#dudukrumah photos & videos

Loading...
just now

Body is at home. Mind is somewhere out there having coffee. So are you doing anything creative at home? . #stayhome #dudukrumah

00
just now

Salam Nisfu Syaaban 1441H/2020 #dudukrumah #stayathome

00
just now

. ‼️ORIGINAL‼️ . Samba OG Oyster Release Date : May 31st, 2019 Price: RM550 . ‼️LIMITED SIZE‼️ UK6 - UK9.5 . ‼️DEPOSIT‼️ ‼️Free Postage‼️ ‼️PRE-ORDER‼️ . #dudukrumah #stayhome #saudhagarkasot #ori #adidasmurah #adidasori #kasutadidas #kasutadidasmurah #nikemurah #kasutnike #kasutnikemurah #kasut #kasutmurah #murah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #bola #bolasepak #kasutbola #kasutlelaki #kasutperempuan #freeshipping #freepostage

00
just now

“Ashraf” buat pe tu...lain maciam dia punya syokk😂 . slide ke tepi👉 dan follow ig di bawah utk penawar masalah kelakian anda👇 . follow🔥🍆: @minyaklintahbelacakmurah @minyaklintahbelacakmurah @minyaklintahbelacakmurah . Jom follow ig nie utk 👇 👍🏼Membantu merawat masalah zakar layu 👍🏼Memanjangkan zakar 7-9 inci! 👍🏼Membesarkan zakar! 👍🏼Tahan lebih lama 👍🏼Merawat kencing tak lawas! 👍🏼Melancarkan pengaliran darah! 👍🏼Membetulkan urat saraf! 👍🏼Lulus kementerian kesihatan malaysia NOT180200562K . Dan paling penting kesan boleh dirasai pada pertama kali pengunaan! . Dengar cerita min ig tu tengah buat promosi😬 . #perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #johor #dudukrumah #igshopmalaysia #selangor #shahalam #ampang #melaka

00
1 minute ago

FILM REVIEW: Andhadhun - Hindustan bhai! . Actually boleh ditonton bersama keluarga TAPI awal² tu hmm.. jangan la sebab ada 'unnecessary scene' yang kalau takde pun plot berjalan tapi Netflix kan takde censor.🤦🏻‍♀ . Ok alkisahnya macam mana boleh TERtengok cerita ni? Malam tu saja browse trailer playlist filem Hindustan di Netflix. Trailer Andhadhun ni pelik sebab kemaen pianist main piano melodi sweet jiwang tapi at the same time ada perempuan tengah lap darah di lantai. Hah, clickbait kan? So teruslah ditonton.😉 . Kisah dia fasal seorang pemain piano yang berbakat. Tapi dia ada satu top secret. You'll figure it out along the story. Konflik bermula apabila dia jumpa pelakon popular zaman dolu-dolu. So nak tau apa berlaku? Pi la tengok, sesuai untuk mengubat jiwamu yang lara. Agitewww~ . Cerita dia fast paced dan banyak humor. Watak Akash tu best. Any incident yang berlaku revolves him, mesti jadi lawak. So this is an entertaining movie, actually. . Cerita ni sama macam filem Daulat tadi: NOBODY is NICE. Cuma mood cerita ni misteri dan kelakar. Rasanya takkan nak terlepas satu babak pun sebab semua babak adalah penting untuk sambungkan titik-titik plot. (Hah dah mula dah cakap macam novelis😂 ). . Awal cerita ada satu babak arnab buta. Babak tu pun 'ditutup' dengan baik. So kita faham apa significant arnab tu.😎 . So those yang suka misteri + kelakar, wajib tengok ni. Sekali lagi, berbanding dengan filem Daulat... saya sangat suka ending movie ni. Buatkan kita keluar cinema dengan kelegaan dan senyuman. . I bet you'll do! . Rate IMDb bagi 8.3 manakala saya personally bagi 9 sebab karakter Akash tu comel.😁 . #movierecommendation #filmreview #ulasanfilem #andhadhun #hindustan #stayathome #stayathomemovieplasylists #dudukrumah

