#dmracademymarketing photos & videos

Loading...
2 hours ago

Kejayaan itu tercipta hasil dari kegagalan, Jangan kamu kecewa jika gagal. . . Akan ada halangan dan cabaran akan datang yang meraguimu. Akan ada kesilapan. Tetapi dengan kerja yang keras tiada had untuk kamu BERJAYA 😍 . #DMRACADEMYMARKETING #PakarDigitalOnlineMarketingAnda #onlinesifu #fbadsmarketing #facebookads #personalcoaching #kelasdigital #kelasdigitalmarketing #kelasigads #sifudigital

30
Yesterday

"TUNTUTLAH ILMU DISAAT KAMU MISKIN, IA AKAN MENJADI HARTAMU. DISAAT KAMU KAYA, IA AKAN MENJADI PERHIASANMU" . . . Menuntut ilmu itu perlu dilakukan secara berterusan, tidak mengira masa, tempat & juga keadaan💪.. . . Sbb semakin banyak kita menuntut ilmu, semakin luas ruang kekayaan serta kejayaan hidup 👍.. . . So, siapa yg nak belajar FB Ads, IG Ads, Website or Editing Video & Youtube Channel? . 👉 Komen kat bawah "sy nak", nanti admin DM laju2 . . #DMRAcademyMarketing #facebookads #instagramads #binawebsite #editingvideo #youtubechannel #pengarah #DMRGlobalEmpire #fbads #igads #onlinecoaching #webmaster #malaysia2019 #malaysia2020 #pakardigitalonlinemarketinganda #kelaspraktikal #kelasterbaik

40
Yesterday

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1670
Yesterday

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

60
Yesterday

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

50
2 days ago

Semuanya bermula disini ! . Disini ? Dimana ? 🤔 . Didalam diri kita sendiri . Tukar mindset dan teruskan usaha walau apepun rintangan yang datang 💪 . Tapi ingat jangan redah tanpa ilmu ya . Pasti kan berilmu baru lah yang datang semua kita dapat tepis begitu sahaja . In Shaa Allah 🥰 . . #DMRAcademyMarketing #facebookads #instagramads #binawebsite #editingvideo #youtubechannel #pengarah #DMRGlobalEmpire #fbads #igads #onlinecoaching #webmaster #malaysia2019 #malaysia2020 #pakardigitalonlinemarketinganda #kelaspraktikal #kelasterbaik

30
3 days ago

Macam mana nak capai sebuah kejayaan? 🧐 . . Untuk capai sesebuah kejayaan, ianya bermula dengan mencuba, bilamana kita berani untuk mencuba sesuatu yang baru dan terus mencuba, pasti kejayaan itu akan datang pada kita . Apabila kita takut untuk mencuba, pasti agak sukar untuk kita terus maju kehadapan . Jadi untuk menjadi manusia yang berjaya kita harus berani mencuba dan yakin dengan diri kita sendiri bahawasanya kita boleh mencapai kejayaan yang diinginkan 💪💪💪 #DMRAcademyMarketing #facebookads #instagramads #binawebsite #editingvideo #youtubechannel #pengarah #DMRGlobalEmpire #fbads #igads #onlinecoaching #webmaster #malaysia2019 #malaysia2020 #pakardigitalonlinemarketinganda #kelaspraktikal #kelasterbaik

50
4 days ago

FEEDBACK KELAS INSTAGRAM ADS 😍 . . "Dah run iklan sejak dari kelas tu. Alhamdulillah ada pembeli dah" . . Alhamdulillah makin ramai berpuas hati dengan kelas praktikal kami! Siapa lagi nak kami bantu untuk meningkatkan sale business anda? Jom sertai kelas digital praktikal kami sekarang 😍 . . #DMRACADEMYMARKETING #PakarDigitalOnlineMarketingAnda #kelaspraktikal #onlinesifu #fbadsmarketing #igads #igadsmarketing #digitalmarketing #onlinebusiness #founder #personalcoaching #DmrGlobalEmpire

10
4 days ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

50
4 days ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

00
5 days ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

980
6 days ago

DARI ZERO TAK TAHU APA2 TERUS AUTO PANDAI RUN FB ADS! 😱 . . . "Tq tau mmang best sifu ajar.. Suka sgt mudah faham.. yg best lagi buat sampai berjaya" Ell - Cheras . . Terima kasih kepada anda yg percayakan DMR Academy 🥰. Coach2 akan sentiasa buat yg terbaik untuk bantu anda semua 👍👍 . . 👉 Siapa kat sini yg nak pandai mcm peserta2 kami sebelum ni komen "pm saya" . . #kelasdigital #sifuonline #kelasfacebookads #kelasinstagramads #dmracademymarketing #kelasoffline #kelasonline #pakardigitalonlinemarketinganda #kelasonlinemurah #kelaswebsite #personalcoaching

10
6 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
6 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

41
6 days ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1090
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

170
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

70
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

30
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

70
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1250
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1010
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

20
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1260
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

