#colostrum photos & videos

Loading...
14 minutes ago

Fall has arrived! As the weather is changing and slowly getting colder, our skin will require more hydration. In order to answer the needs of all Skin Instants, @biologique_recherche offers 3 quintessential serums with different and progressive levels of hydration:⁣ - Extraits Tissulaires (light hydration ): ideal for dehydrated and seborrheic Skin Instants. - Amniotique (medium hydration ): suitable for stressed, devitalized and/or dehydrated Skin Instants. - Colostrum (intense hydration ): recommended for very dehydrated, alipidic, devitalized and/or mature Skin Instants. Pick yours now and welcome the new season in great skin! All products are available at our salon in New Canaan, CT and on our online shop! • • • #BiologiqueRecherche#passion #expert #skin #skincare #facecare #fall #fallskincare #hydration #serums #quintessentialserums #extraitstissulaires #amniotique #colostrum #skininstant #FollowYourSkinInstant#BuildingBetterSkin#baskinlab #baskinlabllc #newcanaan #connecticut

71
31 minutes ago

Training-training k-link yang wajib kamu tau ... Disini kamu bisa belajar tentang bisnis online Dimana belajar online diluaran sana mehong alias mahal yah gaess... Disini kita diajarkan bagaimana cara menjalankannya ,tentunya dibimbing oleh para coach yang sangat berkompeten yah gaess .. Nah gaess tunggu apalagi , kaku akan mendapat ilmu seperti 😀, membuat video marketing, membuat video youtube , video editing , tiktok marketing, facebook marketing, fb ads , bikin website sendiri dan masih banyak yg lainnya gaess .. Yukk ikutan ,caranya disini 👇👇 https://dokter.link/O6zWQ #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
32 minutes ago

Apa sih Bisnis DNM k-link ? Digital network marketing , Bisnis online yang berbasis jaringan Kenapa ? Karena bisnis online diluar sana hanya mengandalkan keuntungan langsung saja. Tapi kalau di DNM k-link keuntungan langsung iya, selain itu ada bonus bulanan,bonus akhir tahun, reward jalan jalan ke luar negeri, umroh, dan yg paling penting adalah bisnis ini bisa fi wariskan kepada keluarga kita . Ginana gaess... Keren kan 👍 Yuk join sekarang, info detailnya disini 👇👇 https://dokter.link/gPj1u #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

20
34 minutes ago

Kalau minum chlorophyll rasanya seperti nenjadi iron man yah gaess.... Haha 😀😀👍 Karena k-liquid chlorophyll 1slokinya sama dengan 1kg sayuran gaess... Tuh kebayang gak gimana rasanya .... Yuk, kenal lebih dekat dengan Klorofil. . Zat hijau daun atau dikenal dengan klorofil telah menjadi makanan yang akrab bagi kesehatan tubuh. Klorofil berlimpah terdapat pada sayuran berdaun hijau seperti alfalfa, bayam, brokoli, kangkung, dan tanaman hijau lainnya. . Dari sekian banyak tanaman hijau, alfalfa (Medicago sativa ) menjadi salah satu tanaman penghasil klorofil terbaik yang kaya akan mineral, seperti kalsium, magnesium, fosfor, kalium, dan besi, serta vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, dan K yang sangat penting untuk memelihara kesehatan dan daya tahan tubuh agar tetap optimal. . Nah, semua manfaat kebaikan alfalfa bisa kamu dapatkan pada K-Liquid Chlorophyll, selain mengandung sari alfalfa, minuman kesehatan ini juga diperkaya dengan UIE (Universe Induced Energy ) yang dapat membantu memaksimalkan proses penyerapan nutrisi di dalam tubuh. Info detailnya disini 👇👇 https://dokter.link/rKBvm #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

10
34 minutes ago

Habatussauda check.... 😀👍 Kalian tau gak gaess apa itu habatussauda ? Minyak Habbatus Sauda adalah minyak dari jinten hitam (nigella sativa ) mengandung lebih dari 100 zat berkhasiat seperti minyak aromatik, mineral, vitamin dan enzim. Mengandung 58% asam lemak esensial termasuk Omega 3 dan 6 yang meningkatkan sistem kekebalan tubuh. K-Sauda adalah kombinasi unik antara Virgin Coconut Oil dengan Habbatus Sauda Oil dan Vitamin E yang telah terbukti sangat bermanfaat bagi kesehatan manusia. Minyak kelapa murni atau Virgin Coconut Oil (VCO ) merupakan minyak yang kaya akan senyawa asam laurat dan tidak mengandung kolesterol. Asam lemak jenuh rantai sedang yang terdapat pada minyak kelapa murni dapat menciptakan kenetralan terhadap kolesterol. Juga mengandung Asam Kaprat yang berfungsi membantu mengurangi masalah penyakit kelamin, seperti herpes simplex, serta bakteri Neisseria Gonorrhoe (GO ). Manfaat : - Meningkatkan daya tahan tubuh. - Antivirus influenza, hepatitis, cacar, lupus, herpes. - Antibakteri pneumonia, radang tenggorokan, gonorrhoe. - Antiparasit dan jamur penyebab penyakit cacingan, eksim, diare. - Melindungi tubuh dari serangan tumor dan kanker. - Menurunkan berat badan. - Mengurangi resiko jantung koroner, hipertensi, stroke dan arterosklerosis. - Proses penyembuhan prostat dan tiroid. - Menjaga kesehatan rambut dan kulit. - Baik bagi penderita diabetes. Komposisi : - Virgin Coconut Oil (500 mg ) - Habbatus Sauda Oil (500 mg ) - Vitamin E 3 IU Petunjuk Pemakaian : - Dewasa : 2 kali sehari 1-2 kapsul lunak diminum sebelum makan - Anak-anak : 1 kali sehari 1 kapsul lunak diminum sebelum makan Perhatian : Tidak boleh dikonsumsi oleh wanita hamil Isi : 1 botol berisi 30 kapsul lunak @ 1000 mg No registrasi: POM TR. 052 348 441 #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
35 minutes ago

