#jannanick photos & videos

Loading...
5 minutes ago

Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip ) 🔸 BF friendly (zip ) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara .rtw . . . . . . #lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #tiktokmalaysia #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes

40
5 minutes ago

Assalamualaikum and Selamat Tengahari semua! 😘 . Berita gembira kepada uolllsss semua, GRAB 3 WHITE FLUFFY HANYA RM110 SAHAJA TERMASUK POSTAGE 😍 Area ss pun sama ye 🤩 So kepada sesiapa yang berminat boleh direct whatsapp 0162179029 okayy 😘 . Atau uollllsss boleh komen di bawah, just type "NAK" saya akan dm uolllsss okay ❤ #teamsephia #teamsephiaMY #sephiaMY #sephiabyjannanick #sephiareview #arganoil #arganoilbyjannanick #jannanick #jannanicker #sayangketatsendatpadat #bazarpaknil #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #malaysia #sayajualmurah #arganoil #argancreamplus #sephiabyjannanick #sephiaarganoil #sephiaterbaik #sephiaarganoil #sephiatreatmentargansyampoo #sephiaarganbodysyampoo #sephialover #sephiamalaysia #arganoilserum #whitefluffy

10
11 minutes ago

Korang dah dapat grab The Elegant Kurung Pastel belum? Pastikan korang dah order this collection because they're so comfortable! Ada 21 pilihan warna. RM50 je sepasang. Grab sekarang kalau taknak menyesal! . Whatsapp 014-3580201, klik link di bio @nahara .rtw untuk sebarang pertanyaan . . #lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #tiktokmalaysia #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes

20
28 minutes ago

Only RM39!😍 Betul ke ni? Harga biasa kan slalu RM55... Ya betul tu! Sempena MAC Sale ni, Sis Lisa nak bagi SPECIAL PRICE serendah RM39 je utk 8 pcs choc Bouquet or 3 redroses Bouquet. Discount Prices for Flowers Bouquet Hot Air Balloon Set, Chocs & Cakes and Gubahan Duit also available tau😉 . TAK PERLU start enjin kreta pi kedai pun. Nak order boleh teruihh wasap jersss. . Kami sediakan RUNNER utk surprise delivery area 🚗KL 🚗PJ 🚗Shah Alam 🚗Klang 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗Rawang. . So laju2 book slot dgn kami. Promosi sah sehingga 8 Feb 2020. . Nak order klik je link wasap di link kat profile IG @redroses .co @redroses .co @redroses .co . . Atau boleh klik link wasap admin www.wasap.my/60143706969 . . #surprisedelivery #flowerdeliverykl #flowerdeliverykualalumpur #flowerdeliveryampang #flowerdeliverymelawati #flowersdeliverykualalumpur #flowerdeliverygombak #flowerdeliverypj #flowerdeliveryselayang #flowerdeliverycheras #flowerdeliverypandan #flowerdeliverywangsamaju #chocbouquet #bungamurahkl #flowerdeliverysetapak #tudungmurah #tutorialtudung #chocbouquetmurah #zizanrazak #flowerdeliverymurah #noradanish #neelofa #mirafilzah #wawacosmetics #ysuku #jannanick #masakapaharini #neelofahijab #moneybouquet

10
36 minutes ago

(GEMOK & BERLEMAK ) (PAHA BESAR & LEMBIK ) (KULIT KUSAM ) (RAMBUT KERING ) (BREAST KENDUR ) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . . Whatsappp 📱010-4113101 #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana

00
37 minutes ago

(GEMOK & BERLEMAK ) (PAHA BESAR & LEMBIK ) (KULIT KUSAM ) (RAMBUT KERING ) (BREAST KENDUR ) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . . Whatsappp 📱010-4113101 #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana

00
37 minutes ago

(GEMOK & BERLEMAK ) (PAHA BESAR & LEMBIK ) (KULIT KUSAM ) (RAMBUT KERING ) (BREAST KENDUR ) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . . Whatsappp 📱010-4113101 #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana

00
59 minutes ago

Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣 . . Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw. Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!! tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍" . Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang . . RM39.90 . www.wasap.my/601169957564/mcp . #jannanick #puterisarah #errafazira #rozitachewan #emmamaembong #uqashasenrose #aydajebat #dianadanielle #zarazya #fashasandha #noradanish #sharnaazahmad #shilaamzah #rozitachewan #ardywira #farhanimrazak #raissatwin #ainaanabila #makeuptutorial #haelhusiani #hutang #floor88 #mk #kclique #haatepuk #ctdk #neelofa #pakjad #khaibahar

00
1 hour ago

uolls duduk rumah 24jam dengan suami tu , jangan lupa jaga luaran & dalaman 😜 pastikan nampak perfect sentiasa jangan lupa mandi juga tapi kalau rasa malas tapi nak juga cantik semula jadi amalkan je jamu gadis okies? kalau malas juga , taktau la 😂 uolls jangan keluar rajin melawa dekat rumah macam mak limah jangan ok. kalau boleh biar orang luar nampak kita biasa tapi untuk suami sempurna 100% 🥰 #jamugadis #jamugadisindonesia #jamugadisviral #jamuviral #keputihan #periodtakteratur #ketat #missvketat #cyst #fibroid #keputihangatal #keputihanberbau #missvberbau #ketatmelekat #sengugut #iktiarhamil #maskergadis #jujurlahnikahiaku #maaftakindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi

10
1 hour ago

Hi ladies!!!!! Cuti2 ni buat apa tu??? . . . Now JAMU GADIS bukan je ada biji tau, ni kita ada MASKER GADIS juga!!! Yang mana malas nak telan2 jamu tu. boleh je try MASKER ni, sapu2 je u ollss. #Maskergadis #ubatkeputihan #hilangbau #celahgelap #cantikandalaman #cerahkanpelipat #rapat #rumahtanggabahagia #tipsbahagia #jamugadis #jamuviral #keputihan #ketat #cyst #fibroid #missvberbau #ketatmelekat #jujurlahnikahiaku #maaftakindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi

20
1 hour ago

BODY IDAMAN SETIAP WANITA 😍 . . . Zaman sekarang ni tak susah pun nak dapat body cantik macam ni 🤗 Kena rajin workout, jaga pemakanan. . . . Paling best consume PINKLADY + HAPPY CREAM.. lagi cepat laa dapat kesan macam ni 🔥 . . . TAKKAN NAK BIAR JE BODY AWAK TU GELEBEH SANA GELEBEH SINI OPPPS . . . Nak harga kaseh sayang untuk set lengkap pinklady? Whatsapp saya sekarang 0162596635 0162596635 0162596635 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong   #bellaastillah

30
1 hour ago

INILAH RAHSIA RAMAI #coffeelovers DH TURUN 1.8KG DLM MASA X SAMPAI SEMINGGU! 😱😱 . . Bukan setakat boleh bantu kita turunkan berat badan je tau, Audela Mocha Ft pun tinggi dgn vitamin C utk tingkatkan imuniti badan kita melawan virus jahat! 😍😍 . . Anda penggemar coffee? Pilihlah coffee yang lebih sihat menggunakan stevia! Sedap & sihat..😍😍 DM skrg utk info lanjut. . . #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #kitajagakita #haniszalikha #akasia #akasiatv3 #nakkurus #tipskurus #neelofa #ctdk #starbucksmalaysia #kopisedap #kopikurus #kopiviral #kopiviralkurus #dramasangat #meletop #vivyyusuf #fizoomar #aydajebat #jannanick #kkm #malaysiakini

