Loading...

@acheykintangkintung achey Bocey 013-6408967 (mngr)

@acheykintangkintung photos and videos

2 hours ago

instagram : @perisaiperang page : @perisaiperangachey buy now from lazada ! click this 👇 https://www.lazada.com.my/products/perisai-perang-achey-diamond-defense-i1070380143-s2937836284.html??dsource=share&laz_share_info=51224562_3_100_300037785011_34067830_null&laz_token=a39549dc828b9521692686a929ed7b88 beli dari whatapp / agent http://www.wasap.my/+601110051036/perisaiperangachey

5.7k29
2 hours ago

Follow dulu nanti korang tau... .. .. @perisaiperang @perisaiperang Sayangi hp anda...

2.7k23
15 hours ago

Penat.... perkataan je tuu.. duduk goyang kaki pun guna tenaga... .. #tehtarikhamzah 150botol sold out sbb tak boleh simpan lama.. .. Daging lembu dan kambing perap ada lagi 20 bekas sahaja 500g.. .. #chekedutatan choco jar banyak lagi sebab kita belum open order lek2 dulu.. risau tak terkejar... .. Syukur.. esok sambung... ..

17.9k64
Yesterday

Sakit betul ni.. .. Kau tebas bukan sikit2 dik 😂😂. .. Sabarlah kawan2.. .. Aku tabik budak ni sebab dia berani sangat.. .. #icanseeyourvoicemalaysia @tv3malaysia @17elevenmusic

14.1k107
2 days ago

Tahun ini aku lampirkan vedio keramat bintang mencari bintang .. takziah kepada orang2 yang mula2 bersama telah pergi sifu arwah harun salim bachik , lok u , dan sahabatku abam bocik serta sahabat2 yang lain.. al fatihah (di baca ) .. Kepada yang tak kaji dari mana kemuculan nama pentas ACHEY?.. di @tv3malaysia dalam rancangan bintang mencari bintang musim yang pertama.. .. Rezeki Allah menyuntik sedikit bakat yang mengalir dlm diri dan di asah oleh arwah HSB dan semangat setia kawan walaupun semua peserta bersaing.. aku di nobatkan juara dalam pogram itu.. .. Namun kata arwah HSB kau raih kejayaan dalam pogram tapi kau belum raih kejayaan dalam INDUSTRI HIBURAN.. .. Aku pegang setiap nasihat arwah.. walau timbul beberapa perkara tak cun dalam perjalanan hingga kini.. usaha sendiri dan usaha bersama aku kompalkan sekali sbb bekal yang aku ada adalah bakat ..sbb rupa takda , pakej takda.. jadi bakat sahaja yang di pertaruhkan dlm perjuangan.. .. Kuncinya... syukur ...sbb bila kita syukur kita ingat semua .. .. Di akhir cerita pendek aku ni.. .. TERIMA KASIH @tv3malaysia dan warga di dalamnya.. selamat ulang tahun.. terus sukses dan kekal berada dalam yang terbaik.. asal usul takkan lupa.. ..

37.0k187
2 days ago

Tiara masa 1 tahun lebih.. korang mesti tanya mana gambar anak aku sekarang dah kurang... pasal dia susah nak di ajak amek gambar .. kalau ambik paksa mmg gambar tu mcm nak bertarung sangat dah tu.. .. Tapi ada masa dia ok je... .. Kalau masa comel2 mcm gambar di atas mmg seronokk... .. Jadi maaf lahh kalau yang ramai tanya mana gambar2 dia... tapi vedioo dia bnyakk nanti aku upload... ... Janji ayah ngn mama sayang awak tiara zinnirah..

75.9k152
2 days ago

adeyhhh.. .. @wiwinhamzah atau nama sebenar nordewiyani binti hamzah..seorang pengusaha #tehtarikhamzah yang menjadi kegilaan ramai.. masih single 😪 .. beliau mengkui anugerah deria yang di berikan Allah swt membuahkan hasil pencarian yang memberansangkan.. .. beliau tidak menafikan bahawa nama HAMZAH iaitu dengan izin bapanya di guna pakai untik produknya.. alhamdulillah berkat itu ingin di nikmati bersama adik2 beradik yang lain.. @natasha_hamzah @razipfotovideo dan @nazapetot .photography .. .. setakat 6 hari penghasilan hampir 2ribu botol telah berjaya di ke luarkan dgn bantuan2 agent yang menggila secara tiba2 katanya.. . dengn jualan 400ml rm4 sebotol dan rm10 untuk 3botol??.. katanya dia sudah cukup berpuas hati dengan feedback yang di berikan padanya . apapu SYABAS @wiwinhamzah .. .. kepada anda yang ingin menjadi agent #tehtarikhamzah yang berasaskan HOMEMADE 400ml ini.. boleh wassap ke no.. .. +60 18-763 8085