Yukk... Cegah covid 19 dengan propolis platinum 😎😎 10 TANDA PARASIT BERSARANG DALAM TUBUH ANDA ☑Bau mulut walaupun sudah sikat gigi. ☑Ruam. ☑Sering gatal-gatal walaupun tidak alergi. ☑Nyeri perut. ☑Gangguan pencernaan. ☑Sering kelelahan sepanjang hari. ☑Cepat lapar walaupun baru selesai makan. ☑Berat badan menurun drastis walaupun tidak sedang program diet. ☑Sering sakit gigi. ☑Mood mudah berubah. Kabar baiknya kami punya SOLUSI untuk Anda: PROPOLIS PLATINUM adalah pembasmi parasit terbaik yg terbuat dari AIR LIUR LEBAH BRAZIL yg murni dan bebas alkohol. #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
36 minutes ago

Nyanyi dulu yah gaesss... Pake omega squa plus 😀😀, maafkan suaranya yang seadanya... Hihi.... Plak yang menutup pembuluh darah bisa menimbulkan rasa nyeri dada. Nyeri pada dada terjadi akibat arteri yang menyuplai darah ke jantung tersumbat. Dada pun terasa sakit atau sebuah kondisi yang biasa disebut angina sebagai salah satu gejala kolesterol tinggi. Omega Squa Plus dapat membantu mengurangi kadar kolesterol jahat dalam tubuh, menurunkan tekanan darah serta baik untuk kesehatan mata dan otak. k-omegasqua merupakan makanan tambahan yang diformulasikan dengan kandungan omega 3 yang lebih banyak, squalene, Vitamin D3 dan vitamin E. 2 kapsul k-omegasqua bisa membantu mencegah tingginya kadar kolesterol yang dapat menimbulkan gangguan pada jantung anda. Lihat detailnya disini ,👇👇 https://dokter.link/YLh48 #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
2 hours ago

Nur das beste für meine Kids 👦🏻👧🏼👧🏻. Wieder Herbst 🍂 Wieder kalt 🥶 Wieder nass 🌧 und windig 🌬 Wieder Erkältung 🤧 Kein Wunder, das Wetter spielt verrückt. Seit ca. 4 Jahren nehmen meine alle Kinder keinen Hustensaft, keine Nasentropfen (nur Salzlösung ), Fiebersenkender Mittel nur wenn tatsächlich nötig ist. . Seit Jahren schon kommen wir super mit Colostrum und Cistus klar. Und das alles sind Naturprodukte!!! Ohne Nebenwirkungen!!! Colostrum stärkt unser Immunsystem, reaktiviert Selbstheilungskräfte. Cistus, ist eine Pflanze, sie schützt unsere gesunde Zellen vor den Viren 🦠. Zusammen sind sie unschlagbar! Willst du mehr über diese zwei Produkte wissen? Dann kommentiere mit 👍. Bleiben Sie gesund! #gesundheit #corona #starkgegenerka ̈ltung #colostrum #cistus #gesundekinder #gesundeeltern #glu ̈cklichefamilie

30
3 hours ago

Дневной крем Colostrum+ Благодаря тщательно подобранным компонентам, дневной крем для лица сокращает проявление признаков старения, способствует обновлению клеток кожи и разглаживает морщинки. Новый крем подходит для всех возрастных групп и типов кожи. Идеально подходит возрастной группе 30 +. Не содержит парабены, и в отличии от изначальной рецептуры, из них были устранены консерванты, которые после дополнений в законодательстве, уже не отвечали актуальным законам Европейского союза. В новой рецептуре было увеличено содержание природного вещества- молозива, что привело к усилению положительных воздействий: - Факторы роста положительно влияют на регенерацию клеток кожи - Антибактериальные и противовоспалительные воздействия лактоферина и лактопероксидазы препятствуют воспалительным заболеваниям и раздражению кожи - Благодаря воздействию фосфолипидов (жиров и органических кислот ), крем легко проникает в верхний слой кожи и создает на ней липидную пленку (защитный слой, замедляющий испарение воды с поверхности кожи ). Крем также содержит Алоэ Вера и макадамавое масло, которые известны своими мощными антиоксидантными свойствами, защищающими от повреждений клеточных мембран. Способ применения: Наносите крем на чистую кожу, каждое утро. Натуральная косметика. Цена 2590 р #essens # здоровье #уход #colostrum