10
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

00
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

00
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

20
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

00
1 hour ago

. MALAYSIA LOCKDOWN ⁉️ MALAYSIA LOCKDOWN ⁉️ MALAYSIA LOCKDOWN 🇲🇾 _____________________________________________________ MEERACLE TERPANGGIL UNTUK RINGANKAN BEBAN PENGGUNA SETIA 😘 MURAH KAW KAW 🔥 —————————————————————— MEERACLE CARE • SERUM + CLEANSER Normal Price : RM 159 Promo Price : RM128 Offer Price : RM 99 SAHAJA ❗️ 😱 MOISTURIZER + TONER Normal Price : RM108 Offer Price : RM89 SAHAJA❗ 😱 CLEANSING MILK + FOUNDATION Normal Price : RM 128 Offer Price : RM118 SAHAJA❗😱 Add on RM9 untuk ROLLER JADE. ———————————————————————- JADI TUNGGU APA LAGI , WASSAP SHIRA UNTUK PEMBELIAN NAK BELI TAK PERLU KELUAR RUMAH, KLIK JA LINK WHATSAPP KAT BAWAH NI www.wasap.my/60134043746/meeracle . #meeracleagentsah #meeraclealma #meeraclejuru #meeraclejunjung #meeraclesungaipetani #meeraclesimpangampat #meeraclekulim #meeraclefirstsolar #jannanick #mirafilzah #emmamaembong #zahirahmacwilson #naimdanial #neelofa #nelydiasenrose #elfiraloy

20
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

00
1 hour ago

bukan cinta aku . #JannaNick #syafiqkyle #Throwback

1060
1 hour ago

Apa yang anda dapat dengan pinklady? . . . Satu botol 60 biji tahan sebulan lebih 😱Setiap biji mengandungi bahan2 yg sangat bagus utk dalaman & luaran wanita 😱Cover setiap masalah yg selalu wanita hadapi contohnya . . . ✔️Kulit kusam ✔️Body takde shape ✔️Breast, miss v and punggung tak mantap ✔️Rambut gugur ✔️Period tak teratur, senggugut ✔️Banyak lagi 😋 . . . Dapat pulak FREE TOTE BAG, FREE GUIDE,FREE POSTAGE JIMAT! CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy

51
1 hour ago

bukan cinta aku . #Throwback #syafiqkyle #JannaNick

60
1 hour ago

Sedap memang sedap tak dapat dinafikan lagi! Sbb tu customer blh konsisten minum tiap2 hari sbb dorang ketagih dgn rasanya. Bukan rasa pahit payau masam xleh telan tau! Rasa mocha dan latte yg sgt sedap! Nak tau sedap mcm mana kena cuba lah! Sekotak RM49 jurrrrr. Klik link di bio #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #rinduyangterindah #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #fattahamin #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus

20
1 hour ago

bukan cinta aku . #Throwback #syafiqkyle #JannaNick

330
1 hour ago

-cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni😍 ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii 😭 so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun 😘 #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick #neelofaa #sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold #sajatperempuan #coronavirus #covid19

00
1 hour ago

-cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni😍 ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii 😭 so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun 😘 #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick #neelofaa #sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold #sajatperempuan #coronavirus #covid19

00
1 hour ago

Bukan cinta aku . #Throwback #JannaNick #syafiqkyle

200

Top photos & videos on #jannanick

last month

Kadang-kadang tak faham dengan sebuah rindu. Ia hadirkan orang yang paling kita rindu tepat pada waktu. Tapi punyalah susah nak luah. Apatah lagi nak ditunjuk. Betapa ‘rasa’ rindu tu sangat berarti dalam diam ♥️ #sayangketatsendatpadat #jannanick #jannanicker #wecarewelove #studiodramasangat #dramasangattv3 #dramasangat #semuanyajannalah

52235
2 weeks ago

Day 1..Best Game Super Mario #jannanick 😅😂

1.3k8
3 weeks ago

Hawat cute sgt ni haduh😍❤😙 #jannanick #dinischatzmann #dinijanna #jannanicker #sayangketatsendatpadat

1080