#kamijualkamiguna photos & videos

Loading...
6 days ago

Untuk dapatkan kesan perubahan kulit agar sentiasa nampak cerah, gebu dan segar macam @jannanick , korang kena gunakan @whitefluffy .my secara konsisten tau 😘 Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

590
6 days ago

Amboi, lebarnya senyuman dia pagi pagi ni. Sudah wish ‘Good Morning’ kat orang tersayang belum tu? 🙈♥️ . Jangan lupa untuk dapatkan White Fluffy! Ingat! Kena konsisten! Baru kulit cantik, putih, gebu dan segar! . Stay Fresh, Stay Healthy! and Stay at Home! Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick . #whitefluffy #malaysia #beauty #kitajagakita #stayfreshstayhealthy

610
2 weeks ago

Pos rm5.00 shj Argan oil (ao ) rm39.90 Body shampoo (abs ) rm29.90 Shampoo (tas ) rm29.90 White fluffy (wf ) rm35.00 Combo SALE Ao+abs rm68.00 Ao+tas rm68.00 Tas+abs rm58.00 Ao+wf rm74.00 Tas+wf rm64.00 Abs+wf rm64.00 1set rm132.00 Whsp 011-11231743 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

600
3 weeks ago

Pengguna2 ESP #espshaklee #kamijualkamiguna

70
3 weeks ago

Pengguna2 ESP #kamijualkamiguna #shaklee #espshakleepromo

70
5 weeks ago

White fluffy & sephia by janna nick Sis boleh codkan.. Whsp 011-11231743 Nk beli di shop shoope sy.. Free pos free gift Tekan link shop shoope sy.. 👇👇👇 https://shopee.com.my/product/45394786/2027060212?smtt=0.0.9 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

50
5 weeks ago

White fluffy & sephia by janna nick Sis boleh codkan.. Whsp 011-11231743 Nk beli di shop shoope sy.. Free pos free gift Tekan link shop shoope sy.. 👇👇👇 https://shopee.com.my/product/45394786/2027060212?smtt=0.0.9 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

40
last month

COD AREA SP UTARA & SELATAN FREE GIFT,FREE POS WHITE FLUFFY & SEPHIA BY JANNA NICK ✔Free postage ✔Free gift ✔Free loyalty card Tekan shja link di bawah Whsp 011-11231743 https://shopee.com.my/product/45394786/2027060212?smtt=0.0.9 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

50
last month

Feedback white fluffy Kulit kurang berminyak COD AREA SP UTARA & SELATAN FREE GIFT,FREE POS WHITE FLUFFY & SEPHIA BY JANNA NICK ✔Free postage ✔Free gift ✔Free loyalty card Tekan shja link di bawah Whsp 011-11231743 https://shopee.com.my/product/45394786/2027060212?smtt=0.0.9 #whitefluffy #whitefluffysp #sephiasp #arganoilsp #teamjerung #jannanick #sephiabyjannanick #sephia #drawings #murah #sephiacover #sephiamy #sephiareview #sungaipetani #dh #kamijualkamiguna #jbrand #janna #jannanick #jannahgoals #jannah #whitefluffybyjannanick

50
Feb 2020

LEBIH JIMAT ‼️LEBIH MURAH ‼️ Beli Air Mineral Kat Luar Pun Modal Sekurang2nya RM2.50 utk 500ml Untuk Kegunaan Seharian ... Dah Alang-alang Tu,Apa Kata Belanja RM2 30 Sehari, Dapat Yang Lebih Selamat Dan Terjamin Kualiti Bukan hanya untuk kegunaan sendiri malah untuk kegunaan seluruh keluarga. LEBIH JIMAT Nak Tahu lebih lanjut mcm mana Nak JIMAT Jomm Singgah #cuckooestore saya :- Wasap 👇 👇 👇 http://sisyanacuckoo.wasap.my/ Store Online 👇👇👇 https://store.cuckoo.com.my/estore/myrezeki/ #samasama #xcel #YnZee #KamiJualKamiGuna #kehidupanlebihsihat #lebihjimat #rezekicuckoo #yanaagentcuckoo

00
Jan 2020

🍃 Body Moisturizer 🍃 🦋 Mengandungi Vitamin C & E 🦋 Memcegah Gigitan Serangga 🦋Mood Booster 🦋Mengandungi SPF25 🦋Melembapkan Kulit 🦋Mesra Solat 🔥Yang penting Bau Wangiiann nyaaa tetap Segar 💞! ! #BodyMoisturizer #urohsem #TeamStokismaria #TeamAgentpatricia #kamijualkamiGuna