40
4 hours ago

Kedves Partnereink és Követőink!😊 Eljött a hónap vége és természetesen most is lesz gyűjtőrendelés, mint minden hónapban! 🤩 Csatlakozz te is a közös rendeléshez, jelezd felénk: 👉👉👉2020. 09.30 11óráig👈👈👈 Üzenetben vagy telefonon vagy e-mailben! Szép estét mindenkinek! A&P Itt találjátok a szeptemberi #LRworld - ot! 👉https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=cnNZJYwkT4w #szeptember #rendeljonline #csatlakozz #közösendelés #LRhungary #LRworld #rendelés #aloevera #colostrum #vitaaktív #cisztusz #microsilver #szívésérrendszer #magasvérnyomás mozgásszabadság #stressz #népbetegség #természetesmegoldás

30
4 hours ago

Po miesiącu terapii...😏ból odszedł🙂 Zapraszam do zapisów na październik ☎️ 509 959 892 #podologia #podopharm #podopharmprofessional #gdansk #trojmiasto #colostrum

20
4 hours ago

Inwestujesz w siebie? W swoje zdrowie? Jesienna pora to idealny czas aby zadbać o swoje zdrowie, odporność, dobre samopoczucie. Wracając do inwestycji, inwestujemy w przeróżnego rodzaju rzeczy, mieszkanie, samochód, ogród itp. Ile razy zainwestowałaś w siebie? W kondycję swojego organizmu, swoje samopoczucie. Zastanawiałaś się kiedyś nad tym? Wiesz jak się do tego zabrać? Jeżeli nie to mam świetne rozwiązanie, program który na pewno pomoże Ci w tym zadaniu. Program który zadba o twoje zdrowie, samopoczucie i wygląd. Myśle że to temat godny uwagi, nie później tylko teraz bo to „później” zazwyczaj nie nadchodzi 🤷🏼‍♀️ Spróbuj, zobacz realne rezultaty i ciesz się super samopoczuciem jak ja i wiele osób które mi zaufały🧡🍂🍁 #odporność #dobresamopoczucie #witalność #zdrowie #czaszadbaćosiebie #aloeveralr #colostrum #autumn #zlotajesien 🧡🍂🍁

170
4 hours ago

Schütze DICH und DEINE Familie vor der Erkältungszeit! —> sicher Dir bis Mittwoch noch den Hammerpreis! #gesundheit #immunsystemstärken #colostrum #cistusincanus #schützen #lrhealthandbeauty #morequalityforyourlife

90
4 hours ago

‘Antenatal expression of colostrum’ and ‘Colostrum harvesting’ are two of the most common terms used to describe expressing your breast milk in pregnancy. They are referring to the same process, collecting milk from your breasts by expressing. It’s important to understand that colostrum is the first breast milk, and although unique, it is still a form of breast milk. Colostrum harvesting, however amazing it is, isn’t a common phrase we hear everyday, and it’s ok to use what ever term works for you and understood by others, whether it’s breast milk collection, colostrum harvesting, syringing boobie milk, collecting liquid gold- go for it! In my practice I hear frequently from mothers in the early days who are having issues with breastfeeding ‘my milk hasn’t come in’, or the colostrum isn’t changing into the ‘proper milk’ that baby needs. Firstly, milk does not come in, it is always there. Milk production starts around the second trimester (unless, very rarely, the mother has a medical reason/breast surgery etc ). Over time breast milk transitions, from colostrum, to transitional milk, to mature milk. What the mother is referring to when the milk does not come in, is normally a supply issue. Supply can be affected by a number of things, birth, mixed feeding/top ups, positioning and attachment, there are a number of things that can affect supply. This is when mothers will benefit from support with breastfeeding, sooner the better, when recognising that there may be an issue with their supply.

211
4 hours ago

Problem z odpornością? Z jelitami? Chcesz zgubić parę kilogramów a coś nie idzie? Oto wspaniałe trio, które pomoże w naprawczych procesach 🤟🙏 To że masz suplementy, to jedno, ale pamiętaj że jeszcze musisz wiedzieć jak je spożywać, aby działały jak powinny 💪 Kefir @robico smakuje moim zdaniem najlepiej ze wszystkich dostępnych na rynku, a #colostrum i #maślansodu od @7nutrition są suplementami gwarantujące dobrą jakość 👏 Kefir dostaniesz praktycznie w każdym sklepie spożywczym, a po suple zapraszam do ➡️➡️ @bodymass .pro ⬅️⬅️ #zdrowie #jelita #odporność #trawienie #health

71
5 hours ago

Mejora tu Sistema Respiratorio con Nature's Sunshine 🌿 . . 👇👇👇 . Comunicate con nuestro Call Center 📲 Call Center: 02 401 2400 opción #1 . . . . #naturessunshine #sunshine #nsp #productos #aljcápsulas #igsii #ClorofilaLíquida #Colostrum #aljlíquido #salud #sistemarespiratorio #ecuador #quito #cuenca #guayaquil #loja #ambato

