#jimat photos & videos

Loading...
22 minutes ago

ASYIK LEPAK SITU JE‼️ . . Banyak sangat masa TERBAZIR camtu je bila ULANG-ALIK keluar masuk tandas, dah la sekali masuk duduk LAMA dalam tu. SERABUT kan❓ 😵 Kan BEST masuk je TERUS membuang dan keluar dalam masa SEKEJAP je, dengan LAWAS memang JIMAT MASA sangat. SIAPA YANG NAK❓ . . Saya boleh TOLONG jadikannya REALITI NAK SAYA BANTU? 👌🏻 WhatsApp je SEKARANG 🤩 📲011-56399565 📲011-56399565 📲011-56399565 #srsstrikers

51
1 hour ago

Separuh botol dah yang ni. Buke mase awal bulan 2.Now dah masuk bulan 4 masih ade lagi. Jimat kan WDTA ni. Walau cinonet jer botol die tapi TAHAN LAMA. Sebab ape tau tak? Haa Sebab pakai die cikit cikit jer. Apply pun Kat 3 point Nadi. Bukan lumur n tepek kat muka macam krim siang n malam. Eh korang Ade offer harga supper duper JIMAT tau. Rm80 jer seunit. Nak lagi MURAH beli 2 Ke atas. Korang dapat harga Rm75 jer seunit. Waa 😍. Time PKP ni le the best time nak rawat muke cecantik. Sebab duduk umah jer kan. Kurang terdedah dari Sinar UV. So mudah la kulit nak ploless pinkish² gituww 😁 Jom la apa tunggu apa lagi..wasap hajar cepat Wasap.my/601116119596 #Pkp #Covid19 #wdta #jimat #offer

10
1 hour ago

Nak RENEW ROADTAX & INSURANCE ❓❓❓ Kami bukan renew motorsikal sahaja, Kereta pun boleh juga 🛵🏍🚗🚕💨💨💨 . . ✅ MUDAH ✅CEPAT ✅JIMAT Hanya gambar anda punya Geran / Insurance covernote, kami sudah boleh process👌👌👌 Senang & Cepat👍👍👍 . . . Berminat untuk Renew Insurance & Roadtax, boleh WHATSAPP Kami👇👇👇👇 📲012-6610755 (AINA ) 📲012-3002226 (AMY ) . . . . #SenangRenewInsurance #RenwRoadtax #JIMAT #CEPAT #MUDAH ✅Tertakluk Kepada Terma &Syarat

00
1 hour ago

Terima kasih jiha kerana mempercayai Treatment Foundation Mylea. Masalah jeragat, jerawat malah kulit kering makin hilang, wajah makin putih🤗 . Kami memberikan yang terbaik untuk kastemer. Walaupun hanya foundation mampu merawat masalah wajah kerna didalam Treatment Foundation mengandungi serum & kolegen untuk merawat wajah agar makin sihat & cantik 🥰 . Dapatkan 3 FREEGIFT SPESIAL SEPANJANG PKP. Just klik link dibawah 👇👇 . . wasap.my/60145418443/TREATMENTFOUNDATION . . #mylea #myleamiliksemua #mylealovers #hargaspesial #freepostagesempenaPKP #rahsiakanda #rahsiakebahagiaanrumahtangga #tipskebahagiaanrumahtangga #jimat #kekaldara #kekalremaja #instafamous #makeupartis #makeuplovers #convid19 #jimat #mudahsenangdicuci #dudukrumah #fullcoverage #stayathome #salinayusof #inafighter

00
1 hour ago

Rare Kunphaen Inku LP Hong pegangan pribadi Romo Adi.. Tinggal satu2nya & sulit ditemukan seperti ini yg asli, 7 juta siapa cepat dia dapat.. 081260797383 #rajaamulet #sanevaamulet #kumanthong   #gumanthong   #lukthep   #jimat   #lersipharangmunee   #lersi   #jimatpelet   #jimatpengasihan   #amuletindonesia   #amuletthailand   #thaiamulets   #indonesiathaiamulet   #thaiamulet   #thaiamuletonlineshop   #jakartathaiamulet   #Buddha   #blessing   #jualamuletindonesia   #amuletjakarta   #thaiamuletjakarta   #luck   #protection   #spiritual   #charm   #holyamulet   #thailandamulet   #thailandamulets

20
1 hour ago

MUSIBAH YANG LEBIH BESAR DARI WABAH KORONA⁣ ⁣ Kaum muslimin yang semoga disayangi Allah, ternyata ada musibah yang lebih besar dari wabah korona. Yaitu melakukan ritual kesyirikan seperti tolak bala, memberikan sesajen kepada penunggu gunung dan penunggu laut atau meminta kepada kuburan agar wabah segera diangkat. Ini semua adalah kesyirikan yang dosanya paling besar dan paling dibenci oleh Allah serta paling mendatangkan murka Allah, karena melanggar hak utama Allah yatu jangan disekutukan. Para ulama mengatakan,⁣ . Kesyirikan ini akan menambah murka Allah dan akan mendatangkan musibah yang lebih besar lagi baik di dunia maupun di akhirat. ⁣ Semoga Bermanfaat : )⁣⁣⁣ __________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #syirik #sirik #sajen #jimat #islam #corona #viruscorona #covid_19 #coronavirus