20
Jan 2020

《《INGINKAN TANAMAN ANDA SUBUR DAN SIHAT》》 - suka menanam tapi malas jaga?? - tapi nak hasil kaw kaw?? JANGAN TANAM TUNGGU TUAI SAJA UOLLS.. Produk kami mudah dan berkesan, 2hari sembur dah nampak kemenjadiannya..!!! Terbuat dari Bahan organik terpilih dan 200% money back guarantee kalau gagal😍😍😍 Sangat sesuai untuk anak pokok dalam polybag bagi tumbesaran dan pecahan tunas yang sangat cepat. Juga tanaman kontan berdaun. . Packaging yg sangat kompetetif iaitu 250ml. Yang newbie sesuai untuk penjimatan wang anda. . Ayuhh pm laju2.. Wasap.my/601111419769/Lola.plant.hormon . #kamijualkamiguna #weuseorganikforbetterlife

00
Jan 2020

Siapa tak cuba memang rugi . Set lengkap untuk siang dan malam guyss 😉 . RM89 sahaja dah dapat 5 item 😱!!!!!! ❎ Moisturizer ❎ Foundation ❎ Makeup tebal ❎ Highliter untuk tampak bersinar & berseri !! Semuanya original dari GB ☺️❤️ . Cuma konsisten saja GB Skincare dah dapat kulit cantik , sihat & bersih 😘!! Haa mcm mana tu ?? Alaa step sangat mudah laa guyss 🤪 . Kita akan ajar & guide sampai jadi 👍🏻 . Step mudah tapi kekal cantik . Spe je yang taknk 💁🏻‍♀️??? Sebarang pertanyaan boleh terus wasap Aza ☺️ https://azarattul.wasap.my/ #kamijualkamiguna #gbskincare #skincareterbaik #skincareterlaris #skincare5in1 #beributestimoniberjaya #teamkaktiegebu

50
Jan 2020

ASBAB MINUM MILA COKLAT...JOHAN DLM PERTANDINGAN DIET 👏👏 . Alhamdulillah 🤲🏻 dan tahniah👏👏..happy sangat dpt feedback dari customer ni...tiada yg mustahil jika kita konsisten amik mila coklat ni...dan terbukti mila coklat berkesan untuk mengurangkan berat badan....3kg dlm.masa 1 bulan...🤩 . Jom watsapp kak Gee 0122957929 untuk dptkan Mila Coklat yg superb power !! . #feedbackmilacoklatslym #customerhappy #produkcoklat #tiadaygmustahil #dapatkanhariini #aircoklatsedap #milacoklatshahalam #milacoklatslymselangor #jomkurussamasama #kamijualkamiguna #berjayakurus #misikurangkanberat #sissuka #fightforfit #igteamsupport

20
Jan 2020

set s rm100 exclude postage. #teamsmb #kamijualkamiguna #murahmurah

40
Dec 2019

- Malam ni nak Perkenalkan Si CANTEK PINK. Apa itu BUKHOOR? Bukhoor diperbuat daripada potongan kayu gaharu yang diproses dan kemudiannya dicampur dengan pelbagai pati haruman lain termasuk minyak gaharu. "Gred pada pokok kayu gaharu akan menentukan bau yang dikeluarkannya. Jika kayu itu berkualiti tinggi, ia akan mengeluarkan bau yang harum dan lebih menyegarkan. Bukhoor mewujudkan suasana yang aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat & inspirasi. Bonusnya BUKHOOR DAC telah diRuQyah & sangat wangi😘. . . #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #BukhoorAlBarakah #bukhoorsyifa #AlSunnah #PerubatanIslam #SunnahNabi #AmalanNabi #DakwahKami #Bukhoor #WangianSunnah #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #BackToSunnah #PerubatanIslam #bukhoormalaysia #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #PewangiRumah #SayaJualProdukDAuryaCantek #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #JuruFarmasiDAC #SepakatMembawaBerkat

