malahan bawah lagi (10 orang terawal Akan saya cover postage sebanyak 10 ringgit 🔥🔥 ) #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #videoviral #viralvideo #tiktok #videolawak #tiktokmalaysia #perempuan #lelaki   #tiktokviral #himpunanlawakmalays #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit   #motifviral #lawakviral #viralmalaysia #lawakterkini

30
45 minutes ago

Bukan nak kata apa la. Customer sendiri sangat2 puas hati dengan #BNE Tengok la senyuman tu Lebar sampai ke telinga . Mana tak nye, baru apply sebotol #birdnest essence dah nampak hasil. Cuba bayangkan kalau konsisten berbotol2 Konfem dapat glass skin😍 #TeamBirdNestHebat #TeamWatieEmpire #DiamondMiniBirdNegeri9 #bneportdickson #birdnestportdikcson #BirdNestEssenceByPNA #birdnestessenceoriginal #birdnestessenceseremban #birdnestessenceportdickson #birdnest #birdnestessence #serum #nakbebel #nakfakta #lawakhangit #malaysia #lawak #lawakhambar #siakapkeli #viral #bne #bnfr

00
47 minutes ago

InshaAllah, rezeki ada untuk mereka yg berusaha 💪🏻 . . Masih tercari hoodie harga murah 🤨 ig shop @eymrandally tengah buat promosi beli 3 helai rm110 percuma penghantaran 😱‼️ . . FOLLOW 👇🏻✅ @eymrandally @eymrandally @eymrandally . . . . . . . . #twitter_viral_ #posttwitter #ayattwitter #tolongdengar #himpunanlawakmalays #lawakkeder #kelakar #lawaktwitter #lawaktweet #lawakboring #nakbebel #malaysia #nakfakta #nakkongsi #atukpesan #nakpickupline #lawakhangit #nakngepek #lawak #lawakhambar #ayatjiwang #ikutcarakita #asalviral #sentiasabersyukur #mudahterhibur #astrogempak

6866
47 minutes ago

Untungnyaa customer ni baru 6 hari pakai dah nampak perubahan. 😍 . Badan manusia ni lain2 k syg. Ada yg dapat kesan seawal 3 hari, ada yg mungkin seminggu. Tapi yg penting femini ni mmg selamat utk digunakan oleh semua peringkat umur. 🤗 . Secara saintifiknya, kandungan utama yg digunakan dalam femini iaitu pati lintah & belacak mmg mempunyai sifat mengembang yg semulajadi. Thats whyyy lah uols rasa aset uols tu mengembang jer. Sekaligus rasa cam besarr kan?? Hiks. . Femini mmg 💯 bahan tradisional & semulajadi k gais. Ekin mmg percaya resepi tradisional org lama kita lebih baik drpd bahan2 kimia merbahaya kat luar sana!😘 . . . #penang #payudarakencang #igshopmalaysia #terengganu #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #pahang #terlajakmurah #pembesarpayudara #produksuamiisteri #johor #melaka #kelantan #dudukrumah #stayathome

20
1 hour ago

SEDAP GILA! 🔥 . Chocojer Viral yang hanya boleh dinikmati begitu sahaja tanpa perlu rendam air panas 🤩 Kalau orang dah makan ChocojerrViral confirm akan cakap ayat yang sama . Tapi bagi awak2 yang belum mencuba tu haaa WAJIB cuba, try dan test! 🔥 Adalahhh di galakkan. Tapi jangan nyesal kalau beli sikitt tau. Mesti tak cukup, lagi lah kalau makan dengan adik beradik. Boleh bawak gaduh kalau tak cukup 😨 . Ini bukan propa, tapi mmg ramai beli pastu menyesal beli sikit 😂 nak beli haa pk banyak kali tau. Beli 1 ke 3? 😋 Gittewww! 🤭 wasap sekarang 👉0166678613 . nak lagi mudah😀 Klik link di bio profile untuk order✨ . . . . . . . #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia #musically #musically__malaysia #musicallymalaysian #tiktok_show #musically_cover #tiktok #musicvideo #lawak #lawakkeder #lawakhambar #lawakhangit #himpunanbahanlawak #lawakjiwang #lawakjintoncit #lawakoverdose #lawakketawa #lawakketu #lawakketaklawakpasai #lawakketaklawak #chocojerrviral_adik #chocojarviral #TeamAzzEmpire #chocojerrviral #chocojerr #chocojerrkuantan #chocojerrsedap #codkuantan #posseluruhmalaysia

