#digitalguruhq photos & videos

Loading...
20 hours ago

“Slytherin house values ambition, cunning, leadership, and resourcefulness; the Sorting Hat said in Harry Potter and the Philosopher's Stone that Slytherins will do anything to get their way. The house mascot of Slytherin is the serpent, and the house colours are green and silver. The Slytherin motto is "Slytherin will help you on your way to greatness". Salazar Slytherin founded the house. The Head of House is Severus Snape until near the end of the sixth book. Then, Horace Slughorn, the previous Head of House, comes out of retirement re-assuming authority. The ghost of Slytherin house is The Bloody Baron. According to Rowling, Slytherin corresponds roughly to the element of water. The Slytherin dormitories and common room are reached through a bare stone wall in the dungeons. The Slytherin common room is a long, low, dungeon-style room, located under the Hogwarts Lake, furnished with green lamps and carved armchairs. The room is described in the second book as having a greenish glow. The Sorting Hat claims that blood purity is a factor in selecting Slytherins, although this is not mentioned until the fifth book. There is no reason to believe, however, that Muggle-born students are not sorted there, merely that pure-blooded students are more desirable to that house, as there are several examples of half-bloods in the house (such as Snape and Voldemort ). In Deathly Hallows, a group of Snatchers claim that "not many Mudbloods" are sorted into Slytherin🐍💚” . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

190
Yesterday

“Hufflepuff values hard work, patience, justice, and loyalty. The house mascot is the badger, and canary yellow and black are its colours. The Hufflepuff motto is "Those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil". The Head of this house is the Herbology teacher Pomona Sprout, and the house ghost is The Fat Friar. According to Rowling, Hufflepuff corresponds roughly to the element of earth. The founder of this house is Helga Hufflepuff. The Hufflepuff dormitories and common room entrance "is concealed in a stack of large barrels in a nook on the right hand side of the kitchen corridor." To enter, one must tap the barrel two from the bottom in the middle of the second row in the rhythm of 'Helga Hufflepuff'. Unlike any other house, the Hufflepuff common room has a repelling device that douses the illegal entrant in vinegar if the wrong lid is tapped or the rhythm is wrong. The Hufflepuff common room is filled with yellow hangings and fat armchairs and it has little underground tunnels leading to the dormitories, all of which have perfectly round doors, like barrel tops (much like a badger sett🦡💛” . #hufflepuff #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

270
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1740
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

70
1 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

60
2 weeks ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

50
2 weeks ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

00
2 weeks ago

@asyalliee Founder of @lovelieebeautyhq pernah viral 1 ketika. Tagline: “Macam cantik je, Macam comel je” [Influncers, Youtuber & Artis for her New Album ni one of my mentee] Even dah Millionare pun dtg belajar dengan saya untuk praktikal 💯%❤️ . Walhal, dah famous boleh buat zero kos marketing direct dengan existing followers dia. Why dia dtg belajar sebab dia nak ILMU! Dia buang ego dia jauh2. Tak sombong pun, Humble! Tetap cari ilmu dengan sesiapa pun malah dah Kaya dah berjaya, Tak bersikap seperti langit pun. Seorang yang hebat luar biasa! Saya mengajar di Instagram ni selalunya ramai dari kalangan influncers juga sebab ilmu digital tak sama dgn diri dia sebagai “InstaFamous” tetap sikap humble. Sebab dalam peniagaan online ni memudahkan kerja dia juga beriklan👩🏻‍🎓 . Since habis sekolah juga saya dah belajar dalam bidang Marketing ADS ni cuma start saya mengajar pada beberapa tahun lalu. Story ni pada tahun 𝟏𝟒 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 dia datang belajar praktikal dengan saya tahun lepas kalau tahun ni 2020 kan😍 . Alhamdulillah dengan pencapaian dia makin maju ke tahap sekarang ni dengan usaha dia juga. Sebab ilmu ni kalau nak cari tak akan habis🙅🏼‍♂️ . Manfaat bagi dia seorang peniaga online business bukan terletak pada followers dia je. Dia memerlukan team untuk grow. Sebab tu ilmu digital ni ada manfaat utk dia dan anak team dia yang mungkin tak ramai followers tapi masih ada peluang besar dalam business. Syukur Alhamdulillah saya doakan Asyalliee ni dipermudahkan segala urusan. Aamiin...😇🤲🏻 . P/S: Tak sempat nak amik gambar. Tapi ni jela kenangan . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #throwback