90
1 hour ago

Cantiknya kalau pakai masa raya nnti uols! ❤️💕 . Loket design love 2c Lebar 1.0cm (Rm340/pcs ) 1.00g 1.00g 1.03g aa Lebar 1.2cm (harga semasa ) Rm 383 ke atas 1.29g 1.30g 1.30g 1.30g 1.33g . Berminat ? WatsApp 019 312 2131 📲📨 . #jimat #murah #emasmurah916 #emas #emasmurah #emas916 #emasbajetmurah #emastulen #emasmampumilik #rantaitanganemas #rantaikakiemas #emas916malaysia #emas916murah #emaskelantan #emas916online #barangkemas916 #barangkemas #emasbajet #rantaileher #rantaikaki #cincinemas #gelangemas #jualemas #emasmurahcomey #emasmurahcomey916 #sayajualmurah #sayajualmurah2

10
1 hour ago

Judul Kajian Full : Syirik Zaman Now . Sponsored :  @jagatsafar   @jagatwedding   @jagatworks Follow JakartaMengaji : . • Telegram :  @JakartaMengaji • Instagram :  @Jakartamengaji • Twitter :  @Jakarta  Mengaji • FB fan page: http://bit.ly/2qsWnGt • Youtube Channel : youtube.com/c/jakartamengaji . Yuk! *Brothers n Sisters* ikut kontribusi dalam Dakwah, dengan berdonasi melalui rekening BCA Syariah :  001 021 9244 (Kode Bank : 536 ) a.n YAYASAN JAGAT MENGAJI . Konfirmasi kirim SMS/WA ke *Yayasan Jagat Mengaji* : 📲 0818113397 . Mohon tambahkan kode unik *008*  di nominal transfer. Contoh: *900.008* . Jazaakumullah Khairan wa Barakallahu fiik.. . #asbabhidayah #sunnah #tukangrepostdakwah #penyebarkebaikan #berbagikebaikan #dakwahkebaikan #manhajsalaf #dakwahsunnah #dakwahtauhid #tauhid #ceramahsingkat #ceramahislam #ceramah #islam #kajiansingkat #kajiansunnah #salafittiba #1minutebooster #jimat #dukun #paranormal #syirik #bahayasyirik #kesyirikan #hijrah #hijrahyuk #taubat #kebaikan #covid19 #dirumahaja

40
2 hours ago

Ada banyak punca dan penyebab kepada setiap masalah kita. Sebab tu lah, penting nya untuk kita buat face scan analysis. Kami sedia berkhidmat dalam membantu tuan/puan untuk membantu diri sendiri bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik. ----------- promo package untuk treatment masih berjalan. EXTENDED SPECIAL PACKAGE untuk anda Pssttt: cakap nak cantik raya ni, kena la cepat2 grab baru jimat 👨🏻‍🔧 . . . . - #sanitizer #hannanskincare #maskmuka #maskhidung #glove #covid19 #covid_19 #hospital #promo #jimat #kkm #kesterkini #stayathome #dudukrumah #rmo #malaysiakini #handsanitizer #isuterkini #cantik #pengantin #bmf #skincareroutine #sihat #tiktokmalaysia

41
2 hours ago

Demi utk sahabat smua & juga punca pendapatan kluarga kami, MadamKi dh bwt keputusan utk membuat PROMOSI SET COMBO ini bermula HARI INI 3/4/20 - TAMAT TEMPOH KAWALAN PENGGERAKAN DI MALAYSIA. Dengan ini, sahabat smua rebut lh peluang utk dapatkan LOTION YG SGT HEBAT BAHAN & FUNGSINYA SERTA SERUM YG MAMPU MENJADIKAN KULIT ANDA SEPERTI REMAJA SMULA🥰🥰🥰 #promosi #setcombo #jimat #murah #lotionputihkekal #serum #nfauraserumbooster #antiaging #whitening #young #covid #stayathome

00
2 hours ago

[SUSAH-SUSAH AJA HANGPA NAK PI CARI! 😅] Keluaq pi market, nak cari buah oren untuk peloles kulit. Sekali oren habis daaa. Apa susah sis, that's why dalam #DianzVitamin sendiri ada khasiat buah oren. Asalkan consume dengan konsisten, kulit jadi makin cerah & peloles. Lepaih ni tak payah gatai tangan nak pi cari oren dah. 🤓 #tediterengganu #kualaterengganu #chendering #bukitpayong #kualaibai #batuburuk #marang #umt #unisza #vitamin #kulit #sihat #putih #gebu #cantik #jerawat #myvitamin #dianz #dianzlover #vitaminviral #viral #cod #postage #JIMAT #dropshipwanted #miniagentwanted

