#foodgram photos & videos

Loading...
just now

Pagi-pagi dim sum Siapa yang suka makan dim sum di pagi hari? Menurut beberapa artikel yang mimin baca, pada umumnya orang terutama orang yang lebih tua makan dim sum dipagi hari setelah mereka berolahraga. Dan dim sum paling mantap di nikmati bersama segelas teh hangat. Nyaammm, pasti nikmat yaa Saat ini dim sum bisa kita temui dimana-mana, kali ini mimin mau rekomen resto dim sum yang ga pernah sepi alias rame terusss. Check this out! Wing Heng Hongkong Dim Sum Shop 📍 Jl. Danau Sunter Utara, Blok D1 No. 12 - 13, Sunter Agung, Jakarta Utara ⏱️ 24 jam on terus 🔥 💰 75k - 120k per 2 orang ✅ 65% NON HALAL On frame : ▪️Sup Wantan ▪️Hakau Udang ▪️Mantau Crispy ▪️Siao Mai Babi ▪️Babi Goreng Crispy ▪️Lumpia Kulit Tahu ▪️Bakpao Telur Asin Karena resto dim sum yang satu ini buka 24 jam, tak perlu kuatir kalau ngidam pingin makan dim sum nya sore atau malam hari. Selain itu di Wing Heng ini sedia lengkap dari nasi, mie, sup, aneka kukus dan versi goreng. Para anakul bisa langsung ke tempatnya di Sunter ataupun yang di Pantai Indah Kapuk. Kalau mau liat-liat dulu, tinggal klik di @dim_sum_shop_wing_heng _____________ #anakulinerid #jktfoodie #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodhunting #jakartafooddestination #kuliner #kulinerjakarta #kulinerindonesia #instafood #foodgram #dimsum #bakpao #hakau #pork #chicken

00
just now

Nuevo integrante en el menú de @upideli .... Hamburguesa de la caaa (Vegetales, carne, queso cheddar, tocino ahumado, huevo ) 🍔🥓🧀🍳🥗🍅. . .puedes acompañarla con una copa de sangria.. . .una copa de vino . .una cerveza nacional o importada . . Milkshake . .jugos naturales . . . #upideli #sanduches #jugosnaturales #delicatessen #batidos #frutasnaturales #bowlfrutas #hamburguesa #burguer #goddvibes #foodgram #foodporn #helado #icecream #milkshake #delicatessen #delicioso #bacon #tocino #🍔 #🍺

00
just now

Selamat berakhir pekan semuanya! Hari ini bingung mau kemana? Nih ada tempat baru yang bisa kalian coba. - Buat kalian yang bingung mau makan apa dan dimana, boleh kali cobain tempat baru ini guys. Disini menjual makanan serba penyetan. Siapa tau selera kalian. - Dan ini menu-menu yang aku coba disini : • Nasi Bebek Bumbu Cobek : 28k • Bakso Penyet isi 8 : 24k • Iga Penyet Spesial : 39k • Dadar Jagung Surabaya : 15k • Kangkung Kampung : 15k • Es Cao Milo (biasa ) : 13k • Es Milo : 13k • Es Jeruk : 12k - Daaaaan masih banyak menu-menu lain yang bisa kalian coba guys! Yang mau kesini, silahkan mampir dan cobain makanan-makanan disini ya. ——— @bumbucobek .idn Jl. Pramuka No. 88 - Banjarmasin Buka : 10.00 - 22.00 Setiap Hari ———— . . . #papalapar #papalaparjogja #food #foodie #foodporn #foodgram #foodlover #likeforlike #l4l #f4f #instafood #banjarmasin #instabanjar #vsco #vscocam #vscopic #vscogram #vscodaily #kulinerindonesia #foodshare #mouthgasm #banjarmasinfood #makananenakbanjarmasin #makananbanjar

20
2 minutes ago

Homemade pitas triangles (naan bread baked and cut in triangles ) (..oil and seasonings ) French bread pizza... not the best idea when your teeth are still sore from braces 😬. #pizza #pizzalover #pizza 🍕 #pizzamania #pitabread #foodporn #food #foodphotography #foodstagram #foodgram #instafood #blackfoodbloggers #foodiegram #blackfoodfolks #pghfoodscene #aldiusa

