#lawakbatak photos & videos

Loading...
20 minutes ago

sebelum ni cuci pakai air biasa je kan . Apa kata lepas ni buat mcm ni . Bru yakin bersih😉 . . Dah try jgn lupe tag sis tau 😘 . . . . #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawaking #lawakhangit #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakan #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakminang #lawakanlucu @himpunanbahanlawak #lawakmedan #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak

00
1.4k16
4 hours ago

Semoga terhibur dengan aksi yang tak boleh dibawak bincang🤣🤣🤣🌹 . . . FOLLOW: ➖➖➖➖ [ @lawaksatuduatiga ] ➖➖➖➖ [ @lawaksatuduatiga ][ @lawaksatuduatiga ] ➖➖➖➖ [ @lawaksatuduatiga ][ @lawaksatuduatiga ][ @lawaksatuduatiga ] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LIKE❤ FOLLOW☝🏻 COMMENT💬 SHARE↗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾 #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #tiktokmemes #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakking #lawaksavage #lawaksangat #himpunanlawakmalays #viralmalaysia #lawakantarabangsa #lawaklasangat #lawakhaktuihhh #ketawajahat

10
3.2k27
6 hours ago

Thank you @tasyahdawson_ Now its you guys turn to be our team 🤲 // . Tunggu apa lagi gais, jom join @usaha .sendiri.jay sekarang!!! . Thank you malaysia 🇲🇾 . . . . . . . . . . . . #lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

3602
2.0k8
7 hours ago

hye korang nk promote free,no,folowback❓ sebelum tu ikut step ni dulu ☺️🙈 . 1. Follow ig! @akengzeri ._ @kimzeri ._ 2. Like semua post @kimzeri ._ @akengzeri ._ 3. Dah buat semuatu , komen DONE kat ruangan komen okey 😘 . Jangan tipu nanti akan dicheck sorang ii • SELAMAT MENCUBA 🤘🏻! Goodluck 😍 . . #exploremore #explorer #explorepageready #exploremalaysia #lawak #lawakhangit #lawakan #lawakterkini #lawaklucu #lawakminang #lawakbatak #lawakjowo #lawakmalaysia #lawakgram #lawakkampus #lawakboring #lawakking #lawaksavage #lawakviral #lawaksiyot #lawak4x4 #himpunan #himpunanlawakmalaysia #sideflip #challenge #komen #shareyourstory #share #viralvideos #viralpost

1064
7 hours ago

Usaha sendiri telah mencipta teknologi baru dimana dengan 1 click,semua orang boleh berjaya . hanya dengan 1 click semua orang boleh jumpa segala matlumat/belajar ilmu baru dan segalanya hanya dengan 1 click sahaja . Tunggu apa lagi gais, jom join @usaha .sendiri.jay sekarang!!! . Thank you malaysia 🇲🇾 . . . . . . . . . . . . #lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

361
7 hours ago

#Repost @ayat_twiterrr • • • • • • Sape macam tu? Tag sikit gais🤣 . Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . FOLLOW @ayat_twiterrr untuk dapatkan ayat & video yang menarik😍 . ‪ #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawakhambar #lawakterkini #ayat_twiterrr #himpunanbahanlawak #explore #nakbebel #stayhome #staysafe #corona #lawaksavage #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokxmalaysia #musicallymalaysia

290
7 hours ago

Alhamdulillah testimoni positif 🤲🏻 . You guys boleh baca sendiri apa yang our proud dropship punya testimoni 😍 Alhamdulillah usaha sendiri dapat bantu lagi rakyat Malaysia . U guys boleh tengok lagi banyak testimoni dekat story highlights @usaha .sendiri.jay . Thank you Malaysia 🇲🇾 . . . . . . . . . . . . #lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

211
7 hours ago

. . . . .

1552
7 hours ago

hye korang nk promote free❓ sebelum tu ikut step ni dulu ☺️🙈 . 1. Follow ig! @dddaisyfyshaaa 2. Like semua post @dddaisyfyshaaa 3. Dah buat semuatu , komen DONE kat ruangan komen okey 😘 . Jangan tipu nanti akan dicheck sorang ii • SELAMAT MENCUBA 🤘🏻! Goodluck 😍 . . #exploremore #explorer #explorepageready #exploremalaysia #lawak #lawakhangit #lawakan #lawakterkini #lawaklucu #lawakminang #lawakbatak #lawakjowo #lawakmalaysia #lawakgram #lawakkampus #lawakboring #lawakking #lawaksavage #lawakviral #lawaksiyot #lawak4x4 #himpunan #himpunanlawakmalaysia #sideflip #challenge #komen #shareyourstory #share #viralvideos #viralpost

540
7 hours ago

Haa sudah awek dia pergi mintak maaf pulak😂😂😂. Kantoiii. Haa korg drpd duduk rumah x pergi beraya tu bolehlah mula puasa sunnat 6 hari bulan syawal ni😜😘 . Tag member korang ⬇ . 🔰 Follow @lawak_harey utk lebih lawak 🔰 . LIKE 👍🏻 || KOMEN 📝 || SHARE 📤 . Tengah mencari iklan berbayar yang murah2???🧐 Sila click (link dekat bio ) page admin atau "Dm IG"je💋🙈 . #lawak_harey #lawak   #zizanrazak   #ysuku #y15zr #lawakhambar   #review   #malaysia   #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia   #paidreviewmurah #lawakkeder #paidreviewrm10 #stayhome #tekateki #tekatekilawakharey #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaklucu #lawakminang #lawaking #lawakbatak #lawakjowo #lawakmalaysia #lawakkampus

3.9k32
8 hours ago

Pr itu adalah kerja sekolah jika ditranslate kan ke bm ¤ share la kat member korang 📣 jangan lupa turn on nofication 🔔 ¤ ¤ ¤ • • • hulurkan tangan ringankan beban @lim_senpai Kalau ade post/vid menarik jemput dm/tag😘 • . . . #lawak #lawak_hambar #lawakteroks #lawakkerder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakkking #lawaksavage #lawakgram #lawakbola #lawakkerder #lawakterkini #lawakadamasadepan #lawakbodoh #lawakeder #lawaksial #lawakviral #lawakviralmalaysia #lawaktahapdewa #lawakbodo #lawaktahapdewi

451

Top photos & videos on #lawakbatak

Yesterday

RAYA TAHUN NI BUAT APA JER?🤔😌 (Angka last selepas korang like adalah jawapannya )🍃 Lawa gaisss feed @jomtekanlike rugi kalau tak follow😍 . Tag rakan2 korang 👇👇 . Follow @jomtekanlike for more gaisss 👌 . #budakbangang #jomtekanlike #budak #budak_kapcai_ #budaksekolah #budakcinta #budak_video_official #budakmotor #budakmelayu #budaknakal #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakterkini #lawakhangit #lawakbatak #lawakminang #lawaklucu #zonlawak #malaysia #ayatpower #ayatjiwang #budakjiwang #dmforpaidreview #paidreviewrm10 #paidreviewmurah .

26.8k469