00
2 hours ago

Masalah jerawat? 😥 Takda hal! Treatment Cushion Foundation kan ada🤭 . TCF ni sangat high coverage tau korang & mampu untuk menutup jerawat & bintik bintik hitam pada wajah korang. . Mengandungi extract bearberry yang mampu mengecutkan jerawat & menghilangkan bintik hitam pada wajah. . Sambil menutup cela, sambil merawat wajah! 😍 . Nak try Treatment Cushion Foundation? Boleh dapatkan dari Mira dengan DM/Whatsapp Mira di 📲 01133725488 📲 01133725488 📲 01133725488 . Atau korang boleh klik link di bio🔗 . #obsesscosmetic #Serenesquad #Linsquadiamond #obsesswave #obsesskitapunya #obsesssarawak #lundu #sarawak #kuching #muasarawak #mua #obsesscosmetics #obsesscushionfoundation #obsesschocolatepaste #obsessloosepowder #obsesstravelkit #makeuplover #sayanakcantik #mudahdancepat #mudahdancantik #jimat #obsesslundu #obsesskuching #obsesscosmetics #squadsyiera #Linsquadiamond #obsesswave #obsesskitapunya #brandlokal #sayajualmurah #makeupmurah #sayajualmekap #localbrandmalaysia #produkHalal

50
2 hours ago

Untungnya jadi Mak Cik Kiah kan? Duduk rumah pun duit masyuk. Tapi terlupa pulak nak jaga makan. Asyek memasak je dekat dapur, cuba resepi-resepi viral 🤭🤪 Last last membazir banyak duit habis dekat makanan tak penting🤣 Habis #PKP ni boleh la tengok hasil badan Makcik-makcik Kiah ni. Bolat macam donut 🍩😅 . Lagi untung dan bagus kalau jadi Makcik Kiah yang bijak. Duit yang dapat tu dapat berjimat cermat. Beli barang suppliment yang tingatkan imun badan, boleh jaga pemakanan, boleh jimat barang dapur tu sebab makan sikit je dah kenyang, janji lepas #PKP ni boleh vogue vas macam supermodel 💃🏻🍑 . 🍩MAKCIK KIAH MARKDOWN SALE🍩 . 🍫🔥COCO HOTZ ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM9⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍫🥛COCO S ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM1⃣5⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍓Bella Shake ➕ 🍇Bella Squeez ➡ #JIMAT RM1⃣4⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . Makcik Kiah yang bijak adalah Makcik Kiah yang pandai berjimat cermat dan jaga kesihatan serta kecantikan🥰 Barulah bebas #Covid19 dan boleh CUN FIT WOW BERSAMA BODYDREAM LUAR BIASA💜⤵️ . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3

20
2 hours ago

Untungnya jadi Mak Cik Kiah kan? Duduk rumah pun duit masyuk. Tapi terlupa pulak nak jaga makan. Asyek memasak je dekat dapur, cuba resepi-resepi viral 🤭🤪 Last last membazir banyak duit habis dekat makanan tak penting🤣 Habis #PKP ni boleh la tengok hasil badan Makcik-makcik Kiah ni. Bolat macam donut 🍩😅 . Lagi untung dan bagus kalau jadi Makcik Kiah yang bijak. Duit yang dapat tu dapat berjimat cermat. Beli barang suppliment yang tingatkan imun badan, boleh jaga pemakanan, boleh jimat barang dapur tu sebab makan sikit je dah kenyang, janji lepas #PKP ni boleh vogue vas macam supermodel 💃🏻🍑 . 🍩MAKCIK KIAH MARKDOWN SALE🍩 . 🍫🔥COCO HOTZ ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM9⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍫🥛COCO S ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM1⃣5⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍓Bella Shake ➕ 🍇Bella Squeez ➡ #JIMAT RM1⃣4⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . Makcik Kiah yang bijak adalah Makcik Kiah yang pandai berjimat cermat dan jaga kesihatan serta kecantikan🥰 Barulah bebas #Covid19 dan boleh CUN FIT WOW BERSAMA BODYDREAM LUAR BIASA💜⤵️ . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3

10
2 hours ago

Untungnya jadi Mak Cik Kiah kan? Duduk rumah pun duit masyuk. Tapi terlupa pulak nak jaga makan. Asyek memasak je dekat dapur, cuba resepi-resepi viral 🤭🤪 Last last membazir banyak duit habis dekat makanan tak penting🤣 Habis #PKP ni boleh la tengok hasil badan Makcik-makcik Kiah ni. Bolat macam donut 🍩😅 . Lagi untung dan bagus kalau jadi Makcik Kiah yang bijak. Duit yang dapat tu dapat berjimat cermat. Beli barang suppliment yang tingatkan imun badan, boleh jaga pemakanan, boleh jimat barang dapur tu sebab makan sikit je dah kenyang, janji lepas #PKP ni boleh vogue vas macam supermodel 💃🏻🍑 . 🍩MAKCIK KIAH MARKDOWN SALE🍩 . 🍫🔥COCO HOTZ ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM9⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍫🥛COCO S ➕ 🍇💜 BELLA SQUEEZ = #JIMAT RM1⃣5⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . 🍓Bella Shake ➕ 🍇Bella Squeez ➡ #JIMAT RM1⃣4⃣ 👍🏻Highly recommended👍🏻 . Makcik Kiah yang bijak adalah Makcik Kiah yang pandai berjimat cermat dan jaga kesihatan serta kecantikan🥰 Barulah bebas #Covid19 dan boleh CUN FIT WOW BERSAMA BODYDREAM LUAR BIASA💜⤵️ . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . 📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming . #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3