60
Dec 2019

- KENAPA LAMPU GARAM SAYA CAIR? BANYAK BETUL AIR MELELEH DI KELILING LAMPU? . . Ni saya nak bagitau. Pemahaman llmu sains bukan pasal gangguan atau perubatan islam. Lampu garam bukit ni bagusnya dipasang dalam rumah sebab fungsinya dia akan absorb segala benda atau semua partikel yang tak ok yang ada di sekeliling kita. Especially kalau udara lembab, berhabuk, kotor, panas dan sebagainya. Itu sebabnya bagi pengidap asma sangat bagus pasang lampu garam ini dirumah anda. Lampu ni akan absorb semua partikel yang tak bagus ni. Dan secara tak lansung udara dalam rumah pun bersih. Itu sebabnya ada yang rasa tenang bila pasang lampu garam ni dalam bilik. Dan secara semulajadinya pula, apabila dia serap semua partikel tadi dia akan keluarkan balik partikel itu. . . Dan itu antara sebabnya dia akan cair. Proses ini dinamakan 'hygroscopy'. Lagi satu kalau pengudaraan tidak sempurna atau panas memang mengundang juga lampu garam ini untuk berair. Jadi, untuk mengurangkan lampu garam ini cair anda memang kena on 24 jam atau letakkan pada area yang berangin dan tidak panas. . . Dan sama sekali saya tidak galakkan anda meletakkan lampu garam ini direct dengan tempat yang ada cahaya matahari masuk dan tempat-tempat yang sewaktu denganya. Ini jawapan dari segi pandangan sains. 😊 . . #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #TeamMMRich #KasturiKijang #PerubatanIslam #JomMandiAis #MandiAisSihat #PatiKasturi #PulauPinang #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #CahayaKetenangan #LampuGaram #LampuGaramBukit #GaramBukit #GaramBukitDiRuqyah #SihatItuRezekiUtama #jurubukitmertajam #SayaJualProdukDAuryaCantek #SaudagarLampuGaram #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #garammandian #garamandian

60
Dec 2019

Alhamdulillah, Hiy'Kmaah D'Aurya Cantek masih menggunakan secara manual dengan tenaga peruqyah sendiri (membaca Ruqyah tanpa audio elektronik ). . . Alhamdulillah, dengan izin Allah, asbab ayat ayat ruqyah tersebut memberikan kesan kepada gangguan yang ada pada pemilik atau kediaman pemilik yang memilik produk Hiy'Kmaah DAC. #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #Janganpercayapadabatu #Lampugarambukit #PeduliSihat #TeamMMRich #garamandian #garambukitruqyah #lamputidur #lampudapur #lampuruangtamu #lampuhiasan #lampuhiasankamar #lampugarambukit #hiasanlampucustomer #LampuGaram #GaramBatu #GaramBukit #ReadyStock #bukittengah #CahayaKetenangan #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #SaudagarLampuGaram #BukitMertajamPenang #PulauPinang #bukitminyak #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #LampuGaramHiykmaah

40
Dec 2019

Lain orang lain sakitnya, lain 'Isu Dirinya'. Ada yang terkena 'sakit asbab buatan orang', ada yang 'sakit asbab gangguan pusaka', ada yang kata tak sakit apa-apa tapi suka 'Membawang/mengumpat, addicted dengan Media Social, Suka ambik hak orang, addicted dadah, hati bercelaru, patah hati, patah sayap dan macam-macam lagi lah. Insya Allah asbab Product DAC, dapat membantu masalah anda. Yang penting kalian kena Ikhitiar, Rawat dan serah pada Allah. Nak halau sihir? Kami ada lampu garam oren, nak halau gangguan Nasab Pusaka boleh pakai lampu garam putih, nak tenangkan si kembar diri yang suka menghasut nah dialu-alukan pakai lampu garam kelabu. . . Anda kena faham asbab ikhtiar bukan serah bulat-bulat pada lampu. Tetapi apalah gunanya kalau letak sahaja lampu ini di dalam rumah/premis, sedangkan penghuni di dalam rumah bermaksiat (masih melakukan dosa-dosa kecil dan besar ), tak berzikir, tak beristighfar, tak solat dan lain-lain. . . Tentu saja perbuatan ini tidak menjemput Rahmat Allah SWT dan "Jadilah lampu ini sebagai lampu perhiasan sahaja dan menambahkan kesyirikkan (bila percaya ia mampu memberi/kesan pada sesuatu perubatan )". . . #SkuadBantuSihat #Janganpercayapadabatu #Lampugarambukit #PeduliSihat #DAuryaCantek #TeamMMRich #garamandian #garambukitruqyah #lamputidur #lampudapur #lampuruangtamu #lampuhiasan #lampuhiasankamar #lampugarambukit #hiasanlampucustomer #LampuGaram #GaramBatu #GaramBukit #ReadyStock #bukittengah #CahayaKetenangan #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #SaudagarLampuGaram #BukitMertajamPenang #PulauPinang #bukitminyak #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #LampuGaramHiykmaah