10
1 hour ago

Ramai yang terkejut bila makan Maruku ni. Tak boleh berenti 😱 Mesti best hidang kat tetamu bila mai rumah. . MARUKU MILLENIAL 🧀 CHEESE RM26 🌶 SPICY RM26 🍀 ORIGINAL RM26 Berat 400g . Boleh SELF PICKUP 😉 🚙COD charges mengikut kawasan (bermula dengan RM2 ) . Ada macam2 lagi makanan sedap2 dekat Ig: https://instagram.com/ciktonmart fb: https://www.facebook.com/ciktonmart/ . Stock laju kerass. Jum order sekarang click link di bio 📲 https://ciktonmart.wasap.my/ https://ciktonmart.wasap.my/ https://ciktonmart.wasap.my/ . #sususegar #delivery #lawakhangit #atukpesan #sembangstudent #astrogempak #lawakjintoncit #mstaronline #instafamousmalaysia #lawaking #dubbingmerapu #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiatrending #motifviral #hangatmalaysia #padubeb #lawakkeder

40
1 hour ago

Lawaa kan kasut ni? 😍 kalau anis pakai kasut ni sesuai tak ? 😊 cer komen sikit , anis macam nak beli laa kasut ni😅 sebab lawaa sangat😍 anis pon rambang mata nak beli kasut mana sebab igshop @mrisneakers .xr jual kasut lawa2 & cantik😂 korang rasa sesuai tak anis pakai kasut ni? 😊 #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #videolawak #tiktokmalaysia #instamalaysia #perempuan #lelaki #dramasangat #tiktokviral #himpunanlawakmalays #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit #lawak #motifviral #lawakviral #viralmalaysia #lawakterkini

00
1 hour ago

Ya Allah.. Kalau sis ni.. Dah lari litang pukang dah😅.. Tag kawan anda yg takut lipas. . Kredit: @penghiburbawahan . Nak cari hoodie dan sweater? Tapi tak tahu nk cari yang murah dan trusted seller? Jangan risau.. @stylez .outfits_ ada jual barang yang awak nak.. . @stylez .outfits_ @stylez .outfits_ @stylez .outfits_ . #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #lawakterkini #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #himpunanlawakmalaysia #penmerahdotcom #penghantaranseluruhmalaysia #pemudahijrah #twittermalaysia 🐦 #twittermalaysia #twitterquotes

30
1 hour ago

Cara2 guna payung. Yang mana pilihan korang?😍✨ @__repostvideo .viral . . FOLLOW recommend pages👇 🏷 @_selaluterhibur 🏷 @_selaluterhibur Tag rakan2 anda 👇👇 . . . . . . . . . . . . . . ♥️LIKE 💬COMMENT 🏷TAG 📤SHARE . . _____________________________________________ . . #musically #musicallyapp #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾 #lawakhangit #musicallymalaysia #musicallyindonesia #malaysia #musicallyid #explorepage #musicallys #selebmusically #selebmuser #slowmotion #tiktokxmusically #muserzone #musergeneration #tiktokmemes #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokid #tiktokers #tiktokasia #videojiwang #tiktokseleb #tiktokremaja #lawakhambar #tiktokgeneration #foryoupage

1429
1 hour ago

( TAG KAWAN KORANG YANG MACAM NIE😣 ) HAHAHA 😏 . . Follow : @__repostvideo .viral @__repostvideo .viral @__repostvideo .viral . . . . . . . . . 🎥 Credit : afecvelvet . . . ♥️LIKE 💬COMMENT 🏷TAG 📤SHARE . . _____________________________________________ . . #musically #musicallyapp #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾 #lawakhangit #musicallymalaysia #musicallyindonesia #malaysia #musicallyid #explorepage #musicallys #selebmusically #selebmuser #slowmotion #tiktokxmusically #muserzone #musergeneration #tiktokmemes #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokid #tiktokers #tiktokasia #videojiwang #tiktokseleb #tiktokremaja #lawakhambar #tiktokgeneration #foryoupage

