#lawakan photos & videos

Loading...
55 minutes ago

Gilee lebay ini😁 ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ♥ Like & 👥 Tag sahabat berbagimu! Source : youtube @LUMECOSMETIC (Lipstick matte terbaik ) #lumecosmetic #lumecolors @OOTD .HIJABKU (scarf custome nama ) www.lumecosmetic.com ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ #lawak_com #komedi #funnyvideos #humor #jail #lucu #ngakakkocakvideo #hiburan #indolawak #lucuabis #lawak #lawaklucu #komediputar #lawakan #videolucubanget #lucubanget #videolucu #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #kocak #kocakbanget #dagelan #viral #komedilucu #videokocak #gokil #viralvideos #dagelan

575
1 hour ago

GUYS MEGA LELONG SALES @kaknab .mk akan Berlaku pada 4.4.2020 niiiii🤯🤯🤯 . JOM JOIN MEGA LELONG SALES KAMI GUYS ADA BANYAK KASUT NAK LELONG😎KASUT RARE DAN LAWA2 SEMUA🤯😆😆JADI TUNGGU APA LAGI JOM SERBU @kaknab .mk 4.4.2020 Niiiii🔥🔥 . Sapa yang Terlepas Memang Rugi MEGA SALES NI Hanya pada 4.4.2020 Niii🔥🔥 . Saya Nak KOMEN "READY!!!" . #bmwm3 #artistsoninstagram #kasutmurah #kasut #kakytapau #lawakkeder #lawak #lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakan #jenterapejuang #y15zr #kasutbola #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #tiktokmemes #tiktok #tiktokdance #jdmlifestyle #jdsportmy #foodpanda #boboiboy #myvi #aliffshukriterlajaklaris #lawakbodoh #corona #grab #malaysianfood

40
1 hour ago

Gitu dong santuy aja - - - Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas - LIKE COMENT SHARE Juga ke teman² klean Kalau suka follow aja langsung - TAG TEMAN KALIAN✍️ - - - SOME HASTAG #memekocak #ngakakkocak #ngakaksehat #memeindonesia #dagelan #internetpositif #indolucu #kegobloganunfaedah #goblok #unfaedah #internetnegatif #indomeme #ngakakkocakvideo #videongakak #videolucu #memengakak #ketawa #memes #lawakan #lucu #meme #ngakakkocak #ngakak #hahaha #komedi #super #likeforlikes #followforfollowback #dagelan #ketawa #vidiolucu #vidiongakak #follow

160
1 hour ago

[ Tolong tag Fatin.😘] Btw follow @femini .breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik. . . Tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [PRODUK VIRAL] FEMINI original dari @femini .breastbutt. Sekali sapuan pun dah mula rasa TEGANG, BOLAT & MAMPAT. Sampai buah hati pun puji body makin SEKSI skrng.🙈 . Follow 👇 utk FREE TIPS & FREEGIVEAWAY @femini .breastbutt @femini .breastbutt @femini .breastbutt . ✅Resepi tradisional semulajadi. ✅Bebas kimia. ✅Kesan seawal 3 hari. ✅Sapu luaran shj & cepat meresap. ✅❌injection,❌pil hormon ✅5000+ feedbacks berjaya. . check out @femini .breastbutt for more info.😘 . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

875131
2 hours ago

Ternyata oh ternyata - - - Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas - LIKE COMENT SHARE Juga ke teman² klean Kalau suka follow aja langsung - TAG TEMAN KALIAN✍️ - - - SOME HASTAG #memekocak #ngakakkocak #ngakaksehat #memeindonesia #dagelan #internetpositif #indolucu #kegobloganunfaedah #goblok #unfaedah #internetnegatif #indomeme #ngakakkocakvideo #videongakak #videolucu #memengakak #ketawa #memes #lawakan #lucu #meme #ngakakkocak #ngakak #hahaha #komedi #super #likeforlikes #followforfollowback #dagelan #ketawa #vidiolucu #vidiongakak #follow

210
2 hours ago

Iblis mengemas dengan cara menarik dan asik. Apa yang disukai manusia menjadi cara terbaik iblis memperdaya. Semuanya awalnya akan enak, menarik dan tampak keren. Dosa itu enak, tetapi pada akhirnya kesudahan akan menghampiri. Hidup akan menjadi hancur, sia sia dan bahkan tak berguna. Mari jeli melihat situasi, mari buka mata dan liat keberadaan. Hanya pengertian yang benar akan firman yang memampukan kita mengerti mana jalan Tuhan mana godaan setan. Tuhan memberkati . . 1 Petrus 5:8 Sadarlah dan berjaga-jagalah! Lawanmu, si Iblis, berjalan keliling sama seperti singa yang mengaum-aum dan mencari orang yang dapat ditelannya. . . #rohanikristen #renunganharian #renunganrohani #renungankristen #firmantuhan #ayatalkitab #ayatfirmantuhan #ayatinjil #injil #yesus #gerejakatolik #alkitab #inspirasifirman #instakatolik #instapray #sahabatkatolik #mediakatolik #komunitas #god #youth #sharejesusonline #rohanikristen #renunganharian #renunganrohani #renungankristen #firmantuhan #ayatalkitab #ayatfirmantuhan #ayatinjil #injil #yesus #gerejakatolik #alkitab #inspirasifirman #katolik #instakatolik #instapray #sahabatkatolik #mediakatolik #komunitas #spiritualitaskatolik #kristen #yesuskristus #lawakan #canda #lawak #islamicquotes