50
Dec 2019

WANGIAN ASAP BUKHOOR/GAHARU. . Rahsia Terhebat yang terbongkar berkaitan dengan Gaharu kurniaan dari Allah s.w.t untuk kegunaan manusia sejagat tetapi hanya digunakan oleh orang Arab 100% penggunaanya dan bukan orang melayu,kenapa ? Sebab tidak diberitahu kenapa orang Arab sanggup beli kayu Gaharu sampai harga RM100 ribu sekilo.?... 👉👉👉Ibnu Sina dalam kitabnya - Babu Thabbu : Kitab Perihal Perubatan yang dikarang 500 - 1000 tahun , beliau memperincikan bahawa khasiat Oud dalam bahasa Arab atau Gaharu iaitu terdapat 14 Khasiat yang utama yang berkeupayaan untuk merawat penyakit . KELEBIHAN GAHARU/BUKHOOR. 1.Minda Cerdas, & Genius 2.Otak 3.Emosi 4.Tekanan perasaan 5.Sukar Tidur 6.Sinus 7.Batuk 8.Kahak 9.Sakit Tekak 10.Resdung 11.Sakit Kepala/pening 12.Sakit Mata/Rabun . 👉selain itu wangian gaharu merupakan dari bahan semula jadi 99%. 👉wangian nya kekal beberapa hari. 👉digunakan dirumah2 para ULAMAK dan orang ARAB. 👉menghalau gangguan dan jeans. . Ready stok 30g rm75 ISIKAN RUMAH ANDA DENGAN WANGIAN MAKKAH DAN MADINAH . #BukhoorAlBarakah #dauryacantek #bukhoorsyifa #AlSunnah #PerubatanIslam #SunnahNabi #AmalanNabi #SkuadBantuSihat #BisnesKamiDakwahKami #Bukhoor #WangianSunnah #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #BackToSunnah #PerubatanIslam #bukhoormalaysia #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #PewangiRumah #SayaJualProdukDAuryaCantek #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #JuruFarmasiDAC #SepakatMembawaBerkat

50
Sep 2019

- Alhamdulillah, Hiy'kmaah D'Aurya Cantek masih menggunakan secara manual dengan tenaga peruqyah sendiri (membaca Ruqyah tanpa audio elektronik ). . . Alhamdulillah, dengan izin Allah, asbab ayat ayat ruqyah tersebut memberikan kesan kepada gangguan yang ada pada pemilik atau kediaman pemilik yang memilik produk Hiy'Kmaah DAC . #BukhoorAlBarakah #dauryacantek #bukhoorsyifa #AlSunnah #PerubatanIslam #SunnahNabi #AmalanNabi #SkuadBantuSihat #BisnesKamiDakwahKami #Bukhoor #WangianSunnah #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #BackToSunnah #PerubatanIslam #bukhoormalaysia #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #PewangiRumah #SayaJualProdukDAuryaCantek #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #JuruFarmasiDAC #SepakatMembawaBerkat

20

Top photos & videos on #kamijualkamiguna

Sep 2017

#Repost @pitstop_babyshoppe ( @get_repost ) ・・・ Thank u mommy shopping with us @babybitesnmunch & @kaka_tanggo ! . Mommy ni juga agent babyfood kami #kamijualkamiguna . . . @Regrann from @hs_babyshop - Tq @pitstop_babyshoppe delivery popia, begedil & corn spread utk baby husna... Dulu² ibu selalu shoping baby food utk hadi.. Now turn husna pula.. Ada yg mencari makanan bayi? Boleh order dari kami juga 👇👇 www.wasap.my/60122465341 #puree #porridge #pasta #cereal #grains #vegiepowder #savoury #bebj #toddible #homemadebyibuanis #melakababyfood #deliverymelaka #makananbayi - #regrann

20
Oct 2019

- Kereta lama tak servis. Sana sini rosak. . Handphone kalau tak charge langsung. Bateri boleh Off. . Kita? Kalau tak servis Energy baru. Tak charge Energy baru. . Macamana agaknya life? 🤔 . 👆👆👆👆👆Jom #MandiAis Recharge Energy 💪 (Buang Bad Energy yang malas/bocor/semak/membawang ). . DAN NAK BELI SET MANDIAN MAI WHATSAPP KAKLYNA TAU. Www.wasap.my/60195297649/NakSetMandiAis . TEKAN BIO LINK 👇👇👇 @daurya_cantekpenang . #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #TeamMMRich #KasturiKijang #PerubatanIslam #MandiAis #JomMandiAis #MandiAisSihat #PatiKasturi #PulauPinang #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #Mandiaisviral #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #CahayaKetenangan #LampuGaram #LampuGaramBukit #GaramBukit #GaramBukitDiRuqyah #SihatItuRezekiUtama #jurubukitmertajam #SayaJualProdukDAuryaCantek #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #garammandian