10
1 minute ago

MaafKanSayaAmpunKanSaya 🙏 SemogaDipertemukanDenganRamadhanAkanDatang🤲 Sempena malam ini malam Nisfu Sya'ban saya ingin memohon MAAF daripada semua sahabat2 yang disayangi ❤️ sekiranya saya ada/pernah MENGUMPAT 🙏 - dengan sengaja - atau pun tidak disengajakan - dengan mulut - maupun melalui tulisan disepanjang pertemuan di group ini 🙂 Begitu juga dalam pergaulan kita; sekiranya ada kata², gurauan atau teguran dari saya yg mengguris hati, diharap sudi meMAAFkan saya dgn setulus HATI & seIKHLAS mungkin 🙏 *Hidup saling berMAAF²an,* *saling tegur-menegur* *& berkongsi ilmu yg bermanfaat* *Agar tiada perasaan:-* *- Dengki* *- Khianat* *- Sombong* *- Bangga Diri.* Selamat Memburu REDHA ALLAH... 🤲❤️ Hadirkan saya dalam DO'A kalian di malam ini 🤲Sempena malam Nisfu Sya'ban, salah satu malam doa yang tidak ditolak oleh Allah bagi sesiapa pun yang berdoa kecuali orang yang syirik kepada Allah dan memutuskan silaturrahim 🤲☺️ . #tipskurus #eatclen #coachonlineuolls #misimengecil #jomkurus #serat #stayhome #fittness #dudukrumah #senamankuruskanbadan #tipscantik #tipsdiet #hapuscovid19 #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #pkp #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #kurusmudah #malaysia #ctdk #lostweightjourney #fitnessmotivation #21daychallenge #tipskuruscantik #teamsitinadiah #zulariffinlovers #travel

10
1 minute ago

Agak agak apa yang terjadi yang last sekali 😂 . boskita @amirul .rizuan @ #lawak #dudukrumahchallenge #dudukrumahdiamdiam #dudukrumah

00
1 minute ago

Menyelerakan 😍😍 sentiasa buat termimpi MAKAN SEKALI PASTI NAK LAGI!😩 hehe, anda #dudukrumahdiamdiam kami hantarkan terus ke depan pintu rumah anda Tekan sahaja link di bio untuk order! #teampiqapaan #bronishq #broniskomrad #dropshippingbusiness #kuihrayamurah #crunchy #rugitakbeli #almond #chocolate #stayathome #belijangantakbeli #belidarirumah #dudukrumah #kamihantar #sedapgiler #redvelvet #browniecookies #browniecookiesmurah #browniecookiesviral

00
1 minute ago

#打鼓 🥁咚咚咚 #手势舞 💕 #30分钟学会 #完成 ✅ 😂😂😂 #stayathome #dudukrumah #days22

00
1 minute ago

15 Syaaban 1441H Salam Nisfu Syaaban 1441h bersamaan 9 April 2020 - Kolej Komuniti Rembau - #stayathome #dudukrumah

00
1 minute ago

NASIHAT KESIHATAN BERKAITAN COVID-19 ✨ 📌 Pastikan setiap hidangan makanan mengandungi sumber karbohidrat seperti nasi, mi dan sumber protein seperti ayam, ikan, daging dan kekacang. 📌 Masih tiada sebarang kajian saintifik dapat membuktikan jenis makanan atau perubatan tradisional yang boleh menghalang jangkitan virus ini. 📌 Pastikan setiap hidangan makanan yang diambil adalah sihat, seimbang dan pelbagai. Penjagaan kesihatan sangat penting terutama dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan dalam memastikan misi negara dalam memerangi virus COVID-19 berjaya dilaksanakan ✌ Customer Care 😊 📲📲 011-2732 5364 📲📲 011-2732 5364 #ktcz #ptpu #kelastuisyen #dudukrumah #stayhome #stayhealthy #staysafe

00
1 minute ago

Semoga ada Sinaran & terus bersinar.. #DudukRumah # StaySafe.