110
6 hours ago

Kadang Mencintai Itu Harus dimulai dari Mencintai Diri sendiri dulu 🥰🥰 . . .Tau ga? Ada Pembunuh paling kejam di dunia 😱😱😱 Pembunuh dalam diam dan sering disebut sebagai the silent killer. . . .Hipertensi 🌡️ Jengggg jeeeengggg...... . . .Telah menjadi masalah kesehatan utama yang terjadi di negara maju maupun berkembang. . . .Hipertensi sering kali disebut the silent killer karena sebagian besar penderitanya tidak mengalami gejala, sehingga tidak menyadari, bahkan ada yang baru mengetahui setelah terjadi komplikasi. . . .Menerapkan pola hidup sehat secara teratur serta mengonsumsi K-Honey 5 in 1 dan K-Sauda VCO setiap hari dapat membantu mencegah hipertensi, menstabilkan tekanan darah dan mengurangi tekanan diastole pada penderita hipertensi. . . .Beli yang asli hanya di @sehatfit .co.id . . #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
6 hours ago

Refuerza tu Sistema Respiratorio con Nature's Sunshine Alj Cápsulas, Igs II, Alj Líquido, Clorofila Líquida, Colostrum. . . . . . . . . . #naturessunshine #NSP #productos #salud #sistema #respiratorio #Ecuador #Guayaquil #cuenca #Quito #aljcápsulas #igsii #aljlíquido #clorofilalíquida #Colostrum

110
7 hours ago

📌📌📌📌📌📌📌📌📌duhhh.... Tiba Masanya Kita Hidup Berdampingan Dengan Covid 19 😱 alamaaaak sereem amatt.... . . .Pemerintah telah mengimbau agar masyarakat bersiap untuk new normal alias hidup “berdampingan” dengan COVID-19" . . . Namun, tetap ada batasan-batasannya. Batasan apakah yang perlu diterapkan? . . . Seperti mencuci tangan dengan sabun dan air mengalir atau dengan hand sanitizer, tidak menyentuh wajah dengan tangan yang belum dicuci, menerapkan physical distancing, serta mengenakan masker dalam setiap aktivitas, terutama di tempat umum. Selain itu Jagalah selalu kesehatan dengan mengkonsumsi Makanan yg sehat dan suplemen terbaik sebagai Anti virus. . . .Minyak kelapa murni atau VCO memang beda dari minyak kelapa biasa. . . VCO punya banyak manfaat untuk kesehatan, salah satunya adalah mengatasi peradangan. Kandungan VCO terbaik ada pada K-Sauda VCO, mampu bekerja sebagai analgesik dan antiinflamasi, serta ampuh dalam menekan dan mengatasi sel-sel inflamasi yang menyebabkan peradangan . . . Beli produk yang asli hanya di @sehatfit .co.id . .Boleh juga tanya tanya looh seputar Produknya . .Karna adminnya fast respon via DM 🥰 . . . . @klink .influencer . @dr .nila_daulay #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

00
7 hours ago

นมอัดเม็ด Colostrum แก้ปัญหาลูกไม่ชอบดื่มนม อร่อย ทานง่าย มีประโยชน์ เด็กๆชอบ 🎉บำรุงลุกน้อยทั้งทีต้องเลือกของดีมีคุณภาพอย่างนมเม็ด Colostrum 🐮 เพราะโคลอสตรุ้มไม่เหมือนนมอัดเม็ดทั่วไป เป็นนมที่มีส่วนผสมของ Immunoglobulin G (อิมมูโน โกลบูลิน จี ) หรือ ไอจีจี ที่เป็นสารเพิ่มภูมิต้านทานในร่างกาย ช่วยเสริมสร้างระบบภูมิต้านให้แข็งแรง ไม่ป่วยบ่อยและกระตุ้นการเจริญเติบโตของร่างกาย 🐮Colostrum Auswelllife🐮 ✔️อย.10-3-16261- 5-0012 #Auswelllife #Colostrum #ColostrumTablet #เพ ิ่มภูมิต้านทาน #นมเพ ิ่มสูง #กระด ูกและฟันแข็งแรง

10
7 hours ago

Defend your barriers to protect against outside threats! ARMRA’s natural ingredients work in perfect synergy to strengthen immunity at your inner barriers.

41
7 hours ago

Madu merupakan pemanis alami yang bisa digunakan sebagai pengganti gula. Selain lebih bernutrisi, madu juga kaya antioksidan yang dapat mencegah kerusakan sel akibat radikal bebas. . Tapi jangan sembarangan memilih madu ya mak, pilih madu murni yang berkualitas tanpa tambahan gula. K-Honey 5 in 1 mengandung madu murni berkualitas tinggi tanpa tambahan gula dan dilengkapi dengan royal jelly, ekstrak buah kurma, ekstrak buah anggur dan ekstrak buah delima. Selain rasanya lebih enak dan nikmat, K-Honey 5 in 1 juga memiliki sifat antioksidan dan antimikroba yang dapat membantu menjaga daya tahan tubuh dan sebagai sumber energi yang menyehatkan. #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital #khoney5in #madumurni #madu5in1 #penggantigula #antioksidan #cegahdiabetes #bebasgula #tubuhsehat #klinkherbcommunity #klinksolusihidupmu