50
Dec 2019

- Malam ni nak Perkenalkan Si CANTEK PINK. Apa itu BUKHOOR? Bukhoor diperbuat daripada potongan kayu gaharu yang diproses dan kemudiannya dicampur dengan pelbagai pati haruman lain termasuk minyak gaharu. "Gred pada pokok kayu gaharu akan menentukan bau yang dikeluarkannya. Jika kayu itu berkualiti tinggi, ia akan mengeluarkan bau yang harum dan lebih menyegarkan. Bukhoor mewujudkan suasana yang aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat & inspirasi. Bonusnya BUKHOOR DAC telah diRuQyah & sangat wangi😘. . . #SkuadBantuSihat #DAuryaCantek #BukhoorAlBarakah #bukhoorsyifa #AlSunnah #PerubatanIslam #SunnahNabi #AmalanNabi #DakwahKami #Bukhoor #WangianSunnah #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #BackToSunnah #PerubatanIslam #bukhoormalaysia #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #PewangiRumah #SayaJualProdukDAuryaCantek #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #JuruFarmasiDAC #SepakatMembawaBerkat

60
Nov 2019

Alhamdulillah dari 50botol tinggal 4botol ja. Siapa cepat dia yang punya.💜 . "BEST! Kalau Lenguh , guna MINYAK HIY'KMAAH ni hilang rasa Lenguh! " . MINYAK HIY'KMAAH ni bukan sahaja hilangkan Lenguh Dan Sakit-Sakit Badan , Ia juga boleh dibuat Losyen , Sebab bau dia sangattt Wangi Semerbak seperti bau bungaan gituw 😘 . OfCoz laa Wangi, Sebab ada Minyak Kasturi. . rm39.90 sahaja. Tekan link di bio ❤ . #SKUADBANTUSIHAT #DAURYACANTEK #MINYAKHIYKMAAHMUJARAB #KasturiKijang #PerubatanIslam #MandiAis #JomMandiAis #MandiAisSihat #PatiKasturi #PulauPinang #minyakzaitunori #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #CahayaKetenangan #LampuGaram #LampuGaramBukit #GaramBukit #GaramBukitDiRuqyah #SihatItuRezekiUtama #BerniagaKeranaAllahTaala #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #garammandian

82
Oct 2019

YAKINLAH LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH ADALAH SATU IKHTIAR, ALLAH ADALAH PENYEMBUH SEGALA PENYAKIT. . DENGAN IZIN ALLAH. LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH' INI DIRUQYAH KHUSUS MENGIKUT JENIS BATUAN GARAM. . . 1. *LAMPU GARAM BATU PUTIH* diruqyah khusus untuk gangguan dalaman (nasab/saka/turun temurun nenek moyang/pusaka keluarga/penerimaan barang lama ). Berdasarkan pengalaman Perawat Islam kebanyakkan orang melayu memiliki Jin (Pusaka ). . . 2. *LAMPU GARAM BATU KELABU* diruqyah khusus untuk menstabilkan diri atau Qarin (golongan Jin ) pendamping/penggoda nafsu jahat yang menjurus kepada kemaksiatan dan kemungkaran. . . 3. *LAMPU GARAM BATU OREN* diruqyah khusus untuk gangguan SIHIR seperti santau/gangguan pada (rumah/premis/pejabat/asrama/sekolah/rumah sakit ) luar dan dalam dan seumpamanya. . . #DAuryaCantek #SkuadBantuSihat #LampuGaram #GaramBatu #GaramBukit #LampuGarambukit #ReadyStock #DAuryaCantekRich #DAuryaCantekPenang #PeduliSihat #TeamMMRich #HiykmaahBantuSihat #KongsiRezeki #AllahNo1 #RezekiDariAllah #JomMandiAis #JuruFarmasiDAuryaCantek #CahayaKetenangan #LampuGaram #LampuGaramBukit #GaramBukit #GaramBukitDiRuqyah #PerubatanIslamHikymahDAC #HiykmaahBantuSihat #SihatItuRezekiUtama #RawatLahIkhtiarLah #SayaJualLampuGaramDAuryaCantek #BukitMertajamPenang #SayaJualProdukDAuryaCantek #SaudagarLampuGaram #KamiJualKamiGuna #KhasiatGaramBukit #GaramBukitHimalaya #DAuryaCantekPenang #PulauPinang

50