20
2 minutes ago

(PROMO BUY 1 GET 1 ONLY TODAY ) BOBA TERWAJIB PARAH BUAT DICOBA DI 2020, FOR SURE ✌️ -------------------------------------------------- Kami pesan 3 menu ada Lotus Bisco, Tokyo Signature, dan Ovomaltine. For sure favorito itu si Tokyo Signature soalnya di minumannya itu dikasih ice cream biar makin creamy, enak! Plus si lotus bisco first one boba yang kami coba pakai lotus, rasanya? Trust me, you wont regret if you try one. Semanis dan segurih itu rasanya 😍 Yang unik, add on disini bisa diatur Level Gula sesuai selera, bisa milih mau pakai Susu Fresh Milk atau Low Fat. -------------------------------------------------- Khusus hari ini, mereka Promo Buy 1 Get 1 sampai jam 9 malam nanti cess, jadi mumpung diskon, kita coba mi tabe, ajak ki teman ta, pacar ta, selingkuhan ta, temanna selingkuhan ta, ajak semua mi. Mumpung diskon 🤣 -------------------------------------------------- Mariki, Nganre rong! 😁 -------------------------------------------------- 📍 @hastag .boba - Jalan Sangir depan SD Sangir ⏰ 09.00 - 09.00 📌 price: Tokyo Signature - IDR 28.000 Lotus Bisco FF Milk - IDR 29.000 Ovaltine Milk - IDR 27.000 -------------------------------------------------- #nganrerong #rekomendasinganre #hastagboba #bobadrink #viral #boba #jajananmakassar #kulinermakassar #hangout #foodporn #drinkfamous #holiday #foodgram #drink #foodblogger #photography #foodgasm #makassarcantik #instadrink #Makassar #instamakassar #drinkoftheday #fancy #tiktok #tiktokviral #sweet #makassarhits #makassar #milktea #cheesecream

63
2 minutes ago

... 麵糊上畫畫,寫上自己的名字 進烤箱,捲捲捲 變身為專屬自己的蛋糕捲☺️   #蛋糕捲 #米奇 #米妮 #迪士尼 #ディズニー #ミッキー #ミニー #cake #rollcake #handmade #dessert #foodfeed #foodgram #sweet

00
3 minutes ago

Bananas Foster was so one month ago... we are less than a week away from our next adventure! 🎿

31
4 minutes ago

Uno siempre vuelve al lugar donde fue feliz...mis amados #tacos Samurai #instafoodgram #fridayvibes #foodgram #esdegordos

10
5 minutes ago

AYEE #FriedChickenFriday 🔥

151
5 minutes ago

Pempek lenjer dengan cuka sambal khas bangka yang bikin nagih 😆 TOKOPEDIA: mincost SHOPEE: mincost Ikan yang digunakan hanya yang berkualitas PREMIUM. Rasanya ga amis atau bikin eneq, bisa direbus untuk rasa lebih maksimal & sehat. Yuk diorderr 😉 🛵 bisa dikirim lewat GOJEK/GRAB 🎉 untuk acara/pesanan banyak bisa order melalui DM/WA (bio ) #Penyal #PempekNyonyaAlan #PempekBangkaNyonyaAlan #pempekbangka #bangka #asli #aslibangka #ikan #udang #segar #eat #eating #pedas #sambal #tasty #enak #lezat #halal #food #foodie #foodies #foodgram #foodporn #foodoftheday #promo #yummy #kuliner #culinary

40
6 minutes ago

Dessert porn 🤤🤤🤤 Feeder @themosttrusted •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #feedmemontreal #foodie #foodporn #foodlover #foodgasm #foodstagram #foodpics #foodcoma #foodblogger #canada #foodshare #instafood #instagood #ilovefood #sweets #foodgram #mtlfoodie #montreal #picoftheday #omnomnom #delicious #tasty #yummy #foodart #foodphotography #eatingfortheinsta #waffles #food #dessertporn #dessert

211
7 minutes ago

Yuhuu 😋⁣ Ayo rasakan TAMA-YO dari @toastnco .id sekarang! 😍⁣⁣⁣⁣⁣ Perpaduan antara roti panggang, telur yang lembut dan ditambahkan mayo serta keju membuat rasa dari menu ini jadi spesial pake banget 😁⁣ .⁣⁣⁣⁣ Pastikan kalian data;ng hari ini ke @toastnco .id 😍⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @toastnco .id | A Toast For Your Butter Day !⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📞 0812-2100-5757⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📍 Surabaya⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #toastnco #kulinersurabaya #kulinersby #exploresurabaya #foodies #surabayakuliner #foodoftheday #surabayafood #surabaya #surabayafoodies #surabayastreetfood #foodstagram #restaurantsurabaya #surabayakuliner #aslisuroboyo #snacksurabaya #foodgasm #vscofood #foodstagram #instafood #dailyfoodfeed #foodtime #tasty #snack #kuliner #foodie #tasty #foodphotography #brunch #foodgram

