#ipoh photos & videos

Loading...
4 minutes ago

繼「麻辣鮮香麵」得到各界的愛戴後🥰 『小巷子』繼續推出㊙️製的🇹🇭泰國勁抽酸辣部隊麵 你可以自選你所愛的配料哦‼️😋 凡购买任何💢鮮濃酸辣tomyum部隊麵 均可以RM1.90购得一杯原价RM11.90的御黑堂Cheese奶蓋茶‼️🤩 ✅怡保区提供外送服務🚗 御黑堂x小巷子營業和外送🚗時間到晚上10pm哦‼️ 任何预定或下单,請https://wa.me/60165777806 #小巷子 #新品 #鮮濃酸辣tomyum部隊麵 #手炒黑糖 #水果茶 #怡保 #ipoh #御黑堂 #yuniquetea #theyuniquetea #delivery #stayathome #letusserveyou #戴口罩 #勤洗手 #勤消毒 #外送 #外卖

10
7 minutes ago

My fav blend #adaptiv #essentialoil #calmingblend #ipoh

00
7 minutes ago

. RM65 shj😲(satu ).. . Spec:: ✔Gred AA. ✔Rubber Strap. ✔Dual Time. ✔Battery. ✔Unisex. ✔High quality. ✔Free GS Tin/Box . .. . ========================================.. Postage?🚁 Semenanjung : Free . Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Order?📦 1. Screenshot 2. WhatsApp 3. Try to negotiate . Nak? 😍 >>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }<<. . . #jarang_jarang_racing #peminat125zrmalaysians_ #kapcaimalaya #budakkapcai #ridersidamanmalaya #jenterapadu #kronilampupetakofficial #jentera_fly #idolamalaya #awektiktokmalaysia #termurah #terpercaya #testimoni #olshop #olshopmurah #uitmmelaka #sabah #sarawak #ipoh #negerisembilan #seremban #terengganu #johor #cheras #ampang #shahalam #selayang

20
13 minutes ago

25.5.2020 BAWAL LAZY / BAWAL TRAVEL * material mosscrepe * Bidang 45 * mix 20 color refer pic (tiada pilih color ye sayang2 semua ) . RM 190 sekodi 20pcs 📦 free pos sm,ss add pos rm10 . wasap.my/60179698656 www.t.me/tudungborong tq . #bawallazy #bawaltravel #bawalplain #bawalkosong #raya2020 #sabah #sarawak #kedah #perlis #ipoh #terengganu #kelantan #kualaterengganu #johor #melaka #thailand #brunei #jomborongtudung #jombisnestudung #pkp #mro #jombisnestudungdarirumah

10
15 minutes ago

25.5.2020 BAWAL LAZY / BAWAL TRAVEL * material mosscrepe * Bidang 45 * mix 20 color refer pic (tiada pilih color ye sayang2 semua ) . RM 190 sekodi 20pcs 📦 free pos sm,ss add pos rm10 . wasap.my/60179698656 www.t.me/tudungborong tq . #bawallazy #bawaltravel #bawalplain #bawalkosong #raya2020 #sabah #sarawak #kedah #perlis #ipoh #terengganu #kelantan #kualaterengganu #johor #melaka #thailand #brunei #jomborongtudung #jombisnestudung #pkp #mro #jombisnestudungdarirumah

10
18 minutes ago

Siamo sempre in "prima linea", ho il piacere di presentarvi ROBOT OZY 3 Per la SANIFICAZIONE e l' IGIENIZZAZIONE degli ambienti, da utilizzare all'interno di Abitazioni, Uffici, Palestre, Attività commerciali e qualsiasi altra struttura!!! Questo nostro gioiello ha ben 3 (TRE ) Tecnologie avanzate: -Ozono per un trattamento di disinfezione massiccio (disattivando i recettori dei virus 🦠 ); -Raggi UV per il mantenimento costante e giornaliero della sterilizzazione; - Carboni attivi per le poveri sottili che sono la prima causa di asma, allergie, malattie cardiovascolari, polmonite e bronchite interstiziale. 🏡Sicurezza e innovazione per una sola giusta causa , la nostra salute!!! 🏜⛺️ Per maggiori info invia un'email a info @lavoriepassioni .it #Ipohemozionidivita #ipoh #giuseppecusumano #salute #sanificazione #igienizzazione #anticovid19 #ozy3 #instalike #instagram #instagrammer #likesforlike #likeforlikes #likeforfollow