10
2 hours ago

Sambal tokok with ikan sardin goreng mkn dgn nasi putih panas2. Ikan sardin perap dgn asam jawa & sedikit garam. Sambal tokok tumbuk kasar. Cili api Ikan bilis Petai Bwg kecil merah Belacan #masakmasaknekmie #dapurkangen #1hari1menu #jimat

33
2 hours ago

Bulan April jugak ade #promotion for Botanical Effect set Formula 2 . Formula 2 means for normal to combination skin. And for those ugais yang sensitif skin . Botanical.effect lebih pada merawat skin. Tebalkan balik lapisan atas skin kite which is epidermis . Full set kite ade 🍀Cleanser 🍀Freshen 🍀Hydrate 🍀Mask . 4 item ni hanya RM250. Tahan penggunaan sehing 6-10 bulan. Haaa #jimat banyakkkkk kan 😍

10
2 hours ago

TB deliver customer untuk bulan Mac sebelum PKP dikuatkuasakan.. "ALZA ADVANCE" . Tahniah..Tahniah..Tahniah.. . Alhamdulillah customer happy dapat kereta baru..Tahniah PUAN.LUZIANA & welcome to perodua family.. Kepuasan pelanggan keutamaan kami . Terima kasih sebab percaya & memilih saya untuk urusan pembelian kereta perodua..berhati2 ketika memandu ya. . Kepada yang masih tercari-cari wakil jualan untuk kereta perodua & masih belum beli lagi cepat2 roger saya..in shaa Allah saya akan bantu merealisasikan impian anda dengan service VIP untuk anda & hadiah menarik saya berikan..tradein pun terima ya.. . Whatsapp 📲 0166701846 Whatsapp 📲 0166701846 Whatsapp 📲 0166701846 #pantaibharu #pbMotor #perodua #peroduasaleadvisor #peroduasale #testdrivebeforeyoubuy #freegiftmenarik #loansenanglulus #newcar #tradein #viral #peroduaklang #peroduashahalam #peroduakl #peroduaonline #igonline #peroduaselangor #peroduamalaysia #peroduaaruz #peroduaalza #peroduamyvi #peroduabezza #peroduaaxia #jimat #ingatperoduaingatzaimy #hadiahmenarik #zaimyperodua #jualkereta #kereta #lifestyle

100
2 hours ago

Ada banyak punca dan penyebab kepada setiap masalah kita. Sebab tu lah, penting nya untuk kita buat face scan analysis. Kami sedia berkhidmat dalam membantu tuan/puan untuk membantu diri sendiri bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik. ----------- promo package untuk treatment masih berjalan. EXTENDED SPECIAL PACKAGE untuk anda Pssttt: cakap nak cantik raya ni, kena la cepat2 grab baru jimat 👨🏻‍🔧 . . . . - #sanitizer #hannanmedispa_ipoh #hannanskincare #maskmuka #maskhidung #glove #covid19 #covid_19 #hospital #promo #jimat #kkm #kesterkini #stayathome #dudukrumah #rmo #malaysiakini #handsanitizer #isuterkini #cantik #pengantin #bmf #skincareroutine #sihat #tiktokmalaysia

87
2 hours ago

Bulan April jugak ade #promotion for Botanical Effect set Formula 2 . Formula 2 means for normal to combination skin. And for those ugais yang sensitif skin . Botanical.effect lebih pada merawat skin. Tebalkan balik lapisan atas skin kite which is epidermis . Full set kite ade 🍀Cleanser 🍀Freshen 🍀Hydrate 🍀Mask . 4 item ni hanya RM250. Tahan penggunaan sehing 6-10 bulan. Haaa #jimat banyakkkkk kan 😍

00
2 hours ago

[TIME PKP PUN BOLEH GEBU BEB! 😉] Hangpa ingat time Perintah Kawalan Pergerakan (PKP ) ni takleh nak gebukan kulit ka? Sis ni rajin ja tau gebukan kulit dia walaupun sekadar duduk rumah. 🤩 Actually senang aja nak dapat kulit gebu walaupun duk kat rumah. Caranya: 1. Ayaq beras lepas hangpa masak nasik tu jangan buang. 2. Amik ayaq beras tu sapu kat kulit atau buat as ayaq mandian. Amalkan jugak #DianzVitamin sambil buat petua ni. See, duduk rumah pun kulit boleh gebu so bermanfaatla jugak time korang kat rumah aje kan? 😊 #tediterengganu #kualaterengganu #chendering #bukitpayong #kualaibai #batuburuk #marang #umt #unisza #vitamin #kulit #sihat #putih #gebu #cantik #jerawat #myvitamin #dianz #dianzlover #vitaminviral #viral #cod #postage #JIMAT