00
7 hours ago

Pepatah mengatakan “lebih baik mencegah, daripada mengobati.” Lebih baik melakukan pencegahan, agar terhidar dari kecemasan. Bantu jaga kesehatan si kecil dengan Colostrum sebagai pelengkap tameng daya tahan tubuh. Karena kesehatan adalah nomor 1. 🥰 Mau tau info kesehatan lainya yuk dm admin saja di 0812 4989 6475 Atau bisa juga klik di link bio @manfaat .smartdetox Mellalui https://linktr.ee/Sayamaulihatdetail #synergyworldwide #synergyworldwideindonesia —— #synergycolostrum #colostrum #colostrumsynergy #infokesehatan #carasehat #anaksehat #tipssehat #hidupsehat #anakceria #anaksehatindonesia #kesehatananak

31
7 hours ago

Si Mungil ini khasiatnya besar 😲 . . . . . Propolis Platinum merupakan propolis hijau unggulan yang mengandung bioflavonoid dan aterpilin c dengan kadar tinggi. Kedua kandungan ini memiliki sifat antioksidan, antimikroba dan antiinflamasi yang sangat efektif menghambat pertumbuhan mikroorganisme yang merugikan, mencegah kerusakan sel akibat radikal bebas, dan secara selektif membunuh sel kanker tanpa menimbulkan efek toksik pada sel yang normal. #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital #propolisplatinum #propolis #bioflavonoid #flavonoid #aterpilinc #antioksidan #antibiotikalami #antimikroba #anitiinflamasi #klinkherbcommunity #klinksolusihidupmu

00
7 hours ago

🌈เพิ่มสูง2เม็ดทุกวัน 🌈สารอาหารใน2เม็ดก็เพียงพอในแต่ละวัน แคลเซียมวิตามินเสริมสูง ที่อยากแนะนำ เพิ่มสูงพร้อมบำรุง เลือกให้โอกาสสูงเลือก"มีแคล พลัส" . . 💊1 กระปุก บรรจุ 30 แคปซูลซอฟเจล 💙ทานได้ 15 วัน ปริมาณความเข็มข้น/เม็ด (1,703.5 mg ) . 🎉โปรโมชั่น🎉 🐮1กระปุก 450บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮2กระปุก 700บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮3กระปุก 900บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮🐮เซตสูง3เดือน 1,750บาท(6กระปุก ) แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้่ . 📍 ส่งฟรีEMS📦 ทุกรายการ สั่งของ•••🆔Line: @qxg3096t (มี @นำหน ้านะ ) . #แคลเซ ียมสูง #แคลเซ ียม #เพ ิ่มสูง #ยาส ูง #อยากส ูง #คล ับคนอยากสูง #เพ ิ่มส่วนสูง #อาหารเสร ิมเพิ่มสูง #calcium #colostrum #นมส ูง #นมส ูงมีอ.ย. #ส ูงไว #ยาส ูงไว #ส ูง #แคลเซ ียมเพิ่มความสูง #ส ่วนสูง #Mecalplus #เห ็นผล #calcium #hightcalcium #hight #เก ็บเงินปลายทาง

20
7 hours ago

🌈เพิ่มสูง2เม็ดทุกวัน 🌈สารอาหารใน2เม็ดก็เพียงพอในแต่ละวัน แคลเซียมวิตามินเสริมสูง ที่อยากแนะนำ เพิ่มสูงพร้อมบำรุง เลือกให้โอกาสสูงเลือก"มีแคล พลัส" . . 💊1 กระปุก บรรจุ 30 แคปซูลซอฟเจล 💙ทานได้ 15 วัน ปริมาณความเข็มข้น/เม็ด (1,703.5 mg ) . 🎉โปรโมชั่น🎉 🐮1กระปุก 450บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮2กระปุก 700บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮3กระปุก 900บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮🐮เซตสูง3เดือน 1,750บาท(6กระปุก ) แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้่ . 📍 ส่งฟรีEMS📦 ทุกรายการ สั่งของ•••🆔Line: @qxg3096t (มี @นำหน ้านะ ) . #แคลเซ ียมสูง #แคลเซ ียม #เพ ิ่มสูง #ยาส ูง #อยากส ูง #คล ับคนอยากสูง #เพ ิ่มส่วนสูง #อาหารเสร ิมเพิ่มสูง #calcium #colostrum #นมส ูง #นมส ูงมีอ.ย. #ส ูงไว #ยาส ูงไว #ส ูง #แคลเซ ียมเพิ่มความสูง #ส ่วนสูง #Mecalplus #เห ็นผล #calcium #hightcalcium #hight #เก ็บเงินปลายทาง