50
20 minutes ago

Alhamdullilah settle sandwich harini 🙆🏻‍♀️ Kita share gambar sandwich dulu.. Gambar owner sandwich upcoming 🥰 Selamat Hari Raya 😍 . . #sandwichbylala #sandwichperak #sandwich #sandwichbehrang #sandwichtanjungmalim #sandwichsedap #sandwichsedapbehrang #behrang #behrang2020 #tanjungmalim #fooddeliverytanjungmalim #tanjungmalimfood #upsian #upsi #polibehrang #psas #ipoh #ipohfood #manjung #manjunghalalfoods #manjungfood #instun

40
21 minutes ago

Repost : Part of our Online Campus? Join Senior Leader of Kingdomcity, @markvarughese on a Zoom Call. It's happening 7:30pm Tuesday, 26 May (GMT+8 ). Head to Kingdomcity.com/online to register. If you are not a part of one of our Kingdomcity campuses we would love to invite you to join us on Tuesday. #feelslikehome #anyone #anywhere #anytime #ipoh #kingdomcityipoh #experiencekingdomcity

10
23 minutes ago

Brand new Versace navy blue nylon bumbag. RM1xxx PM for more details. ————————————————————— Contact via: ☎️Whatasspp: +6014 6222 513 ☎️Wechat: w428c_low 📍 ⌚️From 11.30am - 8.30pm everyday. 💰Cash/ Credit Card/ Bank transfer. 💯 Authentic guaranteed —————————————————————— 📍37-1,Jalan Ramin 1, Bandar Botanic. 41200 Klang, Selangor Malaysia. #malaysia #shopping #love #branded #klang #johor #authentic #milanbubble #Bag #puchong #kualalumpur #damansara #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

10
30 minutes ago

Pagi raya pun ada yang minta COD?! Betul betul dahsyat penangan Ohh Kookies ni 😱 Disebabkan permintaan terlalu byk lagi lagi lepas raya ni, Harini Fatin open balik order kookies yang tengah viral ni 😍😎 Siapa yang lama pendam rasa, meh om Fatin untuk hilangkan rasa craving korang tu. #biskutraya #kuihraya #cookies #ohhkookies #ohhkookiesipoh #cikepal #ipoh #raya #callamilkipoh #tiktokviral #tiktokmalaysia 🔥 #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokmalaysia #lawakhangit   #malaysia   #atukpesan   #lawakbodoh   #lawakterkini   #lawakkeder #lawaktahapdewa   #videolawak   #ayatsentap   #lawakjintoncit #lawakviral

00
33 minutes ago

𝕾𝖊𝖑𝖆𝖒𝖆𝖙 𝕳𝖆𝖗𝖎 𝕽𝖆𝖞𝖆 𝕬𝖎𝖉𝖎𝖑𝖋𝖎𝖙𝖗𝖎. . Jarang2 sekali show off di balik tadir @kasutbrandedbudak 🤭.. Ni lah family Kak Nur.. Anak2 ni juga laa yang selalu jadi rujukan ibunya bila mana nak pilih stok😆.. Dia orang jugak kekadang jadi peneman ibu pergi pos uolsnye order. . #rayapkp .. Raya seadanya.. Moga ibadat dan doa kita sepanjang Ramadhan diterima Allah.. . Mohon maaf jika pernah ada tersalah bahasa, lambat reply wasap, dll.. . Tqvm sentiasa support @kasutbranddbudak 😊