430
2 hours ago

[ Tlg tag aiman, min nk tny bini cantik kenapa tido atas kerusi? 🤔] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Slide tepi skg, atau follow @minyaklintah .hq kalau nak rawat 😄 . @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq . . Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat! . . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

1818
2 hours ago

Bila Tuhan menegur kita, perhatikanlah ! Belajarlah menghargai Tuhan dengan taat. Kita tidak dapat hidup semau kita, karna pada dasarnya kita adalah milik Allah. Semuanya harus beralih, Bukan kehendakku yang jadi tapi kehendakMu. Mari mendengar peringatan 😊 Amsal 3:11 Hai anakku, janganlah engkau menolak didikan TUHAN, dan janganlah engkau bosan akan peringatan-Nya. . . . #rohanikristen #renunganharian #renunganrohani #renungankristen #firmantuhan #ayatalkitab #ayatfirmantuhan #ayatinjil #injil #yesus #gerejakatolik #alkitab #inspirasifirman #instakatolik #instapray #sahabatkatolik #mediakatolik #komunitas #god #youth #sharejesusonline #rohanikristen #renunganharian #renunganrohani #renungankristen #firmantuhan #ayatalkitab #ayatfirmantuhan #ayatinjil #injil #yesus #gerejakatolik #alkitab #inspirasifirman #katolik #instakatolik #instapray #sahabatkatolik #mediakatolik #komunitas #spiritualitaskatolik #kristen #yesuskristus #lawakan #canda #lawak #islamicquotes

610
2 hours ago

Rombongan yg bergoyang - - - Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas Follow @lawak .berkelas - LIKE COMENT SHARE Juga ke teman² klean Kalau suka follow aja langsung - TAG TEMAN KALIAN✍️ - - - SOME HASTAG #memekocak #ngakakkocak #ngakaksehat #memeindonesia #dagelan #internetpositif #indolucu #kegobloganunfaedah #goblok #unfaedah #internetnegatif #indomeme #ngakakkocakvideo #videongakak #videolucu #memengakak #ketawa #memes #lawakan #lucu #meme #ngakakkocak #ngakak #hahaha #komedi #super #likeforlikes #followforfollowback #dagelan #ketawa #vidiolucu #vidiongakak #follow

231
2 hours ago

[ Sabar aiman, tlg tag aiman 😂] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Slide tepi skg, atau follow @minyaklintah .hq kalau nak rawat 😄 . @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq . . Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat! . . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

1.3k118
2 hours ago

Estes são um conjunto de 11,5 milhões de documentos confidenciais de autoria da sociedade de advogados Mossack Fonseca que fornecem informações detalhadas de mais de 214 mil empresas de paraísos fiscais offshore, incluindo as identidades dos acionistas e administradores⁠ #lawofattraction #law #lawyer #lawenforcement #lawak #lawakhambar #lawstudent #lawofsuccess #lawyers #lawschool #Lawn #lawakan #lawakgram #lawakkeder #lawncare #lawfirm #LawyerLife #lawrence #laws #LawEnforcementOfficer #lawakhangit #lawakterkini #lawsofattraction #LawandOrder #lawas #lawnmower #lawrenceville #lawsuit #LaWeekly #lawofpositivism

120

Top photos & videos on #lawakan

5 days ago

Haaa ni abang Ohh yeahhh nk share sikit pickupline Mantul Pak Abu yg boleh korang guna untuk memikat hati orang yg tersayang Ohh yeahhh !!! Tag kawan anda yg ada Bf, Gf, Crush, Skandal hahahaha @era .je . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #ohhyeahhh #lawakan #pteramilo #muzikhitterbaik

36.9k480
Yesterday

Ealah Jupri Jupri⁣ @KUALITASJAMTANGAN ⁣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣ Pengen Dapet Video Lucu yang Bikin Ngakak Seharian ?? ⁣⁣ Follow Kami guys! 👇👇⁣⁣ .⁣⁣ Follow @lucukemudian ⁣⁣ Follow @lucukemudian ⁣⁣ Follow @lucukemudian ⁣⁣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣ cc @universalbikers ⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ #lawakan#greget#ketawabebas#rajaherp#recehkantwitter#recehantwitter#guyon#goblokabis#lawakbodoh#apaapajerr#lucugila#ketawangakak#indomeme#tahantawa#videodagelan#vidgramkocak#lawakviral#lawakbatak#ketawalucu#ngakakbanget#internetnegatif#hatihatidiinternet#unfaedah#indolucu#lawakindo#drherp

4.6k140