00
7 hours ago

🌈เพิ่มสูง2เม็ดทุกวัน 🌈สารอาหารใน2เม็ดก็เพียงพอในแต่ละวัน แคลเซียมวิตามินเสริมสูง ที่อยากแนะนำ เพิ่มสูงพร้อมบำรุง เลือกให้โอกาสสูงเลือก"มีแคล พลัส" . . 💊1 กระปุก บรรจุ 30 แคปซูลซอฟเจล 💙ทานได้ 15 วัน ปริมาณความเข็มข้น/เม็ด (1,703.5 mg ) . 🎉โปรโมชั่น🎉 🐮1กระปุก 450บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮2กระปุก 700บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮3กระปุก 900บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮🐮เซตสูง3เดือน 1,750บาท(6กระปุก ) แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้่ . 📍 ส่งฟรีEMS📦 ทุกรายการ สั่งของ•••🆔Line: @qxg3096t (มี @นำหน ้านะ ) . #แคลเซ ียมสูง #แคลเซ ียม #เพ ิ่มสูง #ยาส ูง #อยากส ูง #คล ับคนอยากสูง #เพ ิ่มส่วนสูง #อาหารเสร ิมเพิ่มสูง #calcium #colostrum #นมส ูง #นมส ูงมีอ.ย. #ส ูงไว #ยาส ูงไว #ส ูง #แคลเซ ียมเพิ่มความสูง #ส ่วนสูง #Mecalplus #เห ็นผล #calcium #hightcalcium #hight #เก ็บเงินปลายทาง

10
7 hours ago

Madu merupakan pemanis alami yang bisa digunakan sebagai pengganti gula. Selain lebih bernutrisi, madu juga kaya antioksidan yang dapat mencegah kerusakan sel akibat radikal bebas. . Tapi jangan sembarangan memilih madu ya guys, pilih madu murni yang berkualitas tanpa tambahan gula. K-Honey 5 in 1 mengandung madu murni berkualitas tinggi tanpa tambahan gula dan dilengkapi dengan royal jelly, ekstrak buah kurma, ekstrak buah anggur dan ekstrak buah delima. Selain rasanya lebih enak dan nikmat, K-Honey 5 in 1 juga memiliki sifat antioksidan dan antimikroba yang dapat membantu menjaga daya tahan tubuh dan sebagai sumber energi yang menyehatkan . . #khoney5in #madumurni #madu5in1 #thebestnanoinfluencer #digitalnetworkmarketing #vco #vitaminc #spirulina #colostrum #chlorophyll #propolisplatinum #suplementerbaik #immunebooster #newnormal #nanoinfluencermarketing #akademiinspiradzi #klinkinfluencer #influencer #videomarketing #businessdigital

30
7 hours ago

🌈เพิ่มสูง2เม็ดทุกวัน 🌈สารอาหารใน2เม็ดก็เพียงพอในแต่ละวัน แคลเซียมวิตามินเสริมสูง ที่อยากแนะนำ เพิ่มสูงพร้อมบำรุง เลือกให้โอกาสสูงเลือก"มีแคล พลัส" . . 💊1 กระปุก บรรจุ 30 แคปซูลซอฟเจล 💙ทานได้ 15 วัน ปริมาณความเข็มข้น/เม็ด (1,703.5 mg ) . 🎉โปรโมชั่น🎉 🐮1กระปุก 450บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮2กระปุก 700บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮3กระปุก 900บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮🐮เซตสูง3เดือน 1,750บาท(6กระปุก ) แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้่ . 📍 ส่งฟรีEMS📦 ทุกรายการ สั่งของ•••🆔Line: @qxg3096t (มี @นำหน ้านะ ) . #แคลเซ ียมสูง #แคลเซ ียม #เพ ิ่มสูง #ยาส ูง #อยากส ูง #คล ับคนอยากสูง #เพ ิ่มส่วนสูง #อาหารเสร ิมเพิ่มสูง #calcium #colostrum #นมส ูง #นมส ูงมีอ.ย. #ส ูงไว #ยาส ูงไว #ส ูง #แคลเซ ียมเพิ่มความสูง #ส ่วนสูง #Mecalplus #เห ็นผล #calcium #hightcalcium #hight #เก ็บเงินปลายทาง

10
7 hours ago

🌈เพิ่มสูง2เม็ดทุกวัน 🌈สารอาหารใน2เม็ดก็เพียงพอในแต่ละวัน แคลเซียมวิตามินเสริมสูง ที่อยากแนะนำ เพิ่มสูงพร้อมบำรุง เลือกให้โอกาสสูงเลือก"มีแคล พลัส" . . 💊1 กระปุก บรรจุ 30 แคปซูลซอฟเจล 💙ทานได้ 15 วัน ปริมาณความเข็มข้น/เม็ด (1,703.5 mg ) . 🎉โปรโมชั่น🎉 🐮1กระปุก 450บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮2กระปุก 700บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮3กระปุก 900บาท แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้ 🐮🐮เซตสูง3เดือน 1,750บาท(6กระปุก ) แถมฟรี‼️ นมผึ้งผลไม้่ . 📍 ส่งฟรีEMS📦 ทุกรายการ สั่งของ•••🆔Line: @qxg3096t (มี @นำหน ้านะ ) . #แคลเซ ียมสูง #แคลเซ ียม #เพ ิ่มสูง #ยาส ูง #อยากส ูง #คล ับคนอยากสูง #เพ ิ่มส่วนสูง #อาหารเสร ิมเพิ่มสูง #calcium #colostrum #นมส ูง #นมส ูงมีอ.ย. #ส ูงไว #ยาส ูงไว #ส ูง #แคลเซ ียมเพิ่มความสูง #ส ่วนสูง #Mecalplus #เห ็นผล #calcium #hightcalcium #hight #เก ็บเงินปลายทาง