00
2 hours ago

Separuh botol dah yang ni. Buke mase awal bulan 2.Now dah masuk bulan 4 masih ade lagi. Jimat kan WDTA ni. Walau cinonet jer botol die tapi TAHAN LAMA. Sebab ape tau tak? Haa Sebab pakai die cikit cikit jer. Apply pun Kat 3 point Nadi. Bukan lumur n tepek kat muka macam krim siang n malam. Eh korang Ade offer harga supper duper JIMAT tau. Rm80 jer seunit. Nak lagi MURAH beli 2 Ke atas. Korang dapat harga Rm75 jer seunit. Waa 😍. Time PKP ni le the best time nak rawat muke cecantik. Sebab duduk umah jer kan. Kurang terdedah dari Sinar UV. So mudah la kulit nak ploless pinkish² gituww 😁 #Pkp #Covid19 #wdta #jimat #offer #wdtaworld #wdtanegerisembilan #ubatparut #Ubatkusam #Ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #awekmuda

00
2 hours ago

Tak rugi rasanya untuk mencuba . Ramai dah pakai . Ramai dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahajaaaaa . Krim Pelurus Rambut Berina dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai , tidak terurus . Abang2 yang nak dating ngn makwe tuu baik try cepat , conform makwe bertambah sayang 💞 . Akak2 pulak tak payahlah nak pergi salon nak luruskan rambut 💇🏼 . Dapat jimat duit 💸 . Sementara stok masih ada . whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 #poslaju #pelurusrambut #rambutkerinting #nakhandsome #murah #jimat #confirmlurus #sekalipakai #nakrambutlurus

20
2 hours ago

Tak rugi rasanya untuk mencuba . Ramai dah pakai . Ramai dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahajaaaaa . Krim Pelurus Rambut Berina dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai , tidak terurus . Abang2 yang nak dating ngn makwe tuu baik try cepat , conform makwe bertambah sayang 💞 . Akak2 pulak tak payahlah nak pergi salon nak luruskan rambut 💇🏼 . Dapat jimat duit 💸 . Sementara stok masih ada . whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 #poslaju #pelurusrambut #rambutkerinting #nakhandsome #murah #jimat #confirmlurus #sekalipakai #nakrambutlurus

60
2 hours ago

Locket Lersi Tafai (1st Batch & Limited ) Blessing: Lersi Pharangmunee Samnak Barami Pho Kae Keterangan: Amulet ini adalah locket dengan image maha Lersi Tafai, beliau adalah Dewata Lersi dengan mata ke 3 yang mampu menembus alam mana pun dan memiliki kesaktian yang amat luar biasa, mata ketiga dari Lersi Tafai bisa di gunakan untuk membantu dalam hal2 baik/doa dan juga bisa di gunakan untuk meleburkan kekuatan2 sihir/mahkluk jahat. Beliau adalah Dewata Guru pembimbing dari semua Master/Lersi di masa kini. Amulet ini pada bagian belakangnya di tanamkan 108 jenis holy powder yang di kumpulkan dan di berkati oleh banyak Top Master, terdapat powder dari tanah suci dari Wat/Candi, powder Herbs, dan Powder dari potongan tongkat suci/Mai Kru dari Guru Lersi. Di tanamkan 3 Takrut yang mewakili kekuatan pelindung, rejeki, dan pengasihan. Semua Takrut itu di tulis secara Hand Yant dan melewati upacara. Amulet ini di berkati pada saat upacara Wai Kru, pada saat upacara tersebut Lersi memberkati amulet ini dengan Darah suci yang di ambil dari lidah beliau, pada upacara ini juga di hadiri oleh banyak Master. Manfaat: - membimbing dalam spiritual. - ketenangan dalam meditasi. - melindungi dari gangguan mahkluk gaib. - menjauhkan dari serangan ilmu sihir jahat. - memudahkan mengabulkan doa. - pengasihan agar di senangi banyak orang. - kelancaran dalam karir dan bisnis. - memudahkan dalam jalan rejeki. - kewibawaan agar selalu di hargai oleh siapa pun. - di jauhkan dari nasib buruk/bad luck. - memberikan nasib baik/keberuntungan. - dapat digunakan untuk membuat air suci dan dapat di gunakan untuk membantu orang lain yang memiliki masalah dalam spiritual. 1jt #baramiamuletshop #kumanthong #gumanthong #lukthep #jimat #lersipharangmunee #lersi #jimatpelet #jimatpengasihan #amuletindonesia #amuletthailand #thaiamulets #indonesiathaiamulet #thaiamulet #thaiamuletonlineshop #jakartathaiamulet #Buddha #blessing #jualamuletindonesia #amuletjakarta #thaiamuletjakarta #luck #protection #spiritual #charm #holyamulet #thailandamulet #thailandamulets #spiritdolls