8.3k43
2 days ago

Salam maghrib.. #vf3ilimitededition

21.7k86
3 days ago

sedutan dari vedio temuramah di atas .. shafiee yahaya atau di kenali sebagai atan @pie_atan .. mengusahakan perniagaan mini choco jar baru2 ini mendapat sambutan hangat penggemar coklat.. .. katanya agent2 sudah hampir memenuhi semenanjung malaysia dengan menggunakan kaedah postage.. .. namun begitu beliau suami isteri memberikan harga special kepada pembeli yang membeli dengannya dengan harga rm4 sebekas ,3 bekas rm10 sahaja!..namun hanya warga daerahnya dan sesiapa sahaja yang membeli dengan hq sahaja.. katanya adalah memberi ruang untuk warga daerah segamat dapat merasa dengan harga mampu milik.. .. tahniah kepada @pie_atan dan @nurullfazeera kerana dengan usia yang muda menjadi usahawan yang berjaya akan dtg.. @chekedut_atan .. 😂😂😜🤪🤪 .. #chekedutatan +60 17-746 9275

15.8k63
3 days ago

Tambah stockkkk... @chekedut_atan dan @tehtarik_hamzah .... nak selit order boleh tekan je @chekedut_atan dan @tehtarik_hamzah ..... #chekedutatan Mantappp

7.6k48
3 days ago

Alhamdulillah... antara carta di malaysia yang #sakit berjuang.. terima kasih malaysia... .. .. @era .je @suriamalaysia @hotfm976 @gegar .my @catsfm @17elevenmusic

9.0k43
4 days ago

lambat pun takpe sbb diorang produk wangian .. bertahun pin masih wangi lagi hahaha.. .. ok guys apa yang saya tau @sugarbombhq mmg terkenal dgn wangian2 mereka apa je produk dia keluarkan semua nak wangi.. so mmg mudah untuk agent2 diorang buat duit.. tak takut produk rosak.. .. @nabilzira pulak duta mmg laju laa produk diorang jalan.. .. so tq @sugarbombhq @nabilzira dgn produk ini.. .. terbaikk .. #acheyreview #kekpishangg #tehtarikhamzah #kitabaikramaisayang #kintangkintung #gengasap #chekedutatan #pepahje #sakit #yangterindah

10.3k42
4 days ago

0192349910 #dapurrempit #kekpishangg @anne_achey

5.0k45
4 days ago

| 1.6.2020 | Good Morning geng! 🤟🚗💕😋 Hari sis COD 164 botol @tehtarik_hamzah area Yong Peng - Batu Pahat - Ayer Hitam... Yang mana dah log order InsyaAllah harini sampai kat korang okay! Just DM/ WS 0187638085📲 #tehtarikhamzah #homeMade #bersihHalal #bismillah #alhamdulillah #hausmeleleh #jalanTerus #stayAtHome

26.1k84
4 days ago

#chekedutatan sebuah choco jar yang di inspirasikan oleh @pie_atan sendiri.. katanya dia nak jual produk makanan yang sedap dan mampu milik.. .. dan terjadilah @chekedut_atan #chekedutatan .. .. alhamdulillah kejutan berlaku apabila ramai nak jadi agent.. .. hampir 100botol retail selama 2hari kewujudannya.. .. dia suami isteri bergegas harini nak siapkan untuk agent pulak malam ni di HQ nya segamat johor .. pada korang nak order boleh wassap laju2 0177469275 .. #chekedutatan #acheyreview #acheykintangkintung #kintangkintung #gengasap #kitabaikramaisayang #jasadjauhhatidekat #familyproduct #familyfirst

6.8k50
5 days ago

@meloditv3 .. melodi raya episod 2.. jejaka hebat malaya akan menggegarkan rancangan itu 😂😂

24.3k43
5 days ago

Barang panasss... #vf3ilimitededition .. @sym .msia ...

11.2k72
5 days ago

SEGAMAT dan sekitarnya!!! #dapurrempit .. .. Open order sekarang .. #kekpishangg ..rabu dah gerak balik k.l.. .. +60 16-234 9910 +60 16-234 9910

8.0k43
5 days ago

Rinduuu dah ni... lompat setempat jela setakat ni... .. .. Offroad.. @ktmmalaysiaofficial

14.7k46
5 days ago

#tehtarikhamzah +60 18-763 8085

6.9k78
6 days ago

Wife aku ni telan vitamin c lebih ni... adeyhhh @anne_achey

16.0k105
6 days ago

Saya jual yeaa... 3tahun bersama...

24.9k54
6 days ago

Atau wassap sahaja kakak saya +60 18-763 8085 .. .. Nak jadi agent #tehtarikhamzah ?? . .. Johor,segamat,batupahat,yong oeng,muar,kluang, dan sebagainya...di utamakan..kawasan yang lain kami sedang penambahbaikan stock kami...

12.6k66