30
7 minutes ago

[베이크 | 잠실] . #뉴글_카페 #뉴글_잠실 #이태원맛집 #한남동맛집 #샐러드셀러 . 🍽 치즈타르트 2800 ✔ 평점 | 맛(4/5 ) 가성비(2.5/5 ) ✔ 총평 | 여태 먹은 치즈타르트 중 베스트. 일반 제과점에서 파는 것과 다름. 부드러움 속에 하드함을 실천하는 치즈. "타르트가 맛있으면 얼마나 맛있다고" 라고 생각할 수 있는데 말로 표현하기 어려움... 그냥 녹았음. 하지만 비싸고 테이크아웃만 가능. 백화점 곳곳에 다수 포진하고 있음.

54
7 minutes ago

Meatloaf, roasted asparagus, and whipped potatoes has definitely made my taste buds dance 😍 #tobaccocompany #foodie #foodlover #foodgram #instafood #foodstagram #foodgasm #foodphotography #foodlovers #yum #foodpic #instagood #instagram #ilovefood #getinmybelly #instalike #instamood #photooftheday

40
8 minutes ago

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well • • • This city ignites this nation's cuisine with amazing love and precision. You can’t buy happiness but you can buy sashimi which kinda same thing !!! • • • #sashimi #sashimiplatter #sashimilover #japanesefood #japanesefoodporn #japanesefoodlover #foodporn #food #foodstagram #foodlover #foodpassion #foodgram #dining #instafood #instapics #torosashimi #japanesedining

80
8 minutes ago

𝗖𝗛𝗘𝗘𝗦𝗘 𝗻𝗼𝘁 𝘁𝗵𝗮𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂😏 @lovemonello 𝘧𝘦𝘢𝘵𝘶𝘳𝘦𝘴: 𝗥𝗮𝘃𝗶𝗼𝗹𝗶 𝗮𝗶 𝗣𝗼𝗿𝗰𝗶𝗻𝗶 𝗲 𝗧𝗮𝗿𝘁𝘂𝗳𝗼 •𝘏𝘢𝘯𝘥𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘳𝘢𝘷𝘪𝘰𝘭𝘪 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘱𝘰𝘳𝘤𝘪𝘯𝘪 𝘮𝘶𝘴𝘩𝘳𝘰𝘰𝘮𝘴,𝘳𝘪𝘤𝘰𝘵𝘵𝘢 𝘢𝘯𝘥 𝘱𝘢𝘳𝘮𝘪𝘨𝘪𝘢𝘯𝘰 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘢 𝘣𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘵𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 •⁣ •⁣ •⁣ •⁣ •⁣ •⁣ #food #foodporn #dinner #foodislife #foodstagram #foodie #foodblog #foodblogger #foodgram #foodlover #yum #yummy #sdfoodie #pasta #italianfood #instafood #valentines #ravioli #foodphotography #cheese #california #sandiego #pastas #sandiegoeats #sandiegolife #instagood #sandiegofood #instadaily #sdfoodie #monello #cheese

150
8 minutes ago

Canelones de Rabo de toro en su jugo, bechamel con leche de oveja y queso curado gratinado. El rabo de toro junto con los flamenquines y las berenjenas son un clasico en Cordoba, aqui una forma original de probar uno de los platos tipicos de alli. El lugar es espectacular, volveria a ir una y mil veces más, Regadera en Córdoba. . . . . . . . . #rabodetoro #canelon #cordoba #Andalucia #canelones #Spain #pasta #food #foodporn #instafood #foodgram #foodie #tasty #foodlovers #quesocurado #micromezclum #bechamel #lechedeoveja #instagood #instafood #restaurantetop #restaurant #chef #pastalover #tastyfood #likeforlikes #cocina #goodfoods #restaurante #gastronomylover

60
9 minutes ago

Sushi chef Tag siapa aja!🍴 _____________________________________________ Like👍Share👥Follow🚶and comment💭 _____________________________________________ 🔔 Hidupkan notifikasi untuk melihat konten kita berikutnya 🔔 . #sushi #yummy #delicious #streetfood #taste #lezat #makan #foody #culinary #foodgram #wisatakuliner #tasty #food #kuliner #medankuliner #magnetfood #cake #food