61
36 minutes ago

Lipmatte 🌸 - All warna yang sangat sesuai dengan semua jenis kulit 😍 - Yg penting pakai lipmatte ni tidak buat bibir merekah dan kering ya . Nak kulit Cantik 😍 Boleh Whatsapp kak ecah sepantas kilat 0124031924 (kak ecah ) atau korang boleh tekan link dekat bio ✨ #lovelieebeauty #izawarriors #lovelieeproduk #kualalumpur #malaysia #serimanjungperak #serimanjung #lumut #setiawan #ayertawar #ipoh #seriiskandar #lipmatteloveliee #lovelieecosmetic #lovelieeskincare #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieepenang #sunscreenloveliee #lovelieeperak #lipmatteloveliew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #lovelieeserum #loveliee #perakian #lovelieesunscreen #teammeroketlaju #stayhome #staysafe

00
37 minutes ago

Cleanser 🌸 -apa yang best ? Pasal cleanser ni ? - ✅No SLS ✅No Paraben ✅Raspberry estract ✅Mencerahkan kulit ✅Membersihkan kulit ✅3in1 😎😎😎 - Apa yang 3in1 ? 🔥Makeup Remover 🔥Normal Facewash 🔥Boleh buat as masker - Nak kulit Cantik 😍 Boleh Whatsapp kak ecah sepantas kilat 0124031924 (kak ecah ) atau korang boleh tekan link dekat bio ✨ #lovelieebeauty #izawarriors #lovelieeproduk #kualalumpur #malaysia #serimanjungperak #serimanjung #lumut #setiawan #ayertawar #ipoh #seriiskandar #lipmatteloveliee #lovelieecosmetic #lovelieeskincare #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieepenang #sunscreenloveliee #lovelieeperak #lipmatteloveliew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #lovelieeserum #loveliee #perakian #lovelieesunscreen #teammeroketlaju #stayhome #staysafe

00
39 minutes ago

Selamat Hari Raya semua 😘😘 Mana team saya? Best ke Raya tahun ni? 😁😁😁 kawal makan tau.. . Saya nak cari ahli baru lagi siapa nak join #aducktivefigtersquad meh inform saya.. kita buat suka2 sampai kita suka 😜 . #hariraya #aidilfitri #covid #rayapkp #syawal #makanansedap #makananmurah #makananviral #foodporn #spicysaltedeggcornflakes #aducktive #setiaalam #shahalam #klang #meru #subang #ipoh #kulim #kualakangsar #jitra #bangi #cheras #hululangat #serdang #putrajaya #rawang

10
51 minutes ago

[KHAS UNTUK ORANG PERAK]⁣‼️⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ SETIAP HARI TEAM FARAALIPBUTTER COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣ So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Mostly customer #Faraalipbutter memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣ ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣ ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Warga PERAK nak COD boleh COD dengan @faraalipbutteripoh .nilai ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @faraalipbutteripoh .nilai sebab jarang jarang produk #Faraalipbutter bertahan lama dengan team #faraalipbuttersquad ⁣⁣⁣⁣ TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣

21
51 minutes ago

Withdrawal ke Maybank, Malaysia!!! Request Date : 22 May 2020 Received Date : 25 May 2020 Amount : 1000 MSC (RM3,900 ) 💪🏻💪🏻 Munics Digital Bank menawarkan dividen bulanan yang dibayar setiap hari dan anda boleh menarik balik modal anda bila-bila masa sama seperti akaun bank anda! PM/DM SEKARANG untuk maklumat lanjut mengenai sistem Perbankan Digital Munics #municsdigitalbank #digitalbank #cryptocurrency #cryptobank #ipoh #malaysia #johor #melaka #selangor #cyberjaya #petalingjaya #penang #Alorsetar #sabah #sarawak #kotakemuning #Kuching #Perlis #kualalumpur #kulim #seberangjaya #indonesia #jakarta #pelembang #jambi #medan #brunei #lockdown #selamathariraya #eidmubarak