50
8 hours ago

GIVEAWAY TIME!! School ( or early learning center in our case ) has started and flu season is around the corner. Child Life Essentials is developed by a pediatrician and have helped me in my parenthood journey. From vitamin C, first defense, echinacea, probiotics with colostrum, cough syrup, and immune soft melts, we are prepared for any cold that comes out way! I’ve partnered with ChildLife Essentials to help parents prepare for Back-to-School learning! One lucky family will win a Microsoft Surface Go, as well as ChildLife Essentials Immune Essentials line! * To enter: * Follow @childlifeessentials * Like this photo * Tag a friend for an extra entry (1 tag = 1 entry ) * Winner will be chosen by ChildLife Essentials and announced on their page 10/5/2020 @childlifeessentials #nutritionforkids #childlifeessentials

21946

Top photos & videos on #colostrum

last month

Donor milk: When my sister told me she was expecting her second baby there was no doubt in my mind that I would provide my new nephew with my own breast milk. . My sister was 30 when she was diagnosed with breast cancer and underwent a double mastectomy. After breastfeeding her first baby and giving him the best start it was disheartening that she wouldn’t be able to do the same for future babies. . My daughter Willow was born in September and with all the oxytocin flowing after being my birth partner, my sister fell pregnant! When Willow was 4 months old I started expressing my milk for my nephew so that it was within the 6 month expiry for storing breast milk. Although the pots you see in the photo are of my colostrum, just outside the expiry date, however the pros of giving it definitely outweighed the cons. . Sonny was born in the June and alongside my milk & breast milk donated by the hospital (my sister was the first person to ever request donor milk at Southend hospital ) he was exclusively breast milk fed for 5 weeks giving him the best start. . The timing wasn’t quite right for her third baby as Mabel came after but with the AMAZING support from @heartsmilkbank they provided her with 3/4 weeks of donor milk and my sister was so happy that her baby Bowie was also exclusively fed by breast milk. 💓 *Please note that providing my nephew with breast milk was a caring act of sisterhood. My sister trusted that my milk was safe and toxin free. . Unregulated & untested breast milk could have harmful substances in and donor milk sold online has been found to have had added substances like water to increase the volume . Milk Banks: *screen & test their donors for diseases such as HIV or Hepatitis B and C – any blood-borne disease. *the milk is handled hygienically and pasteurized – killing all known pathogens in breast milk. *screened for use of certain prescribed medications and illegal drugs, smoking and use of tobacco products, and regular intake of 2 or more ounces of alcohol per day. *screened for receiving a recent blood transfusion, blood product, organ or tissue transplant. *are strict to avoid transmission of disease @heartsmilkbank

13819
10 hours ago

If you've been following along this weekend, I've been walking you through the start of my second and EP journey (from last year! ). Here's a photo about 2-3 days post partum. I took the photo because I was SO EXCITED to get this much colostrum (COMBINED ) to give my newborn! I used a combination of hand-expression and my medela harmony hand pump in the first few days because colostrum is thicker and stickier than mature milk, so it's more difficult for an electric pump to express from your breasts. I had to really work at it, using slowwww squeezes of the pump handle with one hand and massage with the other hand. EXCLUSIVE PUMPING MOMMAS- I fully suggest getting a manual pump for SO MANY REASONS, one of which is to kick off your EP journey right from the beginning using the manual pump. I love my Spectra S1, but didn't use it until at least a week into my journey. . . #colostrum #colostrummilk #colostrumbaby #breastpumping #breastpump #manualpump #amazonaffiliate #medelaharmony #exclusivelypumping #exclusivepumping #childbirth #brandnewbaby #postpartumjourney #postpartum #justhadababy #pumpingforbaby #pumpmommapump

48025
last month

✨ f i r s t l a t c h⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ that first latch is everything. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ it is difficult and magic all at once. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ why it matters ::⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ getting the baby to latch within the first hour of birth has tremendous benefits.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ baby latch will help release oxytocin; this will stimulate the uterus to continue to contract and help placenta detach and release easier. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ birthing person and baby get a chance to start the bonding process and greatly increase the likelihood that breastfeeding will be established. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ baby getting access to nutrient rich colostrum is crucial to support baby immune system. this is especially crucial for c-section births. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ baby latching and skin to skin will also stabilize blood sugar levels, regulate baby temperature, respiratory rate, heart rate and nervous system. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ in other words... that latch is M A G I C ✨✨✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #doula #birthdoula #laboranddelivery #birthwork #birth #newborn #doulalife #pregnancy #homebirth #hospitalbirth #birthingwithoutfear #delivery #labour #warriormama #mama #waterbirth #birthphotography #choicesinchildbirth #undisturbedbirth #holistic #placenta #womenhelpingwomen #newbornclass #breastfeedingclass #birtheducation #breastfeeding #firstlatch #benefitsofbreastfeeding #colostrum 📸 @thenamenest