100
2 hours ago

Tak rugi rasanya untuk mencuba . Ramai dah pakai . Ramai dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahajaaaaa . Krim Pelurus Rambut Berina dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai , tidak terurus . Abang2 yang nak dating ngn makwe tuu baik try cepat , conform makwe bertambah sayang 💞 . Akak2 pulak tak payahlah nak pergi salon nak luruskan rambut 💇🏼 . Dapat jimat duit 💸 . Sementara stok masih ada . whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 whatsapp 01116101924 📲 whatsapp 01116101924📲 #poslaju #pelurusrambut #rambutkerinting #nakhandsome #murah #jimat #confirmlurus #sekalipakai #nakrambutlurus

90
3 hours ago

Cincin cbr bajet 4mm Bubble 2 Rm 269 ke atas 0.75g s10 0.71g s12 0.72g s12 0.77g s12 0.76g s13 0.82g s13. 5 0.84g s13.5 0.85g s13.5 0.83g s15 0.79g s15.5 0.81g s17 0.92g s20 . Berminat ? WatsApp 019 312 2131 📲📨 . #jimat #murah #emasmurah916 #emas #emasmurah #emas916 #emasbajetmurah #emastulen #emasmampumilik #rantaitanganemas #rantaikakiemas #emas916malaysia #emas916murah #emaskelantan #emas916online #barangkemas916 #barangkemas #emasbajet #rantaileher #rantaikaki #cincinemas #gelangemas #jualemas #emasmurahcomey #emasmurahcomey916 #sayajualmurah #sayajualmurah2

80
3 hours ago

Rian Luang Pu Ngern Blessing: Bpo Lersi Somphit Yanmunee Keterangan: Lp Ngern dari Wat Bangklan adalah salah satu Mahaguru yang amat di hormati di Thailand pada masanya tepat nya pada abad ke 18, beliau sangatlah terkenal akan Dhamma dan Vhica nya, nama "Ngern" sendiri yang berarti Uang. Beliau di percaya oleh orang2 Thailand sebagai Angel Of Fortune dimana banyak orang yang terbantu dalam hal kerejekian dan keberuntungan. Rian/medal ini terbuat dari bahan 9 jenis logam yang di campur dengan campuran logam suci lain nya, dan di campur juga amulet kuno asli Lp Ngern yang di dapatkan oleh Lersi Somphit ketika beliau tudong. Pada bagian belakang amulet ini terdpaat full mantra suci pemanggil rejeki dan pengunci keberuntungan yang memilliki arti agar nasib yang baik tidak lari dari kehidupan user, semua mantra itu adalah mantra yang di dapat ketika Lersi Somphit sedang bermeditasi dan di datangi oleh Lp Ngern. Amulet ini di blessing di Vihara Lp Ngern oleh Lersi Somphit bersama kepala vihara di sana selama beberapa bulan. pada badan amulet ini full terdapat hand yant/ukiran mantra oleh Lersi Somphit sendiri. Manfaat: - metta mahaniyom/pengasihan agar di senangi orang banyak. - pemanggil aura keberuntungan/hoki. - membuka jalan pada bisnis dan karir. - kelancaran dalam bisnis dan karir. - pengasihan agar di hormati oleh bawahan/di sayang atasan kerja. - keselamatan dari segala hal buruk. - menjauhkan dari bad luck/nasib buruk. - memudahkan memenangkan segala hal dalam pekerjaan. - pelindung dari gangguan saingan bisnis yang tidak baik. - kemanapun bekerja selalu mempermudah meraih keberhasilan. 800 #baramiamuletshop #kumanthong #gumanthong #lukthep #jimat #lersi #lersisompit #jimatpengasihan #amuletindonesia #amuletthailand #thaiamulets #indonesiathaiamulet #thaiamulet #talisman #thaiamuletonlineshop #jakartathaiamulet #Buddha #blessing #jualamuletindonesia #amuletjakarta #thaiamuletjakarta #luck #protection #spiritual #charm #holyamulet #thailandamulet #thailandamulets #spiritdolls

110
3 hours ago

Luk Ohm (1st batch ) Blessing: Luang Pu Hong Wat Susantongmun Keterangan: Luk Ohm adalah amulet berbentuk bola suci tepatnya seperti mutiara/mustika sakral, simbol inti kekuatan dari doa/mantra dari sang Maha Guru. Amulet ini di buat dari bahan relik suci sirih yang di kunyah oleh Lp Hong ketika beliau sedang bermeditasi dan membaca doa suci, di campur dengan banyak herbs dan holy powder yang di simpan dan di buat oleh beliau sendiri. Di percaya Chanmag/Sirih yang di kunyah oleh Mahaguru adalah mewakili kekuatan doa/mantra dari beliau sendiri di karenakan relik suci ini langsung di keluarkan dari mulutnya. Terdapat potongan jubah/Chiwon yang digunakan selama bertahun-tahun oleh Lp Hong sendiri. Ini adalah amulet lama yang pertama kali di buat dan di simpan oleh Wat ketika Lp Hong masih hidup. Manfaat: - pengasihan agar di senangi banyak orang. - kelancaran dalam bisnis dan karir. - membantu dalam rejeki. - menjauhkan/mematahkan nasib yg buruk/bad luck. - membantu dalam masalah hidup. - pelindung dari bahaya apa pun. - membuat perkataan/ucapan agar di percaya orang lain. - mempermudah untuk mendapatkan simpatik dari orang lain. - memberikan keberuntungan dalam kehidupan, agar lebih mudah menjalankan segala hal. - amulet ini mengandung Relik suci beliau yang mewakili kekuatan kesucian dari Lp Hong. 800 #baramiamuletshop #kumanthong #gumanthong #lukthep #jimat #lphong #vihara #lersi #gaib #like #amuletindonesia #amuletthailand #thaiamulets #indonesiathaiamulet #thaiamulet #thaiamuletonlineshop #jakartathaiamulet #Buddha #blessing #jualamuletindonesia #amuletjakarta #thaiamuletjakarta #luck #protection #spiritual #charm #holyamulet #thailandamulet #thailandamulets #spiritdolls