10
53 minutes ago

Alhamdulillah...terima kasih kepada Jabatan Bomba & Penyelamat...khususnya kepada Balai Bomba Bandar Meru Raya, Ipoh, Perak.. Dan tidak lupa kepada Ketua Balai, Tuan Sharudi dan anggota-anggota kerana sedia berkhidmat utk kami... Selesai urusan sanitize dan sebelum buka kami membersihkan restoran , bagi nyaman . Keselamatan & keselesaan pelanggan @zulyahya_steamboat_bbq adalah keutamaan kami...InsyaAllah esok 26hb Mei 2020 kami kembali beroperasi....semoga kita semua dapat ikut arahan PKPB utk kesejahteraan bersama. Semoga rahmat , nikmat dan rezeki dari Allah SWT dapat dikongsi bersama ... Aamin yra . #bombadanpenyelamat #ipoh #pkpb #socialdistancing #sanitize #kkm #kementeriankesihatanmalaysia #kitajagakita #syawalpkpb

2811
54 minutes ago

MenyesaL sama seperti mengejar bayangan kita sendiri, semakin dikejar, semakin jauh dari jaLan keLuar... #instagram #instagood #instapic #instaphoto #instalife #instastyle #instalike #instalove #lovequotes #nicequotes #bestquotes #instaquotes #instadaily #instacool #instafollow #instaday #ipoh #malaysia #☺️ #stayathome #staysafe #coronapergilah

400
55 minutes ago

Menjadi diri sendiri adL soLusi jika Lo merasa jaLan di tempat, krn gk ada yg bisa Lo andaLkan seLain diri Lo sendiri... #instagram #instagood #instapic #instaphoto #instalife #instastyle #instalike #instalove #lovequotes #nicequotes #bestquotes #instaquotes #instadaily #instacool #instafollow #instaday #ipoh #malaysia #☺️ #stayathome #staysafe #coronapergilah

360
56 minutes ago

Hello Peach Please ! Hot item kegilaan ramai 💖 Hello peach please mampu merawat dan mencerahkan skin korang dari dalaman. Bila korng jaga kulit dari dalaman dan juga dari luaran , confirm segala jerawat x berani menyewa dekat atas kulit korang ! - ✅ingredient yang sangat natural tanpa bahan yang merbahaya - ✅korang nk kulit mcm awek korea ? Hanya consume Hello peach please sahaja tau ! Sbb ade buah peach mcm org korea makan tu 😋 - Nak kulit Cantik 😍 Boleh Whatsapp kak ecah sepantas kilat 0124031924 (kak ecah ) atau korang boleh tekan link dekat bio ✨ #lovelieebeauty #izawarriors #lovelieeproduk #kualalumpur #malaysia #serimanjungperak #serimanjung #lumut #setiawan #ayertawar #ipoh #seriiskandar #lipmatteloveliee #lovelieecosmetic #lovelieeskincare #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieepenang #sunscreenloveliee #lovelieeperak #lipmatteloveliew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #lovelieeserum #loveliee #perakian #lovelieesunscreen #teammeroketlaju #stayhome #staysafe

10
58 minutes ago

Withdrawal ke CIMB Bank, Malaysia!!! Request Date : 22 May 2020 Received Date : 25 May 2020 Amount : 2625 MSC (RM10,300 ) 💪🏻💪🏻 Munics Digital Bank menawarkan dividen bulanan yang dibayar setiap hari dan anda boleh menarik balik modal anda bila-bila masa sama seperti akaun bank anda! PM/DM SEKARANG untuk maklumat lanjut mengenai sistem Perbankan Digital Munics #municsdigitalbank #digitalbank #cryptocurrency #cryptobank #ipoh #malaysia #johor #melaka #selangor #cyberjaya #petalingjaya #penang #Alorsetar #sabah #sarawak #kotakemuning #Kuching #Perlis #kualalumpur #kulim #seberangjaya #indonesia #jakarta #pelembang #jambi #medan #brunei #lockdown #selamathariraya #eidmubarak