00
1 minute ago

mendadak makeup gunain yg di pouch pribadi aja plus si raisha @lovely .raisha lg girang punya makeup pallete baru😀 . . #videotutorial #makeuptutorial #momlife #momanddaughtergoals #dirumahaja #dudukrumah #stayhome

10
1 minute ago

Reposted from @ainnajwa53 #Repost @aqies0294_kbefamily2 • • • • • • assalamulaikum sis @azmin5 sebab ambil part vidoe ada tertera nama qies nak simpan buat kenangan di sini .bab melukis dari dulu lagi adik kesayangann @khaibahar94 memang pandai ☺️ #Repost @azmin5 (with @report .for.insta ) ... Rindu Nk MeluKis..Tp Lum Ade Ms..PeraLatan Pn Byk Xde..xSiLap Jari2 Pn Dh KejuNg..geRam tgk HasiL2 dr Org Lain..🥰 Rindu Lak Kt Cikgu @azura_ally Seni Kite Ni 😍..Nk Join Class Lg BoLe x..😆 #KhaiBahar #KhaiBaharEmpire #DudukRumah #sayanghampa #khaibahar2020 #adikherol #sayanghangjuga #sayangkhaibahar #khaibaharempire1 #khaibaharspoters - #regrann

00
1 minute ago

Collection: Houndstooth Type: Shawl comes with Inner(recommended pada yg suka tudung ironless tau🤩 ) Material: Houndstooth Price: RM73 (Semenanjung Malaysia ) RM76 (Sabah & Sarawak ) SGD / BND $36 (Singapore & Brunei ) . Dm/wsp 0139824543 or just klik the bio . Or walk in to @suraya_wardrobe (open soon after PKP ) . Or COD (area berdekatan shj😘 ) . #naelofarHijab #neelofa #naelofar #naelofarhijablover #naelofarhijabbesut #naelofaroriginal #naelofaronline #pkp #rmo #pkpd #perintahkawalanpergerakan #stayathome #staysafe #dudukrumah #stayhealthy #staypositive #staystrong #stayhomestaysafe #covid19 #covid_19 #coronavirus #corona #coronamemes #surayawardrobe #youngandglowbesut #besut #jerteh #besutterengganu #terengganu

00
1 minute ago

仪式感很重要 ♥️ 就算mee sedap也可以感觉很厉害 cheers 🍷🍷 中间那个看起来很像鸡排 但其实是我自己烤的烧肉 好不好吃我不方便说太多 😂 #stayathome #dudukrumah

20
2 minutes ago

PROMO BOTANICAL EFFECTS SET KEMBALI LAGI😍👏🏼👏🏼 15% OFF !!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ BOTANICAL EFFECTS DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹 CLEANSER, 113g⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹 HYDRATE, 88ml⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Paling paling basic, uolls wajib ada dua items ni. Yang lain skip dulu if tak cukup bajet. But kena ingat, kalau uolls pakai tak cukup satu set, dont expect you will get the great results okay ! Nak result cantik, wajib pakai satu set 😍🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapaaa nak merawat kulit ? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ jum jadi customer saya untuk saya bimbing anda sama sama sihatkan kulit dengan saya😘😘😘💓⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jangan lepaskan peluang ni , jom grab satu . Tak rugi pun, rugi sebab tak grab je! 😁 btw bulan ni ada promo ! Less 15% gais for formula 2😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . Untuk detail boleh pm dyaa lelaju yaa gais!! Atau boleh dm your phone number and nt dyaa akn ws uolls 🤤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Your Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @_dyaazri 💄💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 01126935404⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ click link at profile ☝️ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #malaysiawillbeok #top5skincare #sideincome #marykaymakeup #marykaymalaysiasingapore #marykaykotabharu #marykaymelor #marykayketereh #marykaykoklanas #marykaypasirputeh #marykaybachok #marykaypasirtumboh #marykaydyaazri #marykaygambang #marykaykuantan #marykayump #neelofar #makeuptutorials #followforfollowback #likeforlikes #iger #instafamous #malaysiawillbeok #vivyyusof #dudukrumahchallange #juststayathome #dudukrumah #kitajagakita #stayathomechallenge #kekalcantik