1354
2 hours ago

Why so BONGOK! 😝🤣🤣 It's Sunday! everybody.. Good morning and have a lovely, good day #kauBONGOK ! #BONGOKdotcom #lolx ! #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanaspahal #bikinkecohsanasinisaja #kesiandehlo #lolx ! #lawakhangit #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbatak #happySunday #onthego #instablog #storyofmylife #dailyvlogger #adyshazyjourney 🇧🇳🗣️🤳👣📹📸💗🌺💋✨✨

20

Top photos & videos on #lawakhangit

16 hours ago

Tag kawan korang yang tak tahu pasal ni

5.4k45
2 days ago

Fuhhh, cekcinya awak 😂. • p/s : admin ambil video korang • 📹 Credit : thatlittlepuff / tiktok • " DM for credit or removal , please kindly DM me first 🙏" • untuk kongsi video sila tag @sidiacomel#sidiacomel #igsipipipau #iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo #igtvlelakivsperempuan #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #sahabatsurga #himpunanbahanlawak #top

10.3k147
2 days ago

Jangan buang sampah dalam laut 🙏. • p/s : admin ambil video korang • 📹 Credit : dallmyd / tiktok • " DM for credit or removal , please kindly DM me first 🙏" • untuk kongsi video sila tag @sidiacomel#sidiacomel #igsipipipau #iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo #igtvlelakivsperempuan #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #sahabatsurga #himpunanbahanlawak #top

9.0k20
3 days ago

STATEMENT ORANG LAMA! 📌 (FULL VIDEO DI YOUTUBE CHANNEL : NK STUDIO ATAU CLICK LINK DI BIO ) DONT FORGET TO SUBSCRIBE! Support @setepekmy . Crew : @fardtinted_ @omarnxjmi @mahdharabangg . #nkstudio #setepekea #brocuba #syukurselalu #positifsentiasa #zonlawak #lawakhangit #lawak_hambar #staysafe

36.8k86
2 days ago

Tag kawan korang yang patut tengok video ni 🙈❤️

29.9k174
20 hours ago

𝘓𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘻𝘦𝘬𝘪 𝘥𝘪𝘢 , 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘫𝘢𝘭𝘢𝘯𝘢𝘯 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘥𝘪𝘢 🙌 // @solozsoloz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ • • • ( 𝘑𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘭𝘶𝘱𝘢 𝘴𝘩𝘢𝘳𝘦 🥰 ) #ayatsentap #ayatsedih #ayatpickupline #ayatmanis #ayatdeep #ayatjiwang #ayatpower #ayatbroken #nakpesan #nakbebel #nakfakta #atukpesan #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #sembangstudent #sembanggaming #kiniviral #malaysiatrending #lawakgram #nakkongsi #teambosskurr #soloz #solozsoloz #explore #lelakivsperempuan #ayattwitter #viralvideos

1.3k8
2 days ago

Kalau min yg nyanyi, mmg auto kene baling ngn remote astro 😂😂 . 📸 : kingkong.ken . Siapa nk kerja waktu pkp gaji RM6000 ✅dan simpanan digandakan 300% boleh buat hanya dari rumah sehari👉🏻 RM600- RM2000 👈🏻 boleh follow @king_afdhal04 klick link di bio untuk dapat kan info ... mencari 20 orang terawal ...✅✅😊 . @king_afdhal04 @king_afdhal04 @king_afdhal04 . . . #malaysiatrending #lawaksiyot #himpunanbahanlawak #malaysiaviral #kiniviral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #sembangstudent #iglelakivsperempuan #funimatemalaysia #slowmomalaysia #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #musergeneration

62.5k295
Yesterday

Kelakar pulak si @takeruxd ni main pubg, kenapa la Redzone nie kejam sangat 😂 Korang nak lagi video terhibur camni? Kalau nak, korang kena la follow @takeruxd tau! Jangan jadi jahat macam redzone tu . Dan Jangan Lupa Follow Facebook Dan Youtube Dia Sama Facebook : TakeruXD Youtube : TakeruXD • #tiktok #tiktokdance #tiktokmalaysiaofficial #tiktokinstagram #tiktokinstafam ousmalaysia. #instafamous #tiktokindo #tiktokcringe #tiktokindo #tiktokindonesia #lawakkeder #lawakmedan #lawakmedan #lawakantawa #lawak #lawaktahapdewa #lawakhangit

3.0k32