97525
3 weeks ago

I did a breastfeeding Q & A in my stories yesterday and received over 500 questions. I answered as many as time would permit throughout the day which you can see in my highlights. There was one question though that came up more than once. "What do I feed my baby until milk comes in?" I wasn't able to respond to everyone so I created this visual today. Milk doesn't just suddenly appear after the birth having previously been non existent. You dont starve your baby until milk 'comes in' I hope this visual helps to explain it! The first milk colostrum is being developed (in normal situations ) from the second trimester. You may or may not notice leaking (most dont ) Colostrum might be yellow, white or even clear . When the baby is born the milk producing hormone increases as baby is put to the breast. They drink colostrum in small quantities for the first few days before the milk changes. It increases in volume, usually changes to a white colour and you may find you become engorged and leak everywhere! The more baby feeds, the quicker this can happen. This can be delayed by: Traumatic birth, infrequent breast feeding or replacing breast feeds with formula, stress, poor latch, hormonal irregularities (extremely rare ), no or little support. This image is meant to display basic/standard physiology. Every woman is different but in general, this is what boobs usually do! I hope it helps answer some of those questions 😊 . . . . #midwifemarley #breastfeeding #breasts #milk #colostrum

8.1k115
last month

Such a priceless moment! What’s the first meal you ate after giving birth? #ToluTheMidwife 📸: @igboweddingng #newmum #newborn #baby #skintoskin #breastfeeding #liquidgold #colostrum #goldenhour #mothering #precious #motherdaugther #midwife

26470
last month

The first milk produced by the mother is called colostrum. It feeds the baby in the first days after delivery and is very important for your health, as it is rich in proteins and antibodies. Colostrum has a thick appearance and is yellow or transparent (similar to coconut water ). The liquid begins to be produced even before the baby is born, around the twentieth week of pregnancy. The descent occurs a few hours after delivery, when the baby begins to suck the mother's breast. It usually lasts three to five days until it is replaced by ripe milk. - Because it is rich in antibodies, colostrum is considered “the first vaccine for the newborn”. It protects against a number of diseases and feeds the baby very well. Compared to mature milk, it is richer in protein and has less fat. Because it is very concentrated, the baby only needs to ingest a small amount with each feeding. Colostrum is produced in small amounts in the pregnant woman's body, as production is inhibited by the presence of the placenta. After delivery, the baby will breastfeed frequently, probably hourly. The more he suckles, the more milk the breast produces. - The transition to mature milk is gradual. In the two or three weeks after delivery, the woman will notice that the liquid is becoming thinner, less yellowish and more milky. The Brazilian Society of Pediatrics recommends exclusive breastfeeding until the age of six months and supplemented until the child is two years old. 📸 @mundomaterniidade

2.6k60
last month

COLOSTRUM: The first fluid a mother produces is called colostrum which begins to form at just 16-22 weeks gestation. During pregnancy little milk secretion occurs due to the high progesterone to oestrogen ratio, which favors breast growth. By late pregnancy, however, some women can express colostrum. Colostrum is a thick, sticky fluid that is commonly yellow, orange, or white in color. . Did you know the primary role of colostrum is immunological rather than nutritional? It is rich in immunomodulatory factors. In comparison to a mother's mature milk, colostrum is low in lactose, potassium, and calcium and high in sodium, chloride, and magnesium. . TRANSITIONAL MILK: During the first few days to 2 weeks after the birth of your little one, a surge in milk production begins, and tight junction closure occurs between the lactocytes (milk producing cells ). This signals the production of transitional milk. The lactose content of the milk increases, and the sodium to potassium ratio drops. . MATURE MILK: 4-6 weeks after birth, the mother's milk is considered "mature."Mature milk expressed during the early part of a feeding session is called foremilk which has a watery consistency and is high in lactose. The milk expressed during the later part of breastfeeding, is called hindmilk which has a creamy consistency and is high in fat. . Amazing information provided by @foundmyfitness

1429
Apr 2020

My daughter’s first latch 🥰 🎆 🤩 🎇 🤱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My daughter latched on and first fed less than 20 minutes after being born, it was incredible. I remember being so proud of her (and me ) even though she was minutes old. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Before she arrived I knew breastfeeding wasn't a given, it required dedication, diligence, and support. For the first 3-4 days I felt like I was taking her on and off my boob constantly, re-aligning her, me, and the latch until I was 100% sure it was effective before letting her feed. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ After a few days of constant scrutinising, my milk coming in, my daughter giving me all the right signals, my boobs were filling and being drained at each feed, and she was a contented baby. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My daughter gained weight steadily and I showed off her chubba thighs as much as I could! We had nailed it and loved it. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Breastfeeding is a journey just like birth, and there are ups and downs even with an ‘easier’ journey, but you CAN do it IF you want to and you have the best support around you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷 my daughter at 2 hours hold - look at that latch 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #breastfeeding #latch #firstfeed #colostrum #positivebreastfeeding #supportiseverything #breast #feedingyourbaby #newborn #babygirl #2hoursold

13312