20
2 minutes ago

#sale . T-shirt FOR SALE 🔛 . . RM 20 Size L Pit 20 Labuh 26 Condition 9/10 COD Pasir Gudang 🚗 Free Postage 🚚 . Berminat boleh whatsapp.... 📲 #bajubundle #bundlemurah #bundlemurahmura #bundlemalaysia #bundleonline #bundleonlinemalaysia #bundleonlinemurah #barangbundle #barangbundlemurah #barangbundlemalaysia #barangonline #barangonlinemurah #barangonlinemalaysia #dudukrumah #stayhome #pasirgudang #johorbahru

00
2 minutes ago

Senarai kelas online hanya dalam whatsapp group hanya dengan #stayhome bersama leader2 Nurraysa.😍😍 Belum lagi bile founder buat zoom meeting🤭🤭🤭 Amacam? Ada berani nak lemau2 di musim #pkp ? Memang taklah🤣🤣🤣🤣 Hari² kne ketuk dengan leader weh. #nurraysa #nurraysabeauty #dudukRumah #bisnessOnline

00
2 minutes ago

Anda topup atau bayar bil untuk sebulan berapa? Jika lebih dari RM50, saya cadangkan anda tukar kepada simkad Tonewow. Kenapa? (1 ) Modal simkad hanya RM10 (2 ) Pakej pelan 89GB data + unlimited call (3 ) Baki data boleh di carry foward (4 ) Percuma pelindungan khairat kematian RM2000 (5 ) Kumpul wowcher points. Boleh tebus untuk membeli barang lebih 1,000 outlet seluruh malaysia (6 ) Anda akan dibayar duit apabila mengajak orang lain menggunakan simkad hebat ni. Berminat? Klik sekarang untuk book wasap.my/60129955365/DaftarTonewowRM10 . https://jutawan2step.com/info/1314568 #dudukrumah #kerjadarirumah #tonewow #incomepasif #pencenmuda #setiapbulanmasyuk #bisnesonline #bisnestelco

00
2 minutes ago

PROMO BOTANICAL EFFECTS SET KEMBALI LAGI😍👏🏼👏🏼 15% OFF !!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ BOTANICAL EFFECTS DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹 CLEANSER, 113g⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹 HYDRATE, 88ml⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Paling paling basic, uolls wajib ada dua items ni. Yang lain skip dulu if tak cukup bajet. But kena ingat, kalau uolls pakai tak cukup satu set, dont expect you will get the great results okay ! Nak result cantik, wajib pakai satu set 😍🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapaaa nak merawat kulit ? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ jum jadi customer saya untuk saya bimbing anda sama sama sihatkan kulit dengan saya😘😘😘💓⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jangan lepaskan peluang ni , jom grab satu . Tak rugi pun, rugi sebab tak grab je! 😁 btw bulan ni ada promo ! Less 15% gais for formula 2😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . Untuk detail boleh pm dyaa lelaju yaa gais!! Atau boleh dm your phone number and nt dyaa akn ws uolls 🤤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Your Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @_dyaazri 💄💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 01126935404⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ click link at profile ☝️ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #malaysiawillbeok #top5skincare #sideincome #marykaymakeup #marykaymalaysiasingapore #marykaykotabharu #marykaymelor #marykayketereh #marykaykoklanas #marykaypasirputeh #marykaybachok #marykaypasirtumboh #marykaydyaazri #marykaygambang #marykaykuantan #marykayump #neelofar #makeuptutorials #followforfollowback #likeforlikes #iger #instafamous #malaysiawillbeok #vivyyusof #dudukrumahchallange #juststayathome #dudukrumah #kitajagakita #stayathomechallenge #kekalcantik