00
1 hour ago

Serum Loveliee Hot item yang paling laris sebab mampu merawat kulit korang sampai jadi glass skin 😍💖 - Nak kulit Cantik 😍 Boleh Whatsapp kak ecah sepantas kilat 0124031924 (kak ecah ) atau korang boleh tekan link dekat bio ✨ #lovelieebeauty #izawarriors #lovelieeproduk #kualalumpur #malaysia #serimanjungperak #serimanjung #lumut #setiawan #ayertawar #ipoh #seriiskandar #lipmatteloveliee #lovelieecosmetic #lovelieeskincare #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieepenang #sunscreenloveliee #lovelieeperak #lipmatteloveliew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #lovelieeserum #loveliee #perakian #lovelieesunscreen #teammeroketlaju #stayhome #staysafe

10
1 hour ago

My Dad couldn’t recognise me in this warrior opera outfit and painted face! With me is @judeetan who was acting as Nezha and our director @mengongfilmmaker . .. #Titoudao on @ch8sg at 9pm every Monday to Friday! .. If you are in Malaysia, you can watch #Titoudao on @astromalaysia , Mon to Fri at 8:30pm. .. 晚上九点钟,记得收看新传媒八频道 @ch8sg 中文版《 剃头刀 阿签传奇》! .. 马来西亚的朋友也可以通过 @astromalaysia 频道,每逢星期一至五,晚上八点半收看《剃头刀》。 .. Director for episodes 6 to 10 : @mengongfilmmaker .. Picture from @mengongfilmmaker .. #mediacorpchannel5 #LightsCameraSg #titoudao #mediacorp #theoak3films #filming #ipoh #chineseopera #剃头刀 #hokkienopera #sinsaihong #mediacorpchannel5 #toyfactory #secretfox_entertain #malaysia #lifeofactor #nickshen #artistlife #artistes #沈炜竣 #stayathome #circuitbreaker #circuitbreakersg

1572
1 hour ago

Haritu raya sale ni Sampai 15/5 , skrng nie extend lagi sampai 31/5 ! Grab sekarang girlss !!!! tetap raya sale Akan tamat tak lama lagi ! 🔥💪🏻 - 🌸Serum RM74 🌸HPP RM84 🌸Sunscreen RM65 🌸Cleanser RM54 🌸Lipmatte RM44 - Nak kulit Cantik 😍 Boleh Whatsapp kak ecah sepantas kilat 0124031924 (kak ecah ) atau korang boleh tekan link dekat bio ✨ #lovelieebeauty #izawarriors #lovelieeproduk #kualalumpur #malaysia #serimanjungperak #serimanjung #lumut #setiawan #ayertawar #ipoh #seriiskandar #lipmatteloveliee #lovelieecosmetic #lovelieeskincare #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieepenang #sunscreenloveliee #lovelieeperak #lipmatteloveliew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #lovelieeserum #loveliee #perakian #lovelieesunscreen #teammeroketlaju #stayhome #staysafe