1000
2 weeks ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
2 weeks ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

41
2 weeks ago

Saya coaching orang ikut kan dah beberapa tahun dulu tapi tak aktif nak post di ig feeds ni. Mostly kat story & results2 mentee saya yg join class saya pun saya share di highlight👨🏼‍🏫 . Now kasi chance ok? Saya post banyak2 kalau rajin sebab kalau tak contents pun nampak terabur. Ikutkan kalau nak post pic since dulu ni berlambak ni tgh rajin🤪 . Nak belajar marketing atau kelas online tak lama lagi akan dibuka. Bukan seminar huha balik, Kelas praktikal ye🤗 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1110
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

190
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

70
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

30
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

40
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

70
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

1270
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1030
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

20
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

1280
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

30
2 weeks ago

[𝐓𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍𝐆𝐊𝐀𝐑!!!] - 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐊𝐋𝐀𝐍? 𝐓𝐇𝐄𝐍 𝐋𝐀𝐘𝐀𝐍 𝐉𝐄 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐀𝐒𝐔𝐊 𝐒𝐀𝐌𝐏𝐀𝐈 𝐂𝐑𝐀𝐌𝐏 𝐉𝐀𝐑𝐈 𝐓𝐔 𝐃𝐆𝐍 𝐒𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐘𝐆 𝐔𝐏-𝐓𝐎-𝐃𝐀𝐓𝐄😂🤣‼️ . “Tak sampai sejam balik dari kelas, orang dah start pm hasil ilmu iklan igads” - Ika, Shah Alam “Saya punya stock habis sold out masa pkp” - Founder SBS Beauty, Klang . 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑, 𝐁𝐈𝐙 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐀𝐓𝐀𝐔 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐈𝐒? ✔ Buat iklan main hentam ✔ Belajar dah tapi tak faham faham ✔ Runs iklan tapi iklan kelaut sale sendu ✔ Zero knowledge biz orang lama lagi sedangkan orang lain maju makin canggih ✔ Kaedah oldschool tapi takde prospect ✔ Tunggu orang datang kedai tak kunjung tiba ✔ Stok tak jalan peram bawah katil . Berminat nak join kelas personal coaching ni? (Result students saya semua ada dekat highlight story saya ok? ) . Comment “DM” di bawah👇🏻 . #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #reality #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #marketingmentoradvisor #personalcoach #coach #personalcoaching #motivationalquotes #motivationalspeaker #tiktokguru #beautyguru #digitalmarketing #platform

100

Top photos & videos on #digitalguruhq

20 hours ago

“Slytherin house values ambition, cunning, leadership, and resourcefulness; the Sorting Hat said in Harry Potter and the Philosopher's Stone that Slytherins will do anything to get their way. The house mascot of Slytherin is the serpent, and the house colours are green and silver. The Slytherin motto is "Slytherin will help you on your way to greatness". Salazar Slytherin founded the house. The Head of House is Severus Snape until near the end of the sixth book. Then, Horace Slughorn, the previous Head of House, comes out of retirement re-assuming authority. The ghost of Slytherin house is The Bloody Baron. According to Rowling, Slytherin corresponds roughly to the element of water. The Slytherin dormitories and common room are reached through a bare stone wall in the dungeons. The Slytherin common room is a long, low, dungeon-style room, located under the Hogwarts Lake, furnished with green lamps and carved armchairs. The room is described in the second book as having a greenish glow. The Sorting Hat claims that blood purity is a factor in selecting Slytherins, although this is not mentioned until the fifth book. There is no reason to believe, however, that Muggle-born students are not sorted there, merely that pure-blooded students are more desirable to that house, as there are several examples of half-bloods in the house (such as Snape and Voldemort ). In Deathly Hallows, a group of Snatchers claim that "not many Mudbloods" are sorted into Slytherin🐍💚” . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