110

Top photos & videos on #jimat

last month

Ustadz Abdul Hakim Amir Abdat Syaikh Abdur Rahman As-Sa’di rahimahullah dalam kitabnya Al-Qoulus Sadiid menjelaskan perincian hukum memakai jimat. Bahwa seseorang yang memakai jimat itu bisa divonis melakukan syirik besar, dan bisa pula syirik kecil, tergantung keyakinan pemakainya, berikut ini penjelasannya. Pemakaian Jimat Jenis Syirik Besar Beliau rahimahullah menjelaskan bahwa, jika seseorang meyakini bahwa jimat tersebut menolak atau menyingkirkan mara bahaya (dengan sendirinya, terlepas dari izin Allah ), maka ini adalah perbuatan syirik besar. Yaitu syirik dalam Rububiyyah, yang mana ia meyakini ada selain Allah, yang  menjadi tandingan-Nya dalam menciptakan dan mengatur alam semesta. Di samping itu, (perbuatan tersebut juga ) termasuk bentuk kesyirikan dalam ibadah, yang mana ia telah menyembah jimat tersebut dan menggantungkan keinginan dan harapan hatinya kepadanya, guna mendapatkan manfaat darinya. Pemakaian Jimat Jenis Syirik Kecil Syaikh Abdur Rahman As-Sa’di rahimahullah menjelaskan bahwa jika seseorang berkeyakinan bahwa hanya Allah lah satu-satunya Sang Penolak dan Penyingkir mara bahaya, akan tetapi ia meyakini bahwa jimat tersebut merupakan sebuah sebab yang dengannya tertolak mara bahaya, maka hakekatnya ia telah menjadikan sesuatu yang bukan sebab -baik secara Syar’i maupun Qadari- sebagai sebuah sebab. Ini hukumnya haram dan dusta atas nama Syar’i dan Qadar/Kauni. ____________________ Judul full kajian: aqidah & manhaj | link video: https://youtu.be/7h79BCh73mc Sumber artikel: https://muslim.or.id/28919-penggunaan-jimat-atau-rajah-tetap-syirik-walau-berkeyakinan-sekedar-sebab-1.html Instagram: dakwah.vidgram Facebook: dakwah.vidgram Twitter: dakwah_vidgram Youtube: dakwah vidgram ____________________ #ustadzabdulhakimamirabdat_dv #yayanabuahmad #jimat_dv #kajian #kajianislam #kajiansunnah #kajiansalaf #jimat #kafir #syirik

2.5k15
Jan 2020

Barajah dan Bawafak, Kesaktian Kertas Kusam Bersimbol Ayat Alquran DALAM masyarakat Banjar, khususnya di wilayah pahuluan, Kalimantan Selatan, cukup kental dengan ilmu kedigjayaan. Dalam bahasa umum disebut ilmu kesaktian. Tujuannya, tubuh pemilik kesaktian bisa taguh (kebal ), disegani orang dan hal lainnya. Cara memperolehnya bervariasi. Mulai bauntalan, barajah, bamandi-mandi(mandi ), mangaji, atau balampah (bertapa ). SALAH satu di antara fenomena itu adalah barajah atau istilah lainnya bawafak. Hingga sekarang, pada wilayah pahuluan diyakini banyak Tuan Guru yang dipercaya bisa marajah atau membuat wafak. Rajah atau wafak merupakan sebuah tulisan. Kalau dalam seni Islam mirip lukisan atau kaligrafi. Teknik peulisannya dengan huruf, angka, dan simbol-simbol. Tetapi tidak sembarangan karena sarat makna. Kemudian mengandung sir atau rahasia. Maknanya hanya bisa dipahami orang-orang tertentu. Hal ini ternyata bukan hal baru atau kekinian. Pasalnya, dalam catatan sejarah pun diwarnai dengan kemunculan wafaq.Hal yang paling fenomenal adalah wafak yang dipakai Pangeran Antasari dalam Perang Banjar (1859-1863 ). Dari tulisan Willem Adriaan van Rees, De Bandjermasinsche Krijg van 1859-1863 terbit tahun 1865, terdapat gambar djimat of talisman (wafaq ) Pangeran Antasari dalam Perang Banjar yang terdiri dari satu buah wafaq. Pada sumber lain dalam J.H. Maronier dalam Pictures of the Tropics (1967 ), dirilis enam buah gambar djimat of talisman (wafaq ) Gambar djimat of talisman (wafaq ) ini awalnya dikumpulkan oleh P.A.C.H.T.H Werdmüller von Elgg, tahun 1862. Adapun djimat of talisman (wafaq ) ini adalah milik Antassarie (Pangeran Antasari ), Aminoela (Aminullah ) dan Pangeran Tonko-Brahim (Pangeran Tuanku Ibrahim ), tokoh dalam Perang Banjar tahun 1859-1863. Sumber : Mansyur via jejak rekam #sejarahindonesia #budayabanjar #sultanbanjar #kalsel #sukubanjar #kalimantanselatan #borneo #southborneo #banjarmasin #BanjarmasinHeritage #banjarheritage #banjarbungas #bungas #kesultananbanjar #kesultananbanjar #martapura #instabanjar #budayadayak #budayabanjar #urangbanjar #urangbanua #sultanbanjar #dayak #banjar #nagara #nagaradaha #nagaradipa #budayabanjar #jimat #talisman