30
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
2 weeks ago

'Perancangan adalah seperti peta. Tanpanya, perjalanan business kita akan sesat'. . . Kegagalan yang utama adalah gagal untuk membuat perancangan. . . Jadi kita seharusnya mempunyai perancangan dalam business supaya business kita berjalan lancar. . . #DMRAcademyMarketing #facebookads #instagramads #binawebsite #editingvideo #youtubechannel #pengarah #DMRGlobalEmpire #fbads #igads #onlinecoaching #webmaster #malaysia2019 #malaysia2020 #pakardigitalonlinemarketinganda

40
2 weeks ago

Sentiasa jaga niat . Jangan sesekali ade sifat dengki dan iri hati pada orang lain❗ . Biar berjaya atas usaha sendiri . Mana yang kurang , pergi belajar dan perbaiki diri 💻 . Jangan jatuhkan orang lain hanya semata-mata nak berjaya. Kerana kejayaan itu takkan kekal lama 😎 . Nak kejayaan terus berkekalan adalah bermula dari niat dan usaha tanpa henti . in shaa Allah 🤗 . Siapa lagi hari ini nak cipta kejayaan bersama DMR Academy ? 🙋🏻 . . #PakarDigitalOnlineMarketingAnda #Pengarah #DmrGlobalEmpire #DmrAcademyMarketing #Founder #SKBeauty #Maluuperboskurr #Malaysia2019 #PersonalCoaching #onlinecoaching #onlinesifu #fbadsmarketing #fbads #igads #instagramads #webmaster #kelasonline #kelasonlinemurah #editingvideo #youtubechannel #shooting

50
2 weeks ago

"𝗞𝗲𝗴𝗮𝗴𝗮𝗹𝗮𝗻 𝗧𝗶𝗱𝗮𝗸 𝗔𝗸𝗮𝗻 𝗠𝗲𝗻𝗷𝗮𝘁𝘂𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗔𝗻𝗱𝗮 𝗦𝗲𝗸𝗶𝗿𝗮𝗻𝘆𝗮 𝗔𝗻𝗱𝗮 𝗕𝗲𝘁𝘂𝗹-𝗯𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗡𝗲𝗸𝗮𝗱 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗕𝗲𝗿𝗷𝗮𝘆𝗮.." . . 𝑇𝑒𝑡𝑎𝑝 𝐵𝑎𝑛𝑔𝑢𝑛 𝑑𝑎𝑛 𝐵𝑎𝑛𝑔𝑘𝑖𝑡 𝑢𝑛𝑡𝑢𝑘 𝑇𝑒𝑟𝑢𝑠 𝐵𝑒𝑟𝑗𝑎𝑦𝑎 𝐷𝑖 𝑚𝑎𝑛𝑎 𝑆𝑒𝑠𝑒𝑏𝑢𝑎ℎ 𝐾𝑒𝑗𝑎𝑦𝑎𝑎𝑛 𝑑𝑎𝑡𝑎𝑛𝑔 𝐷𝑎𝑟𝑖 𝐾𝑒𝑔𝑎𝑔𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑀𝑎𝑠𝑎 𝐿𝑎𝑙𝑢 🥰 . 𝐽𝑎𝑛𝑔𝑎𝑛 𝑆𝑒𝑠𝑒𝑘𝑎𝑙𝑖 𝑃𝑢𝑡𝑢𝑠 𝐴𝑠𝑎 𝑢𝑛𝑡𝑢𝑘 𝐶𝑎𝑝𝑎𝑖 𝐾𝑒𝑗𝑎𝑦𝑎𝑎𝑛 𝑌𝑎𝑛𝑔 𝐴𝑛𝑑𝑎 𝐼𝑚𝑝𝑖𝑘𝑎𝑛 💪 . . Kami TEAM DMR ACADEMY sentiasa support dan mendoakan kejayaan anda 😊 . . #PakarDigitalOnlineMarketingAnda #Pengarah #DmrGlobalEmpire #DmrAcademyMarketing #Founder #SKBeauty #Maluuperboskurr #Malaysia2019 #PersonalCoaching #onlinecoaching #onlinesifu #fbadsmarketing #fbads #igads #instagramads #webmaster #kelasonline #kelasonlinemurah

30

Top photos & videos on #dmracademymarketing

Yesterday

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1670
last month

No Filter. Sunkissed🌞✨ . Follow my sec acc for every methode & serious coaching updated! 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

2290
last month

I am Slytherin’s House🐍💚 . Follow my sec acc for every methode & serious coaching updated! 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

1560
last month

Sawadee Kha สวัสดีคะ 🇲🇾🇹🇭🙏🏻 . Me #faceappchallenge 👱🏻‍♂️ -> 👱🏻‍♀️ @yoshirinrada . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

17530
6 days ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1250
Jun 2020

Website class. Terima kasih kepada peserta yang join kelas website kami 1/6/2020. Terlalu banyak ilmu yang coach Azlan ajar di dalam kelas mengenai cara dan teknik perniagaan di dalam website. Semoga semua maju diri dan maju jaya dalam perniagaan masing masing ✨ #PakarDigitalOnlineMarketingAnda #Pengarah #DmrGlobalEmpire #DmrAcademyMarketing #Founder #SKBeauty #Maluuperboskurr #Malaysia2019 #onlinecoaching #onlinesifu #fbadsmarketing #fbads #igads #instagramads #kelasonline #kelasonlinemurah

100
4 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1380