20
2 weeks ago

💘PROMO RAYA💘 💥IP 11 Pro Max RM 2500 (512GB ) 💥IP 11 Pro RM 2000 (512GB ) 💥IP XS Max RM 1600 (64GB ) 💥IP XS Max RM 1650 (256GB ) 💥IP XS Max RM 1700 (512GB ) 💥IP XS RM 1500 (64GB ) 💥IP XS RM 1550 (256GB ) 💥IP XS RM 1600 (512GB ) 💥IP XR RM 1400 (64GB ) 💥IP XR RM 1450 (128GB ) 💥IP XR RM 1500 (256GB ) 💥IP X RM 1350 (64GB ) 💥IP X RM 1400 (256GB ) 💥IP 8 Plus RM 1250 (64GB ) 💥IP 8 Plus RM 1300 (256GB ) 💥IP 8 RM 1100 (64 GB ) 💥IP 8 RM 1200 (256 GB ) 💥IP 7 Plus RM 900 (128 GB ) 💥IP 7 Plus RM1000 (256GB ) 💥IP 7 RM 500 (128GB ) 💥IP 7 RM 650 (256GB ) Noted ⤵ Condition Product 👍Original Apple iPhone 👍My Sett 👍100% Refund Kalau X Original Apple 👍Warranty Setahun Apple iPhone 👍LIMITED STOCK 💔 LAST PROMO 📆 #malaysia #kualalumpur #celebritymalaysia #shahalam #kelantan #kuching #seremban #sabah #ipoh #putrajaya #terengganu #penang #kedah #raya #johor #malacca #pahang #labuan #selangor #negerisembilan #terengganu #penang #perak #kedah #sarawak #perlis #batupahat #MeleTop #malaysianonlineshop #malaysianfood

8500

Top photos & videos on #ipoh

3 days ago

Kamsahamnidaaaa kepada semua yang dah grab slot Batch Terakhir pada hari ni. Kita jumpa hari sabtu ni yah. Last day untuk Batch 4 sebelum kita meyambut Hari Raya. . Terima kasih semua. Yang mana kurang maafkan mama yah. Yang baik dari Allah & yang kurang sempurna itu datangnya dari mama. Saranghaeyoo ❤️ . 📸 Picture dari customer SushiMama . #sushimama #sushiroll #sushi #ootd #perak #ipoh #koreanfood #koreanchicken #ipohdelivery #ipohfood #instafood #instafamous #ipohmali #koreanfodie #ipohcityawesome #ipohcalling #sushisedap #sushidelivery #sushihalal   #jjcm

1436
Yesterday

Hari ini hari raya, Selamat hari raya ya✨ . . *baju lupa nak Iron lak🙆🏻‍♂️ . #vsco #vscox #teamrayapink #ipoh #perak #stayathome #2020

1730
Yesterday

Dm or WhatsApp to purchase (016-3859065 ) - WhatsApp http://www.wasap.my/60163859065 Do come and visit our shop at 114 bangunan kaying, ground floor Jalan sultan yusof 30100 Ipoh perak (opposite chennai potty's ipoh ) #hiranyajewels #ipohshop #Ipoh #Perak #oxidisedearrings #oxidizedearcuff #earcuffslover #earrings #jhumka #necklace #necklace #jhumka #jhumki #jhumkaset #gold #goldset #stockclearance #jhumka #jhumkabangle #jhumkaset #saree #blacksaree #indianjewellery

1411
Yesterday

Saya suka makan bubur jagung. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. 📷: @nrlhdyhazm #raya2020 #ipoh #ipohcityawesome #teamrayaipoh

14216
Yesterday

✨Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari depan pagar rumah jer ✨ . #selamathariraya #raya2020 #pkpbraya2020 #eidmubarak #teamrayaipoh #teamemeraldgreen #teamrayasingle #stayhome #staysafe #stayhealthy #ipoh

11530
Yesterday

Had an amazing Birthday thanks to all the wonderful wishes, food stuff and gifts from everyone. I am very thankful because of the lockdown, I felt like I actually touched base with more people this year than ever. But I want to mark down my cousin’s wedding solemnization with family from Australia, to Asia and Europe on ZOOM as another new normal in 2020. Congratulations @fetteh_wetteh_eats and @dan .edwards !! . . . . . . . . . . . . . . #singapore #belgium #brussels #tokyo #ipoh #australia #malaysia #wedding #birthday #lockdown #2020 #circuitbreaker #cb

44524