20
2 minutes ago

Our one month free access to #Twinkl Resources has been extended at least for another month! Yes! With uncertainty situation at the moment and Malaysian government might extends the Movement Control Order (MCO ) which ends on 14 April to curb #covid19 , we generously extending our free access offer to all teachers and parents during school closures. Visit www.twinkl.co.uk/offer and enter offer code CVDTWINKHELPS. Stay safe and healthy! ❤️🤲🏻🧑🏻‍💻👩🏻‍💻🇲🇾 Tawaran selama satu bulan akses percuma Twinkl telah dilanjutkan! Ya! Berikutan situasi tidak ketentuan dan kemungkinan Kerajaan Malaysia melanjutkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP ) untuk menangani wabak #coronavirus yang Berkshire 14 April kami memutuskan melanjutkan tawaran akses percuma sumber dan bahan Twinkl untuk para guru dan ibu bapa. Sila lawat www.twinkl.com/offer Dan masukkan kod tawaran CVDTWINKLHELPS. Jaga diri anda, kekal selamat dan sihat! #stayathome #dudukrumah #homelearning #belajardirumah #belajar #malaysia #cikgu

00
3 minutes ago

Kalau #WD Krim Calit nadi kiter ni tak berkesan. Tak mungkin boleh selesai 10K WD dalam masa 8 hari. Betul tak? 😉 #DealerAdleesyaBeauty

01
13 hours ago

Hari ni St0K #WD keluar dari Warehouse 4250 U N I T. Alhamdulillah Cuma yang sedihh ST0K WD tinggal dalam simpanan hanya 3K sahaja untuk pengguna. Ermmm pastu kitaaa nanges la sama sama-sama di bucu langsir ye. Sapa yang nak buat stok better kaut 2 unit sebab diskaun lebih RM50. Sebelum ni just jimat rm40 je tau. 😚

71

Top photos & videos on #dudukrumah

29.8k327
10 hours ago

Daripada stranger, tak sangka boleh jadi kawan pula. Siap kongsi minat yang sama tu. Itulah hebatnya 'kuasa viral'. Media sosial ni banyak kegunaannya, macam cari saudara/kenalan yang dah lama terpisah. Yang penting kena bijak gunakannya dengan baik. Artikel penuh di highlight dan ig Story. #mstaronline #stayathome #dudukrumah #lepakrumah

11.2k51
10 hours ago

呆在家的第22天了 去客厅 是自助游 去厨房 是环岛游 出去倒个垃圾 已经是 出国游!✈️ . . . #lokdownday22 #throwback #dudukrumah #dudukdirumah #stayhome #staysafe #wecandoit #positivevibes

47526
4 hours ago

little throwback , bersaksikan anis hidung mummy memang kecik dulu so sekarang ni xtak tahu la kembang semangkuk dah ni 😂 @cnan94_ !! #tiktok #tiktokindonesia #stayhome #dudukrumah #staysafe