2.0k152
Yesterday

. 𝙆𝙀𝙈𝘼𝙎 𝙎𝙀𝙉𝙄 𝙈𝙀𝙉𝙔𝙐𝙎𝙐𝙉 𝙇𝘼𝙉𝙂𝙆𝘼𝙃 😃 𝙏𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝘿𝙄𝙂𝙀𝙉𝙂𝙂𝘼𝙈 𝙀𝙍𝘼𝙏 𝙎𝙀𝙆𝘼𝙇𝙄 👊 𝘽𝙀𝙍𝘽𝙐𝙎𝘼𝙉𝘼 𝙆𝙄𝙏𝘼 𝘿𝙀𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙈𝙀𝙂𝘼𝙃 😍 𝙈𝙀𝙉𝙔𝙐𝙉𝙅𝙐𝙉𝙂 𝙒𝘼𝙍𝙄𝙎𝘼𝙉 𝘽𝙐𝘿𝘼𝙔𝘼 𝘼𝙎𝙇𝙄 🤗 . . . CEPATTT!! Dapatkan #SEKARANG dengan harga yang lebih #MURAH , #JIMAT dan #BERBALOI . Setiap design adalah exclusive umpama menempah di butik terkenal, bertuah la siapa yang buat keputusan cepat dan tepat. . BERMINAT?. WASSAP segera untuk layanan pantas❗👇 . Klik link bio @zaraklasik_busanamelayu . #busanamelayu #zaraklasik #silat #berkuda #tradisional #memanah #tradisimelayu #zaracollection #gerakmatkilau #tekua #bajulayang . "HIDUPKAN PAKAIAN BANGSA KITA" . zara klasik 014-614 9109

1102
Dec 2019

JENGLOTNYA BUTUH OBAT KUAT 😎 follow @scarynote . . . . #mistis #jimat #aneh #unik #viral #fakta #jenglot #hantu #penampakan

8.2k106
4 weeks ago

“Yang menilai kita cuma Allah lalu mengapa masih sering memikirkan komentar manusia? Masih ingat lagi saya dan adik meronda hingga ke Sri Kembangan semata mata nak kejar jualan tutup kedai. Alhamdulillah sehingga sekarang kabinet perhiasan berwarna hitam masih tersergam gagah menghias ruang tamu rumah. Dengan harga rm279. #jimat #tetapcantik #decor #livingroom #anjungseri #impiana #house #fromwhereistand #bhg #mybhg #homes #id #design #homesweethome #rumah #hiasan #almariperhiasan

2.5k38
4 weeks ago

Assalamualaikom.. Salam Jumaat semua!! Skrg musim virus. Stok mask kat kedai pon habis. So tudung kena build in skali ngan mask!! 😷 #jimat 🧕🏻 Tudung by @ellylerr 😍 #wearefamily @amfc94 @amfcselamanya

2.0k57
May 2019

Alhamdulilah selesai juga kita orang berperang selama 72 jam. Tido pun tak menentu sehari 3 jam tido. Mata dah macam singa laut. TAPI puas hati sebab korang support @dearahijab @secretofadira seronok sangat bila tengok ramai datang semata mata cari booth kita org nak dapat kan tudung , geboo dengan soa. Rasa mcm nak menangis bawah kerusi je. Thankyou korang 😘 Yang lagi best kwan kawan datang melawat kita org sampai hari hari nak tolong peegh lagi rasa mcm nak menangis sampai terkentut. Apa apa pun bangmar bangga gila dengan adira. walaupun tak cukup masa nak siap kan tudung dearahijab dengan geboo tapi Alhamdulilah dapat juga setelkan sebelum mood republic. Im so proud of you sayang 😘 Love you sangat sangat sayang @adirasalahudi you are the best lagi cantik dan comel lagi penyayang *i dah puji ni up kan gaji i tau* Dah boleh dah lepas ni kahwin kita naik unta lepas tu sanding dekat laut. Siapa nak makan kena tangkap ikan sendiri #Jimat #Dearahijab #secretofadira #AdiraCikBossCantik

20.0k88