20
9 minutes ago

PESTO TORTELLINI W/ MORTADELLA & BURRATA. ANDOLINI’S. @andolinismarket - - Fresh tortellini stuffed with salty mortadella topped with a home made pesto and burrata. The chilis added a nice kick too. Such a legit dish. - - #aleemchicoeats #foodie #foodgram #instafood #markhamfood #tofoodfeed #torontofoodie #torontoeats #blogto #torontofood #gtaeats #markhameats #yyzeats #foodofinstagram #tastethesix #foodblogger #tasteto #cravethe6ix #6ixsideeats #tastetoronto #craveto #toreats #foodporn #dishedto #foodphotography #FoodieMobbed #torontofoodreviews #andolinismarket

342

Top photos & videos on #foodgram

Yesterday

Невероятная куриная грудка в сливочно-трюфельном соусе с рататуем 😋😋😋 Очень вкусно и сытно 🔥 Гарантируем 😌👌🏻 #ЛюблюКутюр

3564
12 hours ago

𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗕𝗶𝗸𝗼 𝗲𝘃𝗲𝗿! 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝗼𝘁𝘁𝗮 𝘁𝗿𝘆! Triple Threat? More like triple treat! No need to decide which to dig into when the table has mango, biko, and leche flan, because 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗕𝗶𝗸𝗼 𝗱𝗲 𝗟𝗲𝗰𝗵𝗲 by @empacho .ph is a delectable surprise on top of another! Check us out at www.whattoeatph.com! 📷: @whattoeatph ---------- Follow us and drool as we feature the yummiest food in the Philippines! Follow our travel features @thepharchipelago Visit our website at www.whattoeatph.com Contact us for collabs, products reviews and special features! ---------- #whattoeatph #thepharchipelago #traversephilippines #empachoph #biko #lecheflan #mango

93524
Yesterday

The seafood platter at Chef John’s Fish & Chips in Lemon Grove is absolutely delicious! Fresh fish & huge portions! . . . . . #foodie #foodporn #instafood #foodgram #foodphotography #foodgasm #foodography #foodoftheday #instagood #instadaily #traveleats #traveltoeat #foodblog #seafoodporn #fishandchips #seafoodie

1445
13 hours ago

Dimsums 🤤 • Tag/Dm Someone Who Loves Eating This✅ • Follow ➡️ @trellingfood For Amazing Updates 🤘 Follow ➡️ @trellingfood For Amazing Updates 🤘 Follow ➡️ @trellingfood For Amazing Updates 🤘 • • Use #trellingfood to get featured ❤️ • Snapchat-Saurabh_Gulab • Turn Post Notifications On🔥 • #foodgasm #foodgram #saurabhgulab #veggies #unknowninfluencers #delhifoodie #momos

4028
8 hours ago

Vegan because we give a cluck about animals! California’s @eatloveca is back and coming to all five Vegandale stops! Tickets are available so what are you waiting for? Get your tickets now before prices go up March 1st.. 📸by @eatloveca ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #vegandale #daiya #vegandalefestival #vegan #vegans #veganaf #veganism #vegancommunity #govegan #vegansofig #vegansofinstagram #whatveganseat #veganfoodshare #veganfood #foodlover #veganlife #vegano #bestofvegan #food #foodie #foodgasm #foodstagram #foodpic #veganforlife #foodgram #foodphotography #instafood #veganfoodie #veganeats #veganismisthefuture

1.1k31
8 hours ago

Salchiqueso Hotdog! 🔥 We take pride in our different and delicious fusion food!🙌🏻 Tag someone you want to try this with 😋

2547
23 hours ago

obligatory @milkbarstore post to start off the birthday weekend🎂🎉🍴chocolate layer cake with a dash of nyc

1.0k84
Yesterday

Top View Collection ✌🏻🤪

3.3k46
10 hours ago

Went to @jadecafecanal . I was craving chinese food since weeks so when I saw this Asian Bowl in the menu, ahh cant describe my happiness. 😬⁣⁣ ⁣ I ordered mixed portion of Chowmein and Fried Rice with Special Mangolian Chicken 🍜. ⁣⁣ Mann everything was soo tasteful. I enjoyed EVERY BITE. 😍⁣⁣ ⁣ Though i’ve been disappointed by Jade a few times but this place is my happy place now. ❤️⁣⁣ .⁣ #chinese #food #rice #chowmein #chicken #chinesefood #love #chinesefoodlover #foodie #foodlover #foodiesofinstagram #lahore #blogger #bloggersofinstagram #foodblogger #fashionblogger #foodbloggerfeed #foodisbae #foodgram #foodporn #instagram #instaphoto #foodphotography

16917