8.1k22
2 hours ago

Adik’s Bihun Sup Bihun Tak Mandang by @adikfoods Dah Siaaappp! Bila nak celur bihun, buka gerobok tapi bihun tak mandang (tiada ). Jenuh cari kut-kut ada tersembunyi kat mana-mana tetapi hampa, memang dah habis. Tak kan nak keluar kan? Saya ikut peraturan #stayhome . Nasib baik ada kuetiau😁 . Saya guna Serbuk Bihun Sup Adabi. Senang, sekarang nak jimat barang dapur jadi guna serbuk ni tak perlu letak bawang, perencah atau perasa lagi. CEPAT, MUDAH,SEDAP! MOH LE BUAT! . Dah kenyang bolehlah menyanyi praktis untuk masuk pertandingan dan dapat HADIAH WANG TUNAI & HAMPER @adabi_consumer . Jom join #KarokAdabi sekarang 😁 . CARA PENYERTAAN : ● Rekod video anda menyanyikan salah satu lagu iklan Adabi ● Muat naik video nyanyian anda ke platform Instagram anda ● Tag @adabi_consumer dan sertakan hashtag #KarokAdabi pada ruangan caption ● Pastikan akaun Instagram anda "unprivate/public account" ● 10 Pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan jumlah "LIKE" paling banyak pada video penyertaan ● Tarikh tutup penyertaan pada 17 April 2020 pada jam 9 malam . *Tertakluk pada terma & syarat . ▪️Kredit Lagu : Ikutku menyanyi, Junainah M Amin . ♨️Bahan-bahan (5 orang makan ) 1 paket bihun 3 paket Serbuk Bihun Sup Adabi ¼ ekor ayam 12 cawan air 2 paket fishball atau 1 paket fishcake Daun sup Daun bawang Sayur sawi Taugeh Isi ayam direbus & carik Cili padi kicap Bawang goreng . @syedded . #adikfoods #adikfoodsrecipe #adabi #bersihdanasli #stayathome #dudukrumah #staysafe #lunch #dinner #malaysia #brunei #singapore #malaysia #soup #noodles #veggies #chicken #foodie #homemade #cooking #yummy #delicious #love #music #foodblogger #instafood #likeforlike

3.1k30
1 hour ago

☞ Makcik ini OKU, dia nak pergi pasaraya NSK, tapi takde mask. So kami bagi mask dan glove pada makcik ini. Dia sorang2 je pergi beli barang, tak ada siapa yang bantu dia. Beli barang pun lepas dapat bayaran BPN. Semoga dipermudahkan segala urusan makcik ini... #kitajagakita #stayhome #dudukrumah _ ⭕ 𝐽𝑜𝑚 𝑓𝑜𝑙𝑙𝑜𝑤 ➡ " @dinishmedia " 𝐼𝑛𝑠𝑡𝑎𝑔𝑟𝑎𝑚 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡. 𝑊𝑒 𝑝𝑜𝑠𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑜𝑚𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑠𝑎𝑟𝑦 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑠 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑐𝑢𝑟𝑟𝑒𝑛𝑡𝑙𝑦 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐 𝑠ℎ𝑜𝑢𝑙𝑑 𝑘𝑛𝑜𝑤 𝑓𝑟𝑜𝑚 𝑡ℎ𝑖𝑠 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡.

2909
2 hours ago

Bila dalam kepala otak kau ada banyak benda nak buat tapi abe pesan concentrate 1 by 1... Kau pun mulalah meratap melukut di tepian gantang... 😂🤣😂 . . . . WhatsApp me for ACTIVA SANITIZER 70% MEDICAL ALCOHOL #stayathome #besafe #kitajagakita #dudukrumah RM9.00 only +60133662616 . . . @snowyinstantwhite_hq @snowyinstantwhite_hq . . . #azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juitaikattepi #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #taleoftwosister #juitajuice #juitaikattepi #duatakdircinta #maaftakindah

6.2k31
9 hours ago

Since 1996 and still WARNING ⚠️ Stay at Home guys! Duduk Rumah Jangan kesini kesana kesini tauuu. #babyNynaa #1996 . #RMAF #DudukRumah #AngkatanTenteraMalaysia #RoyalMalaysianAirForce #stayhome #quarantine #chill

3.4k40
Yesterday

Bila dah terlalu berdendam, sampai orang yang disayang senang sahaja di tolak tepi 💔💔💔 • #rinduyangterindah | ISNIN - KHAMIS | 10 MALAM | SAMARINDA • #dramasangat #dramasangatofficial #dssquad #tv3malaysia #leraikanbenciagarcintadimiliki #stayhome #dudukrumah #fightcovid19

5.5k14