190
last month

No Filter. Sunkissed🌞✨ . Follow my sec acc for every methode & serious coaching updated! 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

2290
last month

Sawadee Kha สวัสดีคะ 🇲🇾🇹🇭🙏🏻 . Me #faceappchallenge 👱🏻‍♂️ -> 👱🏻‍♀️ @yoshirinrada . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

17630
last month

I am Slytherin’s House🐍💚 . Follow my sec acc for every methode & serious coaching updated! 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ 👨🏼‍🏫 @coachikram_ . #mnibusinessempire #digitalguruhq #dmracademymarketing #mandalaglow #feedbackmandalaglow #malaysian #thailand #pisces #qoutes #understandmeifyoucan #harampersonality

1570
5 weeks ago

𝒲𝒽𝒶𝓉 𝒽𝒶𝓅𝓅𝑒𝓃 𝒾𝓃 𝓉𝒽𝒾𝓈 𝓎𝑒𝒶𝓇 (𝟤𝟢𝟤𝟢 ) 𝒻𝑜𝓇 𝐻𝒶𝓇𝓇𝓎 𝒫𝑜𝓉𝓉𝑒𝓇 𝒞𝒽𝒶𝓇𝒶𝒸𝓉𝑒𝓇🦁? 𝐻𝑜𝑔𝓌𝒶𝓇𝓉𝓈 𝒶𝓈 𝓅𝒶𝓇𝓉 𝑜𝒻 𝒟𝒾𝑔𝒾𝓉𝒶𝓁 𝒮𝓉𝓊𝒹𝑒𝓃𝓉 𝒾𝓃𝓈𝓉𝑒𝒶𝒹 𝓂𝑒 𝒶𝓈 𝒶 𝒞𝑜𝒶𝒸𝒽👨🏼‍🏫🧙🏻‍♂️! #gryffindor #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #redcherry #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #ootdwork #liveyourfantasy #blackhondajazzmugenbodykitwithfullspect #vee1995 #vscocam

90
Yesterday

“Hufflepuff values hard work, patience, justice, and loyalty. The house mascot is the badger, and canary yellow and black are its colours. The Hufflepuff motto is "Those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil". The Head of this house is the Herbology teacher Pomona Sprout, and the house ghost is The Fat Friar. According to Rowling, Hufflepuff corresponds roughly to the element of earth. The founder of this house is Helga Hufflepuff. The Hufflepuff dormitories and common room entrance "is concealed in a stack of large barrels in a nook on the right hand side of the kitchen corridor." To enter, one must tap the barrel two from the bottom in the middle of the second row in the rhythm of 'Helga Hufflepuff'. Unlike any other house, the Hufflepuff common room has a repelling device that douses the illegal entrant in vinegar if the wrong lid is tapped or the rhythm is wrong. The Hufflepuff common room is filled with yellow hangings and fat armchairs and it has little underground tunnels leading to the dormitories, all of which have perfectly round doors, like barrel tops (much like a badger sett🦡💛” . #hufflepuff #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam

270
2 weeks ago

Yasss! Iklan ads sponsor tu umpama mantera magic. Sekali kau dapat kau akan tahu kesan daripada tu whatsapp masuk non stop! Senangkan? ALOHAMORA!🧙🏻‍♂️🔮 . #slytherin #coachikram #dmracademymarketing #digitalguruhq #mandalaglow #feedbackmandalaglow #drmartens #brown #oldskool #british #malaysia #thailand #indonesia #philipines #lookbook #reality #fictionalcharacter #hogwartsbag #coaching #iphone #blonde #vintagesoul #menswithclassy #modern #fashion #vscocam #throwback

70